AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
[Sondaj] Sylvia s-a facut roscata. Cum ii sta mai bine?
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 

Cum ii sta mai bine?
Blonda
[Sondaj] Sylvia s-a facut roscata. Cum ii sta mai bine? Vote_lcap100%[Sondaj] Sylvia s-a facut roscata. Cum ii sta mai bine? Vote_rcap
 100% [ 2 ]
Roscata
[Sondaj] Sylvia s-a facut roscata. Cum ii sta mai bine? Vote_lcap0%[Sondaj] Sylvia s-a facut roscata. Cum ii sta mai bine? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 2

Sondaj inchis

AutorMesaj
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
[Sondaj] Sylvia s-a facut roscata. Cum ii sta mai bine? Empty
MesajSubiect: [Sondaj] Sylvia s-a facut roscata. Cum ii sta mai bine?   [Sondaj] Sylvia s-a facut roscata. Cum ii sta mai bine? Icon_minitimeLun Iul 23, 2012 10:44 am

Incet, incet, scandalul divortului dintre Sylvia si Andrei de la Alb-Negru se stinge, iar cei doi isi vad in continuare de viata. Daca el a lansat un nou single, Sylvia se ocupa de look: s-a facut roscata.

Blonda parca dintotdeauna, Sylvia a uimit cu schimbarea culorii intr-un roscat-aramiu intens, care o prinde excelent si ii pune in valoare tenul deschis si ochii albastri.

"Am vrut o schimbare! Nu m-am tuns pentru ca nu imi place sa am parul scurt, asa ca cea mai eficienta solutie a fost sa imi schimb culoarea parului. M-am facut roscata.

Saptamana viitoare voi reveni la salon pentru un nou strat de vopsea care sa stabilizeze culoarea”, a spus Silvia pentru Agentia de Presa Mondena.

Parerea mea?

Eu zic ca mai bine blonda.
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» "Inna nu e o mare voce, produsul e bun si foarte bine impachetat". Afla cine a facut aceasta afirmatie!
» [Sondaj]Beyonce si-a schimbat complet coafura! (poze)
» Lady Gaga si-a mai facut un tatuaj. Sa fie dedicat iubitului? (foto)
» [Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate!
» Taylor Swift le-a facut parintilor un cadou de milioane

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fun&Hobby :: Noutati Vedete-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 90, Joi Noi 14, 2024 7:52 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015