Autor | Mesaj |
---|
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Mar Aug 19, 2014 2:06 pm | |
| -Se iarta...ca nu ne-am vazut de patru ani. surase aceasta. Zambi incet, furand tricoul lui cat timp fusese plecat luandu-l pe ea si zambi blanda, vazandu-l pe Alexander asa adormit. Se cuibari langa Dan, mangaiand spatele micutului ei. |
|
| |
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Mar Aug 19, 2014 6:38 pm | |
| - Ne iarta cand va realiza ce perversi are ca si parinti, chicoti Dan lasandu-si usor corpul moale adormind repede dupa asemenea partida de amor. Norocul fetei ca avea copil. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Mar Aug 19, 2014 7:22 pm | |
| Chicoti incet si zambi, adormind si ea. Ziua urmatoare venise repede, iar Bekcah se afla in bucatarie cu Alexander, Jhon si toata lumea dandu-i de mancare micutului. -Nu te grabi. ii spuse blanda, privindu-l pe micut cum manca. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Aug 20, 2014 6:39 pm | |
| Dan se trezi cu mult dupa tezirea celorlalti. Cand se trezi constata insa ca se afla singur in pat. Incepu sa se invarta prin pat somnoros insa se ridica ca si ars realizand ce vis avusese. Oare chiar o regasise pe Beckah? Insa cand intra in living simti cum ii vine sa tipale de fericire. Mergand direct la ea, Dan o lua in brate trantindu-se pe canapea cu ea fericit, simtind cum inima ii tresare si mai mult odata cu aruncarea lui Alexander peste ei doi, intaratat si de John care il tot invata. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Aug 20, 2014 8:29 pm | |
| Incepuse sa rada cand se trezi pe canapea, prinzandu-l la timp pe Alexander sa nu se loveasca sau ceva. -Neata iubire. sopti aceasta si il saruta scurt. Era atat de frumos sa fie din nou acolo, cu ei si Alexander se pare ca se simtea la fel de bine, dar o parte din ea dorea inapoi pe pamant nu acolo. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 22, 2014 6:28 pm | |
| Dan incepu sa isi gadile baiatul care incepu destul de repede sa rada. - Cine e baiatul meu mic si drag?? - Eu! tipa Alexander entuziasmat incepand sa dea din maini si din picioare ca la inot caci era tinut in sus de Dan. Tatii! Tatii! Vreau sa te joci cu mine! Dan incepu din nou sa rada. Cat de dulce era baiatul ei! Simtea cum se topea acolo, langa el! - Da tati, ce vrea puiul meu sa ne jucam? - Vreau in carca!! |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 22, 2014 11:11 pm | |
| Chicoti incet, privindu-i . Se simtea bine sa il vada pe Alexander in sfarsit cu tatal lui. Merita asta din plin si chiar nu dorise vreodata sa il tina departe de Dan. -Dupa ce termini de mancat. ii spuse serioasa brazilianca, micutul facand o moaca de catel plouat, dar stia ca nu avea de ce sa comenteze. -Hai campionule, papam impreuna. ii spuse Jhon, amuzat. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 25, 2014 6:25 pm | |
| Alexander incepu sa il loveasca cu manutele sale micute. - La ataaac! tipa acesta vesel. Dan chicoti incet gandindu-se ca ar trebui sa il ia din bratele lui John pana nu il facea dependent. - La atac, pustiule! tipa si John luand farfuria si iesind cu ea din camera. ooc: ce mai face pika mea > < imi e tare dor de tine :* :o3 |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 25, 2014 9:53 pm | |
| Incepuse sa rada si il saruta apoi pe Dan. -Mi-ai lipsit. sopti aceasta. Se simtea bine sa fie din nou langa el. Isi musca incet buzele si ii mangaie usor obrazul , in timp ce Jhon urla cu Alexander pe acolo, facand-o pe bruneta sa ofteze. Avea sa fie o nebunie pe acolo de acum inainte se pare. Ooc : heey > < . da uite am venit iar la bunici de urgenta... :* . si mie imi e dor de tine, ce faaci cand te intorci?:o3 |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mar Aug 26, 2014 1:05 pm | |
| - Si tu mi-ai lipsit mult, iubirica. Dan isi trase bratele in jurul taliei sale lipindu-si buzele intr-un sarut tandru de ale sale. - Chiar nu cred ca e o idee buna sa il lasam pe langa John … . Chicoti ridicandu-se de pe canapea lasand-o singura pe Beckah. - Am sedinta de consiliu in 30 de minute. Vor sta baietii cu tine.
ooc. joi seara ajung acasa, deci ne vom vedea vineri :*:* |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mar Aug 26, 2014 11:43 pm | |
| Expresia chipului palid i se schimbase brusc cand il auzi, de acea sedinta din consiliu. Nu era vazuta bine acolo si nici Alexander, pentru ca chiar nu intelegea cum era posibil sa fie un demon pur cand ea fusese muritoare. -Ce se va intampla Dan? Alexander nu poate creste in felul acesta. spuse cu referire la faptul ca toti sa il priveasca in felul acela ca si cum nu ar trebui sa se fi nascut. Isi musca incet buzele oftand incet si tristetea i se putea citi acum in ochi. Stia ca mereu isi va dori sa se intoarca, dar cat timp Dan ramanea acolo si ea la fel.
off : oky doki :* . maine [ adica miercuri] plec si eu acasa |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Aug 27, 2014 6:27 pm | |
| .
Dan se intoarse brusc cand ii auzi vorbele. - Numai cei slabi se tem de un copil de 3 ani. Doar sa ii vad indraznibd sa il ia peste picior si raman fara oua. Alexander, care era peste John pe podea, reusi sa auda ceea ce se vorbea. - Tati le va fura ouale? intreba acesta cu o fata inocenta si curioasa. Evident, reactia celor 5 barbati fusese plina de haz. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Aug 27, 2014 10:04 pm | |
| Incepuse sa rada cand il auzise pe Alexander, dar tot avea o urma de ingrijorare in tot ce se intampla pe acolo. Era ciudat, felul in care totul se va intampla acum, sau ce se va intampla mai tarziu. Isi musca buza inferioara, trantindu-se la loc pe canapea. -Alexander, ai papat tot? intreba bruneta serioasa, privindu-l pe micutul ei care tot sarea dintr-o parte in alta plin de energie. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 29, 2014 4:13 pm | |
| - Da mamii … miorlai Alexander cu capul in umarul lui John. Nu ii placea ca mereu il vedea ca pe un baietel prea mic pentru varsta lui. Mamii, sunt baiat mare! - Ce baiat mare! chicori John pe infundate imreuna cu Kevin.
ooc: i'm back :* |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 29, 2014 6:46 pm | |
| -Daa, esti mare. spuse usor amuzata. Isi ridica picioarele pe canapea oftand incet, privindu-l urat pe Jhon si dadu cu perna dupa el, apoi. -Deeci ce s-a schimbat ? intreba cu referire la Dan bineinteles.
Off : yaaay :* |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|