Autor | Mesaj |
---|
Andrusca ♥ Mesaje : 1552 Bani : 1562 Multumiri : 2 Varsta : 27 Localizare : Tokyo Status : Nu sunt genu` care sa planga . Pot sa n`am nimic,tot o sa`mi ajunga.
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Vin Apr 20, 2012 7:43 pm | |
| Pai pe aici este doar aur ... ! spun eu asezandu-ma jos si incercand sa nu adorm. Lumina era tot mai slaba. Pivnita era plina de cutii. Mi-e foame, spun eu ca un copilas in timp ce loveam cu pumni in podea. Trebuia sa rezist pana ce ieseam de aici.
Ultima editare efectuata de catre Miÿuü in Vin Apr 20, 2012 8:34 pm, editata de 1 ori |
|
| |
alexcrazygirl Mesaje : 5071 Bani : 5096 Multumiri : 9 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Vin Apr 20, 2012 8:17 pm | |
| Parca ai fi un copil mic care cere de mancare spun eu zambind la gandul asta. Ma gandesc sa ii fac sa apara niste mancare asa ca iau o cutie destul de grea si o pun in fata ei ca o masa.Fac sa apara pe ea o fata de masa si ma intorc catre Sayuri. Acum spune-mi ce vrei sa mananci si eu voi face sa apara chiar pe aceasta cutie care este pe post de masa. |
|
| |
Andrusca ♥ Mesaje : 1552 Bani : 1562 Multumiri : 2 Varsta : 27 Localizare : Tokyo Status : Nu sunt genu` care sa planga . Pot sa n`am nimic,tot o sa`mi ajunga.
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Vin Apr 20, 2012 8:37 pm | |
| O privesc ciudat. Apoi incep sa rad apropiindu-ma de masa si stau putin pe ganduri. Pai as vrea: ciocolata, inghetata, bomboane si de restu cartofi. Apoi tresar Stai! si suc! spun eu care eram gata de masa. Apoi astept fericita mancarea. |
|
| |
alexcrazygirl Mesaje : 5071 Bani : 5096 Multumiri : 9 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Vin Apr 20, 2012 9:27 pm | |
| Daca asta vrei asta vei primi spun zambind si facand un semn din mana. Pe masa improvizata apare: ciocolata, inghetata, bomboane, cartofii si evident si suc. Pofta buna si sper sa iti placa mancarea pe care tu ai vrut-o. Ma asez pe o cutie si incep sa ma uit prin jur in cautare unei iesiri din camera asta. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Vin Apr 20, 2012 9:55 pm | |
| Ce? Unde? A disparut mancarea! spun eu furioasa.Hei fantomelor nu e frumos sa furati! spun eu dezamagita ca mancarea disparuse. Hei Cris, ce cauti? intreb eu apropiindu-ma incet. Incep sa ma invart, sa sar, eram plictisita. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Vin Apr 20, 2012 10:37 pm | |
| Caut un indiciu care ne-ar putea conduce catre iesirea din camera asta ori la urmatoarea proba pe care trebuie sa o dam. Ma uit la masa improvizata din aceea cutie si observ ca acum este goala. Hey Sayuri te-ai uitat cumva in cutia pe care ti-am pus-o eu drept masa? intreb eu gandindu-ma ca acolo poate gasim ceva ce ne-ar puta fi de folos. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 3:51 pm | |
| Ha? ce sa fac? intreb eu trezita din lumea mea. Nu m-a uitat! ii spun eu in timp ce ma indrept spre ea. Caut, si gasesc o foaie, era un fel de harta. Super mergem sa cautam comori spun eu amuzata. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 4:14 pm | |
| Da comori ascunse in casa asta veche si plina de mistere. Chiar daca am gasi comori ceea ce e foarte probabil eu una nu am de ce sa le iau cand stiu ca am acasa altele si multe dintre ele care vreau sa le dau. Ma uit cu atentie la harta si observ ca este foarte exacta in ceea ce priveste structura si camerele acestei case. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 4:40 pm | |
| Oricum, spun eu privind atenta harta poate harta asta ne ajuta sa gasit vreo scurtatura pentru a iesi. Atingeam fiecare perete, crezand ca poate este ca in filme, adica cum atingi un perete cum se deschide o usa. Da, ma uit mult la filme. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 4:53 pm | |
| Nu stiu de ce dar sunt convinsa ca daca nu dam acele probe nu vom putea iesi de aici oricat ne-am stradui sa gasim o iesire sau o scurtatura catre iesirea din aceasta casa. Ma uit cu atentie la pereti si pe un perete observ ca era desenat ceva ciudat, dar greu de descoperit si descifrat. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 5:04 pm | |
| Incep sa caut, pe toti pereti erau scrise multe chesti, in cutii gaseam foi scrise in diferite limbi. Gasesc carti ciudate si litere intoarse. Toata casa asta e un cod spun eu dezamagita, nu gasisem nimic care sa ne ajute. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 5:35 pm | |
| Asta inseamna ca ori descifram codul ori ne bazam pe instinct si fie ce-o fi, cred ca in asta consta ca sa gasim urmatoarea proba pe care trebuie sa o trecem. Eram sigura ca va fi vorba tot de aur sau bogatii de care vom fi ispitite, dar in fata carora va trbui sa rezistam, dar vom vedea ce ne-au pregatit fantomele impreuna cu Stapanul secretelor. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 6:34 pm | |
| Ma simt ca intr-un joc, ca in jocurile alea de cand eram mica. In spatele meu era o oglinda, ma admir cateva clipe in ea ... cand. Cris, uitete aici, scrisul de pe perete se vede perfect in oglinda, acum putem descifra. Privesc mai atenta textul, era un fel de ghicitoare : Pentru a trece mai departe gasiti scara ce apare odata cu rasaritul. Perfect, va trebui sa asteptam pana maine dimineata. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 6:43 pm | |
| Nu neaparat.Nu stim sigur daca ghicitoarea s-a referit la o scara care apare cand este rasaritul. Trebuie doar sa gandim logic si vom gasi raspunsul la ghicitoare. Stateam si ma gandeam la ce ar putea fi scara care apare odata cu rasaritul. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 6:48 pm | |
| Bine, eu nu sunt buna la ghicitori, spun ne dandu-mi interesul de a descifra ghicitoarea. Stai! tresar eu. Nu s-a referit ce fel de rasarit, adica poate fi si luna nu-i asa? intreb eu fiind sigura ca gasisem un mic indiciu in descifrarea ei. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 9:03 pm | |
| Pai a zis rasaritul, dar nu a specificat daca rasaritul soarelui sau al lunii si luand in considerare ca ai se afla fantome cel mai probabil ar fi sa fie vorba de rasaritul lunii. Stau putin pe ganduri si imi dau seama ca am pomenit de fantome. Scuze ca am pomenit de fantome, dar era necesar. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 10:07 pm | |
| Incep sa zambesc. Este in regula! M-am obijnuit. Oricum, ar trebui sa vedem unde se reflecta luna, sau cel putin daca exista vreun geam pe aici. Incep sa caut prin pivnita geamuri, gasesc unul insa luna nu se vedea deloc, si continui sa caut sperand ca poate voi avea noroc. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 10:15 pm | |
| Incepusem sa caut un geam prin camera aia, dar nu gasisem nici un geam. Cand eram gata sa imi pierd orice urma de speranta gasesc accidental un geam prin care se vedea perfect luna,dar geamul era mai ascuns si de aceea nu l-am vazut. Hei Sayuri am gasit un geam cu vizibilitate buna la luna. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 10:25 pm | |
| Bravo Cristina! spun eu indreptandu-ma spre ea. Si acum ce? Asteptam sa vedem ce se intampla? intreb rezmandu-ma de unul din pereti. Mai citesc odata ghicitoarea pentru a o intelege mai bine. Presupun ca razele luni trebuie sa lumineze peretele acesta? |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 10:36 pm | |
| Cred altfel ce ar putea fi? Observ ca ceva a inceput sa vibreze in buzunarul meu si cand ma uit era telefonul meu de care uitasem. Credeam ca aici nu e semnal. Ma uit la cine ma apela si observ ca imi arata numar privat asa ca fara sa mai stau pe ganduri raspund: Cine esti si ce vrei? intreb eu calma Sunt Stapanul secretelor si vreau sa va spun ca sunteti aproape sa treceti si aceasta proba. Si de ce ne spui noua asta? Pentru ca, cum am zis si in aceea scrisoare vad in voi niste potentiale pastratoare a secretelor acestei case, dar nu va mai retin si mult noroc in trecerea probelor. Mersi mai apuc eu sa zic ca dupa inchide.
|
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 10:51 pm | |
| Incercand sa fac luna sa lumineze peretele cu inscriptile respective. Asa ca dupa cateva momente de gandit. Cris? Ajuta-ma! Si o rog sa ma ajute sa luam oglinda. O sa incercam cu oglinda sa mutam refexile luni chiar in perete. Priveam luna care era foarte frumoasa apoi ma indrept spre oglinda. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Sam Apr 21, 2012 11:15 pm | |
| Ma duc catre oglinda si ma uit cu atentie la ea. Este destul de mare si doar una dintre noi nu o putea ridica. Ma uit cu atentie la geam si la razele lunii si ma gandesc daca ar merge. Dupa cateva secunde de gandire ma duc langa oglinda. Acum vino si sa ridicam oglinda asta |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Dum Apr 22, 2012 8:23 pm | |
| Ok, vin imediat! Ma indrept spre oglinda si incerc sa o ridic. O prind de o parte. O frate! spun eu privindu-ma in oglinda. Tu stiai ca o sa-mi apara un cos ? intreb eu privind-o pe Cristina foarte suparata ... apoi incerc iar sa ridic oglinda. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Dum Apr 22, 2012 9:55 pm | |
| Noi suntem blocate in casa asta din care nici nu stim daca mai iesim si tie iti arde de privit in oglinda?! spun eu in timp ce ma plimbam prin camera. Plimbandu-ma prin camera ajung intr-o portiune unde podeaua parea mai instabila si fara sa apuc sa zic ceva podeaua se prabuseste si eu cad intr-un fel de camera intunecata. |
|
| |
| Subiect: Re: Miesterioasa casa Dum Apr 22, 2012 10:21 pm | |
| Cristina?!!! strig eu speriata uitandu-ma in jos. Nu vad nimic totul fiind foarte intunecat si greu de privit. Esti bine? Nu ti-ai rupt nimic? intreb ingrijorata. Apoi incerc sa cobor si eu, imi era putin frica nu stiam cat de adanca este. Totusi cu putin curaj sar, si cad in picioare. Uh? Era chiar mica!! |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Miesterioasa casa | |
| |
|
| |
|