Autor | Mesaj |
---|
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:41 pm | |
| Marai incet, cat sa nu ii comenteze. Nu merita efortul. Pusese prajitura la cuptor si merse pana in living. - In jumatate de ora iti este gata desertul. ii spuse. Acum mai mult ca niciodata se simtea ca o sclava pentru el, ceea ce o enerva. Nu ii mai astepta raspunsul, iesind pe terasa si se aseza pe scari, privind aiurea padurea ce se intindea acum in fata ei. |
|
| |
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:46 pm | |
| Dan se uita la ea putin ciudat. Era suparata pe el? Cel putin dupa glas si comportament cam asta deducea. Ofta obosit. Daia nu ii placea sa se lege de vreo femeie. Ii manca sufletul. Dupa cateva minute se ridica din canapeaua lui superba iesind dupa ea . Cand o gasi afara, Dan se aseza langa ea prinzandu-i mana si tragand-o catre el dorind sa i-o sarute. - De ce te-ai mai suparat pe mine? Ce am facut rau? E din cauza ca te-am lasat sa faci tiramisul in locul Marthei? |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:49 pm | |
| Isi dadu ochii peste cap, privindu-l. - Nu ma deranjeaza sa iti gatesc. Nu conteaza las-o balta, imi trece. Esti burlac, deci poti face ce vrei. ii spuse schitand un mic zambet si dand din umeri. Nu isi retrase mana si nici nu dorea sa se certe cu el pe ceva ce oricum habar nu avea ce e. Nu stia ce aveau, daca era ceva macar sau la naiba daca va fi ceva. Nu ii ceruse nici o obligatie fata de ea. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 3:55 pm | |
| Dan se uita putin ciudat la ea. Realizase abia cand fata ii spuse cuvantul "burlac". Deci daia era suparata ? Ca spusese ca e burlac? Adica era geloasa ? Chiar era din propria dorinta geloasa? - Stai, ... esti geloasa ca am spus ca sunt "burlac" ? Esti geloasa din propria ta dorinta sau pentru ca esti supusa? Uita Rhea ... incepu acesta privindu-i mana in timp ce i-o mangaia. Am spus asta.. pentru ca nu prea suntem nimic. Chiar daca ai vrea sa fi cu mine, ai convingerea ca este pentru ca ma iubesti, sau pentru ca iubirea de supunere vrea? |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:01 pm | |
| - E gelozie din propria dorinta. spuse sincera. Vreau sa fiu cu tine pentru ca te iubesc, supunerea nu merge asa. Iubirea e total ceva independent si nu poate fi influentata de supunuere,doar partea de sex. Nu ti-am cerut nici un angajament fata de mine, asa ca nu prea vad de ce naiba m-a afectat asa. ii spuse privindu-l in ochi. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:09 pm | |
| Dan o asculta atent si putin mirat de cuvintele fetei. Chiar se indragostise de el? Ei, avusese o cucerire rapida. Schita un zambet din acela arogant si fermecator in acelasi timp. Se aproprie din ce in ca mai mult de chipul fetei, lipindu-si intr-un final buzele de ale ei intr-un sarut dulce si apasat. Dan isi strecura ca un sarpe limba in gura fetei incepand sa i-o exploreze fara pic de rusine. Dupa cateva minute bune demonul rupse sarutul pastrand insa distanta extrem de mica dintre ei si privind-o adan in ochii ei de leoaica. - Pai ... se pare ca miliardarul Dan Cerow oficial nu mai este burlac. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:12 pm | |
| Ii raspunse la sarut , avand degetele pe obrazul lui si zambi incet cand il auzise. - Ar trebui sa ma simt flatata nu? intreba amuzata si isi linse buzele. Putea spune ca ii convenea mai mult fraza aceasta, asa ca renunta in ai mai spune cum se rupe o supunere nu merita sa isi mai bata capul cu asta. - Iti e gata desertul beib. surase, auzind cand Martha scoase tava din cuptor. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:19 pm | |
| Dan zambi dulce ridicandu-se si facandu-i semn si ei. Daca o vazuse mancand ciocolata sigur putea si tiramisu. Dori sa intre in bucatarie insa il scoase afara in galagie de proteste si amenintandu-l cu facaletul. - Dar imi vreau desertul! protesta acesta indignat. Acum nici in propria bucatarie nu avea voie? Vaia ii intinse un platou plin cu bucati de tiramisu trantind apoi usa de la bucatarie in urma sa facandu-l pe Dan sa pufneasca. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:22 pm | |
| Incepuse sa rada asezandu-se pe balansuar. - Ai enervat-o nu gluma.spuse inca razand si fura o bucata de tiramisu. Mmm, e buna. spuse zambind usor si leganandu-se privindu-l. -Iar o sa imi rog moartea la petrecerea de sambata? Si ce facem cu Maya? intreba. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:30 pm | |
| Dan pufni suparat cand ii aminti ca o suparase. E na! El isi dorea doar prajitura , nu sa ii intre in bucatarie. - Sambata nu mai e o petrecere de caritate. Este un botez. Deci va fi mai distractiv. Maya poate veni cu noi. Sau ramane cu Maya. Cred ca va fi fericita ca o sa ii creasca salariul cu inca cateva sute bune de dolari ca sa aiba grija si de ea. Si asa o duce prea bine. Nu vezi ca i s-a urcat la cap? E bacataria ei, auzi! |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:33 pm | |
| -Awww, un boteez. spuse topita si il privi dulce. Se ridica si mai lua o bucata de tiramisu zambindu-i si sarutandu-l scurt apoi. - Pai daca o sa vrea sa aiba grija de Maya e ok, daca nu o putem lua cu noi nu cred ca ar fi o problema si trebuie sa mergem sa imi caut rochie, una care sa te faca sa o facem in baie. ii spuse zambind inocenta. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:38 pm | |
| - Ar cam trebui sa te duci sa-i cumperi si haine. Nu prea cred ca asa asa multe haine date de orfelinat. Deci numai eu si am oferit un miliard pentru orfelinate ... ! Lua o noua bucata de tiramisu intinzandu-se cu capul in poala fetei cautand putina alinare ca orice barbat de la o femeie. Si nu ma provoca! Nu cred ca mai vrei inca 5 ore de sex in continuu! |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:40 pm | |
| Zambi usor, jucandu-se cu degetele in parul lui zambind. - Daa, voi merge cu ea sa isi aleaga ce doreste.spuse zambind incet. Se facuse si ea mai comoda, lasandu-l sa stea si el linistit cu capul in poala ei, vampirita alintandu-l. - Nu, vreau o noapte intreaga. Incontinuu beib. ii spuse pe un ton plin de dorinta. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:46 pm | |
| - O sa ma lasi fara vlaga, acolo jos la cate ceri! O sa inceapa sa i se intinda pielea daca il frecam mult ... ! incepuse sa rada amuzat de propriile cuvinte desi cam asta era adevarul. Cu timpul imbatranea si el insa era demon, deci 1 an muritoresc inseamna cam 10 demonicesti. Mai bine te duci sa o scoli daca vrei sa mai doarma la noapte. Se ridica luand ultima bucata de prajitura, intrand apoi in casa. Plecam in 15 minute! tipa la ea cu gura plina, fugind sus in dus. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:49 pm | |
| Incepuse sa rada si se ridica si ea , mergand sa o trezeasca pe micuta, care chiar atunci iesi din camera. - Buna scumpo, haide sa mananci ceva si plecam la cumparaturi. ii spuse bland. M: O sa laman cu voi? -Da, ramai cu noi. Zambi si o luase in brate coborand cu ea la Martha, care se topi cand o vazuse, pregatandu-i ceva sa manance. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 4:59 pm | |
| Dan cobora cu un prosop in cap inapoi in living observand ca usa de la bucatarie era intredeschisa asa ca se gandi sa bage capul sa vada ce mai face Martha insa ramase mirat cand o vazu pe vampirita si pe fetita inauntru. - A, asa? Adica ele au voie in bucatarie si eu nu? Adica ce e asta? Coalitie feminina impotriva mea? protesta stand in bragul usii cu mainile in san. - Afara! Afara, acum! Tu nu esti dragalas si mai si faci prostii ! Afara! |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 5:01 pm | |
| -Lasa-l Martha, e cuminte nu va face nici o prostie. spuse tanara razand. Aceasta ofta si il privi urat, lasandu-l in bucatarie. -Ai face bine sa ai grija de ea, daca mai vrei sa intri vreodata in bucataria asta. il ameninta Martha, tanara razand. Se aseza cu micuta la masa, dandu-i sa manance zambind incet . |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 5:12 pm | |
| Dan se uita urat la Martha desi nici de data asta nu reusi sa se incrunte mai rau decat ea. - Mai aveti 10 minute. Fugi si imbraca-te ca sta martha cu ea, ii spuse Dan vampiritei iesind cu prosopul in mana si aruncandu-l pe canapea, el urcand inapoi in camera sa de unde isi scoase un tricou de firma, o pereche de blugi armani, un sacou croit perfect pentru el, ochelari de soare marca Dior si o pereche de tenesi negri in picioare. Cine nu s-ar topi la asa perfectiune? |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 5:19 pm | |
| Zambi usor si o lasase pe Martha sa ii dea sa manance, urcand si ea in camera. Se schimbase cu o fusta strama si o bluzita draguta cu spatele gol, avand in picioare o pereche de tocuri si asa fiind micuta de inaltime. Parul lung de un alb placut ii era lasat liber si incepuse sa se machieze putin, sa nu mai para atat de palida. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 5:24 pm | |
| Dupa ce se aranja putin in oglinda, Dan iesi din camera coborand si intrand in bucatarie luand-o pe sus pe fetita si iesind fara sa ii mai ofere ragaz Marthei sa il aminte cu facaletul. - Hai puiule, e timpul sa-ti alegi inghetata pe care ti-am promiso. Te sfatuiesc sa iti alegi una cat mai mare caci voi sta mult pe la rochiile alea afurisite. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 5:25 pm | |
| -Te-am auzit.ii spuse Rhea razand, coborand scarile. Ii zambi usor si il lua usor de mana zambindu-i cald. - Nu o sa stam mult, promit. ii spuse serioasa cu o fata de catel plouat iesind din casa. M: Luam rochii de printesaa? |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 5:31 pm | |
| - Da, luam niste rochii de printese moderne. Dan schita un zambet ridicand-o pe fetita in sus si punand-o pe umerii sai. Vazuse multi barbati tinandu=si copii asa si dorea sa vada si el senzatia aceea daca mai nou devenise tata. Pai macar stim ca nu stam mult in magazinele pentru tine. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 5:34 pm | |
| Isi linse usor buzele si micuta zambi. M: O sa fii o printesaa. Spuse micuta antuziasmata, tinandu-se de Dan ca nu cumva sa cada, tanara zambind incet, vazandu-l ce stofa de tata are. - Iti sta bine cu un copil. ii spuse zambind usor , simind aerul placut de afara. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 5:38 pm | |
| Dan schita un mic cambet la auzul complimentului. - Ei, as putea spune ca stiam dar as minti caci nu am mai avut grija de vreun copil pan acum. Cand ajunse in fata limuzii, Dan deschise portiera pentru vampirita, ridicand apoi mainile si prinzand-o pe fetita de manute, lasand-o si pe ea jos incat sa poata urca si ea in masina. Derek! striga acesta la sofer, facandu-i semn sa vina caci avea nevoie de el. La molul central. Ii indica acesta intrand apoi si el in limuzina. |
|
| |
| Subiect: Re: Within temptation Mier Iul 23, 2014 5:40 pm | |
| Urca in limuzina, stand picior peste picior , iar Maya se aseza cuminte cat sa poata vedea pe fereastra. Il lua usor pe Dan de mana privindu-l. -Ne vom descurca nu? Sa avem grija de un copil? intreba aceasta, usor ingrijorata. In viata ei nu avusese grija de un copil si spera totusi sa se descurce, altfel nu avea sa mearga prea bine. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Within temptation | |
| |
|
| |
|