Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.
Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!
!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.
Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!
!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
Subiect: Proba 4 Joi Apr 25, 2013 5:13 pm
La cea dea patra proba cei 6 membrii ramasi vor fi supusi , fiecarea la cate o proba. Astfel, fiecare concurent va alege un numar (o singura data) de la 1 pana la 6 iar in functie de noroc ii va cadea proba (grea sau usoara). Membrii vor trimite sefului de echipa iar el mie. Grupa cu cele mai putine probe indeplinite va elimina pe cineva. Daca toti vor face probele, se va lua in functie de pm trimis mai repede.
Asadar: 1,2,3,4,5 sau 6?
Timp: pana pe 29 aprilie. Sper ca e destul timp.
SUCCES TUTUROR !
Miru.
Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
Subiect: Re: Proba 4 Joi Apr 25, 2013 8:50 pm
A .... :-ss aleg 2 ! Sper sa fie cu noroc )
ShadowKiss
Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
I ... iar eu aleg 5-ul ) (*o nota frumoasa *) Hai cu probele <3
Poldychou
Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
Subiect: Re: Proba 4 Vin Apr 26, 2013 7:10 pm
iar Santzina numarul 3 care a ramas.
1- Dizzie - crearea unui userbar 2- Miru - crearea unui film intr-un program cu tema legata de cea a forumului (Cel putin 2 minute) 3- Santzina - crearea unui imn special pentru forum 4- Alina - crearea unei semnaturi cu tema forumului 5- Andreea - crearea unei colorizari 6- Georgiana - o poza (facuta de tine) care sa fie in tema cu forumul.
*tema forumului fiind comunitatea, fetele, familia etc .. nu tema care se tot schimba la 3 luni **creatiile nu necesita experienta. Conteaza care grupa a facut mai multe probe, iar daca este egal, se ia dupa rapiditate.
Probele:
SUCCES ! :*
(Ora din poza nu e a Romaniei nu vreau sa se creada cine stie ce.)
Poldychou
Subiect: Re: Proba 4 Lun Apr 29, 2013 9:52 pm
Ma bucur ca am primit probele incepusem sa ma sperii.
1- Dizzie - crearea unui userbar
2- Miru - crearea unui film intr-un program cu tema legata de cea a forumului (Cel putin 2 minute) [youtube][/youtube] 3- Santzina - crearea unui imn special pentru forum ABSENT 4- Alina - crearea unei semnaturi cu tema forumului
5- Andreea - crearea unei colorizari
ORIGINALA
Spoiler:
6- Georgiana - o poza (facuta de tine) care sa fie in tema cu forumul. ABSENTA
Felicitari pentru creatii Minunate toate.
Asadar, echipele au fost la egalitate, 2 cu 2, insa, echipa Georgianei a trimis mai repede. Echipa lui Dizzie formata din Dizzie, Santzina si Andreea, trebuie sa elimine pe cineva pana pe 01.05 ora 20.00
Proba asta chiar mi-a placut bai, deci, vedeti ce pictura am?? ) asa talent pe mine
doamne ce ten i-am dat minunat.
Felicitari Miru este asa awww ...
Poldychou
Subiect: Re: Proba 4 Mar Apr 30, 2013 5:30 pm
Din pacate Santzina paraseste competitia. Felicitari ca ai ajuns pana aici
Proga urmatoare o vom puna cat de curand. Poate chiar in seara aceasta. Veti ajunge de acum pe 'cont propriu'
Miru.
Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
Subiect: Re: Proba 4 Joi Mai 02, 2013 10:17 pm
Multumesc fetelor :"> Ma bucur ca va place ^^ si ale voastre au fost minunate. Mie chiar mi-a placut proba chiar daca am instalat picasa, m-am distrat in ea desi ma oftic ca nu am gasit efectele si faptul ce textul dispare repede.
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm