AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
One milion dollar baby - Pagina 8
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

One milion dollar baby

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
pikachu
pikachu
feminin Mesaje : 1785
Bani : 1883
Multumiri : 7
Localizare : Peste tot si nicaieri

Super-Fan Forum
One milion dollar baby - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 09, 2014 12:22 pm

Rezumarea primului mesaj :

Rebeckah:
-Esti sigura de asta? intreba Mike, privind-o serios.
-Nu am fost mai sigura in viata mea...spuse bruneta, simtind totusi un gol in stomac.
Ajunse in biroul cu pricina, unde semnase un contract, dezgustata totusi de ce vazuse. Va primi un milion de dolari, ca sa se vanda unui tip pentru operatia tatalui ei. 
Poate ca era nebuna pentru ceea ce facea, dar viata cerea si sacrificii, iar ale ei erau mai presus de orice se pare. Isi musca buza inferioara, mergand in camera cu pricina unde se schimbase.
Mai mult era dezbracata de cat imbracata, simtind mana idiotului de patron pe abdomenul ei cand ii puse acel numar, de parca era un obiect gata de vanzare. Ii dadu peste mana, urcand langa celelalte tipe pe scena aceea improvizata. Nu putea vedea clientii, doar pe ea se vedea si ii venea sa isi dea singura palme.
Decazuse destul de rau din cauza asta, dar mergea pe ideea ca isi va salva astfel tatal.
Sus In jos

AutorMesaj
Krisù
Krisù
Taur Mesaje : 1816
Bani : 51946
Multumiri : 0
Varsta : 36

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 7:09 pm

Dan se opri din miscarile sale intorcandu-se si stand acum cu coatele intr-o parte si in cealalta a trupului ei firav. Zambi schitand un micut zambet. Ii placea cand era ca o pisica care vrea alinare. Si-ar fi dorit sa fie mereu asa.
- M...bine, doar daca promiti ca te ti de promisiune si stai numai in pat cu mine.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 7:11 pm

-Promit. ii spuse.
Ii zambi dulce, sarutandu-l scurt, de buna dimieata. Se simtea bine in acele momente si spera la momente de genul mai des, dar cum Dan se schimba prea brusc din cel mai de vis barbat in cel mai nenorocit, nu va dura mult starea de bine ce se afla acum intre ei.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 7:24 pm

Inchise ochii zambind si tragand micuta fiinta in bratele sale puternice si protectoare.
- Tot va trebui sa ma ridic dupa tava cu micul dejun ... mormai acesta, ca un lenes de nota 10 ce nu dorea sa se ridice din pat doar pentru a lua masa.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 7:26 pm

-Nu nuuuu. se planse aceasta. 
Se puse cu capul pe pieptul sau, stand bine asa. 
-Nu mie foame. Ne ridicam mai tarziu. spuse aceasta rugatoare.
Isi infasura piciorul cu ale lui si cand isi misca putin soldurile, simti o durere in locul cel mai de pret.
-Cum am adormit azi dimineata? intreba.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 7:53 pm

- Mh...? intreba acesta putin adormit. Habar nu am. Cred ca am adormit cu erectia inca in tine, marturisi acesta foindu-se putin in asternuturi, chinuindu-se sa nu o dezveleasca, desi si-ar fi dorit sa o vada putin goala, lla ce trup frumos avea. Te doare? intreba grijuliu, strecurand mana pana la zona ei intima si incepand sa o mangaie tandru.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 7:58 pm

Il lovi usor peste cap.
-In viata ta sa nu mai adori asa. Da, doare ca naiba. se planse aceasta.
Icni cand ii simti mana intre picioarele ei oftand incet. Isi misca putin soldurile si il prinse usor de mana.
-Va trece, da azi nu mai vezi nimic. ii spuse.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 8:04 pm

Chicoti usor, amuzat pana peste masura de reactiile ei.
- Imi place cand este un iepuras. Iti sta mult mai bine asa, ingerasule, sopti lipindu-si buzele de fruntea ei. Maine mergem la tatal tau. Te sfatuiesc sa mergi sa-ti cumperi un palton gros, caci se anunta zapada.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 8:13 pm

-Nu o sa mor de frig.ii spuse zambitoare. 
Se cuibari in bratele lui, dar chiar cand statea mai bine, auzise usa si o voce masculina.
-Dan, frate m-am... dar barbatul ramase cu propozitia in aer, vazand-o pe Beckah. Nu stiam ca ai pe cineva. continua lejer, ca si cum ar fi normal sa stea in usa in timp ce ei erau goi sub cearceaf.
Obrajii brunetei capatasera o culoare trandafirie, ascunzandu-si chipul in pieptul lui Dan.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 8:17 pm

Dan ridica capul plictisit cand auzi vocea foarte cunoscuta si masculina.
- John ... bombani acesta lasand iar capul in perna. De cate ori ti-am spus sa bati macar la usa, chiar daca e deschisa?! mormai acesta indignat ridicandu-se apoi in fund tragand-o bine pe Beckah sub bratele sale protectoate. Imi pare rau ca nu am maniere, insa daca ma ridic, ti-as arata organul meu genital care il bate pe al tau, ranji malefic, Dan, catre barbat.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 8:30 pm

-Omoara-ma, acum. murmura Bekah privind tavanul, dar spre ghinionul ei nimic nu se intamplase.
-Amuzant, ca intotdeauna. Si cine e papusa din bratele tale? intreba barbatul amuzat privindu-si prietenul. Frumoasa achizite, o pot imprumuta?
Bruneta il privi cu o spranceana ridicata.
-Nu sunt papusa sa stii. se rasti la el. Am un nume si ala e Rebeckah.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 8:36 pm

- John, iesi! se rasti Dan la prietenul sau tragand-o pe Beckah protectiv mai mult in bratele sale, dorind sa ii dea de inteles amicului sau, prin gesturile pe care le facea, ca Beckah ii apartinea si nu avea sa o doneze pentru nici macar o ora nesatulului de John, afemeiat cu diploma. Nu fii nesimtit!
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 8:40 pm

-De parca tu nu esti. Va astept in living si ati face bine sa va miscati curu din pat curand. Am de discutat cu tine niste afaceri. ii spuse serios.
Bruneta scoase limba la el ca un copil si Jhon pleca razand. Isi ridica privirea spre el.
-Vreo sansa sa stam in pat? intreba curioasa, stand cu capul pe umarul sau.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 8:45 pm

Dan madida putin apoi se ridica din pat ca un fulger, furand cu el si cearsaful si lasand astfel trumul micut si firav gol .
- Nu, dar promit ca te tin in brate cand imi mananca John creeri, incerca acesta sa o imbune si sa o convinga sa se imbrace repede si sa coboare impreuna cu el.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 8:47 pm

-Imi esti dator vandut. ii spuse serioasa.
Se ridica, luand o camasa de a lui si perechea ei de bikinii coborand cu acesta in living, unde Jhon statea bine mersi pe un capat al canapelei fumand.
-Oh, v-ati miscat repede. Bun, Dan avem probleme.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 8:54 pm

Marai cand realiza ca fata lui nu cobora decat in camsa si bikini. Ce incerca, sa il excite pe nesuferit? Cobora si el rapid in urma ei, impreuna cu o pereche de pataloni scurt si imediat cu ajunse jos o tranti pe canapea, fara sa anunti, si ii si trase blugii pe picioare.
- Ce sa intamplat, John?
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 8:57 pm

-Ai luat-o complet razna? intreba Beckah si il trase pe canapea, incheindu-se singura la blugi si stand in bratele lui.
Jhon ii privi putin ciudat, dar lasa asta la o parte.
-Am inceput sa facem trafic de carne vie de doua luni jumate. spuse acesta serios. 
Ochii brunetei se marisera.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 9:02 pm

Dan scapa paharul pe care il avea in mana si pe care dorise sa il puna pe masa, dupa ce luase o gura de cafea, socul fiind prea mare ca sa-l poate percepe.
- Sunt patron CEO! Mama dracului, detin compatii legale, de cand facem trafic de carne vie?! tipa acesta la prietenul sau neputand percepe. E una din glumele tale stupide, pentru ca nu are nici o logica!
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 9:05 pm

-Tu esti prost? Ti se pare ca glumesc cu asa ce? Stii tipa aia buna pe care am futut-o si eu si tu acum doua luni jumate si inca una acum o luna? Sunt implicate in asa ceva si ne-au bagat si pe noi. spuse acesta. Suntem dati dracului Dan, daca nu iesim din asta. spuse Jhon serios.
Bruneta ii privi ca traznita, simtind un gol in stomac. 
-Pe langa faptul ca faceti trafic de carne fara ca macar sa stiti te-ai futut cu altele cand pe mine ma obligai sa iti dorm goala in pat?! ii spuse nervoasa, simtindu-se mai mult decat ranita.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 9:19 pm

- Nu facem trafic de carne vie! am avocati foarte buni si pot demonstra ca nu stiam si ca nu am fost implicat! se rasti acesta la John, mai mult nervos pentru ca scosese porumbelul pe gura decat de traficul ala. Nu m-am ... John ... eram nervos atunci...! incerca sa se apere. In plus, erai foarte irascibila. Beckah, ... nu-mi prea pasa atunci... dar acum ... .
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 9:24 pm

-Erai nervos? In timp ce tu te futeai cu nu stiu ce fufa, eu stateam si plangeam din cauza ta. Sau ai uitat ce s-a intamplat prima data intre noi? Aveam de ce sa nu fiu irascibila? Erai un nenorocit Dan si inca esti se pare. De ce naiba tot cred ca te schimbi cand e clar ca nu dai doi bani pe mine. De ce trebuie sa ma indragostesc de un nenorocit?! tipa aceasta.
Era ranita, decat nervoasa si de aceea si reactiona asa. Se ridica din bratele lui, mutandu-se pe fotoliu privind in alta parte.
-Avocatii deja se ocupa de asta Dan...o vom scoate la capat. Beckah, imi pare rau. E clar ca Dan tine la tine, nu l-am mai vazut niciodata asa si serile trecute cand am vorbit, doar de tine imi zicea. Ca adora faptul ca esti incapatanata ca esti ca o pisicuta ce are nevoie de atentie, sa fie mereu alintata si iubita. Nu a vrut sa te raneasca, nu e nenorocit. spuse Jhon incercand sa isi repare greseala. 
-Doare...al naibii de rau. sopti aceasta strangandu-si genunchii la piept.
-Esti indragostita de el, chiar tu ai spus-o. Nu stiu iin ce stadiu e relatia voastra sau ce este intre noi, dar nu lasa o prostie de la inceput sa strice totul.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 9:28 pm

Prelegerile tinute de amicul lui il scuti de la cativa pumni in plus insa tot avea sa si-o ia grav din cauza perlei pe care o scosese.
- La naiba, Beckah! Crezi ca le vad cu placere pe toate curvulitele care se plimba pe langa mine? Insa eram invatat cu placerea si cum tu nu mi-o oferei si nici nu imi consolai neuronii pentru mia de dolari plati... O la dracu, acum eu am scapat bila.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 9:32 pm

-O sa iti primesti banii inapoi. Si din moment ce te-ai futut cu ele fara ca macar sa iti pese, inseamna ca iti face placere sa stai cu curve in loc de mine. ii spuse nervoasa. 
Simtea nevoia sa il plesneasca, dar nu o facu, in schimb il privi in ochi, lasandu-l sa vada toata durerea pe care i-o provocase. 
-Privest-ma in ochi si spune-mi ca nu simti nimic pentru mine si iti jur ca o sa ies din viata ta si nu o sa mai auzi de mine niciodata. ii spuse serioasa.
Jhon o privi uimit, observand si el reactia ei , care se vedea de la o posta ca il iubea pe Dan. 
-Beckah... nu ii cere asta. Nu vrei sa pleci din viata lui. incerca sa domoleasca situatia .
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 9:38 pm

Dan isi ingusta ochii asemeni unui sarpe care privea cu o atentie deosebita prada.
- Incerci sa ma faci sa mint, domnisoara? intreba acesta avand acea privire glaciara. Nu am avut in viata mea o iubita, si toate femeie pe care le-am avut in pat au fost doar de cate o noapte, insa de cand ai aparut tu in viata mea mizerabila am inceput sa realizez care e diferenta intre o femeie adevarat si o usuratica fara respect de sine. Asta incerci sa ma convingi sa mint?
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeDum Noi 23, 2014 9:44 pm

-Nu iti cer sa minti. Iti cer sa imi spui ce simti Dan, daca ma vtri langa tine. Ii spuse.
Se muta la loc langa el pe canapea, plesnindu-l. Dar totusi fata de prima palma, asta nu io daduse atat de tare.
-Hotaraste-te daca vrei o femeie adevarata langa tine, sau dupa astia doi ani nu o sa mai imi dai nici un motiv sa raman langa tine. Ii spuse sincera.
-Sarut-o fraiere ca asta asteapta. Ii spuse Jhon serios, si totusi avand dreptate.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitimeLun Noi 24, 2014 6:58 pm

- Tu sa taci! Gura fara fermoar! Cum ai putut sa scoti asa perla pe gura? Tu nu vedea ca aveam o femeie pe picioare? Ce-ti veni sa spui sa am fost la doua femei acum 2 luni?
Marai dand din maini si parasind livingul, nemaipasandu-i daca avea cine sa il conduca. Oricum stia bine iesirea. Beckah...!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

One milion dollar baby

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 8 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Subiecte similare

-
» One more night, baby

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Rpg :: RPG Special-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015