AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
One milion dollar baby - Pagina 4
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

One milion dollar baby

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
pikachu
pikachu
feminin Mesaje : 1785
Bani : 1883
Multumiri : 7
Localizare : Peste tot si nicaieri

Super-Fan Forum
One milion dollar baby - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeDum Noi 09, 2014 12:22 pm

Rezumarea primului mesaj :

Rebeckah:
-Esti sigura de asta? intreba Mike, privind-o serios.
-Nu am fost mai sigura in viata mea...spuse bruneta, simtind totusi un gol in stomac.
Ajunse in biroul cu pricina, unde semnase un contract, dezgustata totusi de ce vazuse. Va primi un milion de dolari, ca sa se vanda unui tip pentru operatia tatalui ei. 
Poate ca era nebuna pentru ceea ce facea, dar viata cerea si sacrificii, iar ale ei erau mai presus de orice se pare. Isi musca buza inferioara, mergand in camera cu pricina unde se schimbase.
Mai mult era dezbracata de cat imbracata, simtind mana idiotului de patron pe abdomenul ei cand ii puse acel numar, de parca era un obiect gata de vanzare. Ii dadu peste mana, urcand langa celelalte tipe pe scena aceea improvizata. Nu putea vedea clientii, doar pe ea se vedea si ii venea sa isi dea singura palme.
Decazuse destul de rau din cauza asta, dar mergea pe ideea ca isi va salva astfel tatal.
Sus In jos

AutorMesaj
Krisù
Krisù
Taur Mesaje : 1816
Bani : 51946
Multumiri : 0
Varsta : 36

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 8:42 pm

Realiza ca uitase, din nou, sa mearga cu contabila sa ca sa aleaga cateva haine cat sa poata iesi mai apoi ea singura in lumina zilei si sa-si aleaga ce ii place.
- Corect ... sopti acesta inchizand ochii si cautand o solutie rapida si eficienta. Bucatareasca cred ca are cam aceeasi marime cu a ta. Ii cer sa-ti dea o gluma si o pereche de pantaloni pana mergem sa-ti cumperi unele.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 8:44 pm

-Ok. spuse .
Ramase in prosop, uscandu-si parul absenta.Se vedea ca este in lumea ei, dar mai exact se gandea la tatal ei.
-Pot...sa sun acasa? intreba privindu-l de aceasta data.
Parca se calmase instant, dar prefera sa faca ca si el, decat sa ajunga sa zbiere din nou si sa planga.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 8:49 pm

Isi ridica capul din hartiile pe care se chinuia sa le stranga cand o auzi intreband. Nu avea telefon la ea sau chiar credea ca nu ii da voie? Se conforma insa, preferand sa profite de faptul ca ii cere voie si isi scoase telefonul sin buzunar punandui-l pe pat inca sa poata reveni apoi la hartiile lui care trebuiau semnate.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 8:52 pm

-Mersi. sopti aceasta.
Luase telefonul lui, al ei habar nu avea pe unde e. Sau daca ajunse de la club, mai ales ca nu o lasase sa isi ia lucrurile si forma numarul de acasa. Dupa cateva minute bune, auzi vocea mamei ei.
-Ce s-a intamplat de plangi? intreba bruneta incruntandu-se.
-Am primit banii scumpo. Tatal tau va fi operat in doua zile. spuse mama ei fericita. Plang de bucurie. O sa poti veni acasa? intreba.
Simti un nod in stomac.
-Imi pare rau, dar nu pot veni acasa. Am multe examene si e nebunie. Cum se simte? intreba, inghitindu-si lacrimile.
-Slabit, ca deobicei. Nu o mai duce mult in halul acesta, de aceea au ales doctorii sa il opereze in doua zile.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 8:59 pm

Evident ca era atent cu o ureche si la ce vorbea Beckah si ceea ce se auzea in telefonul. Era telefonul lui, casa lui, proprietatea lui, nu ? Avea dreptul practic. Stramba din nas, doar pentru el cand o auzi orbind de teme. Ce frumos mintea mititica de ea. Totusi, se intreba, oare unde il opera pe tatal lui. Il aducea in America, sau in tara lor?
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:01 pm

-Trebuie sa plec, imi pare rau.Spune-i ca il iubesc si o sa te mai sun cand pot. sopti bruneta.
Stia ca mai mult nu putea vorbi. Inchise si lasa telefonul pe pat, privind in gol pentru cateva clipe.
Nu ceruse detalii. Nu vroia sa stie mai multe, mai ales ca daca tatal ei venea in America sa se opereze ar fi vrut sa il vada si nu ii putea cere asta lui Dan. 
Isi musca incet buzele, ramandn asa privind in gol.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:06 pm

Un ciocanit puternic in usa il facu sa scape toate hartiile pe care le avea in mana, acum ajungand imprastiate pe jos in cea mai superta 'balta' de acte.
- Ce ea?! marai intorcandu-se pe calcaie si uitandu-se putin incruntat la bucatareasa pe care se parea ca o speriase cu un singur tipat.
- Imi pare rau de deranj ... dar va cauta cineva.
- Acasa? ... intreba mirat, brusc nervii disparandu-i. Cine?
- Un barbat, domnule. Asteapta in living.
Bombani putin strangand in goana hartiile si fara sa ii mai pese daca se sifonau, ducandu-se cu ele la noptiera care practic era destinata fetei insa cum era goala momentan, le ascunse acolo de posibilul suspect.
- Vreau sa ii aduc lui Rebeckah o camsa si o pereche de pantalonii de la tine pana o duc in mall, te rog, o ruga acesta mai mult poruncitor, coborand apoi in goana jos.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:09 pm

Femeia se conforma si ii aduse brunetei hainele , lasandui-le pe pat. O privi blanda.
-Va fi bine scumpo. incerca aceasta sa o calmeze.  Merg sa iti pregatesc ceva de mancare. continua.
O lasase singura, in timp ce bruneta se schimba repede, ducand prosopul in baie sa se usuce. Se privi pentru cateva clipe in oglinda si ofta incet.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:12 pm

Termina repede cu vizitatorul sau care de fapt era un vechin de-al lui. Cine ar fi stiut ca tipul ii e vecin? La ce curte avea, ar fi putut spune ca are pe putin 10 vecini .... .
Cand urca inapoi in camera, prima grija fusese de a scoate hartiile si de a le repune pe masa de cristal, asezandu-le tean.
Se tranti zgomotos, maraind de plecere la contactul cu salteau.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:22 pm

Iesi din baie si se aseza usor langa el pe canapea.
-Te pot ajuta cu ceva? intreba.
Avea nevoie de activitate, orice in acel moment, doar ca sa stie ca nu ii mai sta capul la parintii ei, ce erau prea departe.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:25 pm

- Nu prea, raspunse acesta calm ducand mainile le ceafa si privind tavanul fara a avea ceva special de facut. Martha iti pregatea ceva de mancare. Am impresia ca trebuia sa te... anunt. Ups, chicoti inchizand ochii si zambind larg, scotand la iveala gintiile perfecte.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:27 pm

-Ok. spuse dand usor din umeri.
Se ridica de pe canapea, si cobori in bucatarie unde Martha o asteptase cu mancarea pregatita. Se aseza bruneta la masa, incepand sa manance calma.
Mama ei fiind disperata de felul in care Beckah inchise, sunase pe numarul lui Dan.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:31 pm

Linistea din incapere fusese rupta de melodia care il anunta ca cineva dorea sa ii raspunda.
Bulversa, isi cauta telefonul privind numarul care il suna putin ciudat. Cine l-ar fi sunat pe numarul asta fara sa il aiba in agenta? In general toti idiotii il sunau pe celalalt, secundar.
Ridicand putin din umeri, dadu sa raspunda. Ce avea de pierdut?
- Da ... ?
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:32 pm

-Beckah? intreba femeie, dar inlemni cand auzi o voce de barbat. Acesta nu este numarul Rebeckahai? intreba mama ei putin mirata.
Bruneta manca absenta, mai mult de obligatie, nefiindu-i foame, dar privirea Marthei o speria.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:36 pm

Dadu sa spuna ca nu insa realitatea il lovise cand realiza ca era de fapt mama fetei. Ce sa zica? Nu .. este numarul tipului care a cumparat-o cu un milion de dolari pentru o perioada de 2 ani? Nu, era aiurea! Nu era nici chiar asa rau. Inca.
- Bine-nteles ca este ! incerca acesta sa adopte o voce ... demna de crezut. Rebeckah a coborat cu o colega pana jos ca adona niste materiale pentru ... - gandeste Dan, foloseste acea cutie numita creer! - un proiect pe care il avem de facut. Cred ca revine destul de repede.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:38 pm

-Si cu cine am onoarea? intreba mama ei, inca suspicioasa. Rebeckah nu mi-a spus de nici un barbat pana acum. Sunteti impreuna? incepuse mama ei cu intrebarile.Si despre ce este proiectul? Si nu stii cam in cat timp se intoarce?
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:42 pm

Dan mari ochii cand auzi de "impreuna". Pai teoretic.. acum erau pentru urmatorii 2 ani, insa practic, mai nu prea.
- Hm ... tusi acesta incercand sa asimileze informatiile. Suntem colegi de laborator si avem impreuna cu alte 2 fete si 1 baiat un proiesct despre secolul 21 si ... si ... incerca acesta sa gaseasca repede un cuvant, evolutia comunicarii.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:44 pm

-Oh, interesant. spuse mama ei.
Incepuse sa ii povesteasca lui Dan o gramada de lucruri despre Beckah, care era visul ei si toate cele. Bruneta visa sa ajunga arhitect mai incolo, dar in situatia in care se afla acum, nu prea credea.
-O sa ai grija de ea? In ultimul timp a fost foarte depresiva din cauza tatalui ei si se consuma exagerat de mult, pentru ca nu poate veni sa il vada.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:48 pm

Cred ca trecuse aproape o ora de cand tot vorbea la telefon si radea ca un prost la toate chestiile povestite de maa fetei, insa trebuia sa recunoasca ca ii facea placere sa auda toate draciile pe care le facute, chestiile prostesti, visele si amintirile jenante.
- Mi-ar placea sa o vad si prin poze! ceru acesta, sperand sa i se adevereasca dorinte.

Insa cum rasul si veselia veni, trebuia sa se si termine. Sa aiba grija de ea? Evident ca ii spusese Da, dar daca statea sa se gandeasca, numai grija nu avusese. O certate, aproape o batuse si o mai si violase. Oh, pai ea il ramase, totusi ...
- Sunt sigura ca va veni curand! Poate ii trebuie putin timp. Unde se va tine operatia?
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:51 pm

-Poate ca vei veni cu ea in vizita. spuse femeia zambitoare. Ar trebui sa se tina in America, dar tatal ei nu rezista sa calatoreasca, asa ca vor veni niste meidici special pentru el sa il opereze. Costa foarte mult operatia, dar Beckah a reusit sa o faca si pe asta, bagand in contul tatalui ei un milion de dolari. spuse femeia.
Bruneta urca inapoi in dormitor si il privi ciudat pe Dan, nestiind cu cine vorbeste, la inceput, dar auzise cuvantul operatie, iar ochii i se marisera.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:54 pm

Dan dadu sa ii raspunda femeii insa ramase cu gura deschisa si cu cuvintele nerostite cand o vazu pe Rebeckah in pragul usii.
- Ahm, sunt sigur ca mi-ar face placere, incerca acesta sa ofere totusi un raspuns si , desi dorise initial sa ii ofere telefonul, se resemna si dori sa ii joace putin nervii. Si, m-ai povestiti-mi, objinuia sa isi toarne des castonul in pat? chicoti abtinandu-se sa nu se uite la ea. Sper ca ati captat momentul.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 9:56 pm

-Nu. Deobicei era cuminte, mai ales cand tatal ei venea acasa. Era o tanara inocenta ca si acum bineinteles. surase femeia. Desigur, am poze cu ea toata e un zambet. O adevarata papusa. spuse femeia.
Bruneta simti un gol in stomac si lua pernele, incepand sa dea dupa Dan, semn sa inchida odata.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 10:00 pm

I se parea doar lui sau mama fetei cauta cumva sa isi cupleze fata in disperare? Incepu sa rada insa, amuzat de imaginea unei fetite inocente privindu-si mama cu spaghetele in cap si cu doi ochi foarte mari si nevinovati.
- Sunt sigur ca inca si in prezent adora cumva in secret sa isi mai toarte macariiica -lungi acesta cuvantul catre Beckah, special - si sa se joace in noroi.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 10:03 pm

-Daca nu inchizi in momentul asta, jur ca iti dau foc la haine si daca va fi ultimul lucru care il voi face. il ameninta tanara.
Nu ii convenea faptul ca vorbea cu mama ei.
-Imi pare rau scumpule, dar trebuie sa plec. Sotul meu are nevoie de mine. Sper sa te cunosc in persoana curand. Sa imi pupi fiica din partea mea.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 10, 2014 10:05 pm

- Promit ca o voi pupa! accentua acesta ultima fraza, inchizand apoi.
Nu dura mai mult de 2 secunda ca sa izbugneasca in cel mai mare ras pe care il putea avea vreodata.
- Doooamne! Dumnezeule! Nici nu vrei sa sti cat mi-a spus mama ta . Stai, iti spun eu, Tot! Mi-a povestit tot! Oh, mi-a promis ca imi arata poza, sopti acesta, venerand-o in timp ce isi stergea subtil lacrimile .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: One milion dollar baby   One milion dollar baby - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

One milion dollar baby

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Subiecte similare

-
» One more night, baby

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Rpg :: RPG Special-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015