AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AutorMesaj
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Icon_minitimeVin Apr 13, 2012 5:13 pm

Rezumarea primului mesaj :

Aici va spuneti toate problemele/parerile/propunerile pe care le aveti.

Topic vechi:
http://www.foru-girls.com/t3p290-probleme-pareri-propuneri-12-aprilie-2011-12-aprilie-2012#53192

Citat :
In primul rand, eu am intrebat prima si era o intrebare din curiozitate.
In al doilea rand, da, era mai frumaosa tema aia si se potrivea cu
forumul. Asta nu se potriveste deloc. Adica e cu Hello Kitty si Fashion,
nu cred ca Foru-Girls poate fi simplificat in "hello kitty", sincer.
Oricat imi place mie pisicuta aia si pun pariu ca multor altora. Chiar
nu mi se pare ca se potriveste.
Pe langa asta, nu cred ca era asa mare tragedie ca se ducea pagina in sus. Mare chestie, asteptai sa se incarce pagina, se ducea in sus, si imediat dadeai un jos de bara aia de scoll. Dar cel putin se potrivea cu forumul.
In fine, e doar parerea mea.

Delia, cum ai reactiona tu daca 20 de persoane ti-ar reprosa acelasi lucru? Deja ma saturasem sa aud aceleasi replici. Nu vreau sa se simpta prost acele persoane, si pe mine ma enerva dar eu trebuia sa indur.
Nu am atata timp pe cat o-r crede unii! Am multe pe cap. Teme... calculatorul care merge greu ... netul la fel, nici geniu nu sunt ca sa fac o tema in 2-3 zile. Daca imi mergea calculatorul crezi ca nu incercam sa schimb putin loggoul?! Sunt singura din 4 admine care stie sa lucreze in photosop ... .

Citat :
Din moment ce exista regula de 10 cuvinte, cred ca ar fi bine daca ar exista o regula si pentru ficuri.Nu mi se pare normal ca si acolo sa se chinuie userii sa posteze tot 10 cuvinte.Sa fie o limita de...cateva randuri ( sa zicem 4-5) prin care sa arate ca macar au citit ficul.
Comentariile de genul "ce misto, vreau next" mi se par puerile si frustrante pentru autorii ficurilor, care ajung sa simta ca munca lor nu e suficient valorificata.

Nu cred ca vor fi membrii de acord. :-??

Citat :
Exact! Sau din contra, unii autori ar crede ca fic-ul lor este foarte bun si nu mai trebuie imbunatatit. Oricum eu sunt (din cap pana in picioare) contra acelor comentarii.

Personal, eu m-am descurajat in privinta postarii unui fic de-al meu din cauza ca acele comentarii nu mi-ar imbunatati stilul deloc. Sunt foarte putine, persoanele care chiar comenteaza bine, aducand argumente si chiar sugestii pentru a imbunatatii modul de a scrie a autorului. Nu zic sa nu laudati autorul respectiv pentru idee, munca depusa, insa poate fi incorporata intr-un post mai amplu si mai bine argumentat.

Presupun ca vreti sa ramaneti un forum respectabil, nu? Atunci propun o revizuire a regulilor. Nu vreti spam, dar la topicul ”Jocuri” ati dat mana libera acestui lucru. In plus sunt unele jocuri fara rost, deschise ca membrii sa-si faca cat mai repede posturi.

Iar cele 50.000 de mesaje... ma intreb daca macar 100 din ele sunt bine scrise si nu posturi de 1 cuvant -_-”

Nu sunt experta in forumuri si nici nu am avut unul, insa stiu ce e bine si ce nu e bine la unul.

Inca nu am inteles regula cu: no bold, italic or strike. o__O De ce? Am inteles ca nu avem voie sa folosim rosu si albastru, dar totusi, sa fie interzis chiar si boldul, italicul si strike? Repet: De ce?

Si de ce se aplica regula cu minim 10 cuvinte si la concursuri? Ar trebui sa fie lasata la o parte, in momentul in care un user propune o melodie\amv\video\ etc. Este o propunere si nu cred ca ar trebuie sa adauge: imi place foarte mult aeasta melodie\video, doar ca sa faca cele 10 cuvinte. Sunt de acord cu aceasta regula atunci cand ceilalti voteaza, sa si argumenteze de ce-i place ceea ce a ales, dar nu si atunci cand propui.

Cam atat. Mi-am spus of-ul. Sunt pregatita pentru orice, chiar si pentru un Ban, insa daca vreti sa cresteti(nu numai in membri), propun sa revedeti regulile. Adminele ar trebui sa fie un model pentru ceilalti...

Astept pareri & other .

Mixhuberance, nu iti da nimeni ban daca iti spui parerea ... .
Clar membrii care au scris un cuvant au fost avertizari sau atentionati. Stai calma , f nu scapa nimeni.
Nu inteleg de ce tot tineti sa folositi bold, italic si cele care mai sunt. Ce are daca toti sctiu la fel? Am vazut persoane care scriau un post in n culori, n fonturi, marimi si moduri ... si ma deranja la ochi pe mine. Mie una mi-ar fi lene sincer sa scriu mereu asa... .

Citat :
Nu, nu m-am referit sa folosesti bold atunci cand deschizi un topic cu anime\manga, etc. Am zis ca aceasta regula sa fie ”off” in momentul in care la un concurs propui o piesa, un video, ca moderatorul\autorul si userii sa vada mai usor.

Cand ai zis ca userii nu mai citesc in continuare ca sa vada unde au voie si unde nu sa foloseasca bold am ramas O__o mi-a dat impresia ca voi nu aveti incredere in membrii forumului, sau ca cei 546 de membri s-au inregistrat doar ca sa faca spam. O data ce un admin da o regula, este normal sa se astepte ca ceilalti membrii sa aibe rabdare si sa o citeasca pe toata cap-coada. Iar daca cumva vreun user nu respecta regula aceea ii va fi atrasa atentia; continuand sa incalce regulile va fi banat. Simplu. Doar vreti ca forumul sa fie respectat si nu vazut ca pe un loc unde se poate spama.

Iar la Jocuri se poate pune o regula unde un user are voie doar la un determinat numar de posturi in acel topic intr-o zi. Ca sa se evite jocul in doi. In plus ar trebui revizuite si jocurile; unele sunt inutile.

Asta e parerea mea. E treaba voastra daca vreti sa o luati in considerare sau sa o lasati ca un simplu post la topicul Probleme.

Mixhuberance, nu cred ca ar sta nimeni sa numare ... decat sa numere cred ca s-ar lipsi. Eh ... la aceasta idee suta la mie Ana tine cu tine ... nu pot sa ma pronunt si pentru altii.

Topic nou:
http://www.foru-girls.com/t1925-probleme-pareri-propuneri#53193

Ultima editare efectuata de catre Marionette in Vin Apr 12, 2013 9:04 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/

AutorMesaj
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Varsta : 27
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Ian 03, 2013 7:45 pm

La bordul ''Problemele'' m-am referit, dar cred ca m-am exprimat gresit. Si in acel articol ma gandeam sa bagam helperii sa fie special doar pentru ei, dar cum se scoate eu nu-i mai vad rostul sincer.. si stiu ca se numeste ''Girls Zone'', dar i-am pus acea denumire ca sa intre si treaba helperilor acolo. In fine.. cum a zis si Delia, astea doua ar trebui scoase.
Sus In jos
I, You and They
I, You and They
feminin Capricorn Mesaje : 8212
Bani : 9504
Multumiri : 45
Localizare : Bucuresti

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Icon_minitimeLun Ian 07, 2013 5:19 pm

Cererile au fost apropate, iar grupurile de Miss RPG si Helpers vor si scoase, si la fel si bordul cu Probleme .
Ma doare inima will pacat de idee .. .
Sus In jos
https://foru-girls.all-up.com/
Amilin
Amilin
feminin Balanta Mesaje : 635
Bani : 325710
Multumiri : 62

Membru Iscusit
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Icon_minitimeVin Ian 11, 2013 12:19 pm

Am o intrebare. La carti, nu putem pune in topic si cartea in sine ? Intr-un spoiler ... ? Mai vazusem pe unele forume cand puneau topicuri cu carti, diresc cartea cu continutul ei. Nu rezumat. Sau sa scriem in poturi capitolele ... ? (Se mai fac posturi) gdg)
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Icon_minitimeVin Ian 11, 2013 8:18 pm

Eu am vazut ca se dadea direct link de pe site-ul unde gaseai intreaga poveste, dar asta e exclus. E pirataj si cum spune si in regulament, nu se permite. Pai.. ce ai spune tu.. deja banuiesc ca vor pune capitolele doar persoana care a deschis subiectul si daca pui un capitol intr-un post, al capitol in altul.. nu prea imi pare frumos acel.. multiplu-posting, caci sigur va fi multiplu. Nu stiu ce hotarasc adminele, dar mie imi pare ca nu va arata frumos asa, am vazut ceva in genul pe mai multe forumuri si mi se pare aiurea sa se faca posturi din asaceva. In fine, asta este parerea mea, adminele decid.
Sus In jos
Amilin
Amilin
feminin Balanta Mesaje : 635
Bani : 325710
Multumiri : 62

Membru Iscusit
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Icon_minitimeVin Ian 11, 2013 8:25 pm

Pai nu link. Doar textul. In spoiler cel mai favorabil gdg Si da ... asta doar de autor, dar mi se pare dragut sa punem si povestea gdg
Sus In jos
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Varsta : 30
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Icon_minitimeDum Ian 13, 2013 2:44 am

^Ideea e buna, am mai vazut si eu pe un forum, dar ma indoiesc ca va avea succes. E posibil sa fie lumea de acord cu ea, dar cand e vorba chiar sa citeasca cartea respectiva, ma indoiesc ca o sa se si intample. Ai vazut ce e pe la ficuri, ca bate vantul, stiu ca nu se ridica la nivelul unei carti, dar de cele mai multe ori intervine lenea.
Sus In jos
Beatrice
Beatrice
feminin Pesti Mesaje : 3057
Bani : 17294
Multumiri : 32
Varsta : 37

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Icon_minitimeDum Ian 13, 2013 11:55 am

Amilin, nu a interzis nimeni pana acum, mai ales daca nu incalca regulile. Daca chiar doresti, ca pe langa descriere sa pui intr-un spoiler (sau mai multe) cartea in sine, o poti face, isa iti spun, ca te chinui will Cine doreste o cauta pe net.
Este buna si draguta ideea ta, insa, cum a spus si Delia, depinde de useri. Daca ai fi pus un post capitolul, dupa posturi de la useri cu pareri si dupa iar alt post cu capitol, da, dar asa n posturi numai ale tale ... e inutil, si nici okey nu pare.
Sus In jos
Dizzie
Dizzie
feminin Taur Mesaje : 7386
Bani : 261863
Multumiri : 117
Varsta : 26

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Icon_minitimeVin Mar 01, 2013 7:21 pm

Vaii will dar ce ciudat mi s-a parut forumul acum. Ma obijnuisem cu acea asezare iar acum pare ciudat, mai ales ca se vad si pozele acum.
Este foarte cute noua tema. Imi plac mult butonasele si loggo-ul, dar nu se vede poza la global ;hh;)
Sus In jos
Alina
Alina
feminin Pesti Mesaje : 3190
Bani : 567313
Multumiri : 129
Varsta : 28
Localizare : in borcanul cu dulciuri :)
Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Icon_minitimeSam Mar 02, 2013 7:00 pm

Vaiii tema noua :X deja ma simt in primavara will
Este superba tema. imi place mult Bannerul este cel mai reusit. Imi place si subsul, este si el dragut :X eu nu ma pricep in decupaj, deci nu vad unde e bine si nu decupat will mie imi place cum arata :X

butonasele sunt toane, super elegante :X

Felicitari pentru tema :*

PS. Butoanele old, new, lock, quote, edit,X,topic nou si raspunde te-au dat de gol j hehe ^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]   Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ] - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 8 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Subiecte similare

-
» Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2013 - 12 Aprilie 2014]
» Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012]
» Ajutor teme [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]
» Rangurile forumului! [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]
» Anunturi G [12 Aprilie 2012 - 12 Aprilie 2013 ]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 ::  :: Administrare :: Arhiva-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 74, Dum Iul 21, 2024 11:37 am
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015