AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
予想外の配達 - Pagina 3
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

予想外の配達

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Krisù
Krisù
Taur Mesaje : 1816
Bani : 51946
Multumiri : 0
Varsta : 36

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mai 31, 2014 10:20 pm

Rezumarea primului mesaj :

Se afla pe veranda casei bunii, situat intr-unul din cele mai linistite si mai adapostite zone la marginea infernului din Tokyo. Ii placea sa mai vina din cand in cand pe Terra, sa-si petreaca timpul si pe planeta muritorilor care putea acopere o gama larga de mofturi.
La un moment dat auzi un mic fosnet dintr-un tufis din apropiere, lucru care-l alarma putin pe Dan, mai ales ca era un demon, constient de toate probleme existente pe care muritorii - si chiar si bunica lui - nu le cunosteau.
- Bunico, ma duc pana in padure!
Sus In jos

AutorMesaj
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 24, 2014 6:16 pm

- Hm .. incepu Dan aruncand o privire provocatoare fetei dar si seducatoare in acelasi timp. Chiar mi-ar placea sa fiu cine ta. Ar suna ... picant! chicoti usor sorbind apoi din paharul adus de barman. Hai, bea. Incearca. E bun! Sper ca nu prea tare pentru tine, dar bun! Pai sa ma scuzi ca am venit aici, dar ca sa-ti spun eu asa, asta este clubul meu. Deci tu esti pe aici prada daca vrei sa cantarim asa problemuta.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Varsta : 27
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 24, 2014 6:29 pm

Karina ridica o spranceana, analizandu-l iar pe demon, strambandu-se putin doar ca sa-i vada reactia, luand o gura din pahar, intorcandu-se mai apoi cu fata la creaturile muritoare si nemuritoare din restul incaperii incercand sa-si aleaga o prada pentru seara asta. Sau poate chiar doua, cine stie. Isi spuse, maraind la un moment dat. Niciun tip destul de dragut pentru a fii multumita complet. Ei.. daca ii papi pe cei mai buni este normal sa ramai o astfel de specimene. Adauga in sinea ei cu un oftat, fiind nemultumita ca nu erau turisti in zona in aceasta perioada a anului. Ce tara mai mi-am ales si eu. Finaliza cu gandurile, ridicandu-se de pe scaun, punand deja ochii pe o tanara asiatica. Fitele erau frumoase, ce-i drept, asta cand nu erau tarfe sau date cu o tona de machiaj.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 24, 2014 6:52 pm

Dan ii mai faca inca o data semn sa i se mai aduca un pahar. Deja il daduse pe gat iar nervii nu ii trecura. De fapt, ii trecura pana sa redea de tipa in club si sa il enerveze iar. Vazand-o cum tot cauta de mancare si tot auzind ca are mofturi se enerva intr-un final prinzand toate femeile si barbatii 'calumea' pe care pusese ea ochii ducandu-i intr-un separeu si lasandu-i fara vlaga, iesind apoi si reasezandu-se la locul sau.
- Ei, acum ce mai papi?
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 24, 2014 7:02 pm

Karina fusese trezista de visarea in care intrase atunci cand demonul, care se pare ca fusese plecat, revenise la loc mirosind puternic a sange. La inceput nu-si daduse seama la ce se referea cu mancarea sa, dar in cateva clipe marii ochii, privindu-l uimita.
- Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi cu asta. marai la demon, dand pe gat ce-i mai ramasese din alcool, uitandu-se iar prin club. Ofta. Pana la urma trebuia sa se multumeasca cu ce avea. Era o sala plina ochi de muritori, nu i-ar fi ucis pe toti, de asta putea fii sigura. Ma scuzi. ii vorbi incet, dar totusi amenintandu-l ca va da de belea daca ii lua si cina asta, aruncandu-i o privire care arata ca era gata sa sfasie pe toti pe care ii prinde in cale, indepartandu-se apoi de el, prinzand primul muritor care ii iesi in care, tragandu-l dupa ea pana intr-un colt retras unde il izbi de perete pentru a-l mai linisti. Ih, abia ce m-am indepartat de un demon in calduri si dau de un muritor in aceeasi stare. marai in sinea sa, infigandu-si fara intarziere coltii in gatul muritorului, astupandu-i gura pentru a nu-i auzi cineva ipetele, asta daca era posibil in galagia aia. Dupa ce il seca de sange, aceasta il abandona acolo, curatandu-si buzele si dintii, revenind mai apoi pe scaunul ei.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 6:36 pm

Dan se uita incruntat la el. Ii stica seara! Era constient firar sa fie ca ii strica seara. De ce naiba din toate cluburile din acest oras imens si super populat s-a gasit sa isi aleaga tocmai clubul pe care il fregventa el?! Chiar nu si-ar fi dorit sa dea nas in neas cu tipa care i-a calcat masculinitatea pana a lasat-o fara vraga! [ooc:nu vrei sa sti la ce m-am gandit ! Dge) ]
- Imh ... realizezi ca-mi strici seara, baby? ii arunca intr-un final intrebarea care mai mult trebuia sa fie o exclamatie, la care sa nu fie nevoita sa raspunda, insa , deh, iesise intrebare pana la urma.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 6:46 pm

Karina ridica o spranceana, fiind uimita de comportamentul demonului. Nu-i venea sa creada ce fite avea! Ea ii strica seara? Cu ce anume? El i-a ucis mare parte din persoanele care trebuiau sa-i fie acum hrana! El o facuse sa fie prost dispusa din cauza asta, dar nu si-a revarsat nervii pe demonul rasfatat al carui nume nu-l stia, nu ca ar fi interesat-o pana la urma.
- O sa ma prefac ca nu am auzit asta doar ca sa nu-ti expun toate motivele pentru care situatie este exact invers, adica tu imi strici mie seara. ii raspunse demonului, intorcandu-se cu spatele la el, privind celelalte persoane de la bar si desigur pe cei de pe ringul de dans doar pentru a avea ceva de facut caci se plictisea de moarte.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 7:31 pm

Cuvintele fetei deja il facura sa sara de nervi la propriu de pe scaun. Adica tot el era de vina? Doar pentru ca ea era o vampirita cuminte si fara pofta?
- Oh, deci tot eu sunt ala care e de vina? marai nervos observand ca deja atrasase cateva priviri, mai ales din partea femeilor . Or fi ele femie, dar nu ma incanta deloc fata lor! Nu ca asiaticele nu ar fi frumoasa, din contra, sunt cam cele mai norocoase la fizic, dar chiar nu ii placea pitipoancele care il priveau acum. Ce-ar fi sa purtam noi doi o discutie undeva unde ne putem auzi mai calumea si fara muritori in jur.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 7:38 pm

Vampirita pufni nervoasa. Nu-i venea sa creada ca se considera atat de nevinovat.
- Asculta aici. inceput fata, intorcandu-se cu fata la el pentru a-i arata cat de incruntata era. Nu am nicio datorie la tine si chiar nu ti-am facut nimic, dar daca tot iti stric seara cu prezenta de ce nu te cari? Sau mai bine, ma car eu. Si asa am alte treburi si nu am nevoie sa ma abati tu de la ele. marai la el, ridicandu-se de pe scaun, indreptandu-se spre iesire cu pasi apasati, oprindu-se blocata atunci cand vazu cine intrase. Nu-i venea sa creada ca avea sa dea de el aici. Nu e posibil, nu acum..
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 7:50 pm

Arunca nervos cu paharul in podea observand cativa muritori dandu-se in spate de frica, mai mult din cauza ca era el nervos nu din cauza bucatilor de sticla intinse pe podea.
- Tine ... mormai Dan intinzand catre barman o bagnota destul de mare incat sa taca si sa nu ii sara in cap ca ii sparsese un pahar amarat. Ar fi putut cumpara zeci de pahare cu suma aia, dar evident, nu ar fi cumparat mai mult de unul, caci ar fi pastrat pentru el restul, sau poate ca nici macar pala nu l-ar fi cumparat. Siricandu-se, acesta isi facu loc printre multime dorin sa iasa afara din club si sa mearga acasa ca sa scape de imaginea vampiritei insa ramase oprit cand realiza ca ea statea efectiv blocata in fata intrarii privind cu teama, se parea, care un tip, care la fel, mai era priviti si de alti cativa vampiri. Louk ... ce cauti tu aici? il intreba Dan pe tip, mirat ca se afla in Tokyo.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 8:12 pm

予想外の配達 - Pagina 3 3204951101_1_2_quMtzWln

Prost moment ti-ai ales demonule. ofta in sinea ei Karina, privind imediat in alta parte, dar nu in ochii lui. Vampirul din cauza caruia mai traia ea acum si pe care incercase mereu sa-l ucida, dar niciodata nu putea. Vampirul pe care-l iubise.. si cel care o pacalise. Ii venea sa isi planga de mila doar amintindu-si de acele momente, dar nu, eram hotarata sa nu arate nimic desi ii era atat de greu.

Sebastian(darkred):

Vampirul o privi cu atentie pe fata, stiind deja ca se aflase acolo de cand ajunsese in Tokyo. Mereu stia unde era si de cele mai multe ori si ce facea. Avea spioni si legaturi peste tot si numai el stia de asta.

- Sa zicem ca doream sa revad vechi 'cunostiinte'. ii raspunde aceasta demonului, fara sa se uite la el, ci privind-o in continuare pe vampirita care se incrunta si apoi se stramba la auzul cuvantului ''cunostiinte''.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 8:28 pm

- Oh ... ce draguut! incepu Dan ducandu-se langa Sebastian si proftindu-se putin pe umarul sau incercand cu cealalta mana sa il salute pe vampir. De cand va stiti? il intreba acesta pe barbat in timp ce o privea atent pe fata care nu parea prea fericita sa-l revada. Mi se pare mie, sau e super fericita sa te vada? chicoti acesta luand in acelasi timp brusc un pahar din mana unul muritor care trecea brusc pe langa el. Ce? i se facuse sete iar el putea sa-si cumpere altul.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 8:42 pm

- Aproape de o viata de om, pot spune. Asta daca viata ar fi doar de 65-66 de ani.. ii raspunse vampirul, fiind multumit ca obtinuse de la fata doar o privire oarecum umila.

予想外の配達 - Pagina 3 Tumblr_lkdm8fYble1qh91jxo1_500

Karina dorise sa isi arate dispretul fata de vampir in urma informatiei date care ducea intr-un mod destul de subtil la transformarea ei. Da, Sebastian, vampirul pe care ea il crezuse om in urma cu 65 de ani si de care se indragostise ca mai apoi sa sfarseasca transformata ''pentru binele ei''. Tot nu pricepea acea fraza. De ce ar fi fost eternitatea un bine pentru ea? La fel ca iadul pe care trebuie sa-l suporte mereu si fiinta intunecata care tot musca din adevarata Karina pana cand nu va mai exista nicio urma din comportamentul trecut in ea.
- Nu prea mult totusi. reusi sa rosteasca incet fata dorindu-si ca picioarele sa se miste afara din club, dar ele stateau intepenite la intrare, asteptand parca un ordin de la vampir.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 8:50 pm

Dan se uita la fata putin mirata. Nu prea pricepea ce dorea sa spune cei doi pe acolo dar intr-un fel nici nu prea ii pasa. Niciodata nu ii pasa de viata lui Sebastian la fel cum de a niciunui alt prieteni. Nu il privea pe el viata privata a celortalti.
- Si ... incepu acesta incercand sa sparga linistea intorcandu-se cu fata la el, da o petrecere ca pe vremuri? Poate merge si printesa ta cu noi, sa ne insoteasca. Schita un zambet malefic catre fata al carui nume tot nu il aflase desi cei doi conversasera ... putin.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 9:00 pm

予想外の配達 - Pagina 3 Katherine_Pierce

Singura reactie a fetei fusese aceea de a refuza invitatia, privindu-l totusi pe demon cand facea asta, lucru care ii conferise niste nervi si chiar incredere in sine pentru a spune ''NU'', avand in vedere ca el facuse propunerea asta si nu Sebastian. Stia totusi ca daca el spunea sa mearga nu avea cum sa-l refuze, ci doar sa cedeze. Totusi facuse un pas inainte! Ultimele dati cand il vazuse chiar acceptase ca un robot, acum nu poate decat sa stea infranta fara sa zica cu voce tare da sau sa arate intr-un fel evident ca accepta, ci doar ca cedeaza.
- Nu ai sa vezi asta.

- Ba cred ca ar fii o idee buna. Insa nu am avut timp sa aleg o vila potrivita avand in vedere ca acum am ajuns in Tokyo si desigur, nu am putut rezista sa nu vad ce face fata mea. spusese acesta avand in zambet arogant pe chip, apropiindu-si mana de vampirita pentru a-i mangaia chipul, clipind pret de o clipa uimit cand aceasta se retrase. Isi reveni repede in urma socului, stiind deja ca nu avea cum sa-i mai reziste in alte cazuri, insa.. mai bine nu o subestima. Stia cat lupta pentru a iesi de sub controlul sau. Si, desigur ca vei veni, scumpa mea, nu accept refuz. Doar nu ne-am vazut de foarte mult timp..
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 9:04 pm

Dan se incrunta la fata cand o vazu ca dorea sa refuze insa isi reveni repede ajutat de replica lui Sebastian.
- Perfect! chicoti usor, fericit ca totul era deci, stabilit. Stiu eu o liva mare unde nu sta nimeni. Poate doar femeie care o intretine . Cei care o detin sunt plecati mai tot timpul anului. Deci, ne putim face de cap. Dan ii scrisese adresa vampirului si o inmana. Ne vedem acolo. Ma duc sa-mi caut o puicuta si sa dau zvon prin cateva cluburi. Dadu sa iasa din club insa se opri tocmai cand atinsese linia, intorcand capul inapoi catre cei doi. Ah, Sebastian, adu si ceva de baut. Ceva mai mult. Vreu sa imbat niste puicute.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 10:44 pm

予想外の配達 - Pagina 3 Tumblr_inline_mmvglyDvat1qz4rgp

- Tot nu-mi vine sa cred ca fac asta. La naiba cu Sebastian si cu toti! marai vampirita in timp ce-si aranja parul,  zambind multumita de rezultat, intreptandu-se spre iesire fiind gata sa plece cand dadu nas in nas cu Sebastian.
- Ca intotdeauna la fix.
Fata se incrunta, iesind, stiind ca era nevoita sa plece cu el, insa cand ajunse se infipse la primul pahar cu alcool pe care il gasi, luand-o inaintea vampirului de parca nici nu ar fi venit cu el, analizand imprejurimile fara prea mare interes.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 10:58 pm

- Poftim amica, ii sopti Dan lui Sebastian intinzand un pahar de acool schitand un zambet. Ca pe vremuri! Deja incepe lumea sa se adune ... sopteste acesta privind in jur putand deja sa ocheasca cateva puicute super sexy, frumoase si chiar naturale la fata caci la sani nu prea pareau. Pernuta la noapte pentru mine. Si , ia zi, de cand o sti pe fata ca mie nu mi-ai spus pana acum de ea. Cam intepata sa sti. Mi-a calcat nervii si barbatia alaltaseara cand incerca sa fuga de cineva.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 11:07 pm

Sebastian lua paharul din mana lui Dan, studiind si el persoanele care intrau inautru, mai ales fetele, avand grija totodata sa nu plece Karina de la petrecere, caci ar fi dat de belea altfel.
- La cate am cunoscut, Dan.. ce rost mai are sa-ti zic de ele? ofta vampirul, urmarind cu privirea o tipa care arata chiar bine si cu care avea de gand sa se rasfete in acea seara. In cele din urma vampirul zambi atunci cand auzise ultimile cuvinte ale prietenului sau, abtinandu-se cu greu sa nu izbugneasca in ras. Pai.. se pare ca fetita pe care o stiam eu s-a schimbat. Sau poate ca nu.. Oh, ce face ura asta din micii mei vampiri. rosti acesta subliniand cuvantul ''mei'', sperand ca nu va trebuia sa formuleze o propozitie intreaba in care sa spuna ca el o transformase pe fata in vampir.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2014 11:12 pm

Ducand paharul la buze, Dan lua o gura mare din bautura sa, bucurandu-se de licoarea atat de dulce care i se prelinse pe gatul sau putin insetat.
- Stai ... se opri brusc din baut uitandu-se la el putin uimit si totodata curios. Stai .. stai, de tine fugea? Tu el "El" cel mare care planuieste nustiu ce chestie pentru a distruge toate rasele? Dan incepu sa rada amuzat. Dar stie bine sa dramatizeze micuta ta printesa. Totusi ... ar trebui s-o mai ti prin casa, departe de baietei. Nu prea e cuminte cu muritorii, incepu sa glumeasca cu Sebastian gandindu-se de ce naiba fata il vedea pe el atat de mare si tare incat sa extermine rase.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeVin Iun 27, 2014 2:26 pm

Sebastian se incrunta putin, analizand toate metodele prin care fata putea afla, fiind totusi dezamagit ca Dan nu ajunsese la concluzia dorita.
- Daca ar fii asa, nu crezi ca ar trebui sa ai grija ce spui? il intreba fata a astepta un raspuns, aruncandu-i totusi o privire ce transmitea nemultumire, nervozitate, rautate si un mare avertisment. Niciodata nu isi aratase adevaratele intentii si nici nu avea de gand, caci dorea sa treaca neobservat, dar daca mai era calcat pe coada, avea sa-si arate adevarata fire ca nu era una prea blanda sau cum credea prietenul sau. Acesta dori sa mai adauge ceva, dar atentia ii fusese distrasa de un mesager al sau, dandu-si seama ca nu se afla la petrecere doar pentru distractie. Hm.. cred ca e timpul sa ma distrez. spusese acesta, privind tipa care juca rolul mesagerului cu multa pofta doar pentru a pacali pe oricine in jur, indepartandu-se mai apoi de demon, luand alte doua pahare cu bautura indreptandu-se spre fata.

予想外の配達 - Pagina 3 Tumblr_ljcnjpHMjl1qh91jxo1_500

- Cam interesat de viata tipei ce ti-a calcat demnitatea si barbatia, nu crezi? il intreba Karina cu o voce destul de calma pe demon, luand mai apoi o gura din vinul rosu pe care il obtinuse cu greu. Abia asteptase ca Sebastian sa se departeze pentru a afla si ea mai mult despre prietenia lui cu nimenul altul decat demonul care nu stia sa fie infrant sau refuzat.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 30, 2014 7:17 pm

Il asculta 'atent' pe Sebastian, ochii lui si gandul fiind de fapt la o tipe din celalta colt, undeva mult in spatele prietenului sau. Astfel, Dan nu prinse prea mare lucru din ceea ce rostise Sebastian, multumindu-se cand acesta pleca fara sa il intrebe nimic, caci nu auzise ce spusese el.
Fusese insa trezit la realitate cand fata despre care se discutase il baga in seama.
- Da, pai , avand in vedere ca-mi cunosti unul din amici, mi se pare normal sa fiu curios. Ce spun, facem si noi o prezentare .. ca tot nu am avut ocazia. Buna seara, domnisoara, intinse acesta mana faca o mica plecaciune demna de secolul lor. Numele meu este Dan. Al dumneavoastra?
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 30, 2014 7:55 pm

予想外の配達 - Pagina 3 Tumblr_m3g8a6CkO91rtfzr6o2_500

Karina il studie pe demon cu atentie, privindu-l surprinsa pret de cateva secunde, hotarandu-se pana la urma sa-i raspunda si sa nu-l lase asa, desi felul cum se inclinase era uimitor si totodata incepea sa o amuze.
- Karina, domnule demon calcat de mandrie. chicoti vampirita, intorcandu-se cu spatele si indecand sa se indeparteze de el, dar nu inainte de ai face semn sa o urmeze. Tot avea sa afle mai multe lucruri, de data asta reale, despre Sebastian si spera ca va face asta inainte sa apara iar langa ei. Ei.. si daca va pleca cu tipa aia roscata, nu ma voi supara. Scap de o povara.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 30, 2014 8:00 pm

Dan ridica capul atunci cand fata ii raspunse la intrebare. Dori sa ii schite un zambet de multumire ca ii spusese numele ei insa nu mai reusi caci ii auzi restul cuvintelor. Da bine ca sunt eu calcat pe mandrie! isi tipa in cap avand grija sa si le ascunda totusi de fata.
Vazand semnul facu evident ca o urma. Era curios ce naiba dorea sa faca sau sa ii arate, mai ales ca in dimineata cand o bagase in casa il refuzase brutal! Siret ... dar tot brutal!
Apuca un pahar de pe tava pe care un chelner - servitor din casa - trecea prin camera pentru ca invitatii doritori sa se serveasca. Ce? Avea nevoie de alcooL!
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 30, 2014 8:10 pm

予想外の配達 - Pagina 3 Tumblr_inline_mkpjewhwVF1qz4rgp

Vampirita se opri intr-un colt retras si liber, dar totusi ascuns de ceilalti petrecareti, sprijinindu-se de perete, fiind gata sa inceapa interogatoriul. Aceasta alesese coltul, doar pentru a nu merge in alta camera unde sa fie inhatata de demonul pe care si asa il lasase infierbantat atunci cand plecase. Nu avea nevoie de o ''razbunare'' a acestuia in acel moment si mai ales cu Sebastian in incapere.
- Bun. Deci care e treaba cu Sebastian? Adica adevarata treaba, nu toate minciunile spuse muritoarelor doar pentru a le atrage si a le transforma. Pe acelea le stiu, avand in vedere ca am trecut prin ea si am asistat la multe.

Ultima editare efectuata de catre ShadowKiss in Lun Iun 30, 2014 8:31 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 30, 2014 8:19 pm

Dan ridica o spranceana ca o auzi mai mult ca sa nu ii arata sarul si amuzamentul. Deci de aceea il chemase! Ca ii raspunda el la intrebi? Unei "fugare" ? Chiar nu prea nu intelegea la ce naiba se referea ea caci el nu il vedea pe Sebastian deloc o amenintare, cel putin nu in fata lui. Era mult mai puternic decat el, si chiar mai batran, deci de ce s-ar teme? Dar ... de ce sa nu se joace putin cu papusica din fata ei?
- Pai ... incepu acesta luand o gura mare de alcool. Si eu ce primesc in schimb? Din cate tin minte, ai fost o fetita foarte, foarte, foarte rea si nu prea meridi sa-ti spun fara ceva in schimb.
Sus In jos
Continut sponsorizat

予想外の配達 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: 予想外の配達   予想外の配達 - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

予想外の配達

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Rpg :: RPG Special-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015