Autor | Mesaj |
---|
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 1:07 pm | |
| - Nu-mi scoate ochii!! ... omul cand e nervos sau cand ii e foame, mai are scapari! Am vrut doar sa ma asigur ca esti inca constienta de ce faci, se apara Dan de furia fetei land in mana un mar si muscand din el. - Pai si de ce a plecat de la orfelinat? intreba acesta cand afla ca nu are parinti. Totusi, are 5 ani! |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 1:12 pm | |
| -Stiu, dar m-am oprit. Ador copii, si sincer as fi vrut sa pot avea si eu unul. ii spuse oftand. O privi pe micuta si zambi incet. - Viata la orfelinat e ingrozitoare, si nimeni nu ia copii, iar la o anume varsta sunt da-ti afara din orfelinat. spuse muscandu-si buzele. Se lasa pe jos langa micuta, care se ridica punandu-se in bratele ei. -Vlei sa fii mami mea? intreba aceasta privind-o cu lacrimi in ochi. Simti cum se topeste cand o auzi si o stranse usor in brate privindu-l pe Dan acum. - Nu stiu micuto..ma intorc repede ok? ii spuse. Ii saruta fruntea si se ridica, luandu-l pe Dan de mana si tragandu-l in bucatarie privindu-l inocenta. -Vreau sa o adopt...adica mereu am vrut un copil si acum din cate stiu vampirii nu pot face un copil si ea nu are pe nimeni si si.. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 1:36 pm | |
| Dan se uita putin ciudat la ea. Cum adica vampirii nu pot face copii? Dorea sa ii spuna ca daca nu puteau ea nu ar fi fost insa se gandi sa o lase asa in ceata momentan. - Pai bine, o poti adopta daca vrei ... dar asta inseamna sa ne stie secretele. Deci hai sa ne gandem, ce facem daca nu se va impaca cu ideea? |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 1:38 pm | |
| -Ii spunem...si daca nu se impaca cu ideea o duc inapoi la orfelinat. Nu o oblig sa ramana cu noi. isi musca tanara buzele. Micuta se ridica, venind la ei , treagandu-l pe dan usor de pantaloni. -Mi-e foamee. spuse pitica privindu-l cu acei ochi mari si plini de energie zambind privindu-l. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 1:44 pm | |
| Dan isi lasa capul in jos cand se simti tras de pantaloni. Ce senzatie ciudata, nu? Involuntar zambi catre fetita simtindu-se putin ciudat. Se apleca usor pentru a o lua in brate pe fetita. - Pai ... spuse acesta cam bulversat nestiind daca Martha gati ceva. De obicei nu prea gatea decat pentru ea caci el era mai mereu plecat sau manca prin restaurante. Plimbandu-se putin prin bucatarie cu fetita in brate, Dan ridica cateva capacuri zambind victorios cand gasise o oala cu ciorba. Iti place ciorba? M .. de pui cu taitei? |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 1:49 pm | |
| Tanara chicoti incet. R: Daa. spuse batand usor din palme si se agata de gatul lui Dan. Vampirita zambi usor , rezemandu-se de bufet si privindu-l. - Incalzesc eu, tu doar tine-o. Mananci si tu? il intreba pe Dan , punand intr-un bol pentru micuta. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 1:58 pm | |
| - Am mancat acum o ora. Se apleca la sertar luand o lingura si apoi un servetel pentru fetita, asezandu-se mai apoi cu ea pe scaun. Sambata viitoare am o noua petrecere afurisita, o instiinta Dan pe vampirita. De data asta vreau sa ai o rochita mai cuminte, da? |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 2:02 pm | |
| Surase, lingandu-si buzele. Incalzi si puse bolul in fata lui. -Putem merge impreuna sa luam rochia ce spui? Asa nu o sa mai comentezi ca nu e cuminte. spuse tanara si scoase limba la el. M: O sa ma duceti inapoi? -Maya...ai putea sta cu noi daca vrei, dar..suntem diferiti. Adica nici unul dintre noi nu e om. spuse tanara calma privind-o pe micuta. M: Vleau sa stau cu voii. Pot pot? O sa fiti noua mea familie? |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 2:13 pm | |
| - Rhea, (ooc: sper ca am nimerit ) realizezi ca trebuie sa te duci si sa o adopti cu acte normale, nu? Sunt o persoana cunoscuta, daca se afla ca am adoptat un copil fara acte sunt terminat. Deci ... incepu acesta sa adopte o voce ganditoare scotandu-si imensul S5 si ducandu-se la calendar, astazi mergem sa iti cauti o rochie fiindca nu am timp toata saptamana iar vineri o sa fiu fara vlaga, iar maine tu te duci sa o adopti. Da? |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 2:16 pm | |
| -Realizezi ca trebuie sa semnezi si tu pentru acte nu? Nu or sa ma lase sa o adopt singura . spuse privindu-l. Se duse langa el, uitandu-se pe calendar. - Ce-ar fi sa mergem acum sa o adoptam, cautam dupa aceea rochie si am scapat de ambele cazuri. Dar, se va afla ca ai adoptat un copil. spuse serioasa. Micuta manca linistita, privindu-i. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 2:20 pm | |
| Dan se uita la ea putin uimit. De ce trebuia sa semneze si el? Nu erau casatoriti sau ceva ca sa trebuiasca ... - Acum? Azi? Crezi a este cineva duminica la camin ca sa primeasca pentru adoptie? Mergem maine ... plec in pauza de masa si gata. Dan se mai uita pe cateva zile pentru a-si vedea programul. La naiba cu ea de afacere faima si bani. Putea sa aiba totul bine mersi si fara acea afacere dar deh, dorise el sa se simta uman. Da stiu ca se va afla, dar daca nu o adoptam pe acte curate nu era okey. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 2:24 pm | |
| -Uite, esti sigur ca vrei asta? Adica toata lumea va pune intrebari si te va presa cu o gramada de chestii si nu vreau sa o faci pentru mine. ii spuse tanara atingandu-i obrazul si ii zambi bland. M: Multumesc pentru masa. Vocea micutei se auzi in toata bucataria, facand-o pe vampirita sa zambeasca. Observa cum manutele ei se intinsera spre Dan. M: Te joci cu mine? |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 2:35 pm | |
| - Inceteaza Rhea. Ce e asa rau ca un miliardar, sexy si burlac sa adopte un copil? Le da clasa celorlalti, nu? Dan schita un zambet dulce cand o auzi pe fetita multumind. Ei, se parea ca stie sa multumeasca chiar daca era orfana si fara cineva care sa o invete. Sigur ca ma joc cu tine scumpete. Dan se ridica cu ea in brate lasand-o pe vampirita sa stranga masa intrand cu fetita in livind si asezandu-se pe canapea. Si ce ai vrea sa ne jucam? |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 2:37 pm | |
| Burlac? Rlly? Adopti un copil cu mine si inca te mai crezi burlac? Beib ai o relatie. se gandi aceasta dandu-si ochii peste cap. Ramase in bucatarie, strangand masa si spaland vasele, aprinzandu-si apoi o tigara. M: Orice, nu stiu. Raspunse micuta zambitoare. Iesi pe terasa, asezandu-se in balansuar, stand cu picioarele la piept, fumandu-si linistita tigara, chiar daca nu ii mai cadea parca atat de bine. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 2:47 pm | |
| - Pai, uite cum face, te duci acolo, arata Dan catre peretele din fata lor si numeri pana la 10 de 2 ori, da? Spera ca stie sa numere pana la 10, adica avea 5 ani , nu? Daca stia sa multumeasca pentru masa, stia si sa numere! Iar eu ma duc si ma ascund. Tu trebuie sa ma gasesti, da? Promit ca ma ascund doar la parter. Daca ma gasesti iti cumpar ce inghetata vrei tu cand mergem in oras. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 2:55 pm | |
| M:Daaa. Batu micuta din palme si fugi la peretele indicat de el. Isi puse manutele la ochi, incepand sa numere. Vampirita zambi incet, leganandu-se cu balansuarul, stingand tigara pe jumatate fumata. Nu mai simtea nevoia sa fumeze acum, se gandea la altele. Defapt incerca sa isi de-a seama de ce o deranjase atat de mult replica lui inainte sa mearga sa se joace cu micuta. Isi lasase capul pe genunchi oftand incet. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:03 pm | |
| Dan pleca sa se ascunde de cum fata incepuse sa numere. La inceput dorise sa se ascunda undeva unde sa il caute mai mult timp dar se decise sa se ascunda undeva unde sa gaseasca repede ca sa nu se dea cumva batuta. ii promisese inghetata aia si dorea sa se simta obligat sa i-o ofere. Se ascunse dupa peretele care sadea catre scara, ghemundu-se usor la podea asteptand ca fetita sa termine de numarat si sa-l caute. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:06 pm | |
| Micuta termina de numarat si incepuse sa il caute, cam peste tot. Rhea intra in casa atunci, iar micuta se prinse de picioarele ei. M: Ma ajuti? Chicoti incet si dadu afirmativ din cap, ajutand-o sa il caute pe Dan, Maya tragand intr-un final de draperii. M: Yaaay, tlebuie sa iei o inghetataa. Entuziasmul din vocea ei, o topea pe vampirita facand-o sa zambeasca in acel mod dragalas, Maya intinzandu-se spre Dan ca sa o ia in brate. M: Mi-e somnic. spuse, privind-o pe Rhea. Ma culci? -Sigur, scumpo. Haide. spuse si o lua in brate zambind incet. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:15 pm | |
| Dan incepu sa rada cand observa ca il gasise intr-un final. - EI, se pare ca esti prea buna la acest joc ca sa nu ma poti gasi. O mangaie usor pe par scotand un tipat cand realiza ca adusese acel iepure in casa si uita se el. Martha .. !! tipa acesta fugind sa prinda iepurasul care la inceput dorisa sa fuga de el la ce fel il privea demonul. Adu mopul te rog ... cred ca iepurele asta mi-a facut prapad! |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:17 pm | |
| -Merg sa o culc, nu mai fa galagie. ii spuse Rhea razand. Urcase cu micuta in camera ce ar trebui sa fie a ei si o lasase pe pat. Se intinse si ea incepand sa fredoneze un cantec de leagan, micuta stand aproape de pieptul ei . Vampirita ii mangaia usor spatele , privind-o cum adormea usor usor. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:23 pm | |
| Dan afisa un bombanit intrand in gradina si punand iepurele pe pavele lasandu-l acolo. Intrand inapoi in casa Dan lua laptopul in brate incepand sa continue treaba pe care o cam lasase neterminata de cand plecase cu vampirita sa vaneze. Dupa ce termina actele pe care trebuia sa le completeze, Dan intra in bucatarie cautand prin frigider tiramisul pe care il cam uitase de vreo 3 zile incoace. Ei, inca era bun, iar chef sa mearga sa comande altul nu avea. Oricum trebuia sa iasa in oras pentru rochia vampiritei si pentru inghetata fetiteai, dar pana avea sa se trezeasca ea, sigur mai treceau cateva ore. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:27 pm | |
| Cobori in bucatarie, lasand-o pe micuta sa doarma si il privi. - Nu mai e bun tiramisu ala si daca il mananci o sa iti fie rau. ii spuse. Simtea atat de puternic mirosurile ca putea sa spuna si daca mai era sau nu buna mancarea. Luase tava si il arunca la gunoi privindu-l calma. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:31 pm | |
| - Hey !! ... protesta Dan suparat ca il lasase fara desert. Da bine mami, iarta-ma ca am incercat sa mananc ceva stricat! protesta acesta indignat aruncand furculita in ghiuveta unde avea sa zaca pana cand Martha avea sa o spele. Spre surprinderea lui chiar atunci intra si martha ina bucatarie cu cateva sacose pline cu alimente. Martha, te-am strigat. Pe unde ai umblat? - Am fost sa cumpar pentru cine, raspunse aceasta bland, punand totul pe masa pentru a le putea sorta. Diseara incerc mancarea chinezeasca. - O sa mai avem pe cineva in familie, adauga Dan fara sa ii pese prea mult ce ii gatea atata timp cat era bun. - Cine? intreba femeia, curioasa uitandu-se catre vampirita si catre burta ei dorind sa vada daca venea de la ea. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:34 pm | |
| -O fetita orfana...o sa o adoptam maine. spuse vampirita zambind incet. Iti fac alt desert, multumit? Intreba dandu-si ochii peste cap. -Din pacate nu e de la mine, si nici nu cred ca va fi. spuse luand tot ce avea nevoie sa ii faca tiramisu. Martha o prinse usor de maini . -Fac eu desertul. spuse blanda. - Nu e nici o problema. Il fac eu, tu si asa faci destule. spuse aceasta zambindu-i cald. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:38 pm | |
| Dan zambi victorios cand vampirita se apuca deja sa ii faca tiramisu. - Nu va mai bateti care sa faca atata timp cat eu imi primesc desertul. Spuse acesta asezandu-si camasa in cel mai autoritar, superios si sexy mod posibil, iesind apoi din bucatarie pentru a se tranti in canapea dand drumul la tv si intrand pe net dorind sa gaseasca un film bun la care sa se uite cat vampirita ii facea desertul. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Within temptation | |
| |
|
| |
|