AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 

Carui cuplu ii sta mai bine?
Criss-Vlad
[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Vote_lcap33%[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Vote_rcap
 33% [ 1 ]
Sore-Rapha
[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Vote_lcap67%[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Vote_rcap
 67% [ 2 ]
Total voturi : 3

Sondaj inchis

AutorMesaj
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Empty
MesajSubiect: [Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate!   [Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Icon_minitimeMar Iul 24, 2012 9:38 am

Asa cum multi fanii ai serialului Pariu cu Viata se asteptau sau isi doreau, se pare ca doua dintre cuplurile cele mai indragite de ei: Criss & Vlad si Sore & Rapha sunt impreuna si in afara platourilor de filmare. Cum au ajuns sa se iubesca si dincolo de ecran va spun chiar ei.

Pentru Cristina Ciobanasu, Vlad este prima dragoste, acesta oferindu-i primul sarut din viata ei: "Am avut emotii foarte mari la Susai pentru ca eu nu avusesem niciun prieten si nu ma sarutasem niciodata. Vlad m-a ajutat foarte mult sa le depasesc. Imi amintesc ca dupa primul sarut de la filmare, dupa ce s-a dat stop si s-a anuntat "Trasa!", m-am inchis in baie. Eram putin speriata, dar si foarte, foarte emotionata”.

Si totusi, nu acela a fost momentul de scanteie intre cei doi, ci scena dramatica in care Vlad era impuscat sub privirile Ancai, personajul interpretat de Cristina: "A urmat saptamana in care am filmat impuscarea lui Vlad. Foarte greu. Am plans mult. Am fost intrebata daca in momentele acelea eram Criss sau Anca. Eram Anca, dar Vlad era Vlad… Facebook-ul a explodat. Toata lumea ne intreba daca suntem impreuna. Nu eram. Atunci incepea totul. Dupa aceea ne-am dat seama”

"Nu stiu exact ce s-a intamplat si cand s-a intamplat, pentru ca nu a fost nimic declarat, nici macar intre noi, dar brusc am inceput sa ne mai pupam in pauzele de filmare, dupa decoruri, ne alergam prin platouri, radeam si asa, Anca si Vlad, dar si Criss si Vlad formau cel mai inocent cuplu din serial si din spatele acestuia. Este o relatie atat de dulce si este foarte speciala datorita atitudinii lui Criss care m-a facut sa ma port iar ca un pusti de 15 ani si desi am 19 ani nu am mai trait o asemenea dragoste pana acum” spune Vlad despre relatia cu Cristina.

[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Poze-Cristina-Ciobanasu-si-Vlad-Gherman-din-Pariu-cu-Viata[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Poze-Cristina-Ciobanasu-si-Vlad-Gherman-din-Pariu-cu-Viata[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Poze-Cristina-Ciobanasu-si-Vlad-Gherman-din-Pariu-cu-Viata

In ceea ce ii priveste pe Sore si Rapha, lucrurile sunt mult mai vulcanice, precum personalitatile lor. De la o prietenie stransa, cei doi au ajuns sa fie impreuna, desi el este cu trei ani mai tanar decat ea. In ciuda varstei, Rapha a stiut foarte bine ce vrea si a actionat ca atare:

"La sfarsitul lui iunie, intr-o dimineata Rapha mi-a batut in usa. Eu ma intorsesem din vacanta seara trecuta si nu ne vazusem de 20 de zile. Avea in mana 2 bilete de avion pentru Praga. N-am avut nicio reactie iar el m-a sarutat. gdg) Dupa ce ne-am dezmeticit am discutat, am pus totul pe hartie si am ajuns la concluzia ca vrem sa fim impreuna, sa vedem ce se intampla. E ca la nebuni la noi... Nimic nu se intampla intr-o ordine normala, dar ce e important e ca ne completam foarte bine reciproc”

[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Sore-si-Rapha-Sara-si-Cristi-din-Pariu-cu-Viata[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Sore-si-Rapha-Sara-si-Cristi-din-Pariu-cu-Viata[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Sore-si-Rapha-Sara-si-Cristi-din-Pariu-cu-Viata[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Sore-si-Rapha-Sara-si-Cristi-din-Pariu-cu-Viata[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Sore-si-Rapha-Sara-si-Cristi-din-Pariu-cu-Viata[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Sore-si-Rapha-Sara-si-Cristi-din-Pariu-cu-Viata[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Sore-si-Rapha-Sara-si-Cristi-din-Pariu-cu-Viata[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Sore-si-Rapha-Sara-si-Cristi-din-Pariu-cu-Viata[Sondaj] Criss-Vlad si Sore-Rapha (Pariu cu Viata) sunt impreuna si in realitate! Sore-si-Rapha-Sara-si-Cristi-din-Pariu-cu-Viata
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
»  Ce varsta ai in realitate?
» [Sondaj] Sylvia s-a facut roscata. Cum ii sta mai bine?
» Sore si cainele fashonist Lagerfeld (foto)
» [Sondaj]Beyonce si-a schimbat complet coafura! (poze)
» Smiley explica pozele in care e surprins cu Sore

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fun&Hobby :: Noutati Vedete-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015