| Demi Lovato a filmat un nou clip, in desert | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Demi Lovato a filmat un nou clip, in desert Vin Iun 17, 2011 9:56 pm | |
| Demi Lovato a filmat zilele trecute un videoclip de promovare pentru noul ei single, insa nu a dezvaluit titlul acestuia.
Actrita din Sonny With a Chance s-a bucurat sa revina pe platoul de filmare, dupa cateva luni in care a stat departe de camere.
`Astazi filmez un nou videoclip pentru viitorul meu single. Sunteti nerabdatori? Ma simt minunat sa filmez din nou, mai ales ca acum cateva luni eram inspaimantata de camere. Va sunt recunoscatoare. N-as fi reusit fara voi`, a declarat Demi Lovato.
Vedeta Disney s-a internat toamna trecuta intr-o clinica, pentru a-si trata problemele `emotionale si psihice`, care au determinat-o sa cada in depresie si sa se automutileze.
La sfarsitul lunii ianuarie, Demi Lovato a fost externata si a declarat ca sedintele de terapie au ajutat-o sa devina alt om si sa-si infranga temerile.
|
|
| |
o.0 Mesaje : 408 Bani : 125023 Multumiri : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Demi Lovato a filmat un nou clip, in desert Sam Iun 18, 2011 3:40 pm | |
| Mare lucru ce a facut Demi. |
|
| |
♥ InnocentGirl♥ Mesaje : 709 Bani : 736 Multumiri : 9 Varsta : 28 Localizare : In My imaginary world Status : :-?
| Subiect: Re: Demi Lovato a filmat un nou clip, in desert Joi Iun 23, 2011 9:34 am | |
| Super in desert...abia astept sa vad videoclipul. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Demi Lovato a filmat un nou clip, in desert Joi Iun 23, 2011 9:32 pm | |
| Si sormea si eu sunt interesata...sa vad...:-? |
|
| |
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Demi Lovato a filmat un nou clip, in desert Vin Iun 24, 2011 7:29 am | |
| M...pare destul de interesant.. |
|
| |
02gold23 Mesaje : 784 Bani : 857 Multumiri : 5 Varsta : 28 Status : Simfonie de sentimente
| Subiect: Re: Demi Lovato a filmat un nou clip, in desert Mier Iul 06, 2011 2:41 pm | |
| Ei, daca il filma sub apa printre rechini, atunci chiar era ceva interesant. Ca l-a filmat in desert, so what? Si Sting a facut-o pentru "Desert Rose". Dar, hai sa vad cum arata totusi. |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| |
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Demi Lovato a filmat un nou clip, in desert Dum Iul 10, 2011 11:15 am | |
| mare minune demi! dute si ca ce zice alex. e mai fain. |
|
| |
Giulia Mesaje : 6 Bani : 8 Multumiri : 0
| Subiect: Re: Demi Lovato a filmat un nou clip, in desert Dum Iul 10, 2011 7:19 pm | |
| Hey poate e reusit videoclipul. De unde stiti? |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Demi Lovato a filmat un nou clip, in desert | |
| |
|
| |
| Demi Lovato a filmat un nou clip, in desert | |
|