|
|
| Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Vin Apr 13, 2012 5:13 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :Aici va spuneti toate problemele/parerile/propunerile pe care le aveti. Topic vechi: http://www.foru-girls.com/t3p290-probleme-pareri-propuneri-12-aprilie-2011-12-aprilie-2012#53192 - Citat :
- In primul rand, eu am intrebat prima si era o intrebare din curiozitate.
In al doilea rand, da, era mai frumaosa tema aia si se potrivea cu forumul. Asta nu se potriveste deloc. Adica e cu Hello Kitty si Fashion, nu cred ca Foru-Girls poate fi simplificat in "hello kitty", sincer. Oricat imi place mie pisicuta aia si pun pariu ca multor altora. Chiar nu mi se pare ca se potriveste. Pe langa asta, nu cred ca era asa mare tragedie ca se ducea pagina in sus. Mare chestie, asteptai sa se incarce pagina, se ducea in sus, si imediat dadeai un jos de bara aia de scoll. Dar cel putin se potrivea cu forumul. In fine, e doar parerea mea. Delia, cum ai reactiona tu daca 20 de persoane ti-ar reprosa acelasi lucru? Deja ma saturasem sa aud aceleasi replici. Nu vreau sa se simpta prost acele persoane, si pe mine ma enerva dar eu trebuia sa indur. Nu am atata timp pe cat o-r crede unii! Am multe pe cap. Teme... calculatorul care merge greu ... netul la fel, nici geniu nu sunt ca sa fac o tema in 2-3 zile. Daca imi mergea calculatorul crezi ca nu incercam sa schimb putin loggoul?! Sunt singura din 4 admine care stie sa lucreze in photosop ... . - Citat :
- Din moment ce exista regula de 10 cuvinte, cred ca ar fi bine daca ar exista o regula si pentru ficuri.Nu mi se pare normal ca si acolo sa se chinuie userii sa posteze tot 10 cuvinte.Sa fie o limita de...cateva randuri ( sa zicem 4-5) prin care sa arate ca macar au citit ficul.
Comentariile de genul "ce misto, vreau next" mi se par puerile si frustrante pentru autorii ficurilor, care ajung sa simta ca munca lor nu e suficient valorificata. Nu cred ca vor fi membrii de acord. :-?? - Citat :
- Exact! Sau din contra, unii autori ar crede ca fic-ul lor este foarte bun si nu mai trebuie imbunatatit. Oricum eu sunt (din cap pana in picioare) contra acelor comentarii.
Personal, eu m-am descurajat in privinta postarii unui fic de-al meu din cauza ca acele comentarii nu mi-ar imbunatati stilul deloc. Sunt foarte putine, persoanele care chiar comenteaza bine, aducand argumente si chiar sugestii pentru a imbunatatii modul de a scrie a autorului. Nu zic sa nu laudati autorul respectiv pentru idee, munca depusa, insa poate fi incorporata intr-un post mai amplu si mai bine argumentat.
Presupun ca vreti sa ramaneti un forum respectabil, nu? Atunci propun o revizuire a regulilor. Nu vreti spam, dar la topicul ”Jocuri” ati dat mana libera acestui lucru. In plus sunt unele jocuri fara rost, deschise ca membrii sa-si faca cat mai repede posturi.
Iar cele 50.000 de mesaje... ma intreb daca macar 100 din ele sunt bine scrise si nu posturi de 1 cuvant -_-”
Nu sunt experta in forumuri si nici nu am avut unul, insa stiu ce e bine si ce nu e bine la unul.
Inca nu am inteles regula cu: no bold, italic or strike. o__O De ce? Am inteles ca nu avem voie sa folosim rosu si albastru, dar totusi, sa fie interzis chiar si boldul, italicul si strike? Repet: De ce?
Si de ce se aplica regula cu minim 10 cuvinte si la concursuri? Ar trebui sa fie lasata la o parte, in momentul in care un user propune o melodie\amv\video\ etc. Este o propunere si nu cred ca ar trebuie sa adauge: imi place foarte mult aeasta melodie\video, doar ca sa faca cele 10 cuvinte. Sunt de acord cu aceasta regula atunci cand ceilalti voteaza, sa si argumenteze de ce-i place ceea ce a ales, dar nu si atunci cand propui.
Cam atat. Mi-am spus of-ul. Sunt pregatita pentru orice, chiar si pentru un Ban, insa daca vreti sa cresteti(nu numai in membri), propun sa revedeti regulile. Adminele ar trebui sa fie un model pentru ceilalti...
Astept pareri & other . Mixhuberance, nu iti da nimeni ban daca iti spui parerea ... . Clar membrii care au scris un cuvant au fost avertizari sau atentionati. Stai calma , nu scapa nimeni. Nu inteleg de ce tot tineti sa folositi bold, italic si cele care mai sunt. Ce are daca toti sctiu la fel? Am vazut persoane care scriau un post in n culori, n fonturi, marimi si moduri ... si ma deranja la ochi pe mine. Mie una mi-ar fi lene sincer sa scriu mereu asa... . - Citat :
- Nu, nu m-am referit sa folosesti bold atunci cand deschizi un topic cu anime\manga, etc. Am zis ca aceasta regula sa fie ”off” in momentul in care la un concurs propui o piesa, un video, ca moderatorul\autorul si userii sa vada mai usor.
Cand ai zis ca userii nu mai citesc in continuare ca sa vada unde au voie si unde nu sa foloseasca bold am ramas O__o mi-a dat impresia ca voi nu aveti incredere in membrii forumului, sau ca cei 546 de membri s-au inregistrat doar ca sa faca spam. O data ce un admin da o regula, este normal sa se astepte ca ceilalti membrii sa aibe rabdare si sa o citeasca pe toata cap-coada. Iar daca cumva vreun user nu respecta regula aceea ii va fi atrasa atentia; continuand sa incalce regulile va fi banat. Simplu. Doar vreti ca forumul sa fie respectat si nu vazut ca pe un loc unde se poate spama.
Iar la Jocuri se poate pune o regula unde un user are voie doar la un determinat numar de posturi in acel topic intr-o zi. Ca sa se evite jocul in doi. In plus ar trebui revizuite si jocurile; unele sunt inutile.
Asta e parerea mea. E treaba voastra daca vreti sa o luati in considerare sau sa o lasati ca un simplu post la topicul Probleme. Mixhuberance, nu cred ca ar sta nimeni sa numare ... decat sa numere cred ca s-ar lipsi. Eh ... la aceasta idee suta la mie Ana tine cu tine ... nu pot sa ma pronunt si pentru altii. Topic nou: http://www.foru-girls.com/t1925-probleme-pareri-propuneri#53193
Ultima editare efectuata de catre Marionette in Vin Apr 12, 2013 9:04 am, editata de 1 ori |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Mier Aug 22, 2012 8:29 pm | |
| Sunt pro la dueluri si, de asemenea, sunt deacord ca cineva sa se ocupe de fan-cluburile alea si de concurs.Acum ramane problema adminelor, ar trebui sa aleaga ele cine se va ocupa, insa nu am nimic impotriva ta si daca adminele vor, te poti ocupa linistita. |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Mier Aug 22, 2012 8:45 pm | |
| Eu ma ofer doar temporar. Cat despre alegerea conducerii, ar fi bine daca s-ar alege niste persoane care chiar stiu cu ce se mananca animeurile respectiv serialele. Si care sa se ocupe serios de fan club. Eu ma gandeam la tine pentru ala anime. ) |
| | | ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Mier Aug 22, 2012 9:18 pm | |
| Oricum, ar trebui sa fie ales cineva pana la urma, caci fan-cluburile sunt importante si interesante asa ca problema ar trebui rezolvata si sigur va fi.Si...nu stiu ce sa zic:)) imi plac animeurile, dar ma uit si eu la putine...nu am habar de mai mult de jumatate din cate sunt in fan-club, iar la manga, lasat-o balta.Aici nu ma bag:))
Si spuneai ca la concurs sa fi tu acum?Temporar sau permanent? |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Mier Aug 22, 2012 9:40 pm | |
| La concurs, ma ofer permanent ca la ficuri ma pricep cat de cat si nu e asa mult de facut acolo. |
| | | I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Joi Aug 23, 2012 4:10 pm | |
| Deci, la concurs si fancluburi eu sunt de acord si nu ma opun. La acele dueluri eu mi-am spus parerea. |
| | | Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Sam Aug 25, 2012 1:04 pm | |
| Ideea Georgianei: este frumoasa si foarte interesanta, dar nu prea merge la rpg-ul noastru. Poate altfel: sa nu fie la rpg si sa fim noi persoanele respective. Ar fi o alta structura.
Delia: ideea cu duelul imi place iar cu moderarea nu am nimic impotriva. |
| | | Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 11:52 am | |
| Ar fi misto feteloor :o3 nu la rpg legat atunci, pe forum, in alt bord sau raspandit fara rpg ar fi mai distractiv :X si am putea folosi asa si mall-ul. |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 2:18 pm | |
| In legatura cu ideea mea cu duelurile, e nevoie sa fac un sondaj ca sa vad daca membrii isi doresc? Pana acum nu si-au spus parerea prea multe persoane. E nevoie de un subforum, probabil la Fun & Hobby. Pot sa pun eu informatiile acolo, eventual, dupa ce il faceti. Numai sa imi spuneti daca e nevoie sa fac acel sondaj. |
| | | Santzina Mesaje : 567 Bani : 52687 Multumiri : 34 Varsta : 33
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 2:36 pm | |
| Mie imi place ideea ta, Delia Este foarte draguta. Mie mi-ar placea. |
| | | Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 2:41 pm | |
| Imi place ideea ta Delia Si da, poti deschide un sondaj. Dar inafara de creatii ce alt ceva sa mai fie? Si ideea Georgianei imi place suna chiar funny. As fi amuzant pentru membrii. |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 2:45 pm | |
| In afara de creatii la dueluri? Pai nu stiu, oricum trebuie tu sa creezi ceva, ca nu te duelezi pe munca altora. Acuma poate va mai vin voua idei de teme care se pot aborda intr-un duel. Practic, puteti face orice atata timp cat nu e ceva, asa cum am zis, de genul cine posteaza cel mai mult in topicul x. Sau cine are cea mai tampita discutie pe mess. ) Sau ma rog, alte chestii din astea. Puteti sa va bagati si cu "cine vine cu cele mai originale definitii la cuvintele x, y, z". Nu stiu, am incercat sa dau niste teme tampite. ) |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 2:52 pm | |
| Vai Delia nici sa nu aud "cine face cele mai multe posturi in locul x" nu se permite Pai, mai poate fi ... o anumita tema de exemplu un tin de imbracaminte (office, etc) si cea mai potrivita tinuta castiga. Sau "cea mai artistica/frumoasa/reusita poza" Bine....asta intra pe la fan art , dar se poate da si pe tema: toamne, mare, mar etc. Mai poate fi si legat de RPG, si muulte. Si am o intrebare si eu, ca nu tin minte sa fi citit: se primesc bani pe dueluri? Adica, cine castiga primeste bani de la celalalt ? |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 2:54 pm | |
| Asta cu banii inca nu am discutat-o cu Danuta, dar in principiu as vrea sa se dea bani. Adica trebuie sa fie un premiu pentru castigatori, nu?
Cand am venit cu ideea am spus si de RPG. Practic, oricare tema de la creatie poate fi pusa la dueluri, pentru ca e munca userului. Nu am inteles-o pe aia cu tinuta. Adica sa ia fiecare o tinuta de pe net si castiga cel a carui tinuta e mai apreciata? Nu uita ca e un juriu aici si, cum fiecare are gusturile diferite, nu prea ar fi corect pentru niciunul dintre participanti. |
| | | Balonas. Mesaje : 535 Bani : 5018 Multumiri : 12 Varsta : 25 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 2:57 pm | |
| Pai, juriul ar putea da un eveniment gen Craciunul si fiecare vine cu o tinuta facuta de el, adica iau un tricou de aici, pantaloni de aici, palarie de acolo, pantofi din alta parte, si tot asa. Si cea mai interesanta tinuta sa castige. Eu nu cred ca ar fi bine ca userul castigator sa primeasca bani de la celalalt user, poate el s-a inscris la duel ca sa castige bani, nu ca sa dea, si poate nu are. |
| | | Luminitza Mesaje : 50 Bani : 50050 Multumiri : 0 Varsta : 30
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 3:00 pm | |
| Buna Pot si eu sa ma bag aici in discutii ? Deci, ideea ta, Delia, este superba. Asta ii face pe useri sa se bage in concursuri si sa isi de-a cat mai mult interes. Si da, trebuie si un premiu, sa aiba de ce sa se dueleze. Ideea cu RPG-ul mai este activa? Sa stiu daca imi mai spun parerea. |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 3:01 pm | |
| Pai asa ziceam si eu ... daia am si intrebat. Dar eu zic...sa fie numar fix. Si la toti la fel. |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 3:11 pm | |
| @Ioana, nu a zis nimeni ca userul care castiga primeste bani de la cel care pierde. Duelurile au loc doar intre doua persoane, nu sunt niste concursuri. Juriul si-l aleg ele, nu exista un grup numit juriu in care se baga userii care vor. Cei doi participanti (doar doi pentru ca asta inseamna duel, nu e un concurs) se pun de comun acord pe cine vor sa ia in juriu. De exemplu, eu cu tine ne decidem sa ne duelam pe tema GFX, sa zicem. Acum stabilim detaliile. Ce vom face in GFX? Sa zicem, 2 semnaturi despre vara. Bun. Iar acum ne decidem, cine vrem sa ne jurizeze? Eu o aleg pe Georgi, tu o alegi pe Danuta si ne punem de acord ca a treia persoana sa fie Timm, de exemplu. Le intrebam frumos prin pm daca vor sa ne jurizeze (ca poate fetele nu vor). Daca vor sa ne jurizeze, una din noi deschide topicul si pune acolo cele doua lucrari (anonime ca sa nu se faca favoritisme). Cele trei membre vor juriza, adica vor alege o lucrare si vor spune de ce au ales-o. Evident. Daca alti useri doresc sa intre si sa voteze si ei, pot intra, iar voturile lor se vor pune la socoteala. Daca mai ai nelamuriri, intreaba-ma. :]
@Luminitza, cred ca poti sa iti spui parerea despre ideea cu RPG-ul, a cam fost lasata in aer. |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 3:58 pm | |
| Legat de aceasta idee: - Citat :
- Deci...vin si eu cu o micuta, mai mare propunere.gdg)
M-am gandit la o categorie RPG, care va cuprinde mai multe borduri si care va fi ceva gen..RPG-ul Real, dar aici trebuie neaparat mai multe borduri, nu ca acolo.In acea categorie, personajele isi pot cumpara case, apartamente si multe altele sau pot locui cu chirie, pe care o vor plati, asa cum se face, lunar din banii nostri, ca utilizatori. Tot acolo, personajele se pot angaja si pot castiga bani, pentru a-si plati chiria, a-si cumpara haine si alte lucruri.In functie de nivelul membrului, personajul poate sa fie angajat la un anumit loc de munca.Cei de nivelul 1, vor avea doar un loc de munca, el neputand sa si-l schimbe,pana nu trece la un anumit nivel. In acea categorie vor avea mai multe borduri, care vor cuprinde si restaurante, unde se va plati, la fel si magazine de haine, de unde personajele isi vor cumpara diverse articole de imbracaminte, incaltaminte sau diferite accesorii, iar pretul pe care il vor plati, va fi scazut din banii, din profilul nostru. Tot acolo vor avea si o banca, in care vor schimba diamantele in bani sau banii in diamante. Deci, in primul rand cam stiu ideea. Te-ai inspirat cumva dintr-un joc? Sau inspiratia ta a avut-o la randul ei dintr-un joc ? Da, ideea este geniala , pot spune, dar nu legata de rpg, pe forum, Pe un intreg forum rpg, ar mai merge, dar la rpg fiecare isi face personajul cum doreste. Nu il face la inceput lefter si dupa , daca mai creste putred de bogat. Poate daca o vreti rpg, sub alta forma...astfel incat fiecare alege daca il are bogat sau plebe. (ca sarac lipit nu il face nimeni ) ). Acum, stiu de ce ati abordat chestia cu nivele . Intradevar, unii poate vor numai bogati ...si asa ar fi multe bogati, dar nu e bine adordata. - Citat :
Dar daca ar fi asa...toti ar fi bogati. Ce spuneam si eu. Tot ce a comentat Delia, ii dau dreptate. Nu e aranjata bine ideea ... ca sa mai bine ... nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu se supere nimeni. Haideti sa facem altfel, poate asa iese multumita toata lumea Facem un bord: Orasul Foru-Girls (sau alt nume....nu am timp acum) si acolo puneti bordurile. - Puneti un bord Apartamente ( Vile ) si acolo userii isi deschid topic dupa ce cumpara/inchiriaza casa. Userii pot veni dupa la ei in vizita si posteaza gen rpg (se va alege la ce persoana sa se posteze . Eu ma gandeam ca persoana I e buna in acea categorie.) La forma caselor ramane de vazum cum vor fi. - Dupa magazinul (care ar fi mai exact si dupa cum vad eu lucrurile, bordul Magazinul forumului. Alegeti voi daca raman ambele. In magazin (mall) vor fi magazinele puse de admini si cele ale userilor (sa scoata banii, nu? ) Pentru a avea magazin vor plati acolo, o suma de inceput. - Dupa poate veni parcul, iar acolo ar mai putea fi 2-3 dalea de fast-food. - Biblioteca. Ar fi frumos sa avem un post (nu necesita bord dupa parerea mea, ca sa nu ocupe spatiu mult) iar acolo sa fie expuse cartile. Si ma gandeam ca dupa ce citim carti sa primim de la fiecare in parte, un anumit numar de iq. Iar iq-ul sa ne ajute cu job-ul. Pot fi si librari, de unde sa se cumpere carti si sa primim si de acolo iq, putin mai mare ca dam bani pe carti. De exemplu de la cartea "Toate panzele sus" primeste 0.5 iq. Daca o cumperi primesti 0.8 iq - 1 iq . Intreba Alina ca daca cumparam sau inchiriem casa primim ceva. Putem primi puncte. Si punctele sa faca si ele ceva. Nu stiu .. :-?? Ceva ... sa fie cat mai multe si folositoare ... . Poate cu ele sa se treaca nivele in joc (zic si eu ) si nivelul sa ajute la ceva. La cat m-a zapacit verisoara mea cu un joc de acest gen ... am inteles mai multe din el ... . Georgiana, presupun ca de acolo ai inspiratii. Acum, ce am zis eu mai sus cu categoria si bordurile, a fost o idee care ma gandeam ca ar fi mai okey pentru toti Daca s-ar alege prima cu RPG-ul, chiar daca nu e chiar RPG (adica deloc) m-as baga poate, pana la urma asa de amuzament. Astept pareri. :-s |
| | | Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 4:33 pm | |
| Mie nu imi pasa cum si unde este aceasta idee atata timp car este aplicata Delia, mie imi place ideea ta de duel > |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 4:54 pm | |
| @Luminita, mi se pare foarte buna ideea ta. Deci vrei sa spui ca toate casele si alea nu sunt ale unor personaje inventate de noi, ci chiar noi. Dar cum facem la carti, de unde stim ce am citit si ce nu? Ideea asta trebuite bine slefuita ca sa nu ne incurcam in ea. Daca sunt de acord membrele, ar fi bine sa te gandesti la toate detaliile si sa vorbesti cu Danuta serios. Chiar sper sa se aplice ideea ta, mi se pare chiar tare. Din ce joc e inspirata? |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 5:05 pm | |
| Este aceeasi cu ce a zis Georgiana, doar ca am rasucit-o putin Ma bucur ca iti place. Sper ca si la restul, sa fie toti multumiti Asta am vrut. Pai la carti, se va pune o lista si va aparea : Membrul x : ce carti a citit, membrul y: ... si pot citi o singura data. Si iq-ul sa apara in profil si mesaje Pai eu nu am zis chiar tot.....am zis asa in mare, sa vad daca rasucita va place E ... un joc x_x am vazut si pe forum un topic. Acum, ma bucur ca m-a zapacit verisoara mea atunci cu el - Citat :
- Deci vrei sa spui ca toate casele si alea nu sunt ale unor personaje inventate de noi, ci chiar noi.
Exact [Off: Si imi cer scuze daca am si greseli ... azi sunt pe fuga ] |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 5:08 pm | |
| N-ai inteles ce te-am itnrebat in legatura cu cartile. De unde stiu altii ca eu am citit o anumita carte? Eu nu am citit "Toate panzele sus", ce fac? Pot sa mint si sa zic ca am citit-o ca sa primesc IQ. Asta zic, cum o sa se desfasoare aici? Ca n-o sa citim cartile pe bune. |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 5:30 pm | |
| Ah ... am inteles altfel.
Nu. Practic, am merge la biblioteca si ne alegem o carte (doua, trei .... si ma gandeam cu o limita pe zi). Fiecare carte are un anumit numar de iq. Dar userii sa nu stie numarul de iq. Adica cat are fiecare. Mi se pare mai bine daca nu stiu, dar cum vreti.
Si anuntam in topic... :-?? sau prin Pm .
|
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 5:39 pm | |
| Daca fiecare carte are un IQ diferit, asta trebuie stabilit cat de obiectiv e posibil. Adica nu se compara colectia Chic cu Stephen King, de exemplu, e clar, dar e cam subiectiv sa decizi cate puncte IQ s-ar acorda pentru fiecare. Dar ma rog, asta e un detaliu. Si tot vreau sa stiu numele jocului aluia. ) |
| | | Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] Lun Aug 27, 2012 5:43 pm | |
| off:O Nu pot sa cred....inca o nebuna ca mine? zi ca daaa zi ca daaa vreau sa o cunosc On: ahh tot imi place oricum ai suci ) si daca faci ceva si cu puncte(le) .. te pup =]] |
| | | Continut sponsorizat | Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] | |
| |
| | | | Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|