Autor | Mesaj |
---|
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:14 pm | |
| Dan termina destul de repede ceea ce-si comandase, simtind acum cum stomacelul lui se linistea. Luand o gura din pahar, Dan incepu sa o priveasca pe fata cum mananca cuminte. Oh doamne ce aiurea i se parea cand gura aia a ei obraznica nu comenta nimic. Era parca prea neplacut. Prea liniste. Simtea cum inebuneste. ii placea mai mult cand ii freca nervii decat acum, in liniste. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:17 pm | |
| Terminase si ea sa manance destul de repede, privindu-l calma fara sa scoata un cuvant pe moment. -Mergem? intreba. Nu spuse nimic mai mult, decat atat. Ii facea pe plac, nu mai comenta facea cum dorea el aratandu-i ca poate fi si " dresata " asa cum vroia el defapt. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:25 pm | |
| Dupa ce platise masa, putura sa plece. Mai trebuia sa ii cumpere un costum de baie si lui un sacou sau doua si putea merge acasa Caci la piscina nu o mai lasa clar cu rana aia.
- De ce te-ai suparat pe mine? intreba cand intr-un final ajunsera acasa. De cand o potolise cu acea mica amenintare fusese numai furgere si tunete lucru care nu ii placea deloc. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:27 pm | |
| -Nu m-am suparat. spuse, mergand direct in bucatarie si isi luase un pahar de apa din frigider, ca apoi sa treaca pe langa el si merse la baie, sa aiba grija de acea rana calumea. Inca curgea sange si arata destul de rau, dar nu se mai chinuise sa spuna ceva. Nu merita efortul. -Vrei o tipa dresata, o ai. Ar trebui sa fii in culmea fericirii ca sunt asa cum vrei tu. spuse sec din baie, curatandu-si rana. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:33 pm | |
| - Si sunt foarte mandru de femeie mea! raspunse aspru si raspicad neavand de gand sa ii mai cedeze sau sa fie moale prin preajma ei. Si asa fusese destul de 'dulce' in dimineata asta. Nu avea sa mai il vada in acele ipostaze de indragostici. Era a lui de acum, facea ce dorea el iar e in schimb primea o viata perfecta. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:37 pm | |
| -Nu sunt obiect sa iti apartin. ii spuse iesind din baie. Stii care e problema mea, daca tot ai intrebat. Faptul ca ma ameninti ca ma dezvirginezi, se va intampla oricum si daca ma ameninti de fiecare data cand fac ceva ce nu iti convine nu rezolvi absolut nimic. Pentru ca e acelasi drac pana la urma. Nu am cum evita asta, de plecat nu am cum sa plec daca nu vreau sa ajung moarta si e enervant cand te comporti ok si dupa aceea cand e ceva ce nu mai vrei tu te schimbi si o dai pe amenintari. Ori una ori alta, si atunci o sa ma comport si eu exact cum o faci si tu, nu tot sar de la o stare la alta aiurea. ii spuse nervoasa, stand in fata lui. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:42 pm | |
| Dan ridica mana in sus dorind sa loveasca insa ajunsese sa il stranga si sa-l forteze ca ii cada pe langa corp realizand ca era o femeie, sau mai bine zis, fecioara, in fata lui, nu un badaran. - Fa-ti bagajele daca mai vrei sa vezi Milano! tipa printre dinti plecand apoi in camera sa si trantind usa cu putere.
- Esti imposibila ... chicoti John dintr-un colt amuzat de toata scena. Esti prima care are curajul sa tipe la el. Nici barbatii nu au curajul macar. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:45 pm | |
| -Nu sunt imposibila...sunt sincera. spuse oftand privindu-l. Nu sunt " dresata " ca sa ii fac pe plac oricand vrea, ma ajuti cu bagajele? il intreba pe Jhon oftand si o luase spre camera ei. Aprecia faptul ca nu o lovise pana acum...desi se mira ca se abtinea atat de bine, cand ea deja il plesnise si incercase sa fuga si toate cele. Incepuse sa taie etichetele si impacheta hainele calma, desi doar calma nu era. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:48 pm | |
| - Okey ... John urca scarile impreuna cu fata intrand in camera lui gandindu-se cu ce mai exact dorea sa o ajute. Credea ca sa ii care bagajele, nu sa o ajute sa impacheteze. Vrei sa te ajut sa impachetezi .. ? intreba mirat, trantindu-se in cap si facandu-se comod. Dar esti bleaha, Rebekha! O sa ajungi sa tot tanjesti dupa partidele cu el. Nu te certa acum, ca daca strici relatie nu o sa iti fie prea bine. Nu ti-ar placea sa te plimbe prin toata lumea asta si sa iti cumpere detoate? Iar tu trebuie sa-i oferi doar putina placere ... oricum, jumatate din placere ajunge si va tine. Esti imposibila, repet. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:51 pm | |
| -Nu vreau sa fiu plimbata, nu vreau sa fiu nici rasfata. Am fost singura pana acum, daca chiar imi doream sa am parte de rasfat saream pe primul tip cu bani care m-a cerut de sotie la dracu si am doar nouaspe ani. Vreau iubire, vreau total altceva de ce vrea sa imi ofere Dan...nu ma intereseaza nici banii lui, nici luxul nici nimic din toate astea. spuse oftand incet, continuand sa impacheteze. Asta se numeste tarfa personala ce imi cere, pentru ca practic imi ofera luxul si toate alea ca sa ma culc cu el. continua. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:56 pm | |
| - Pai .. ghinionul tau atunci ca esti rezistenta si frumoasa ... te sfatuesc sa te pui bine cu el daca nu vrei sa rupa patul cu tine. Si crede-ma, l-a mai rupt de multe ori, daia cauta paturi cu cat mai putin lemn si caltea cat mai flexibila. Chicoti invertindu-se putin prin pat carca cautand un loc mai moale. Poate o sa iasa si iubire din voi la un moment dat ... glumi sarcastic John, ridicandu-se si apucand intr-un final bagajul pentru a-l pune langa al lui si al amicilor sai. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 6:59 pm | |
| Luase perna de pe pat si ii dadu cu ea in cap. -Nu ma provoca ca te bat. ii spuse serioasa. Nu ma pun bine pe langa el, ori se comporta calumea si nu mai e un badaran si atunci si eu voi face la fel. Dar cat el ma vede doar ca un obiect sexual atunci poate sa se pregateasca sa imi faca orice vrea, ca nu tac. ii spuse serioasa, terminand de impachetat restul hainelor si ofta ca apoi sa caute ceva in dulap gasind o lenjerie sexy provocatoare, vrand totusi sa il imbuneze cat de cat. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:08 pm | |
| - Ai grija cu gura aia ... ! Nu-l provoca sa dea in prima fata ... o avertiza John pe micuta care tot rama in palma diavolului. Dupa ce ii duse bagajul, John iesi din casa in gradina, nemaipasandu-i ce facea fata. Dan spusese sa nu isi mai bage capul cu ea ca acum ii pusese un bodygard secret sa o urmareasca din umbra cum ar iesi pe poarta singura. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:10 pm | |
| -Mda... spuse oftand. Dupa ce acesta parasi camera, bruneta se schimba intr-o lenjerie sexy cu jartiere si tot tacamul, luandu-si peste un halat de matase scurt si sexy. Iesi din camera, dupa ce isi luase si o pereche de tocuri ca mna sa ii faca mai pe plac si merse la el in camera. -Deranjez? intreba curioasa. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:18 pm | |
| Dan statea intins in pat doar, doar in boxerii sai de firma care ii etalau cele trei bijuterii dupa care orice femeie ar fi salivat. "Orice mai putin una ... din cate se pare." marai nervos botonandu-si iphone-ul. Zgomotul isii il facu sa tresara ramanand putin mirat cand o vazu pe fata in brag. - Intra .. raspunse acesta lasandu-si telefonul pe pat insa el nu se sinchisii sa re ridice. Ai uitat ceva in camera? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:20 pm | |
| Nu ii raspunse, doar pasi in camera, inchizand usa in urma ei. Desfacu lent, dar pervers halatul apropiindu-se de el ca o felina. Nu credea ca mai era nevoie de vorbe acum,si asa nu il imbuna cu nimic altceva. Se urca in patru labe in pat langa el, privindu-l perversa si dandu-i defapt ceea ce vroia. Continua sa se apropie de el, stand acum deasupra acestuia si il saruta lent, in timp ce degetele i se plimbau pe abdomenul acestuia, coborand la baza boxerilor. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:25 pm | |
| Dan o privi foarte atent, urmarind fiecare miscare si ramanand destul de surprins cand o vazu in lenjerie aia pacatoasa. Venea la el de buna voie si i se punea peste bijuterie? Acum ce, era un fel de scuze sau cum? Dorea sa il joace si sa il inbuneze? Oricand ar fi frut sa se franeze, nu rezista, capul lui cazand pe spate iar buzele sale intredeschizandu-se, scotand la iveala un gemet infundat. - Cine ti-a adus lenjeria asta pacatoasa ca ei nu imi amintesc sa o fi cumparat ... reusi acesta sa intrebe, ridicand capul intr-un moment de procesare a informatiilor, privind-o. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:28 pm | |
| -Am cumparat-o azi...nu m-ai lasat sa le incerc pe toate. ii sopti , punandu-si degetul pe buzele lui, semn sa taca. Ii saruta lent gatul, tragand de boxeri in jos si rasfatandu-i acum jucaria, in timp ce ii musca si lingea usor gatul intr-un mod pervers si lent, coborand pe pieptul acestuia si tot mai jos pe abdomen, lasand o dara usoara de saliva in urma ei, ajungand la jucaria acestuia, incepand sa i-o rasfete cu buzele. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:32 pm | |
| - Oh ... doamne, parca e de 2 ori mai bine decat prima oara ... stiam eu ca inveti repede, baby ... sopti Dan privind spectacolul care se infatisa in fata lui. Un bow job aproape perfect! Senzatii placute ii treceau prin intreg trupul, simtind cum se ingoaie usor de placere dorind si mai mult! Si mai adan! Si mai multa placere! Isi ridica putin soldurile, nerezistand si impingandu-si organul mai adanc in gura ei, impland-o cu grosimea si lungimea lui. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:36 pm | |
| Se retrase putin. Nu putea asa cum isi dorea el sa o faca, dar se vede ca il imbunase, ceea ce era un inceput. Ii linse jucaria pe toata lungimea, frecand-o usor luand-o iar in gura si tot asa , unghile ei zgariindu-i acum pieptul tare. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:41 pm | |
| Dan lasa capul intr-o parte intinzandu-si mainile pe cearsaf si incepand sa il mototoleasca murind de placere aproape la propriu. - Musca-l usor ... o ruga acesta cu o voce putin ragusita si obosita. Freaca-l putin de dintii tai perfecti ... miorlai, mai afisand inca o rugaminte din partea lui. Era perfecta la corp si numai cum si-l misca odata cu miscarile gurii sale pe organul sau il excita al dragu de rau. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:44 pm | |
| Facuse intocmai cum ii ceruse. Il musca usor, cat sa ii provoace placere si tot asa, continuand ceea ce incepuse, bucurandu-se undeva in adancul ei ca ii provoca placere, chiar daca si-o facea acum cu mana ei, nu mai avea cale de intoarcere orice ar fi vrut. Incepuse iar sa o linga, sa o ia in gura, mana ei continuand sa i-o frece lent. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:48 pm | |
| Dupa alte cateva minute bune de placere simtita la maxim, orgasmul isi facu si el aparitia. Se smuci brusc prinzand-o de mijloc si trantind-o in pat, suindu-se acum peste ea si incepand sa si-o frece singur, eliberandu-si lichidul alb si dulce pe abdomenul ei bronzat respirand scandent simtind cum mici picaturi curgeau de pe el pe trupul fetei. Se tranti langa ea tragand-o usor la pieptul sau. - Multumesc ... sopti lipindu-si buzele de parul ei. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:52 pm | |
| -Nu ai de ce. spuse incet. Zambi incet si luase niste servetele de pe noptiera, stergandu-se de orgasmul sau lasandu-le la loc. -Merg sa fac un dus. ii spuse . Se ridica usor de pe pat si merse in baie, dezbracandu-se si intrand apoi in dus, inchizandu-si ochii. Se gandea la ce ii spusese Jhon si ii dadea dreptate intr-un fel...nu vroia sa fie prima data pe care Dan o plesnea. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:56 pm | |
| Dan ramase singur in camera pret de cateva minute bune gandindu-se intr-un la Rebekha sub dus, spalandu-se, mangaindu-se singura si lasand apa aceea perversa a o mangaie. Isi musca buzele violent, nemairezistand si iesind din camera, asa, dezbracat, ca oricum erau doar barbati, iar gasca lui statea mai mult in curte, intrand in camera fetei si,foarte silentios, in baie si mai apoi in dus. - Deranjez ... sopti acesta prinzand-o de mijloc si lipind-o de el. E randul tau sa primesti rasfat ... . |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|