|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Proba 7 [Finala] Vin Mai 24, 2013 8:25 pm | |
| Imi cer scuze pentru intarziere ... am avut teze ! Finalistele: Alina, Andreea si Miru. Finala va cuprinde 3 runde, toate legate de Orasul Foru-Girls. Prima runda:La aceasta prima runda, concurentele sunt rugate sa creeze o tinuta care sa se asorteze cu pisicuta care a nimerit-o. Cele 3 pisicute: Cele trei fete au fost puse in randomizer. Rezultatul a fost trimis doar lor. Runda a doua:La a doua runda, participantele sunt rugate sa creeze o tinuta care sa se potriveasca cu fundalul primit. Fundalele: - Tinuta trebuie sa fie de iesire in oras, insa mai eleganta, demna de Paris. - Tinuta trebuie sa fie una de primavara. - Tinuta trebuie sa fie una de plaja. Cele trei fete au fost puse in randomizer. Rezultatul a fost trimis doar lor. Runda a treia:La aceasta ultima runda, membrele sunt rugate sa creeze o tinuta cat mai eleganta si mai stralucitoare. ** Nu aveti voie sa creiati o tinuta doar de la covorul rosu! Puteti lua doar unele parti din acele costume.Timp: Pana luni, ora 20.00La aceasta proba, fetele vor primi note pe fiecare tinuta in parte, iar cele care vor vota sunt fostele participante ale jocului. Notele se pot da de la 3 pana la 10. |
| | | Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Sam Mai 25, 2013 12:28 pm | |
| Vai ... e asa dulce proba ) Pisicutele alea nu sunt in mall!!!! Le vreau si in mall :o3 Deci trebuie sa apelez la tine ... m ... o sa-mi cheltui banii ... |
| | | Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Sam Mai 25, 2013 12:29 pm | |
| Scuze, am uitat sa precizez.
Nu veti da nici un ban pe tinutele pe care le creati, dar hainele pe cale le alegeti nu va raman in conturi! |
| | | Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Lun Mai 27, 2013 7:57 pm | |
| Am primit toate tinutele. PRIMA PROBA: Pentru pisica nr.1: Pentru pisica nr.2: Pentru pisica nr.3: PROBA A DOUA: Plimbare prin Paris: Tinuta de primavara: Tinuta de plaja: PROBA A TREIA - TINUTA ELEGANTA: Se pare ca fetele s-au cam plictisit sa mai treaca si pe la machiaj Se va vota FIECARE tinuta cu cate o nota de la 3 la 10. Voturile se vor da din partea membrilor care au iesit in decursul acestei editii.Membrii sunt: 1. Ada 2. Ami 3. Georgiana 4. Denisa 5. Santzina + Eu si Delia. Spor la votata ^^ |
| | | ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Lun Mai 27, 2013 9:28 pm | |
| Prima.. rau rau. Nu vreau la Andreea, nu merita. Pentru prima pisica: 7 Pentru a doua pisica: 8 Pentru a treia pisica: 7.5 Plimbare prin Paris: 7(numai elegant nu-mi arata mie cu jacheta aia in piele) Tinuta de primavara: 9.20 Tinuta de plaja: 7.80 Prima tinuta de gala: 6.70 A doua tinuta de gala: 9.80[o sa regret nota asta.. presimt] A treia tinuta de gala: 9 La machiaj.. e groaznic, abia la gala v-ati mai revenit putin. |
| | | Amilin Mesaje : 635 Bani : 325710 Multumiri : 62 Varsta : 27
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Lun Mai 27, 2013 9:45 pm | |
| Pentru pisica nr.1: 6 Pentru pisica nr.2: 9.5 Pentru pisica nr.3: 7.5 Plimbare prin Paris: 10 Tinuta de primavara: 9 [M .. prea mult verde, scuze. Dar ador ochii ] Tinuta de plaja: 8 Prima tinuta de gala: 10 A doua tinuta de gala: 10 A treia tinuta de gala: 8 |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Lun Mai 27, 2013 11:31 pm | |
| Eu am simtit nevoia sa comentez mult. ) Fetelor, nu stiu de ce nu v-ati obosit cu machiajul. E un lucru important cum te machiezi si evenimentul la care mergi cu machiajul ala. Asta e, am scazut mult. Pisici: 1. 6 – Nu prea se asorteaza intre ele. Hanoracul acela galben cu gluga si pantofii cu animal print clar nu se potrivesc. Nici geanta nu se potriveste cu absolut nimic din ce e acolo. Te-ai axat prea mult pe culorile pisicii si prea putin pe faptul ca, daca iei fata separat, ar trebui sa arate si bine. 2. 8.50 – Imi place tinuta asta. Dar parul e prea elegant, dupa parerea mea, ca sa se potriveasca cu blugi si tricou. Geanta, la fel, valurele elegante care nu se potrivesc. Dar cum nu bat tare la ochi, arata bine asa per total. Eu una as purta-o (fara geanta). ) 3. 8 – E okay ca tinuta, singurii care nu se potrivesc sunt pantofii care n-au nicio treaba cu restul. Imi place cureaua, in schimb, se potriveste cu tricoul. Nu prea imi plac blugii. Si nu mi se pare ca se asorteaa cine stie ce cu pisica, dar cel putin tinuta arata bine. Fundale: 1. 9 – Asta e chiar o tinuta frumoasa, dupa parerea mea. Se potriveste cu fundalul, arata bine si separat. Cam mult negru, insa, ai fi putut sa pui acolo o pata de culoare, macar la par sau la machiaj, ca sa nu para ca e in doliu. 2. 5 – Nu-mi place deloc. E mult prea mult verde, iar geanta si pantofii nu se potrivesc deloc. Nu porti astfel de platforme butucanoase cu o rochie maxi sau cum le-o zice, iar geanta tip postas cu siguranta nu se ptoriveste la rochia destul de delicata. Bratarile, cerceii si parul se potrivesc. Inelul nu. Inele de genul porti la tinute mai indraznete. Machiajul ala negru intens de club nu e deloc potrivit pentru o plimbare de primavara pe timp de zi. Si ,nu in ultimul rand, nu se potriveste cu fundalul. Doar pentru ca e verde si rochia nu e de iarna nu inseamna ca se potriveste. 3. 7.50 – E o tinuta potrivita cu fundalul, de plaja, intr-adevar. Ce nu se potriveste: machiajul negru, inchis. Adica tu asa ai merge la plaja? Cu un machiaj de club? Chiar nu merge, puteai alege ceva colorat, de vara, ca sa arati ca fata n-a venit la plaja ca sa agate baieti, ci ca sa se distreze. Geanta nu se potriveste nici ea. Gentile de plaja sunt mari, incapatoare, comode si usor de deschis. Geanta asta e o geanta de oras. Nu iei o astfel de geanta cu tine la plaja. Gala: 1. 9 – E o tinuta tare draguta, inocenta, alba, cu volanase. Avem volanase si la geanta, si in par ), avem si coronita, foarte dragut. Ti-am scazut ca nu i-ai pus bijuterii. Cum nu te duci la gala cu bijuterii? ) Un cercel acolo, un inel, ceva. Te-ai grabit. 2. 9.50 – Initial voiam sa iti dau mai putin pentru ca tinuta nu mi se pare cine stie ce, dar apoi am vazut ca nu aveam motive concrete pentru care sa iti scad. Se potriveste tot ce ai pus tu acolo cu exceptia pantofilor. Tinuta imbina visiniu cu auriu, pantofii negri sunt cam nepotriviti acolo. Adica arata dragut niste pantofi turcoaz la o rochie portocalie, dar pantofii negri sunt comuni si neinteresanti, nu merg cu rochia asta. 3. 7 – Cumva ai reusit sa nu alegi elemente care sa arate nasol impreuna, dar se vede ca nu prea au treaba unele cu altele. Pantofii in special. Desi se invartesc cam in aceeasi gama de culori, fiecare are un model diferit ce merge la lucruri diferite. De exemplu, cerceii si pantofii n-au absolut nicio treaba unii cu altii. La fel pantofii si chestia aia de la mijloc. De fapt, pantofii sunt cei mai nepotriviti aici, ai fi putut alege altceva. |
| | | Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Mar Mai 28, 2013 8:28 pm | |
| Pentru pisica nr.1: 5 (Nu-mi place geanta aia deloc. :-s) Pentru pisica nr.2: 9 Pentru pisica nr.3: 7 (As fi dat un 7.5 sau 8 daca mai avea macar o geanta sau o bratara, ceva) Plimbare prin Paris: 10 ( M .. e asa dulce . Si Georgiana, nu prea cred ca aia e din piele ) Tinuta de primavara: 8 (Nu-mi plac platformele) Tinuta de plaja: 9 (Vrea mereu sa arate bine, Delia - Daca e Andreea la asta, sigur ma ia la suturi - Prima tinuta de gala: 9.5 (Vai ... e asa draguta daca aveai macar o gratara sau un colier dadeam 10) A doua tinuta de gala: 10 (Ador rochia ... e ... o.o Vreau si eu una. Dupa cum o vad asa aranjata, deja banui a cui e papusa ) A treia tinuta de gala: 7 (Sincer ... chiar nu imi place. Cerceii nu merg deloc cu rochia si pantofii ... trebuia sa alegi altii .. ti-as fi dat mai mult daca aveai alti cercei.) |
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Mar Mai 28, 2013 9:42 pm | |
| Pentru pisica nr.1: Tinuta este cat de cat frumoasa, insa la asortatul cu picisa nu prea ai reusit. Ai reusit sa folosesti galbenul si albul, si putin din maro la pantofi, insa mai ai de comninat, iar verdele si rozul de pe tricou nu prea ar trebui sa fie acolo. 6 Pentru pisica nr.2: Ai avut o combinatie usoara alb-gry Tricoul l-ai ales bine, deoarece pe el, cu nuanta de alb, prezinta doar acea inima pe roz, in rest merge cu nuanta pisicii. Pantofii merg bine, geanta e putin cam prea eleganta, dar merge cat de cat. Pantalonii as fi ales pe nuanta de gry, cum e in tinuta precedenta, fiidca pisica e alb-gry. 9Pentru pisica nr.3: Cred ca e cea mai afurisita pisica cu multe dungi de culori. In principiu, culorile le-ai asortat bine cu pisicuta, dar ai pe tricou acel desen care cam strica. Intradevar, nici multe haine nu aveati ca sa alegeti ... dar asta e Ti-as fi dat un 9, insa cum nu ai nici geanta si nici macar un accesoriu, scad pana la 8 ... Plimbare prin Paris: Tinuta arata foarte bine, totul se imbina si merge perfect cu tema pe care ai avut-o, si anume Parisul. Nu prea-mi place cum se vede bratara sub jacheta, dar nu e mare chestie. Nu scad la nota, promit Nu ar fi stricat, macar un colier. Eu sunt stilul care foloseste ori o singura culoare, ori 2, maxim 3, dar nu curcubeu, asa ca-ti dau 10Tinuta de primavara: Cum am spus si la tinuta precedenta, silul meu e ori pe o culoare, ori 2-3, dar nu mai mult. Tinuta arata suberb insa tot ce strica sunt platformele, care nu merg cu rochia asta lunga, si asta ma face sa scad mai mult. 9Tinuta de plaja: Delia, chiar daca ai dreptate in privinta machiajului, si eu am mai facut tinuta de plaja si era machiata la maxim Tot ce nu-mi place este inelul in tinuta asta. Nu stiu ... ma zgarie pe creeras. Imi place cum ai combinat culoarea de la costum, cu palaria si geanta, in asa fel incat sa folosesti cremul din costum si rosul de la geanta. 9Prima tinuta de gala: Tinuta imi place mult, este potrivita de gala, iar machiajul aici merge, mai ales lentilele Ar fi mers si un colier, fiindca e de gala. 9A doua tinuta de gala: Tinuta este superba, si chiar nu am ce comenta. [Se cunoste cine a facut tinuta la proba asta a schimbat totul aici ] Cred ca m-ai sucit si m-ai invartit de mii de ori cu pantofii si culorile, si sa sti, ca acei pantofi erau si pe galben, culoarea care se asorta cu cerceii, bratara si auriul de la geanta. Mie imi plac si pe negru, si pana la urma, nu se vad complet ca sa se stie cum arata. 10A treia tinuta de gala: M .. tinuta aceasta nu prea-mi place. Pantofii, rochia si poseta merg bine, dar coafura si cerceii strica tot ... puteai o nuanta neagra de par, iar cercei ... chiar strica sa sti Mai mult de 7 nu pot. Macar la proba asta sa comentez si eu Am fost cam dura la prima proba. Intradevar, nici haine multe nu sunt ca sa aiba de unde sa aleaga, si e greu, pana cauti culoarea potrivita. Felicitarile mele pentru tinute! :* Hm ... din care vad pana acum, locurile cam sunt deja fixate, asa, din ochi. |
| | | Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Vin Mai 31, 2013 3:38 pm | |
| Pentru pisica nr.1: 8 Pentru pisica nr.2: 9 Pentru pisica nr.3: 7 Plimbare prin Paris: 10 Aww e asa draguta Tinuta de primavara: 10 Cam mult verde, dar tot imi place Tinuta de plaja: 9 Prima tinuta de gala: 10 A doua tinuta de gala: 10 A treia tinuta de gala: 7 |
| | | Santzina Mesaje : 567 Bani : 52687 Multumiri : 34 Varsta : 33
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Lun Iun 03, 2013 7:34 pm | |
| Sper ca nu am incurcat lumea pe aici :">
Pentru pisica nr.1: 5 Pentru pisica nr.2: 9 Pentru pisica nr.3: 7
Plimbare prin Paris: 10 Tinuta de primavara: 8 Tinuta de plaja: 10
Prima tinuta de gala: 10 A doua tinuta de gala: 10 A treia tinuta de gala: 6 |
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Lun Iun 03, 2013 8:39 pm | |
| Bun, s-au strans toate voturile Facand media, am obtinut: I: Andreea: 9.39 II: Alina: 7.97 III: Miru: 7.67Locul I:- culoare la alegere timp de 2 saptamani - 1500 d - 3000 $ - 150 exp - 200 iq Locul II:- 1000 d - 2000 $ - 100 exp - 150 iq Locul III:- 500 d - 1000$ - 50 exp - 100 iq Felicitari castogatoarelor si tuturor membrilor care au participat si care chiar si-au dat silinta sezonul acesta ^^ |
| | | Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Lun Iun 03, 2013 8:46 pm | |
| Felicitari Andreea! Si fetelor de pe celelalte locuri. Eu una ma bucur ca editia asta a mers si sper ca v-ati distrat. ^^ |
| | | Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Lun Iun 10, 2013 6:32 pm | |
| Felicitari Andreea pentru locul I si pentru acea nota mare pe care ai primit-o ^^ Felicitari si lui Miru si Alina pentru locurile II si III :* |
| | | Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Proba 7 [Finala] Lun Iul 01, 2013 8:29 pm | |
| Opa Am cam intarziat Iiii multumsc pentru note :* ^^ Georgiana ... imposibil sa nu fi vazut in viata ta o geaca de piele si una de blugi! Cum naiba aia sa fie de piele! ... Mr ... daca nu ai fi dat la celelalte tinute note mari as fi zis ca o facusei intentionat, dar asa ... nu pot. >.< Danuta, iti trimit prin pm niste culori sa vad care e mai frumoasa |
| | | Continut sponsorizat | Subiect: Re: Proba 7 [Finala] | |
| |
| | | |
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|