Autor | Mesaj |
---|
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 8:36 pm | |
| Micutul dadu afirmativ din cap. -Sunt Christopher, tu cine esti? intreba micutul curios, stand cuminte in bratele lui Dan. Bruneta in schimb, disperarea i se citea pe chip. Era pierduta in spatiu parca, invartindu-se pe acolo in speranta ca Chris va ajunge inapoi printr-o minune. |
|
| |
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 8:41 pm | |
| - Dan, incatat de cunostinta, Christopher, dadu barbatul amuzat mana cu micutul care era atat de cuminte in comparatie cu ideea ca se indepartase de mama lui. Ia spune Christopher, cam pe unde crezi ca erai initial cu mami ta? |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 8:44 pm | |
| -Langa leagane. Statea pe banca cand am fugit eu dupa fluture. spuse micutul. Era foarte cuminte, pentru un baietel de patru ani si atent la detalii se pare. -E bruneta cu ochii caprui si e imbracata intr-o pereche de blugi negri si un maieu alb. Are o gentuta alba in mana. spuse acesta serios. Privea in stanga si in dreapta dupa Beckah, care continua sa alerge dintr-o parte in alta, pana ce il vazuse, dar ramase traznita vazand in bratele cui era. -Uite-o. Ea e mamii. spuse micutul aratand spre bruneta. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 8:48 pm | |
| Dan se abtinu sa nu rada, incantat si uimit de cate detalii retinea micutul in legautra cu astectul mamei lui. - Pun ramasag ca vei avea stofa de designer, la cate detalii ale vestimentatiei retii, ii spuse barbatul intorcand copul apoi dorind sa vada catre cine arata insa ramase in loc, in mijlocul drumului cand o zari pe Beckah imbracata asa cum o descrisese micutul. Mama? Adica are ... copil ... ? |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 8:51 pm | |
| -Tati ma invatat, ca detaliile sunt importante. Dar, a murit anul trecut. spuse micutul trist. Bruneta merse la cei doi, usurata si stanjenita ca il gasise pe Christopher. -Sa nu mai fugi asa niciodata. Puteai sa patesti ceva. ii spuse bruneta serioasa, iar micutul il ruga pe Dan sa il lase jos. -Imi pare rau mami. spuse micutul. Isi ridica privirea spre Dan. -Imi pare rau...ar fi trebuit sa ii spun. spuse bruneta sincera, simtindu-se ciudat. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 8:56 pm | |
| In momentul de fata Dan se simtea ca dracul aflan ca facuse sex cu mama acelui copil care nu de curand ramasese si fara tata. Practic, intrase in viata lor si se jucase cu mama lui. - Promiti ca nu mai fugi, da? se apleca Dan pe vine si intinse pumnul catre micut asteptand sa faca la fel si ei si sa dea in al sau. Dupa aceea Dan se rezuma doar la a schita un zambet fetei si a-i ofere o compatimire "Macar nu a patit nimic", plecand apoi vizibil deranjat. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:01 pm | |
| -Chris, ramai aici. spuse bruneta serioasa. Copilasul merse sa se joace, iar Beckah il prinse pe Dan de mana. -Te rog, asculta-ma macar si iti promit ca daca vrei sa pleci o sa iti respect dorinta. spuse bruneta sincera. Incepuse sa tina la Dan, in acele saptamani in care se vazusera si chiar nu dorea sa il piarda. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:04 pm | |
| - Uite, ... sopti Dan intorcandu-se catre ea incercand sa se calmeze si sa isi astampere nervii. Imi pare rau ca am intrat in viata voastra si ma simt ca dracu in momentul de fata si sa sti ca mi-ar fi sunat mai bine daca as fi stiut ca ai si un copil , nu doar un logodnic mort. Mai bine ai cauta un tata potrivit pentru el. Si ai grija sa nu mai fuga dupa fluturasi. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:08 pm | |
| -Dan...ma bucur ca ai intrat in viata mea, a noastra. Ultimele saptamani au fost minunate cu tine si nu vreau sa se termine, am inceput sa tin la tine si stiu ca trebuia sa iti spun ca am un copil, dar mi-a fost frica. E foarte greu sa gasesti pe cineva, cand pomenesti de un copil. Te rog, Dan...spuse aceasta serioasa privindu-l in ochi. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:21 pm | |
| Fara sa mai spuna nimic, Dan pleca, lasand un urma lui femeie care, de cateva saptamani buni nu mai putea sa o scoata din sistem. Si poate ca nu faptul ca avea efectiv un copil cu altul il deranjase cat idee ca efectiv ii ascunsese acest amanunt. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:23 pm | |
| Trecuse ceva vreme si nu mai stia nimic de Dan. Se simtea singura si nici nu mai vroia sa auda de barbati.Se saturase sa tot fie ranita si Dan era barbatul pe care il dorea bruneta. Era seara, afara incepuse sa ninga, iar Chris statea lipit de geam, privind cum ninge fiind fascinat, in timp ce Beckah se simtea tot mai coplesita. Nu mai fusese platita de o luna si jumatate si asta incepea sa se resimta acum. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:33 pm | |
| Se simtea ca dracu de cand plecase in ziua aceea fara sa mai spuna nimic. Se comportase ca un adolescent care nu primise ceea ce dorise si ii sfasiase mai mult ca sigur inima fetei care se chinuia in prezent sa traiasca intr-o sicietate in care, o femeie singura cu un copil nu era vazuta deloc bine. In ajunul craciunului Dan se hotara ca e timpul sa repare ceea ce a stricat si spera ca , impreuna cu magia iernii sa fie si iertat. Se decisese ca o invite pe Beckah si pe baiatul ei in oras, ca o cina de craciun sperand ca nu si-o petrecea deja cu cineva sau cu familia. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:38 pm | |
| Era ajunul Craciunului, iar parintii Beckahai plecasera la fratele acesteia, ea preferand sa ramana acasa anul acesta. Chris, o ajuta pe Beckah sa impodobeasca bradul, cantand colinde. -O sa vina mosul cu multe cadouri? Ca si anul trecut? intreba micutul. -Sigur, puiule. Orice iti doresti tu iti va aduce mosul. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:42 pm | |
| Batu la usa fetei cu inima cat un purice. Nu se mai simtise atat de panicat si de nesigur niciodata in viata lui si trebuia sa recunoasca ca ii era frica de ceea ce avea sa se intample in urmatoarele minute, secunde sau ore si de cumva se va intoarce firul vietii lui. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:45 pm | |
| Bruneta il lasase pe Chris sa impodobeasca, mergand la usa, deschizand-o. Dar, cand il vazu pe Dan acolo inlemni. -Buna..spuse aceasta. Se dadu din usa, lasandu-l sa intre. Nu era atat de nesimtit sa ii inchida usa in nas, desi asta ii fusese prima reactie. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:47 pm | |
| Dan isi facu curaj intrand in apartamentul fetei, realizand acum ca se afla pe teren minat si ca, orice miscare gresita l-ar fi costat un sut in fund si o azvarlire afara. - Ma gandeam daca ai dori sa petrecem revelionul impreuna ... O intreba Dan intr-un final afizand un zambet nevinovat. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:50 pm | |
| -Umm...i-am promis lui Chris ca il voi duce sa vada artificile. Mi-ar placea, dar nu am cu cine sa il las. spuse sincera, schitand un mic zambet pe buze. Chris venise si el, auzind vocea lui Dan. -Daan. tipa micutul imbratisandu-l. Haide sa vezi, eu si mami am facut bradul si mosu o sa imi aduca multe multe jucarii. spuse micutul entuziasmat tragandu-l pe Dan dupa el. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:55 pm | |
| Dan dori sa protesteze la afirmatia fetei si sa reuseasca cumva sa petreaca alaturi de ea craciunul insa micutul il lua pe netregatite, mai ales ca el tinea intr-o mana, cat mai ascuns de ochii micutului un cadou pentru el. Se resemna si merse impreuna cu micutul langa brad privindu-l. Tu impreuna cu mami l-ai impodobit? il intreba acesta luandu-l in brate in mana libera si ridicandu-l astfel mai sus. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 9:57 pm | |
| -Daaa. Eu cu mami. spuse micutul fericit. Bruneta schita un mic zambet si il privi pe Chris. -Du-te, spala-te pe maini e gata mancarea. spuse bruneta, privindu-l pe Dan. Ramai ? il intreba bruneta calma, si Chris astepta sa fie lasat jos de Dan. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 10:00 pm | |
| Dan schita un zambet catre fata, privindu-l apoi pe micut care inca se afla la acelasi nivel al fetei cu al lui. - Pot sa raman cu voi? il intreba Dan pe micut facandu-l sa creada ca el dicteaza in casa. Nu ca nu ar cam face-o, dar asta era partea a doua. Am si eu un cadou pentru tine si sunt tare curios daca iti place, insa ca sa aflu trebuie sa ma lasi sa stau cu tine, incerca Dan sa il santajeze. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 10:02 pm | |
| -Daa, poti ramane. spuse micutul fericit. Un cadou? Ce cadou? Ce cadou? Ce cadou? Ce cadou? intreba mictul entuziasmat privindu-l pe Dan fericit. Bruneta merse in bucatarie, sa aranjase masa, lasandu-i pe cei doi singuri in living. -Dupa cadou mergi si te speli pe maini Christopher. spuse serioasa bruneta. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 10:05 pm | |
| - Dar nu ai vrea sa il deschizi mai bine impreuna cu cele care le va aduce Mos Craciun? il intreba acesta pe baiat sperand sa il convinga sa nu il desfaca inca si sa se duca sa se spele pe maini. Nu vrei sa le deschizi pe toata odata? |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 10:07 pm | |
| -Biiine. spuse. Ma duc sa ma spal pe maini, altfel ma cearta mami. spuse micutul. Fugi in baie sa se spele, bruneta terminand de aranjat masa si se chinuia acum sa ia niste pahare de vin de pe raftul mult prea sus. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 10:09 pm | |
| Dan zambi multumit ca il pacalise, punand cadoul pe un raft mai inalt incat sa nu ajunga la el si intra apoi in bucatarie, vazand-o pe fata intinzandu-se pe rafturi. Cum o las, asa o gasesc ... ma ucide femeia asta fara sa realizeze macar! se plase Dan mergand si ajutand-o sa ia paharele la care se chinuia sa ajunga. |
|
| |
| Subiect: Re: Beautiful disaster Dum Dec 07, 2014 10:10 pm | |
| -Mersi. spuse. Nu realiza pe moment ca era atat de aproape de ea, iar in momentul cand se intoarse, dadu fix de el, atat de aproape. Isi ridica privirea spre Dan, muscandu-si buza inferioara. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Beautiful disaster | |
| |
|
| |
|