| Because Blood Is Life [Vampire Heart] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sequere. Mesaje : 87 Bani : 108 Multumiri : 4 Varsta : 28 Localizare : Zalau/Salaj Status : Cula;x
| Subiect: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Joi Dec 29, 2011 5:13 pm | |
| Inceputul
Ploua torential. Nu deslusea decat soaptele noptii amestecate cu picaturile imense de ploaie ce pleoscaiau. Picau din cer asemenea sulitelor, intr-un ritm cunoscut doar de ele, insa unul pe care il puteai invata inconstient daca stateai si ascultai ploaia. Ploaia. Ultima ei furtuna, probabil, inainte de a simti colturile dintilor adancindu-se in carnea gatului. Inconstient isi duse mana inghetata si-si pipai ceafa. Era teapana, dar neatinsa. Suspina. Ploaia continua sa cada. Luna era demult ascunsa dupa norii cenusi incarcati. Singura ei sursa de lumina se ascundea in acea seara de ea. Asa cum se ascundea mereu speranta ca va reusi ceva. Dar de data aceasta trebuia sa fie cu ea! Viata ei era in joc! Macar o data dorea sa fie si ea norocoasa. Inchise in tacere ochii brazdati de lacrimi si suspina din nou, de data aceasta mai puternic. De cat timp zacea ascunsa in acel container, rezistand duhorii ce se ridica de la gunoaiele menajere? Pe putin doua ore, de cand fusese indepartata de prietenul ei cu care se plimba prin parc. Brusc auzi o miscare scurta, miscare ce o facu sa-si inghita instantaneu suspinele. Cineva urcase deasupra containerului. Si adulmeca in aer, cu urechile ciulite, asemenea unui animal pradator ce se juca cu prada. O facea sa astepte, dandu-i speranta ca va reusi sa scape cu viata. Ceva zgarie suprafata capacului containerului. Fata icni scurt, inainte de a apuca un sac de gunoi si de a-l pune peste ea. Animalul – inca nu reusi sa-si dea seama ce creatura ii muscase de gat prietenul – isi vari unghiile mari prin gaurile facute si trase de capacul containerului. Spre disperarea ei, acesta intra inauntru si incepu sa sape prin gunoaie. Stia ca o cauta. Si el stia ca ea era acolo. - Opreste-te, ii sopti cu o voce scazuta, dand la o parte sacul de gunoi de pe ea. Uite! Sunt aici! Omoara-ma, nu mai rezist!Acceptand provocarea, animalul se arunca asupra ei cu gatul alungit, pregatit sa-si infinga coltii in carnea ei proaspata, cand auzi cum ea incepe sa planga. Buimac, se departa putin de ea si o atinti cu o privire salbatica, inca pregatit sa atace. - Ce? intreba ea printre scantece. Brusc, norii ce pana acum reprezentara o patura peste luna, se dadura la o parte, permitandu-i luminii sa se resfranga. Atunci fata observa chipul schimbat al prietenului ei pe care il iubise. Si inca il iubea. Luat prin surprindere de imbratisarea fetei, animalul isi petrecu si el bratele musculoase peste corpul ei plapand. Pentru prima data de cand fusese muscat, simtise o bataie slaba a inimii. Intelesese ca doar ea il putea face sa se simta din nou uman. - Te iubesc, Seth.Animalul fornai zgomotos inainte de a se ridica de acolo, cu fata in brate, apoi o lua la fuga prin ploaie. O strangea puternic la piept pentru a impiedica picaturile de ploaie sa-i atinga pielea firava si fina. Avea sa o protejeze pentru tot restul vietii. __ Astept pareri si critici! :* |
|
| |
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Joi Dec 29, 2011 6:04 pm | |
| Bun. Sa o luam cu inceputul. In primul rand iti ofer un punct popularitate pentru ca ti-ai deschis o poveste. Acum sa trecep la comentarii: Iti place romana, nu? Pentru ca ai un mare talent la descrieri si la figuri de stil. Inceputul e superb. Te ia din vid. Sa inteleg ca prietenul ei era acel lup, transformat? Un fel de varcol? Oricum, "Inceputul" este frumos. Abia astept poveste. Next! |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Joi Dec 29, 2011 6:35 pm | |
| Ti ... asta-i cel mai frumoas inceput de fic :X abia astept povestea. |
|
| |
Sequere. Mesaje : 87 Bani : 108 Multumiri : 4 Varsta : 28 Localizare : Zalau/Salaj Status : Cula;x
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Joi Dec 29, 2011 7:03 pm | |
| Multumesc fetelot :* . Este un fic despre vampiri si da, imi place romana. Partea urmatoare va veni mai tarziu sau maine. Poate mai apare vreun cititor :>.
|
|
| |
Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Joi Dec 29, 2011 7:37 pm | |
| Oh my god! o.0 asta da fic. Felicitari! |
|
| |
Santzina Mesaje : 567 Bani : 52687 Multumiri : 34 Varsta : 33
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Joi Dec 29, 2011 7:44 pm | |
| chiar oh my god. foarte frumos! felicitari! |
|
| |
Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Joi Dec 29, 2011 7:52 pm | |
| wow wow!! ce tare-i inceputul ! vorba sormii adori romana :will; |
|
| |
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Joi Dec 29, 2011 8:12 pm | |
| Ce poate rani mai tare un vampir? Lumina soarelui sau cuvintele persoanei dragi?
Nu stia unde era, insa nu dorea sa afle. Era constienta ca daca va deschide ochii, nu-i va putea inchide la loc. Dormise. Sau adormise. E o mare diferenta intre a dormi si a te foi in pat in cautarea oboselii care pana la urma te-a determinat sa te intinzi. Si totusi daca dormise, de ce se simtea atat de obosita? Era vlaguita, complet derutata si inspaimantata. Cand incerca sa-si deschida ochii incercanati, realiza ca nu putea. Inainte nu dorise. Acum nu putea. Ce se intampla cu ea? Ca raspuns la intrebarea nerostita, doua brate o saltara dintre asternuturi si o cuprinsesera intr-o imbratisare rece ce se voia dragastoasa. Simti cum o pereche de buze le preseaza pe ale ei in incercarea de a o saruta. Ii ingadui strainului care acum isi scalda limba rece in gura ei sa o dezmierde. Abia cand simti coltii ascutiti impungandu-i buzele realiza ca tot ceea ce se intampla nu era bine, asa ca delicat, cu un gest vag, il indeparta. - Nu acum. Barbatul, intelegand ca Samantha nu era in cea mai buna dispozitie, se departa de chipul ei, insa nu renunta in a mai strange-o in brate. Poate ca facuse intr-adevar o greseala cand o salvase in acea seara. Daca ar fi fost si ea ca el, s-ar fi putut bucura impreuna. Acum ca el nu era decat o bucata de carne fara viata care umbla iar ea o fiinta umana. Totul avea sa se schimbe intre ei. Stia asta. O simtea. Si nu-i placea. - De ce ai facut-o? Slabi imbratisarea si se departa putin de fata, nestiind ce sa-i raspunda. Nici macar el nu stia de ce o salvase. Practic ii pecetluise soarta, netransformand-o intr-o creatura. Intr-un vampir. - Nu mi-ar fi placut sa te vad mai palida decat esti acum, recunoscu el arborand un zambet stramb. - Nu vad nimic amuzant, Seth! Stii cum ma simt? Singura fiinta de pe Pamant? Sunt un...specimen printre voi. Inghiti in sec inainte de a continua, de data aceasta controlandu-si impulsul de a tipa la el. Trebuia sa-l pocneasca! De ce tot ranjea? Nu intelegea ca nu putea sa supravietuiasca asa? - Eu te gasesc irezistibila. Uite, prima roseata de cand te cunosc! Samantha pleca exasperata capul pentru a-i ignora privirea deja nesimtita. Putea sesiza un aer usor pervers in ochii acum straini. - O sa ma vaneze. Si o sa ma omoare. Si o sa-mi suga sangele. Si ce ironie - se opri pentru a chicoti fortat - toate astea cu sange rece. Seth se indeparta de tot de ea, coborand din pat. Asta era problema ei? Practic nu se simtea in siguranta cu el. Asta transmiteau vorbele ei. Si totusi avea dreptate. Brusc se simti complet inutil. Samantha, continuand sa-l examineze cu un interes studiat, observa ca barbatul deschise fereastra si iesi pe ea. - O tii inchisa! o anunta Seth. Uimita de autoritatea din tonul folosit, fata se dadu jos din pat pentru a o inchide dupa prietenul ei. Apuca manerul si impinse usor de el, insa se opri. Se opri pentru a-l privi in ochi. In ei nu observase dragoste. Tandretea pe care i-o purta. Doar dorinta. Ganduri perverse. Pofte carnale. Dupa ce barbatul disparu in noapte - dormise o zi intreaga! - Samantha catadicsi ca cel care a parasit apartamentul nu era prietenul ei. Era un monstru cu infatisarea lui. __ Va multumesc pentru comentarii fetelor ^^. Pozele cu personajele vor veni cu urmatoarea parte :* . Enjoy xD |
|
| |
Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Joi Dec 29, 2011 8:20 pm | |
| vai! :X ce superb! seamana mult cu twilight :X superb! ai un punct de la mine! :* |
|
| |
o.0 Mesaje : 408 Bani : 125023 Multumiri : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Vin Dec 30, 2011 8:40 pm | |
| wow! de e chiar wow!Este foarte frumos ficul tau, Andreea.Te felicit.:* |
|
| |
Emi♥ Mesaje : 1825 Bani : 1857 Multumiri : 7 Varsta : 27 Localizare : departe Status : plecata pe alta planeta :)
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Joi Ian 05, 2012 3:34 pm | |
| M-am gandit si eu sa citesc acest fic mai ales ca e cu vampiri.Pai pana pot sa spun ca imi place si te astept cu next-ul. |
|
| |
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Vin Ian 06, 2012 9:33 pm | |
| - Frateeeeeee, asta e cea mai penala chestie care ni se putea intampla! Auzi, sugatori de sange! Eu nu sunt sugator! Fetele sug! Seth isi muta privirea de la televizor la prietenul cu care isi petrecuse cea mai buna parte din noapte. Bausera sange, ascultasera sterile si buletinul meteo, apoi buletinul in care anuntasera schimbarile. - Nu cred ca vor mai suge ceva din cauza coltilor, il intrerupse Ray facandu-i conspirativ cu ochiul. Ray si Heath. Doua persoane care au legat o prietenie stransa dinainte sa umble. In ultimul an de generala li s-a alaturat si Seth. Acum reprezentau un trio de nedespartit, pus mereu pe distractie. Heath era cel mai usuratic, insa de cand a intalnit-o pe Roxanne, doar pentru ea are ochi. Ray, si el un usuratic dar cu mai mult bun simt, este de trei ani impreuna cu Ellen, cel mai bun lucru – zice el – care i s-a intamplat de la moartea parintilor lui de acum patru ani. Si Seth. Nu se putea numi chiar un usuratic pentru ca nu actiona ca cei doi, insa de cand a intalnit-o pe Samantha calcase stramb de atat de multe ori incat nici el nu retinuse numarul escapadelor nocturne de care iubita lui nu avea habar. - Nici nu stiti unde ne-a prins pe noi cel care ne-a transformat! marturisi Ray, rupand tacerea ce se lasase peste masa lor. Eram in club, dansand cand cineva a luat-o pur si simplu de langa mine. Am fugit dupa el dar cineva m-a prins si pe mine. Si iata-ma! Isi pipai in treacat bratele musculoase pentru a le arata prietenilor ce capatase in urma muscaturii. - Asta nu e nimic! Noi eram in pat! Faceam sex! Si inca ce partida! Am crezut ca iar au intra ai mei peste noi. - Ce naspa! Incepura sa rada zgomotos. Rasetele nu incetara nici cand cea care servea venise sa le ia comanda. - Randul tau, amice! Da-ne pe spate! Ray il inghionti in joaca pe Seth, trezindu-l la realitate. Acesta incerca sa schiteze un zambet, cat de slab, insa nu reusi. Nu dorea sa le impartaseasca aventura lor. Cat de prost fusese ca le distrase atentia pentru a-iI scapa viata Samanthei in timp ce el isi risca propria viata. Si cat de slab fusese ca nu o transformase si pe ea, astfel scapand-o de toata greutatea. - A fost cea mai ingrozitoare zi, recunoscu el intr-un sfarsit. Eram in parc. Ne plimbam impreuna pentru ca ii promisesem demult acea plimbare. Incepuse sa ploaie cand vampirii au atacat. Nu stiu ce s-a ales de ea. Amandoi ascultara scurta relatare plictisiti. Ultima propozitie ii facu sa se simta prost. Seth era putin mai sensibil decat ei, iar disparitia Samanthei il afectase – credeau ei. - Nu se poate, frate! Tipa era belea! Simtind roseate din obraji, Seth se departa de masa tragand scaunul dupa el si se ridica. - Cred ca...cred ca am sa plec. Nu ma simt prea bine. Asta era adevarul. Nu dorea sa-si minta cei mai buni prieteni, in plus dorea sa se asigure ca Samantha era in siguranta. Nu si-ar fi iertat-o daca nici de data aceasta nu va reusi sa o protejeze. Scoase o bancnota de zece dolari mototolita si o aseza pe masa lor, apoi se facu nevazut. Exact in clipa urmatoare, cea care ii servea le aseza doua halbe umplute cu un lichid sangeriu in locul binei cunoscute bere. - Frate, a reactionat binisor. Eu cred ca as muri daca as pierde-o pe Ellen. - Si eu pe Roxanne. Ciocnira halbele intre ei cand chelnerita se apropie de ei si se aseza la masa lor. - Ati auzit, baieti? Mai exista inca o fiinta care respira pe Vampiria. Va vine sa credeti? - Zau? Credeam ca i-a transformat pe toti. Femeia clatina usor din cap, ridicandu-se apoi de la masa. - Tuturor le este frica, chiar daca este doar unul. Inca nu se stie daca e femeie sau barbat sau unde exact se afla pe planeta, insa contesa simte prezenta unui om. - Multumim pentru informatie. Dupa ce femeia se departa de masa lor si se opri la o alta aflata in vecinatatea lor, cei doi baieti se ridicara si ei si lasara nota de plata langa halbele goale. - Il anunt eu pe Seth. Intotdeauna am stiut cum sa vorbesc cu el fara sa il speriu sau supar, zise Heath. Se oprira amandoi in fata iesirii barului si isi luara ramas bun, unul indreptandu-se spre casa lui iar celalalt spre cea a lui Seth. ___ Terra = Vampiria. Daca aveti nelamuriri anuntati-ma. |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Sam Ian 07, 2012 3:32 pm | |
| Wow imi place mult acesa parte pacat ca nu ai mai dat amanunte cu patul... Vampiria...se pare ca nu numai mie mi-a picat prin cam Nu prea am intelesc partea cu acea planeta ... poate ne pui o istorie a ei? Si la starsit terra=vampiria .. Oricum inafara de astea mie-mi place muult m-a atras partea aceea |
|
| |
Emi♥ Mesaje : 1825 Bani : 1857 Multumiri : 7 Varsta : 27 Localizare : departe Status : plecata pe alta planeta :)
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Sam Ian 07, 2012 4:16 pm | |
| Am citit si eu acest capitol si pot sa spun ca vreau sa iti citesc ficul in continuare Te astept cu capitolul 4 |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Sam Ian 07, 2012 5:22 pm | |
| uuu ce bucatica frumoasa de fic :> astept un next. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Lun Ian 09, 2012 9:48 pm | |
| Mama miaaaa **zboara** Mi-au placut toate capitolele si astept next-ul.:X:XSunt curioasa cum vor reactiona prietenii lui Seth cand vor afla ca exact Samantha era acel om si nu murise. :8-> : |
|
| |
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Lun Ian 09, 2012 10:14 pm | |
| Primul lucru pe care il auzi imediat ce se trezi fusese bataia in geam. Abia apoi auzi un al doilea sunet. Soapte. Cine o chema. Intunericul ii pronunta numele pe litere. S-A-M-A-N-T-H-A. Samantha.Simti cum i se taie respiratia. Bataia in geam se stinse brusc pentru a lasa loc zgarieturilor. Ceva zgaria geamul. Sa fie crengile copacului care se bat de suprafata ferestrei? Ploua. Si batea vantul. S-ar putea sa fie ramurile de vina. Samantha se cufunda in asternuturi in cautarea somnului pierdut, insa nu reusi. Respiratia ii era inca sacadata. Tremura. Nu intelegea de ce reactiona asa. Ceva din intuneric o deranja. Cineva o privea fara pic de bun simt, analizand-o. Asteptand sa sara pe ea si sa o sufoce pentru a o impiedica sa tipe. Apoi sa-i suga sangele pana cand corpul ii va deveni moale si ea isi va pierde cunostiinta. Seth o va gasi moarta. Doar daca nu el era... Se ridica in sezuta si se trase intr-un colt al patului, cu picioarele trase inspre piept. Oricine putea fi acolo prezent. Toata lumea ii era dusman. Chiar si fiinta pe care o iubea enorm. Inchise ochii. Trase adanc aer in piept. Trebuia sa se calmeze. Insa nu putea. Prezenta din intuneric era din ce in ce mai periculoasa. Ura pe care o emana era palpabila. Aproape ca-l putea simti. Ii simtea coltii adancindu-se in gat. In mana. Lingandu-i venele. Nu se mai putu abtine. Viziunea pe care o crease cu ochii minti era prea reala. Tipa. Spaima pur si simplu o coplesea. Disperarea o sufoca. Speranta ca va apuca si a doua zi sa vada rasaritul se stingea. Totul era acum doar un cosmar. Un cosmar. "Trezeste-te!"Deschise ochii inlacrimati si arunca o privire camerei. Bezna. Intuneric total. Nici macar fereastra nu o mai putea observa. Era doar ea si acea prezenta fantomatica ce acum se plimba prin incapere. Deslusea pasi. Ceva se urca incet pe atul ei. Atat de incet. Ii atinsese piciorul. Apoi gamba. Mana continua sa urce in timp ce alta o tragea din perete. Simti un miros acru. Sange statut. Damful continua sa-si faca simtita prezenta cu cat acel strain o apropia mai tare de corpul lui. Suporta in linistite sarutul dezgustator pe care Seth il aplica. - De ce tremuri in halul asta?Samantha nu-i raspunse din prima, tacand in continuare. Aproape ca ii provocase un infarct. A speriat-o de moarte, chiar daca nu a vrut. Daca si-ar fi dorit una ca asta, o lua prin surprindere, nu lent. - Ti-e bine? Pari mai palida ca de obicei.Cum Dumnezeu putea vedea prin intuneric? Ea nici macar nu-i vedea cat de cat conturul. - S-a intamplat ceva cat am lipsit? continua el sirul de intrebari. Nu-i raspunse nici de data aceasta. Cat lipsise el defapt? Probabil ca dormise tot timpul. - Nu ma simt prea bine. Mor de foame.Seth o stranse si mai tare in brate, presandu-si trupul peste al ei. Samantha avea sa moara. Probabil ca mai exista mancare de om pe undeva, dar putina. Trebuia sa aduca provizii pentru fata. - Trebuie sa mergem si sa aducem. Nu poti rabda de foame pana te obisnuiesti cu sangele. - Sange? icni ea. Nu am sa fac asa ceva! Nu! Sangele varsat de oameni... - Nimeni nu a murit si nu va muri, o intrerupse Seth. Toti sunt in viata. - Si mami si tati?Simti cum spaima care o framantase adineauri se risipeste. Daca parintii ei traiau, insemna ca se va putea muta la ei. Sau macar le va face o vizita. - Trebuie sa discutam serios. Te cauta. - Cum adica "te cauta". Nimeni nu are habar ca eu sunt inca om inafara de tine, nu?Seth clatina usor din cap, adaugand un 'inca' fortat. - I-am mintit pe Heath si Ray ca nu te-am putut salva in seara aceea. Cu siguranta le va spune si fetelor. Vreau ca tu sa ramai ascunsa o perioada de timp. Bine? - Bine.Se resemna. Nu avea alta alternativa daca dorea sa mai traiasca. Oricum va muri, dar dorea sa mai prinda macar un rasarit. - Cand este ziua afara, toti vampirii sunt la adapost. O sa mergem atunci sa-ti procuram hrana.Barbatul se apropie din nou de ea si o lua in brate. Samantha nu se feri nici cand simti din nou mirosul acru al sangelui. Trebuia sa se obisnuiasca. Aceasta era noua ei viata. Cu timpul va invata sa o iubeasca asa cum il iubeste pe Seth. SAMANTHAELLENROXANNESETHHEATHRAYPozeee ^^ Perechile sunt asa: Samantha cu Seth Ellen cu Ray Roxanne cu Heath Multumesc pt comentarii. |
|
| |
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Mar Ian 10, 2012 10:54 am | |
| Un nou capitol ...mie mi-a placut si acesta si vreau sa spun ca astept si next-ul.
Ultima editare efectuata de catre Lolz in Mar Ian 10, 2012 11:04 am, editata de 1 ori (Motiv : =))) |
|
| |
Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Mar Ian 10, 2012 11:03 am | |
| Vai este absolut superb! te pricepi! |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Mar Ian 10, 2012 4:23 pm | |
| Pot spune ca ador ficul:X:X E clar, ai talent si trebuie sa recunoastem asta si te astept cu next-ul. >D< |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Mar Ian 10, 2012 4:30 pm | |
| Este o bucatica din rai! ah cat de bine il poti face ! Next! |
|
| |
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Mar Ian 10, 2012 5:42 pm | |
| Ah !! este atat de superb! Bucata din rai! Imi place ca o tine mereu strans in brate .. 8-> astept next!! |
|
| |
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Sam Ian 14, 2012 8:50 pm | |
| Totul era pregatit. Era imbracata, avea un rucsac in care sa transporte mancarea plus echipamentul necesar pentru a intra prin efractie. Tot ce lipsea acum era rasaritul si Seth. Lipsea de ceva vreme, si chiar daca Samantha stia ca era la vanatoare, se temea ca nu el sa ajunga vanatul. Probabil ca cineva isi dadu seama ca ea inca era om. O armata intreaga de vampiri s-ar putea sa fie pe urmele ei si ea isi astepta prietenul sa apara. Cand intr-un sfarsit aparu, realiza ca il asteptase degeaba atat de mult timp. - Nu pot veni cu tine, Sam. Trebuie sa ma feresc de soare.- Dar ai spus ca mergem impreuna, riposta fata uimita. Nu pot sa vanez fara tine! - Dar tu nu vanezi, o corecta automat Seth dupa ce se intinse pe canapea. Practice furi mancarea inghetata dintr-un magazine parasit. Nu vad niciun motiv pentru a te insoti. - Foarte bine.Isi lua rucsacul si porni spre iesire fara a-i mai arunca vreo privire. Intinse mana pentru a deschide usa de la iesire cand barbatul se posta in fata ei zambind. - Nici macar un sarut?Isi facu loc pe langa el si iesi afara din casa, incercand sa ignore schimbarile petrecute si caldura inabusitoare. Calculase mintal ca pana va ajunge la cel mai apropiat magazin va fi uda leoarca din cauza hainelor negre din piele ce i se mulau pe corp. Trebuia sa se grabeasca. Traversa strada si o lua inspre oras. Merse o bucata de drum urmarind fiecare miscare din jurul ei. Inafara geamurilor deschise ce atarnau in balamale si se loveau de pereti totul parea linistit. Prea linistit pentru un oras ca Londra. Se opri in fata unui chiosc cu ziare si privi prin geamul acestuia. Cu mainile facute caus in jurul ochilor si cu mintea asimiland rapid informatia intelesese ca nimic nu mai era ca inainte. Ziarele isi schimbasera numele. Nu mai observa nimic care sa-i starneasca putina curiozitate de care daduse dovada dintotdeauna. Se lasa in genunchi si privi mai atent. Observa o crapatura mica in geam, crapatura de care daca se stia folosi, ar fi intrat usor inauntru. Nu-i trebuiau ziarele lor. Un pachet de tigari poate… Introduce in deget prin crapatura si trase dintr-odata de el. Simti cum suprafata taioasa a geamului ii brazdeaza manusa, cum un ciob ii strapunge pielea, lasand loc unui fir subtire de sange. Manji vitrina. - La naiba!Apuca un bolovan si dadu cu putere in locul un geamul era fisurat. Acesta ceda imediat, cioburile imprastiandu-se pe tot trotuarul. Fara sa mai stea pe ganduri apuca trei pachete – abi astepta sa fumeze linistita marca ei favorita, Dunhill negru – si o lua la fuga. Daca era adevarat ca vampirii aveau auzul foarte bine dezvoltat si sensibil, probabil prabusirea geamului trezise mai mult de jumatate de cvartal. Si mai mult! Dupa ce intra pe strada Oxford o lua direct inspre supermarketul ce se afla vizavi de Biserica parohiala si intra inauntru, procedand la fel ca si cu vitrina chioscului, doar ca de aceasta data zdrobi geamul usii cu ajutorul ciocanului adus de ea. Inauntru totul era imprastiat. Rafturile erau rasturnate. Produsele zaceau intacte pe podea. Profitand de ocazie se apuca sa stranga ce apuca: covrigei, saratele, seminte, cereale, batoane de ciocolata. Tot ce era mic si putea fi transportat cu usurinta. Dupa ce isi umplu rucsacul si il trase pe spate, se apuca sa umple alte doua pungi, acestea cu mancare care putea fi incalzita. Evita fructele si legumele. Dupa ce termina si cu plasele, dadu sa iasa cand lumina din supermarket – si ea slaba – se stinse brusc. Doua maini ii luara pungile din maini. Ingheta in loc. Cineva era inauntru cu ea. Si putea fi oriunde, asteptand sa atace la prima ei miscare. Inainte de a face primul pas spre iesire, strainul sari asupra ei si o prabusi. Simti cum se apropie de gatul ei. Apoi totul se intuneca. ________ Am uitat de voi :"> . Mii de scuze, daca nu-mi zicea Danuta, puteam jura ca nu am fic . Enjoy xD |
|
| |
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Sam Ian 14, 2012 9:02 pm | |
| In primul rad: !!! :O Oh My God ce-mi place cand scri cate un capitol. Asa , deci: Nici macar un pupic? :o3 ce fata rea este Si de ce lasi omul asa in sustans Ah ce-mi place covestea mai vreau =P~ |
|
| |
| Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] Sam Ian 14, 2012 9:31 pm | |
| A doua De ce suspans?De ce? Dar sa sti ca mi-a placut oricum si te astept cu next-ul >D< |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Because Blood Is Life [Vampire Heart] | |
| |
|
| |
| Because Blood Is Life [Vampire Heart] | |
|