Autor | Mesaj |
---|
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 7:58 pm | |
| Tresari fiind mult prea pierduta in ganduri, cand se simti lipita de el si auzindu-l, iar pe moment inghiti in sec. -Nu e nevoie sa faci asta serios. ii spuse blanda si doar schita un mic zambet. Nu o facuse ca sa primeasca ceva inapoi, o facuse doar cat sa nu mai fie suparat pe ea pentru ce se intamplase in mall si eventual pentru restul certurilor care or sa le mai aiba. |
|
| |
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 8:02 pm | |
| - Chiar nu vrei putin rasfat ... miorlai in urechea ei stanga, intorcandu-i apoi chipul ca sa il vada cu acea fata de motanel dezamagit. Ei la dracu! Iar se inmuia ! Nu facuse in viata lui acele fete si o facea acum pentru o fetita care nu dorea sa se culce cu el. Ajunsese cam prea mu!ere! Isi cladina putin capul 'aruncand la gunoi' acea fata, adoptand-o pe adevarata fata Dan. Dar eu vreau! marai, tonul sau schimbandu-se radical. Ii prinse mainile fortand-o sa si le lipeasca de perete iar trupul sa si-l aplece usor. O miscare demna de patruns. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 8:04 pm | |
| Ramase socata vazandu-i schimbarea aceea brusca, si isi musca buzele incercand sa il opreasca, dar nu avea sanse, ajungand sa stea asa cum dorea el. Isi lasase capul in jos, muscandu-si buzele asteptand doar sa o faca , fara sa mai spuna ceva. Nu mai era deloc dupa ea se pare, oricat ar incerca. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 8:08 pm | |
| Oricat de mult si-ar fi dorit sa o dezvirgineze chiar acolo, chiar in acel minut, Dan se frana cat de mult putu, lasandu-se usor pe vine si incepand sa isi treaca limba lui obraznica in zona ei intima. Punandu-si mainile pe pulpe, demonul isi adanci capul si mai mult intre picioarele fetei ligand, muscand, sarutand si sugand acea portiune mica plina de terminatii nervoase dornice sa transmita creerului toate placerile. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 8:10 pm | |
| Tremura ca naiba, ii era frica. Putea acum sa ii faca orice ca tot frica de el ii era. Isi musca buzele gemand de placere, simtind ce ii facea, dar nu se putea relaxa. Avea corpul incordat iar cateva lacrimi i se prelingeau acum pe obraji, strangandu-si mainile mai mult pe gresia rece. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 8:55 pm | |
| Continua sa ii rasfete bijuteria ei mica si strampta. Si neatinsa. Insa ce ii atra atentia la un momendat. Plangea. Plangea din cauza lui. Dan se opri departandu-si putin buzele de deschizatura ei privind-o acum mai mult ca o statuie. O fata plangea din cauza lui. Nu ... n..nu-nu-nu... De dadu inapoi ridicandu-se in picioare si iesind din paie ca ars luand un prosop si infasurandu-l de partea de jos, iesind din baia si camera fetei. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 9:03 pm | |
| Vazandu-se singura, se lasase pe gresia rece pana ce atinse podeaua. Isi stranse genunchii la piept plangand in continuare. Nu se chinuise sa plece din dus, sa opreasca apa. Nu mai conta acum nimic, absolut nimic. Isi musca buzele, avand mainile in par. Nu stia daca plangea de frica, sau pur si simplu plangea pentru toata situatia in care era. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 9:07 pm | |
| Dimineata urmatare Dan se trezi cu o ora mai devreme decat normalul pentru a-si strange hainele . Uitase sa isi mai faca bagajel din cauza Rebekhei care venise sa il satisfaca, iar cand mersese si el sa ii ofere placere, incepuse sa planga. Toata noapte se zvarcolise prin pat, nebutand sa doarma, in fata lui aparand mereu imaginea EI ... . Dupa ce isi termina cu bagajul, Dan cobora cu el punandu-le langa celelalte si intra in bucatarie luand un pahar cu lapte si niste biscuiti iesind afara singur. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 9:08 pm | |
| Nu dormise mai deloc noaptea trecuta si arata groaznic. Se vedea ca nu manca cum trebuie si toate cele. Se imbracase calma, iesind apoi din camera si iesi din casa simtind aerul rece al diminetii. Nu spuse nimic, doar se aseza pe scari oftand incet si casca. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 9:12 pm | |
| - Tot nu v-ati impacat? O intreba John asezandu-se langa ea intinzand o ceasca de cafea. Zau ca esti de groaza, chicoti ducand apoi propria ceasca la gura si sorbind din ea. Pari cam obosita. Esti obijnuita sa de trezesti tarziu? Mark aparu si el langa cei doi privindu-i putin ciudat. - Ce-i cu Dan? il intreba acesta pe John. - Intreab-o pe domnita asta, arata cu degetul catre fata, sorbind din nou din cafea. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 9:22 pm | |
| Luase cana de cafea din mana lui Jhon oftand incet. -Ti-am urmat sfatul si a fost totul bine pana ce a venit dupa mine in dus si i-am zis ca nu e nevoie sa ma satisfaca si el si s-a enervat si a fost cat peaci sa ma dezvirgineze in dus si cand ma vazut plangand a iesit si a plecat pur si simplu . spuse sec si obosita. Nu am dormit mai toata noaptea. spuse oftand si bau din cafea privindu-i pe cei doi, observand cum o priveau. Cee? Cand l-am auzit...si cum ma privit si ma fortat sa stau aplecata cu spatele spre el m-am speriat. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 9:29 pm | |
| - Pai avand in vedere ca au trecut cinci zile de cand nu a mai intrat intr-o femeie ... nu ma mir de ce o fi avut apucaturi. Nu cred ca te-ar fi dezvirginat in dus ... haide acum ... s-ar fi franat sa nu ti-o traga, incerca John sa o linisteasca schitand un zambet prin care isi afisa dantura. - Trebuie sa plecam, luati-va bagajele, le ordona Dan cu acel aer rau si cu acei ochii negri si plini de rautate, el luand-o inainte cu trolerul sau si al fetei. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 9:33 pm | |
| -Dan...putem vorbi? intreba bruneta ridicandu-se si urmandu-l. Observa privirea lui Jhon, dar nu il baga in seama acum. Trebuia sa rezolve problema nu? Nu puteau sa se comporte asa, ea sa il sastisfaca doar pentru ca el sa se simta bine si eventual sa nu ii faca ei nimic. Il prinse de mana dupa ce scapase de bagaje privindu-l in ochi, degetele ei atingandu-i acum obrazul. Cu riscul ca va tipa la ea sau va reactiona violent, nu ii mai pasa.Il privea blanda, cu o anume caldura in ochi. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 9:38 pm | |
| Dan o privi pret de cateva clipe intrcandu-se pana la urma cu capul in alta parte neputand sa o priveasca. - Dupa ce ne intoarcem de la Milano poti sa pleci inapoi acasa, ii raspunse calm, insa destul de greu, nevenindu-i sa creada ca ii lasa sa scape printe maini cam singura fata care ai fi putut sa ii reziste. John, Mark, Kevin si Marius ramasera masca la auzul aceli afirmatii privindu-l ca pe un nebun. La ce va tot uitati?! Urcati pana nu pierdem avionul! |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 9:42 pm | |
| -Ce?! intreba socata. Il prinse usor de barbie, intorcandu-i privirea spre ea. -Ce naiba te-a apucat? Nu te mai inteleg. Te comporti ba ca un dement, ba te comporti calumea, ba ma obligi la alte chestii, ma duci la Milano si acum imi spui ca ma lasi sa plec?! Nu am unde sa plec, nu am pe nimeni si decat sa ma intorc in apartamentul acela infect mai bine stiu ca iti apartin. tipa acum la el, dar nu ii pasa. Pentru prima data nu era singura si nu vroia sa il lase acum balta, nu stia sigur de ce. Cum il obligase mai mult sa o priveasca, se ridica usor pe varfuri si il saruta pur si simplu, fara ca macar sa ii pese ca se poate sa piarda avionul. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 9:48 pm | |
| Dan ramase socat cand o auzi ca vrea sa ramana. Iti batea joc de el? Aseara plangea iar dimineata trecuta incercase sa fuga iar acum dorea sa ramana? Si mai zicea de el. Sarutul fetei il mira il facu sa se piarda putin insa il rupse destul de repede indepartandu-se ea facandu-i semn sa intre. - Nu vreau sa-ti fur virginitatea! tipa acesta aruncandu-le priviri acide amicilor sai care inca nu urcasera. Iti cumpar eu alta casa, acum urca! |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 9:53 pm | |
| -Nu plec nici unde. spuse serioasa, privindu-l rece. Stii ce? Esti mai rau ca mine. Am ajuns sa te satisfac doar pentru a te simti tu bine si acum pur si simplu ma lasi sa plec?Dupa toate amenintarile si tot ce s-a intamplat? Ce dracu e in neregula cu tine, nu am nevoie de nimic multumesc. spuse si se intoarse la loc pe scari. Vorbea serios, nu mai vroia sa plece nici unde . -Poti pleca fara mine. spuse serioasa. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:00 pm | |
| Dan urca plin de nervi in limuzina dorind sa o inchida insa John care inca era jos il opri, ducandu-se la fata si luand-o frand nevrand in brate, bagand-o in limuzina. - Sunteti de groaza! Acum sa nu va aud certandu-va pe parcursul drumului pana in Milamo. Ajunsera la fix la aeroport, in ultimele minute. Avionul deja era plin. Norocul lor ca un rand de scaune avea 4 libere iar unul cu un loc in fata. Dan, stai pe locul din fata ca sa nu va aud certandu-va, ordona John serios, asezandu-se. Rebekha, treci la geam. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:02 pm | |
| -Ati schimbat rolurile? Pana acum Dan dadea indicatii si vroia persoane dresate. marai tanara. Putea fi la fel de groaza ca si el, nu era nici o problema. Ofta incet si se aseza la geam privind aiurea pe fereastra absenta. Nu mai vroia sa plece nici unde si nu intelegea de ce o obliga Jhon. -De ce dracu ma obligi sa merg? il intreba nervoasa. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:07 pm | |
| - Pentru ca poate o sa iti placa pana la urma la Milano. Ti se ofera ocazia sa pleci pe alt continent si tu vrei sa stai acasa mai ales cand nu dai nici un ban? Acum scuza-ma, vreau sa ma bag la un film, mormai bagand castile de la scun in urechi cautand un film bun pentru gusturile sale. - Calmeaza-te Rebekha, incerca sa o potoleasca Mark. Te-ai fi plictisit singura acasa. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:09 pm | |
| -Mai scutiti-ma. Nu imi pasa de excursie nu imi pasa ca merg la Milano , imi e acelasi lucru daca stau in tara sau nu. spuse . Isi ridica genunchii la piept lasandu-si capul pe ei si privind absenta pe geam. Nu mai intelegea nimic, din tot ce se intamplase era prea mult chiar si pentru ea. Isi musca buzele privindu-l pe Dan trista. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:17 pm | |
| Dupa ore bune de zbor, intr-un final ajunsera la destinatie. Mike tipa vesel iesind din avion printre primii, inspirand aer adanc. Dan iesi impreuna cu Kevin si Marius. John o astepta insa pe Rebekha, dorind sa se asigure ca nu face vreo dracie pe aici. - Haide, zambeste. Daca nu cumperi macar te bucuri de peisaje. Europa este foarte frumoasa. Dan cobora jos mergand cu baietii sa ia bagajele asteptandu-i la iersirea aeroportului. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:19 pm | |
| -De ce naiba ma simt asa? Nu ar trebui sa ma bucur ca ma lasa sa plec? Dar in schimb e mai rau, e ca si cum ar rupe o parte din mine. spuse bruneta oftand incet. Iesi din aeroport impreuna cu Jhon oftand. Nu stia ce se intampla, de ce simtea ceea ce simtea acum legat de Dan...era prea mult. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:22 pm | |
| - Dar, serios acum, ce ai facut de ti-a zis sa pleci? Ai facut ceva ce l-o fi deranjat de a fost in stare sa isi calce pe inima si sa te lase sa ii scapi printre degete. O informa John pe fata cautandu-i cu privirea pe baiati, observand ca sunt la o terasa de langa aeroport. Pana ajungem acolo poate imi spui si mie ce ai facut fara sa ne auda Dan. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:26 pm | |
| -Pai am spart oglinda din baie la reastuarant dupa ce ma amenintat iar ca ma dezvirgineaza si nu ma duce la Milano, dar nu am facut-o intentionat. Nu stiu....a fost foarte ciudat cand ma vazut plangand ...a fost ca si cum ar fi vazut o fantoma asa s-a uitat la mine si apoi a plecat pur si simplu fara sa mai zica ceva. spuse incet oftand. E ca si cum...nu stiu nu i-ar fi placut sa ma vada plangand. spuse oftand si isi trecu degetele prin parul lung. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|