Autor | Mesaj |
---|
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 8:59 pm | |
| Gemu adanc, in momentul in care o patrunse, simtindu-l mult prea adanc . Isi arcui spatele de placere, strangandu-si degetele pe patul imens. Facandu-i pe plac, vampirita incepuse sa ii geama numele cu putere , muscandu-si uneori buzele si inconjurandu-i talia cu picioarele , gemetele ei umpland intreaga camera la propriu. |
|
| |
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 9:02 pm | |
| Dan zambi plin de satisfacte cand isi auzi numele printre gemerele ei . Si cum era un egoist si dorea mai mult, demonul isi mari viteza, intrand, iesind si izbindu-se de ea si mai puternit si brutal. Chiar dorea si nu avea sa se lase balta pana cand nu ii scotea toata energia din ea. Maine era duminica, aveau timp sa doarma pana la prins sau la cina. Nu era graba. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 9:05 pm | |
| -Aaah, ahhh. Gemetele ei se auzeau foarte tare, iar felul in care o facea o ducea pe culmile supreme ale placerii. Isi musca buzele cu putere, incercand sa mai reduca din gemete, dar nu avea nici o sansa, fiind mult prea placut pentru a face acest lucru. Isi lasase capul pe spate, mainile ei strangandu-se mai mult pe cearceaful deja mototolit si era sigura ca a doua zi avea sa fie ragusita. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 9:13 pm | |
| La fel cum incepuse, asa si terminase. Dan nu se lasa deloc in acea noapte, sau mai bine zis, jumatatea care ramasese din ea, caci ajunsese pe la 1 acasa iar partida de sex o avusesera pana pe la 6 dimineata. Da oameni buni, 5 ore de sex, timp in care demonul nu dorise sa ii dea ragaz sa respire! Sa vedem acum pana cand doarme, caci daca era dupa el continua pana la 7-8, insa se pare ca avusese mila si sfarsi la 6 dupa ce se eliberase in ultimul loc unde mai avea fata de oferit spatiu, trantindu-se apoi langa ea si imbratisand-o. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 9:18 pm | |
| Respira repede, nemaiputand spune nimic in acel moment. Isi musca buzele si se cuibari in bratele lui, fiind extrem de epuizata. - O sa...fac febra musculara daca o mai tii asa. sopti tanara cu greu. Inchise ochii, oftand incet incercand sa isi recapete respiratia, dar nu prea avea sanse. Mai ales la cate orgasem avusese in acele cinci ore, acum tot ce mai vroia era sa doarma. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 9:33 pm | |
| Dan scoase doar un marait fara sa stie ce spune fata acolo. Tot ce stia era ca spusese ceva care nu deslusise. Dimineata urmaroare - desi nu mai era dimineata - se trezi la 2 si incercand sa nu o trezeasca pe vampirita, Dan se ridica din pat, punand ceva pe el si iesind din camera. Mancase ceva in graba, cat pentru un mic de-jun, luand apoi o sticla adusa de Martha si impreuna cu un pahar, intra in camera punandu-le usor pe noptiera. Iesise mai apooi, la fel de incet, mergand in livind unde il astepta laptopul si cateva rapoarte. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 10:07 pm | |
| Se trezi si ea intr-un final, simtind o durere cumplita la nivelul picioarele. Se dadu cu greu jos din pat luand o camasa de a lui Dan si vazu sticla de pe masa. Zambi usor si o luase incepand sa bea tot sangele din ea, ochii ei avand acea culore rosie si cobori in living, sarutandu-l pe obraz. - Merg sa vanez...ca sa nu mai trebuiasca sa imi aduci tu sange. ii spuse. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 10:56 pm | |
| Se afla in livind pe una din canapelele lui imense din matase. Statea cu picioarele pe un tamburet negru, unul din putinele lucruri negre din livind caci aceasta era mai mult alba cu putine obiecte decorative cu negru sau maron. Se afla cu tigara in gura si cu ochii bagati in laptopul sau Mac cu inscriptirea Apple. Schita un zambet cand se simti sarutat facandu-l astfel sa-si ridica ochii din treburile sale si sa o analizeze putin. - Iti sta bine in camasa mea .. hm, cred ca ar fi mai bine sa iti tai drepturile de la haine. Ai dormit bine? Cum se simte gaurica? Si-a lasat domnul meu aprenta pe acolo? |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 11:00 pm | |
| -Sa imi tai drepturile la haine? Cred ca glumesti. spuse razand si isi linse buzele. Il lovi peste cap privindu-l urat pret de cateva clipe. -Ma dor toate, absolut toate beib. Data viitoare nu mai fi asa animal ok? Si da stiu, imi vine bine camasa ta, de aceea o si confisc. spuse amuzata si il saruta apasat. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 11:03 pm | |
| Dan scoase un mic miorlai de motanel aprobator. Realizase ca fusese prea butal. Adica 5 ore? Nu mai avusese niciodata o pardita atat de lunga.. cea mai lunga fusese de o ora cu o demonita dar se parea ca vampirita rezistase mai mult decat toate. - Nu e vina mea ca rochita aia cerea sex. Data viitoare cumpara ceva mai putin .. picant. Si nu am fost animal ... ! mh ... miorlai Dan afisand o fata de catelus plouat. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 11:09 pm | |
| -Cinci ore beib. CINCI! nu am fost in viata mea asa extenuata. spuse razand , stand pe margine la canapea si privindu-l. Il prinse jucausa de nas si chicoti apoi. -Ai fost , poti sa negi cat vrei, dar ai fost. Si daca nu as avea ceva picant ai mai sari pe mine? intreba cu o spranceana ridicata. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 11:15 pm | |
| - Fie tinuta de gala, de birou, sportiva sau pijamale tot picanta arati, puisorule. Vrei sa le incercam pe toate? Cred ca in office ti-ar sta mai al dracu decat in aia de gala. Sa ti se vada sanii prin bluza aia afurisit de alba si stampta, picioarele prin acea fusta... oh, fugi ! Fugi odata si mananca pana nu mi se scoala si cere iar alintare! |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 11:16 pm | |
| Incepuse sa rada si ii dadu laptopul din brate, asezandu-se ea, stand cu picioarele deoparte si de alta a lui. -Imediat beib, dar promit cand ma intorc o sa fiu imbracata office, special pentru tine. ii sopti la ureche, muscandu-l de lob. Trecandu-si lent limba apoi si zambind in coltul gurii, frecandu-se lent de el. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 11:22 pm | |
| Dan ramase putin uimit de miscarile fetei. Si parca nu dorea sa fie supusa! La naiba cu poftele ei ca il inebunea de il ducea in rai la propriu! - Nu nu, fi te rog fetita cuminte pana nu te intind iar vreo 5 ore pe o saltea sau o podea. Du-te si papa, hai, fuguta! Fi cuminte, baby. Nu te vreau ca o supusa! Te vreau normala! |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 11:26 pm | |
| Incepuse sa rada privindu-l in ochi. -Trebe sa incetezi sa iti mai spui dorintele atat de puternic stii nu? intreba oprindu-se si privindu-l in ochi serioasa. Pretul de a rupe supunerea e prea mare. continua oftand incet. Merg sa vanez, ma intorc repede. spuse ridicandu-se din bratele lui. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 11:35 pm | |
| Dan se simti putin trist ca o suparase. Chiar nu ii placea sa supere fetele si cu atat mai putin pe ea. - Pui ... sopti acesta apucand-o de brat cand se ridicase si dori sa se indeparteze, fortand-o astfel sa treaca inapoi pe picioarele sale. Incepuse sa o mangaie si sa ii mangaie chipul trasand linii imaginare si delicate pe chipul ei angelic. (Desi era un dracusor afurisit!) Nu am vrut sa te supar ... Ce zici, ma lasi sa ma schimb si mergem impreuna sa papi? |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 11:39 pm | |
| Isi musca incet buzele si il saruta scurt. -Nu m-ai suparat, doar ca e enervant uneori ca iti sunt supusa. Adica e sentimentul acela de ,, trebuie sa ii indeplinesc orice dorinta " nu stiu sa iti spun cum e. Doar ai mai multa grija cand iti doresti ceva ok? ii spuse punandu-si degetele peste ale lui schhitand un mic zambet. Sigur. continua. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 11:43 pm | |
| - Bine, promit sa imi doresc o partida de 6 ore cu tine la noapte. Schita un ranjet diabolic sarind ca si ars de pe canapea fugind sus pentru a-si pune repede pe el un trenind din cele pe care le are el de filma croite special pe corpul sau. Cobora repede inchizand clapa laptopului si incaltandu-si tenesii All Strs pentru ca la final sa ii arata ca este gata. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mar Iul 22, 2014 11:47 pm | |
| -Sase ore serios? Tu chiar vrei sa nu mai pot umbla? intreba incepand sa rada. Isi luase sutienul si din nou camasa lui, luandu-l de mana si iesind din conac apoi. Norocul ei ca statea aproape de padure si nu aveau mult de mers. Isi linse buzele privindu-l. -Esti sigur ca vrei sa vii? Adica e una cand ma hranesc asa si alta cand o fac cu cineva care ma lasa de buna voie. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 12:23 pm | |
| Dan ii facu usor din maini semn sa isi faca curaj. Ce, acum daca era langa ea nu mai dorea sa prinda ca si pana acum? Se aseza pe un busteam la cativa metri de fata si observa ca la sol langa bustean, intr-o mica gaura in el se afla u iepuras micut alb . Nu prea parea salbatic. Cei salbatici nu erau albi. Si daca ar fi fost salbatic, fugea. Il prinse usor punandu-l in palma lui. Era asa micut si dragalas. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 12:27 pm | |
| Ochii ei capatasera o culoare rosiatica si privi undeva in spatele lui Dan. Schita un mic zambet, fugind intr-a colo si atat de usor ii fusese sa gaseasca o persoana, dar se oprise la timp, vazand ca era o fetita, care nu avea mai mult de cinci anisori si micuta incepuse sa planga privind-o speriata. -Imi...imi pare rau micuto. Nu am vrut sa te sperii. Te-ai pierdut? intreba pe un ton bland. Micuta dadu usor din cap in semn ca da, iar tanara isi musca buzele, uitandu-se dupa Dan. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 12:35 pm | |
| Dan marai indignad cand vazu ca fata disparu prea repede pentru el. - Nu e frumos ce faci! tipa supara acesta ridicandu-se inca cu iepurasul in mana plecand pe drumul pe care credea ca trecuse ea. Dupa cateva minute de mers, care prentru vampirita presupuse ca fusesera cateva secunda, Dan ii zari silueta intr-un final. La naiba ... ! nu mai fugi. O-i fi eu sportiv dar tot nu pot sa alerg kilometri dupa ti... Demonul se opri cand vazu ca langa vampirita se afla o fetita micuta care plangea. Sa nu te prind ca vrei sa-i papi din sange ... ! incerca Dan sa o anunta, stiind ca ii aude gandurile. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 12:39 pm | |
| Ai luat-o razna? Nu atac copii. se rasti la el prin ganduri. O luase usor in brate, micuta strangandu-se de camasa ei , lasandu-si capul pe umarul acesteia. -Nu mai plange...iti vom gasi parintii . Cum te cheama micuto? intreba blanda, mangaindu-i spatele. -Maya. spuse micuta , ochii ei mari privind-o curioasa si se opri din plans. Se intoarse spre Dan, privindu-l cu ochi de catelus. -Nu o putem lasa aici singura.. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 12:53 pm | |
| Dan ii facu semn fetei sa ii dea lui copilul pentru ca ea sa-si vada de pranzul ei. - Ce zici sa mi-o dai mie si tu sa te intorci la jiggingul tau de dimineata. Reusi sa o prinda cu o singura mana si sa o tina bine in bratele. Acum parca se bucura ca avea acel iepure in mana caci ii ridica catre fetita aratandui-l, bucurandu-se cand aceasta il accepta zambind. Ne vedem acasa, sopti acesta vampiritei disparand cu copilul printre tufisuri. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 12:58 pm | |
| Dadu afirmativ din cap si ramase sa vaneze. Nu ii fusese greu sa se hraneasca, dar mintea ii era acum in alta parte. Se intoarse repede acasa si il privi calma. - Cum te-ai gandit ca as rani un copil beib? Niciodata nu am facut rau unui copil. ii spuse serioasa, privind-o pe micuta care statea cuminte in living la tv si isi musca usor buzele. - E orfana...casele de copii o cauta. continua apoi pe un ton trist. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Within temptation | |
| |
|
| |
|