AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Within temptation - Pagina 10
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Within temptation

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
pikachu
pikachu
feminin Mesaje : 1785
Bani : 1883
Multumiri : 7
Localizare : Peste tot si nicaieri

Super-Fan Forum
Within temptation - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Iul 10, 2014 1:58 am

Rezumarea primului mesaj :

Noaptea isi facuse de mult simtita prezenta, doar Rhea se plimba pe strazile pustii. Tocurile ei, faceau un zgomot surd pe cimentul rece, dar acum nu prea ii pasa de asta. Isi trecu degetele prin parul lung si alb, ce ii ajungea pana la fund. 
Purta ceva obisnuit, o pereche de blugi pe picior si un maieu pe corp, peste o camasa. In picioare avea vesnicele cizme lungi si negre cu toc cui, dar care o faceau mult mai inalta. Ura faptul ca era mica de statura, dar era ceva cu care trebuia sa se obisnuiasca. Nu putea schimba asta, dar se multumea ca putea sa poarte tocurile inalte.
Isi auzi telefonul sunand si citi repede mesajul. Trebuia sa fi ajuns deja la club, dar ea inca se afla pe strazi. Isi dadu ochii peste cap, tastand ca va ajunge in cateva minute si grabi pasul.
Nu o deranja ca era singura. Defapt ii placea. Avea liniste si putea sa isi faca ordine in ganduri...chiar daca erau destul de incetosate - nu apucase sa doarma foarte mult - . Ofta usor si casca, ajungand in fata clubului.
Aratase invitatia primita si intrase apoi. Muzica rasuna cu putere, iar corpurile se miscau pe ritm, facand-o sa isi de-a ochii peste cap.
Le facu cu mana prietenilor ei si merse direct la bar. Avea nevoie de ceva tare, ca sa poata trece peste aceasta seara.
-Un pahar de vodka te rog. se auzi vocea ei usor senzuala, accentul ei de rusoaica putand fii usor remarcat.
Sus In jos

AutorMesaj
Krisù
Krisù
Taur Mesaje : 1816
Bani : 51946
Multumiri : 0
Varsta : 36

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 5:44 pm

- Ei na si tu. Acum sa nu-mi zici ca vrei sa dai inapoi. Cat de greu poate fi? Are deja 5 ani. Nu mai plange noapte, mananca ca si noi, stie sa vorbeasca si sa multumeasca. Nu e chiar asa de greu! o apostrofa Dan care se parea ca e mai increzator decat ea si teoretic, ea e mama.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 5:49 pm

-Da, dar nu am avut niciodata un copil.Nu am zis ca vreau sa dau inapoi, doar vroiam sa fiu sigura ca sunt in stare sa fiu mama. spuse.
Micuta se aseza mai aproape de ea, tragand-o usor de mana.
M: Ce e aia? 
Intreba, iar Rhea incepuse sa ii explice pe un ton bland si cald.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 5:52 pm

Dan chicoti usor privind-o pe Rhea cum ii explica atat de dragut fetitei. Se apleca usor langa ele cuprinzandu-le cu o mana si tragandu-l catre el.
- Daca poti manca ciocolata, poti sa cresti si n copil ... sopti acesta lipindu-si fruntea de a fetei.
Curand limuzina se opri asta insemnand ca ajunsesera la destinatie. Derek deschisese repede portiera, facandu-le semn Rheiei si fetitei ca pot cobora.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 5:56 pm

-Nu e tot aia . ii spuse razand.
O luase pe Maya in brate, coborand cu ea din limuzina, lasand-o apoi pe picioarele ei. Micuta o tinea strans de mana , facand-o sa zambeasca incet, uitandu-se dupa Dan.
-Dupa ce ne uitam prima data? intreba.
Increderea lui, o facea si pe ea sa nu mai fie atat de ingrijorata in a creste un copil.Se va descurca pana la urma, nu era singura in asta.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:02 pm

Dan iesi ultimul din limuzica privind putin in jur prin ochelarii sai superbi, zambind fericit cand realiza ca nu erau jurnalisti prin zona.
- Pai eu zic ca rochita ta mai poate astepta, nuh? Ce zici, spunepete, se adresa Dan fetitei, asezandu-se in vine pentru a fi la inaltimea ei, vrei sa mergem sa cumparam rochite?
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:05 pm

M: Da, haidee. 
Spuse micuta si il prinse si pe Dan de mana, tragandu-i pe amandoi dupa ea. Tanara rase incet, fiind uimita de cata energie avea micuta.
-Daca pana acum ziceam ca te termin eu, ea o sa ne termine pe amandoi si nu o sa ne mai arda de nimic. spuse amuzata.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:11 pm

- Macar scula mea castiga o vacanta in hawaii din toata treaba asta . ii sopti Dan cat de incet putea el, muscandu-si buza ca sa nu izbugneasca in ras.
Intrand in Mall, in acea ipostaza atat de ciudat' pentru el, mai ales ca era tras de o fetita de 5 ani alaturi de o femeie, atrasa aproape instantaneu privirile celor din jurul lor care evident stiau cine este el si evident stia ca este, sau ma rog, era, burlac.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:15 pm

-Doamne ajuta, macar nu voi mai avea cinci ore . spuse cu subinteles si surase.
Privi cu o spranceana ridicata, lumea ce ii priveau si ofta.
-Asa va fi de acum inainte cand vom iesi?O sa ma simt ca un exponat ca am pus mana pe cel mai ravnit burlac? intreba aceasta.
Maya se opri in fata unui magazin de copii , privind rochitele din vitrina si topaia pe langa ei doi.
M: Aia e dragutaaa.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:19 pm

- Pai eu cred ca ar trebui sa te simti mandra avand in vedere ca cel mai ravnit barbat te are pe tine. Schita un ranjet victorios afisandu-si dantura aceea perfecta a lui. Cand fetita se opri zarind o rochita Dan se opri si el privind-o putin. Ei, macar avea de mica gusturi. Pai, hai atunci, sa mergem sa o probam. Luand-o din nou in brate - doamne si ce ii mai placea ! -, Dan intra cu ea in magazin ducandu-se la raft si cautand o rochita asemanatoare cu ce avazuta in vitrina.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:22 pm

-Ce narcisist poti fi. spuse amuzata.
Intra si ea in magazin, uitandu-se dupa rochita aceea.
M: Aia, aia , aia.
Incepuse sa de-a micuta indicatii , aratandu-le ce rochite vroia sa incerce.
- Parca e fiicamea , asa faceam si eu cand eram mica. Numa dadeam indicatii. surase aceasta si zambi usor scotand rochitele indicate de micuta.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:26 pm

- Deja imi simt buzunarul usurandu-se, numai gandindu-ma la cate o sa tot vreti ... se miorlai acesta incepand sa mearga catre cabina. Pai hai sa le probeze pastea si vedem dupa ce ii mai place. Dadu intr-un final si el o indicatie! Oh, macar sa se mai simta si el masculul prin casa ca daca statea sa se gandeasca, de la 1 contra unu au ajuns la 3 contra 1! Asta e discriminare .. ii trebuiau doi baieti, clar!
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:28 pm

-Te iubim si tu ne iubesti asa ca platesti un pret mic beib. ii spuse razand.
Merse cu micuta in cabina, ajutand-o sa se imbrace si arata exact ca o papusa. Iesi fericita din cabina, uitandu-se la Dan cu ochii ei mari.
M: E flumoasaa.
Spuse micuta fiind toata un zambet, facand-o si pe tanara sa zambeasca usor .
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:32 pm

Dan astepta lipit de una din cabine cat Rhea o imbraca pe fetita cu rochita. Cand iesi din cabina cu rochia pe ea putea sa recunoasca foarte clar ca intradefar semana cu o printesa.
- Vaii ... ce ingeras frumos am eu in fata mea ... sopti Dan lipindu-si nasul de micutul nasul al fetei, schitand un zambet larg si sincer.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:36 pm

M:Multumeesc.
Spuse micuta si il imbratisa pupandu-l pe obraz. Rhea zambi incet si o mai imbraca si cu celalate doua rochite aratandu-i lui Dan ce bine ii statea. 
-Ce mai vrei scumpo? intreba lingandu-si buzele stand la nivelul ei.
M: O jucalie cu care sa dorm. 
- Du-te alegeti ce jucarie doresti. 
Ii spuse blanda si ii saruta fruntea.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:41 pm

- Ei, ma asteptam sa ceara mai multe. recunoscu acesta catre vampirita. Pai se pare ca am scapat repede cu Maya, deci mai avem rochia ta, care mi-ai promis ca o alegi repede, apoi putem mergem acasa . Oh ... sper ca Martha va gati bine din prima mancarea chinezeasca ... nu prea sa ma stric la burta, se vaita acesta ca un copil mic iesind din spatiul destinat cabinelor pentru a merge dupa fetita. Plateste tu astea, ii spuse Dan, intinzand unul din carduri, iesind apoi din magazinul respectiv cautand-o pe fetita.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:43 pm

Luase cardul si merse la casa, platindu-le , avand cardul lui in buzunar. 
M: Asta il vreau.
Spuse aratandu-i un iepuras dragut de plus care era mai sus decat ea si nu ajungea. Iesi din magazin cu plasutele in mana mergand la cei doi, dandu-i inapoi cardul.
- O sa aleg repede rochia stai calm.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 6:47 pm

Dan intra in magazinul in care se afla fetita privind ceea ce dorea.
Doar un iepuras? Pai .. daca a trait 5 ani la orfelinat, se explica de ce nu cerea prea mult. Se cam invatase cu putinul.
Apucand ieprasul cu o mana iar cu cealalta pe fetita, Dan se indrepta catre casa intinzandu-i fetei iepurele ca sa-l plateasca.
- Pai ma bucur, fiindca oricat mi-ar placea sa te vad facand parada modei nu as avea calmul necesar azi.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 7:04 pm

-Ai vreodata calmul necesar cand e vorba de haine ? Rochii mai exact? intreba amuzata.
Dupa ce platise iepurasul micutei, mersera intr-un magazin de rochii . Tanara incercase mai multe lasandu-l pe Dan sa aleaga si dupa ce o facuse, o platise si urcasera in limuzina deja.
- Ti-am zis ma misc repede. ii spuse amuzata.
O tinea usor pe Maya in brate , lasand-o sa se uite la cladirile pe langa care treceau uimita si placandu-i acest lucru.
Nu dura mult sa ajunga acasa si micuta deja fugise in bucatarie, tipand ca vrea briose. Tanara se schimbase repede si merse si ea in bucatarie punand-o cu fundul pe bufet.
- Hai sa facem briosee.spuse .
M: Daa.
Tipa micuta batand din palme. Se apucase de facut tot ce era nevoie pentru briose, dar micuta ajunse la faina si cand o rasturna ajunsera acoperite din cap pana-n picioare de faina.
M: Ups.
-Nu-i nimic scumpo. spuse Martha razand.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 8:11 pm

Dan ii alesese maai multe haine pe care sa le probeze si intr-un final, dupa multe definari se decise asupra uneia.
Drumul spre casa fusese destul de linistit Cel putin pentru el caci statuse cu ochii numai in telefon, butonand si planuind diverse chestii in timp ce fetele lui se distrau impreuna.
Cand ajunsera acasa iar fetita tipase ca vrea briose, dan zambi fara sa realizeze bucurandu-se ca vampirita era si mai umana si putea sa ii faca. Se aseza in livind, stiind ca nu are voie in bucatarie cand se gateste, pozitionandu-si laptopul si hartiile pe masuta si incepandu-si lucrul.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 8:17 pm

O luase pe Maya in brate razand , lasand briosele in cuptor si iesind din bucatarie.
- E timpul sa faci o baie ca altfel umplem toata casa cu faina. spuse razand. 
Martha iesise dupa ele si o luase pe Maya din bratele tinerei.
-Du-te fa dus linistita, am eu grija de Maya. spuse zambind.
- Multumesc mult. spuse tanara si merse in living, oprindu-se in fata lui.
- Iti place noul look pe care mi l-a dat fiicata? spuse fara sa gandeasca chicotind incet.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 8:41 pm

Dan ridica ochii din hartiile sale privind-o putin ciudat. Nici nu stie care era mai ciudat, faptul ca era plina de faina in cel mai amuzant mod posibil sau faptul ca a spus cuvantul "fiica". Si Doamne! ce bine a sunat! isi spuse in minte fara sa mai realizeze ca vampirita ii putea auzi gandurile.
- Am ... cred ca a ratat din pacate o poriune, chicoti jucandu-le jocul. Cum a reusit?
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 8:44 pm

-Vrei si tu putina faina si nu stii cum? intreba razand.
Stranuta de la faina , si ofta usor.
- Faceam briosele si a ajuns la punga da faina si a picat pe jos si toata bucataria si noi trei ne-am umplut de faina. Si in sutien am faina.se planse tanara razand apoi privindu-l scotand limba la acesta.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 9:25 pm

- Da? Si a ajuns din intamplare si in chiloteii aia obraznici? intreba intinzand mana si cu o precizie excelenta ii prinsa pantalonii tragand-o langa el si strecand degetele dorind sa verifice. Mai bine fugi si faci baita pana nu-mi faci canapelele si mai albe de cat sunt in prezent. Sa nu atingi cumva peretii ca te mananc de vie, baby! Acum fugi! spuse impingand-o usor, dezamagit ca nu avea si in ghiloti.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 9:29 pm

-Se poate rezolva sa ajunga si acolo faina, asta daca vii cu mine la dus. ii spuse zambind in coltul gurii.
Il saruta scurt si se ridica apoi, maraind usor din cauza fainii si merse in baie.Daduse drumul la apa in cada, in timp ce se dezbraca acum de hainele pline de faina.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitimeMier Iul 23, 2014 9:38 pm

- Nu ma provoca. Sau mai bine zis nu ma transforma intr-un mascul in calduri cu un copil in casa. Nu vreau sa ma intrebe ce ii fac lu mami ei. Luand haryiile inapoi in mana, Dan isii vara iar capul n ele continuandu-si calculele si actele dorind sa treaca cu bine ispita pe care rhea dorea sa i-o faca.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Within temptation   Within temptation - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

Within temptation

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 10 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Can you rezist the temptation?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Rpg :: RPG Special-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015