| Gangnam Style - primul clip din istorie cu un miliard de vizualizari pe Youtube | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Gangnam Style - primul clip din istorie cu un miliard de vizualizari pe Youtube Sam Dec 22, 2012 1:18 pm | |
| Daca ne urmariti pe Facebook, stiti deja ca toata ziua am asteptat momentul acesta: coreeanul Psy si al sau videoclip "Gangnam Style" tocmai au atins pragul de un miliard de vizualizari pe Youtube, fiind si primul care a ajuns la un asemenea record. Videoclipul "Gangnam Style" a aparut parca de nicaieri pe data de 15 iulie 2012 si de atunci a provocat o adevarata isterie si a doborat record dupa record. In luna septembrie a intrat in Cartea Recordurilor drept videoclipul cu cele mai multe like-uri, iar la sfarsitul lunii noiembrie a reusit sa depaseasca numarul de vizualizari pe care Justin Bieber il avea cu hitul sau "Baby", lansat acum doi ani. Febra Gangnam Style a cuprins toata lumea, internetul fiind invadat de filmulete de parodiere sau de interpretare personala a molipsitoarei piese, iar cititorii AskMen l-au votat in topul celor mai influenti barbati din lume in 2012. Fara alte comentarii si fie ca ne place sau nu piesa, hai sa vedem primul videoclip de pe Youtube care a reusit performanta de a atinge pragul de un miliard de vizualizari. [youtube] https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9bZkp7q19f0#t=14s [/youtube] Sincer, si fara suparare, eu uasc melodia asta -_-" nu vad nimic special la ea mai bine primeac Apocalipsa atatea vizualizari. |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Gangnam Style - primul clip din istorie cu un miliard de vizualizari pe Youtube Sam Dec 22, 2012 10:04 pm | |
| Da, vorba ta Dizzie, mai bine era Apocalipsa cea mai vizionata, nu tampenia asa, dupa parerea mea. Fara suparare fanilor. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Gangnam Style - primul clip din istorie cu un miliard de vizualizari pe Youtube Mier Ian 02, 2013 4:54 pm | |
| Nici mie nu imi place, dar am urmarit vizualizarile videoclipului si pe 20 seara ele scadeau si cresteau si ma intrebam cum de e posibil asaceva, e clar ca unii chiar credeau chestia cu apocalipsa si aveau grija sa nu faca pe 21 acel numar urias de vizualizari. Pai felicitari ca au reusit sa-l intreaca pe Biberon, dar daca era un videoclip si o melodie mai ''normala'' pentru mine poate ca-mi placea. |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Gangnam Style - primul clip din istorie cu un miliard de vizualizari pe Youtube Mier Ian 02, 2013 5:03 pm | |
| Moa ... daca ati vazut...cumva, e o poza facut cu melodia ) Prima data: ce e tampenia asta? A doua oara: opa opa Gangnam Style ) Mie a cam inceput sa imi placa. |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Gangnam Style - primul clip din istorie cu un miliard de vizualizari pe Youtube Joi Ian 03, 2013 5:15 pm | |
| Deci am intrat la topicul asta si ma asteptam sa vad fani inraiti ai melodiei. ) Ma simt bine, eu urasc melodia asta, videoclipul, dansul etc. Pur si simplu, e o idiotenie. Recunosc ca melodia e "catchy" si ca are ritm si alea-alea, dar e prea superficiala si prea misogina pentru mine. Si prea da dovada de prostie crasa, chiar daca e o parodie. |
|
| |
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Gangnam Style - primul clip din istorie cu un miliard de vizualizari pe Youtube Joi Ian 03, 2013 8:44 pm | |
| Mie una mi se pare o prostie melodia asta, din orice unghi m-as uita. Nu imi place ... nici mersuri nici dans nici nimic Fara suparare fanilor. |
|
| |
roxiroxgirl Mesaje : 850 Bani : 871 Multumiri : 0
| Subiect: Re: Gangnam Style - primul clip din istorie cu un miliard de vizualizari pe Youtube Sam Mar 02, 2013 1:51 pm | |
| - I, You and They a scris:
- Mie una mi se pare o prostie melodia asta, din orice unghi m-as uita. Nu imi place ... nici mersuri nici dans nici nimic Fara suparare fanilor.
si mie mi se pare o tampenie melodia asta...si coregrafia si melodia lasa de dorit; chiar nu stiu cum pot sa le placa unora prostia asta care deja a facut multe vizualizari pe youtube si PSY a luat si o groaza de bani de pe urma ei ) |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Gangnam Style - primul clip din istorie cu un miliard de vizualizari pe Youtube | |
| |
|
| |
| Gangnam Style - primul clip din istorie cu un miliard de vizualizari pe Youtube | |
|