Autor | Mesaj |
---|
Evil Minion Mesaje : 95 Bani : 135 Multumiri : 4 Varsta : 28 Localizare : Temeswar Status : Awsome
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 5:14 pm | |
| Ai facut ceva special weekend-ul asta? Da, am vizionat 17 episoade din videoblogul lui Zmenta. Sunt asa de mandra. Ce film ai vrea sa vizionezi? Harry Potter and The Order Of Phoenix... sta in bara de cateva ore la minutul 45 si eu ma joc Tangled. |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 5:22 pm | |
| Iti placea vechiul post de desene Jetix? Esti dezamagita ca a disparut?
Adori sa fi laudata? |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 5:49 pm | |
| Iti place sa fi in centrul atentiei? Esti o persoana ce judeca o persoana dupa modul cum arata foarte des sau nu? |
|
| |
Evil Minion Mesaje : 95 Bani : 135 Multumiri : 4 Varsta : 28 Localizare : Temeswar Status : Awsome
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 5:57 pm | |
| Iti placea vechiul post de desene Jetix? Esti dezamagita ca a disparut?Sigur ca imi placea. Cele mai misto desene erau la Jetix. Si da, sunt ultramegaextra dezamagita de ce este acum in locul lui. Violenta aia e cel mai penibil serial pentru copii din istoria Disney. Si nici macar n-ar trebui sa fie etichetat drept "pentru copii". Acum ma uit doar pe Cartoon Network. Adori sa fi laudata?Cine n-adora? Mai ales cand te lauda profesorul in fata unuia mai bun decat tine B-) Iti place sa fi in centrul atentiei?Nu. Nici nu sunt in stare sa creez atentie pentru ca nu am nevoie de ea asa cum au colegii mei. Esti o persoana ce judeca o persoana dupa modul cum arata foarte des sau nu?Nu, nu sunt genul acela de persoana. Nu o critic si nu zic nimic decat dupa ce o cunosc pentru ca daca vad o fata intr-un tricou negru si larg, nu inseamna ca e emo sau satanista ci o simpla persoana careia ii place rock-ul. Daca vad o persoana mai decoltata, nu inseamna ca e o pitzipoanca ce si-o trage cu toata lumea, ci doar o persoana care incearca sa arate bine |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 6:19 pm | |
| Care crezi ca e calitatea cea mai potrivita pentru tine? De obicei te culci tarziu? |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 6:54 pm | |
| Care crezi ca e calitatea cea mai potrivita pentru tine?Habar nu am. Nu-mi place sa spun ceva despre mine despre care ceilalti nu cred ca e asa.Nu imi place sa fiu intrebata despre calitati si defecte pentru ca nu stiu care imi sunt acelea. Indiferent de ce ar zice lumea, eu stiu motivele pentru ca ma cunosc ) De obicei te culci tarziu?Nu... doar in vacanta cand ma culcam pe la 1 noaptea. Normal ma culc la ora 11. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 6:55 pm | |
| Ce browser iti place cel mai mult? Faci o ''familia fericita'' cu virusii? (adica se intampla sa ai in calculator destul de des visuri) Ai dori ca lumea sa fie controlata in totalitate de roboti/calculatoare? |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 7:01 pm | |
| Iti place sa calatoresti des? Preferi o vacanta in tara sau in strainatate? |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 7:44 pm | |
| Iti place sa calatoresti des? Da. Nu pierd nicio sansa cand e vorba de calatorit undeva. Din pacate, nu am timp. Preferi o vacanta in tara sau in strainatate? Amandoua... why not? Nu am iesit niciodata din tara, my bad. |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 7:52 pm | |
| Ce telefon iti place cel mai mult? Care ar fi cel mai frumos cadoul pe care l-ai primi vreodata? (L-ai primi, deci nu din cele pe care le ai deja) Ai multe animalute de plus? |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 7:58 pm | |
| Ce telefon iti place cel mai mult?IDK, dar optez pentru un S3 xDD. Care ar fi cel mai frumos cadoul pe care l-ai primi vreodata? (L-ai primi, deci nu din cele pe care le ai deja)Un fking cateeeeel. Vreau un catel de cand m-am nascut ! Si nu am primit niciodata unul Ai multe animalute de plus?Daaaaaa, imi plac foarte foarte foarte mult. Nu le pot da la altcineva pentru ca mi-e mila de ele. Am un ursulet de plus cu care dormeam cand eram mica. Ador animalele de plus ! |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 8:06 pm | |
| Care e materia ta preferata? Iti este frica de intuneric? Dar de paianjeni? |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 8:21 pm | |
| Care e materia ta preferata? Engleza. Iti este frica de intuneric? Inainte nu, dar de cand a murit bunica, la maxim. Dar de paianjeni? Cea mai mare frica a mea. |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Iun 16, 2013 8:45 pm | |
| Iti plac filmele SF? Daca maine s-ar sfarsi lumea, care este ultimul lucru pe care le-ai spune cuiva? Care este prima propozitie/fraza pe care ai rosti-o daca Lady Gaga ar intra in casa ta? |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Lun Iun 17, 2013 1:37 pm | |
| Iti plac filmele SF?Nu chiar Daca maine s-ar sfarsi lumea, care este ultimul lucru pe care le-ai spune cuiva?I like... Gheorghe. Dar asa, mai dramatic ) Care este prima propozitie/fraza pe care ai rosti-o daca Lady Gaga ar intra in casa ta?Rah, rah, ra-a-ah, roma-roma-ma-ma, gaga oh-la-la, want your bad romance ! |
|
| |
Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Sweet ME. Mar Iul 23, 2013 1:46 am | |
| 1. O pisica nu vreeei T.T ? 2. Am vazut la topicul "Planuri de viitor" ca ai vrea sa ajungi in India, de ce?
3. Ce fel de bautura preferi? 4. Dar desert? |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Mar Iul 23, 2013 4:04 pm | |
| 1. O pisica nu vreeei T.T ?Nu-s prea sigura de asta. Cu un catel te poti juca oricand, dar cu o pisica... nu prea. Cand n-are chef de tine, n-are ) 2. Am vazut la topicul "Planuri de viitor" ca ai vrea sa ajungi in India, de ce?Da, chiar as vrea sa ajung in India. Acum cativa ani mi-am luat diploma mea de "addicted to indian movies" si nu numai din cauza asta. Chiar daca e plina de saracie si mizerie, este o tara superb colorata cu oameni pe care chiar merita sa-i intalnesti. Zic eu. Toti cei care au fost in India, au ramas impresionati si vreau si eu sa fiu la fel 3. Ce fel de bautura preferi?Apa plata, nu ma dau in vant dupa bauturi. 4. Dar desert?Imi plac savarinele. |
|
| |
Simona Mesaje : 1101 Bani : 52035 Multumiri : 10 Varsta : 27 Localizare : Bossland. o,o Status : Baby, I'm a sociopath, Sweet serial killer. On the warpath.
| Subiect: Re: Sweet ME. Mier Iul 24, 2013 4:23 pm | |
| 1. Ai invatat indiana pana acum ? 2. Ce ti-a placut cel mai mult la Despicable me 2 ? 3. Unde ai vrea sa pleci vacanta asta ? |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Joi Iul 25, 2013 1:47 pm | |
| 1. Ai invatat indiana pana acum ?La cate seriale si filme urmaresc, da, inteleg daca cineva spune o propozitie simpla si mai rar. Dar nu pot citi in literele lor alea ciudate si nici sa traduc din romana in hindi si viceversa nu pot decat cuvinte. 2. Ce ti-a placut cel mai mult la Despicable me 2 ?Nu l-am vazut. Inca sper ca-l voi vedea luni si, daca nu, am sa-l vad cu alta ocazie. Dar ma poti intreba ce mi-a placut cel mai mult la "Despicable Me" si atunci am sa zic ca minionii. Iubesc minionii 3. Unde ai vrea sa pleci vacanta asta ?La mare. Dar nu se poate |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Sweet ME. Dum Aug 11, 2013 9:07 pm | |
| 1. De ce nu poti veni la mare? 2. Te uiti la The Mentalist? Daca da, care e personajul tau preferat (eventual, dupa Patrick)? (Am vazut avatarul tau cu Simon Baker.) 3. Care e cea mai nasoala operatie prin care ai trecut? 4. Te consideri o persoana copilaroasa in comportament si in gandire? |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Lun Aug 12, 2013 9:10 pm | |
| 1. De ce nu poti veni la mare?Nu cred ca se mai pune problema momentan pentru ca in cateva zile urmeaza sa plec, dar oricand poate interveni o problema. Cum a intervenit azi si n-a putut fi rezolvata. 2. Te uiti la The Mentalist? Daca da, care e personajul tau preferat (eventual, dupa Patrick)? (Am vazut avatarul tau cu Simon Baker.)Da, ma uit. Astept sezonul 6. Tot din cauza The Mentalist m-am speriat urat de profesorul de actorie ). Personajul meu preferat, dupa Patrick, o sa fie tot timpul Wayne Rigsby. Imi place felul lui de a fi si e si foarte amuzant. Altfel, ar fi Red John... dar nu stiu cum arata, din pacate. 3. Care e cea mai nasoala operatie prin care ai trecut?Operatie gen operatie la spital sau cum ca nu ma prinsai. 4. Te consideri o persoana copilaroasa in comportament si in gandire?In comportament da. In gandire niciodata nu. Sunt comunista in gandire |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Sweet ME. Lun Aug 19, 2013 8:12 pm | |
| Iti place sa ti lumea 'pe ghimpi'? Cand ai putin timp liber, ce faci? Ai avea curaj sa faci bungee jumping ?
Ultima editare efectuata de catre Marionette in Mar Aug 20, 2013 2:25 pm, editata de 1 ori |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Lun Aug 19, 2013 10:21 pm | |
| Iti place sa ti lumea 'pe ghimpi'?Nu, nu ma cheama Negru si nici Selesi )) Cand ai putin timp liber, ce faci?Citesc o carte, ma uit la seriale and stuff. Ai avea curaj sa faci bunjee jumping ?Da, asta e un lucru pe care mi-l doresc din tot sufletul sa-l incerc |
|
| |
Alice Mesaje : 606 Bani : 627 Multumiri : 0 Varsta : 24 Status : Hurrem sultan :P
| Subiect: Re: Sweet ME. Joi Aug 22, 2013 7:50 pm | |
| 1. Cate carti ai citit vara asta? 2. Iti place sa iti petreci timpul pe facebook? 3. Cati prieteni ai in lista? |
|
| |
| Subiect: Re: Sweet ME. Joi Aug 22, 2013 10:24 pm | |
| 1. Cate carti ai citit vara asta? Well, ma pot mandri ca am citit, in sfarsit "Crima din Lost Lake" de Phillip Margollin, iar acum citesc "Tess d'Urberville" de Thomas Hardy. 2. Iti place sa iti petreci timpul pe facebook? Nu chiar. Da, intru pe el cate 2-3 minute, iar apoi il las deschis si nu mai intru decat atunci cand imi amintesc ca e acolo. 3. Cati prieteni ai in lista? Aia de mess... 42 in total. Iar pe fb nu trec de 200. Cred ca sunt sub, |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Sweet ME. | |
| |
|
| |
|