| Cum va arata viitorul tau? | |
|
Autor | Mesaj |
---|
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Cum va arata viitorul tau? Dum Apr 20, 2014 11:02 pm | |
| --> CLICK <-- Vei avea o casa normala si vei castiga in jur de 300.000 de dolari pe an. Sotul/sotia ta va fi de varsta ta. Vei avea 3 copii iar slujba ta va fi de senator sau avocat. Vei muri la 90 de ani. Stai linistit/a, ajungi in rai. 3 copii??!! 3?! Nu li se pare prea mult?! Oh, oh.. 90 de ani, vezi sa nu. =))Si ieeeei ajung in rai. (Oriune, doar nu la Mirela.) |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Cum va arata viitorul tau? Lun Apr 21, 2014 12:52 pm | |
| Vei avea o casa normala si vei castiga in jur de 300.000 de dolari pe an. Sotul/sotia ta va fi de varsta ta. Vei avea 3 copii iar slujba ta va fi de senator sau avocat. Vei muri la 90 de ani. Stai linistit/a, ajungi in rai. Daca aleeam 70, imi zicea la 70 de ani ca mor? Si nu vreau 3 copii, 2 please ) Si sper sa ajung in rai Si as vreau eu suma aia fabuloasa pe an Dar nu chestii de drept!!! |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Cum va arata viitorul tau? Sam Iun 14, 2014 3:03 am | |
| Vei avea un apartament si vei castiga 10.000 de dolari pe an. Vei avea o masina sport si vei lucra in domeniul cofetariei sau al educatiei. Sotia/sotul tau va fi draguta/a si tanar/a, insa foarte imatur/a. La varsta de 80 de ani te vei ineca, dar vei ajunge in rai. Sotul meu n-ar putea fi imatur, nici nu as putea fi cu el de la inceput. Cred ca la slujba m-a ghicit. ) |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Cum va arata viitorul tau? Joi Iul 10, 2014 3:40 pm | |
| |
|
| |
Anne Marie. Mesaje : 70 Bani : 101 Multumiri : 0 Varsta : 30 Localizare : in a dark, lonely place Status : Love me? Great. Hate me? Even better. Don t know me? Don t judge me. Think you know me ?! U HAVE NO IDEA!
| Subiect: Re: Cum va arata viitorul tau? Sam Sept 20, 2014 5:49 pm | |
| Vei avea un apartament si vei castiga 10.000 de dolari pe an. Vei avea o masina sport si vei lucra in domeniul cofetariei sau al educatiei. Sotia/sotul tau va fi draguta/a si tanar/a, insa foarte imatur/a. La varsta de 80 de ani te vei ineca, dar vei ajunge in rai.
lol, nu mi se potrivește deeelooooooooc |
|
| |
Simo. Mesaje : 139 Bani : 277 Multumiri : 0 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Status : La fel ca ieri!
| Subiect: Re: Cum va arata viitorul tau? Mar Dec 30, 2014 10:09 pm | |
| Vei avea un apartament si vei castiga 10.000 de dolari pe an. Vei avea o masina sport si vei lucra in domeniul cofetariei sau al educatiei. Sotia/sotul tau va fi draguta/a si tanar/a, insa foarte imatur/a. La varsta de 80 de ani te vei ineca, dar vei ajunge in rai.
Nu mi se potriveste deloc...adica nu ma vad asa...ar fi prea bine. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Cum va arata viitorul tau? | |
| |
|
| |
| Cum va arata viitorul tau? | |
|