Autor | Mesaj |
---|
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Mar Iul 29, 2014 11:28 pm | |
| Dadu cu perna dupa el, tragand repede cearceaful pe ea cand unul dintre bodyguarzi lui intrase in camera. -Ummm, imi dai un tricou sau ceva? intreba. Nu iti promit nimic. continua apoi zambind nevinovata observand felul in care era privita, dezgustand-o la propriu. |
|
| |
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Mar Iul 29, 2014 11:32 pm | |
| - Athos, iesi din camera daca mai vrei sa ai bilele alea in chiloti! John aparu in usa, sprijinindu-se de tocul acesteia, privindu-l pe barbat destul de incruntat. Sti bine ordinele lui Dan. Nu o atingem, nu o ranim, doar o urmarim in deaproape cand iese din camera. Acum iesi de aici pana nu se intoarce Dan si te lasa fara! |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Mar Iul 29, 2014 11:36 pm | |
| Se ridica de jos, tinand de cearceaf si fura una dintre camasile lui Dan imbracand-o repede, tragandu-si si biknii pe ea iesind apoi din camera, luand-o tinta spre gradina, dar Jhon o prinse de mana oprind-o. -Unde mergi? -In gradina sa ma antrenez..spuse , lasand-o apoi sa plece. Iesi afara, iarba uda simtindu-se sub picioarele ei si incepuse sa se uite peste tot cautand o cale de scapare. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mar Iul 29, 2014 11:40 pm | |
| - De ce doar Dan primeste cele mai sexy tipe? il intreba Mike pe Jonh privind-o cu amanuntul pe fata de la unul din balcoane. - Pentru ca e mai puternic si pentru ca e mai rapid decat tine, veni raspunsul prietenului sau. Cica e virgina. Iti vine sa crezi? O tipa ca asta neatinsa pana acum .. nu inteleg cum pot unii sa reziste tentatiilor sexuale. Mike ridica pur si simplu din umeri intorcandu-se apoi cu spatele. - Ma duc sa beau ceva. - Pai si ea .. ? - Ei na, e doar un muritor. Ti se pare ca va reusi sa scape? John clatina din cap constantand ca are putin dreptate, plecand astfel cu el la bar. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mar Iul 29, 2014 11:44 pm | |
| Observa cu coada ochiului ca nu mai era privita ceea ce logic ca era in avantajul ei. Isi linse usor buzele, si o luase la fuga in secunda doi , profitand de faptul ca poarta era descuiata. Zambi in coltul gurii, iesind asa doar in camasa lui Dan pe strada pustie?! Ramase traznita, realizand ca erau defapt la dracu si nu stia incotro sa o ia. Incepuse sa alerge in dreapta, calcand pe sticle si marai incet de durere. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mar Iul 29, 2014 11:54 pm | |
| Dan se afla la una din stupidele sale intalniri de familie care in ultima vreme tot avea loc din ce in ce mai des. Nu prea ii placea sa mearga la reuniuni mai ales ca familia sa nu il mai agrea prea bine de cand a ales sa isi duca o viata noua pe Pamant. Ei si ce? Ce ii trebuie lui? Mai nou avea si fetita nou cu care avea sa se distreze de minune ani buni. Nu? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mar Iul 29, 2014 11:57 pm | |
| -Fuck.. murmura simtind acea durere insurportabila din cauza cioburilor, dar stia ca nu se va termina bine daca ramanea acolo. Isi musca buzele, inaintand aiurea pe soseaua pustie. Nu stia unde va merge, ce va face dar daca observau ca disparuse, atunci putea sa isi ia adio de la viata. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 12:00 am | |
| - Credeam ca te-ai cumintit ... Vocea impunatoare a lui Dan rasuna pe soseaua pustie si incinsa. Sa inteleg ca jucai doar teatra? Nu imi vine sa cred ce fetita rea. Si eu care ma imblanzeam pentru ine .... Cu pasi lenti si foarte calmi, Dan aparu intr-un final in fata ei privind-o acum cu acei ochi intimidanti de negri si superiori ei. Nu prea cred ca la sala se merge intr-o asemenea tinuta. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 12:04 am | |
| Inghiti in sec cand ii auzi vocea. Il privi cu frica, dandu-se un pas in spate. -Nu jucam teatru...era pe bune, dar nu iti voi rezista. spuse incet inghitind in sec. Nici nu am unde sa merg , sunt in mijlocul pustietatii. ii spuse usor disperata , dandu-si seama ca facuse doar mai rau asa. -Imi...imi pare rau . sopti. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 12:14 am | |
| Dan marai nervos la culme afisandu-si astgel dantura perfecta. - Asa ma gandeam si eu, marai trecand pe langa ea nervoasa, urmand drumul catre casa. Idiotii aia nu sunt buni de nimic. Nici macar o fata nu sunt in stare sa pazeasca.
- O sa fim morti ... se vaita John catre Mike si restul demonilor. Nu pricepea cum naiba putuse sa ii scape printre degete o fata! Un simplu om fragil! |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 12:17 am | |
| Il urma inapoi, stiind ca oricum nu ii daduse de ales. Isi musca usor buzele si in momentul in care intrasera inapoi in casa, bruneta merse direct la baie, curatandu-se pe picioare de sange bandajandu-si talpile si muscandu-si usor buzele, intorcandu-se langa Dan. -Ce se va intampla cu mine..? il intreba usor speriata. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 12:20 am | |
| Dan marait nervos cand ii auzi intrebarea, amintindu-si iar de momentul cand o zari singura pe strada. Era nervos ca se lasase cu garda jos in preajma ei. Nu fusese prima virgina si totusi celelalte nu se mai plangeau atat de 2 degete bagate in ele. Iar ea, domnisoara care merge zilnic la sala moare de durere. Macar ii putea citi frica, ceea ce il bucura nespus. - Nu o sa te omor. Dar daca mai incerci sa fugi, nu va fi de bine. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 12:23 am | |
| Isi musca usor buzele privindu-l in ochi, chiar daca ii era frica tot simtea nevoia sa comenteze, altfel nu era ea. -Ofera-mi libertate si iti jur ca ma voi intoarce la tine. spuse sincera, inghitind in sec. Se dadu un pas in spate totusi, de frica lui in timp ce continua sa il priveasca, simtind frica care ii acaparase acum corpul. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 12:07 pm | |
| Dan se aproapie cu pasi ca de pradator pregatit sa sara. Ochii lui deja devenisera negrii, la fel ca in seara cand ii fusese adusa. Ca in acea seara cand o pusese la punct. Din 3 pasi precisi ajunse in fata ei, acum chipul lui aproape lipindu-se de al ei. - E ultima oara cand iti mai ofer increderea. A doua oara te incui in camera. E clar? Marai afisandu-si dantura perfecta in timp ce ochii se inegreau si mai tare. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 2:03 pm | |
| Inghiti in sec, dandu-se un pas in spate si dadu afirmativ din cap. -Nu se va mai intampla. ii spuse cu frica in voce. Corpul ei incepuse sa tremure si isi musca destul de puternic buzele incercand totusi sa ramana calma in fata lui desi nu prea putea.Stia ca a doua oara nu o va mai face, vazand unde era chiar nu avea nici o cale de scapare. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 2:22 pm | |
| Se apleca usor lasand un mic sarut dulce si placut - cel putin pentru el - pe fruntea fetei. - Bravo. Am o fetita cuminte. Acum fugi si fa sa treaca timpul cat am eu ceva de facut. Ii schita un mic zambet plecand apoi din imensa sala de la parter, urcand scarile pana intr-o camera in care avea numai el accesul. Momentan. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 2:24 pm | |
| Nu spuse nimic, doar facu stanga imprejur si merse in living la tv. Nu avea ce altceva sa faca. Dadu drumul pe un film la intamplare si se aseza stand cu genunchii la piept acum privind absenta. Nu mai intelegea nimic, era totul asa in ceata pentru ea, dar prefera asa decat sa stie ce o va astepta mai incolo. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 2:59 pm | |
| Dupa cateva timp, Dan iesi din camera aceea, insa inainte sa mearga si s-o caute pe fata, demonul trecu pe la cei trei tantalai care fusesera pusi sa o urmareasca indearproape peste tot. Cand cobora jos, Dan realiza ca se afla in living la tv asa ca treca inainte pe la bucatarie, luand o farfuie in care se aflau briose ornate in diferite modele. Se aseza comod langa fata, intinzandu-i farfurie si indemnand-o sa aleaga una. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 3:02 pm | |
| Il privi calma si luase o briosa la intamplare. -Multumesc. ii spuse incet. Desfacu acea foaie de copt, incepand sa o manance incet in timp ce privea filmul. Era unul horror cu exorcizari si prostii de genul, dar Beckah nu schita nici un gest . |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 3:08 pm | |
| Dan isi trecu un prat peste gatul fetei, tragand-o mai aproape de il. Puse platoul pe masuta de cafea si dupa ce manca si el o briosa, isi strecura mana sub camasa lui care arata al naiba de bine pe ea. - Imi place cum imi sta camasa pe tine ... sopti mangaindu-i usor abdomenul, urcand in sus si trasand mici linii peste sutien. Cred ca ar sta mai bine direct pe piele, fara sutien. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 3:12 pm | |
| Tresari pe moment, dar nu il oprise. Isi musca usor buzele, terminand briosa si schita un mic zambet. -Poate. spuse dand usor din umeri la remarca lui. Isi puse picioarele peste ale sale, stand mai comoda asa si desfacu cativa nasturi de la camasa acestuia. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 3:51 pm | |
| Dan marai cand ii vazu minscarea. Ii placea sa o simta cu picioarele peste el, dar sa isi vada camasa aproape deschioata in timp ce ea ma avea pe ea doar boxerii si suienul.... prea de tot. - Ma omori ... miorlai acesta lasand capul intr-o parte, in directia ei. Inchia camasa pana nu o las eu fara nasuturi. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 10:00 pm | |
| -Camasa ta, priederea ta. Ii spuse amuzata. O mira schimbarile lui de comportament nestiind cum sa mai reactioneze in preajma lui ca nu cumva sa il enerveze, tot ea avand apoi de suferit se pare. Isi musca buzele intr-un mod destul de excitant in timp ce il privea inocenta. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Mier Iul 30, 2014 10:38 pm | |
| - La o asa priveliste .. miorlai desfacand si restul nasturilor lasand la iveala trupul perfect al fetei, conturat cu musti perfecti pentru o femeie, nici nu-mi mai pasa de o amarata de camasa... Isi trecu mana libera peste sani, masandu-i, mangaindu-i, trangand din cand in cand si intr-un final, tragand de material sub ei, lasandu-i la iveala. Asa minutati ... sopti lipindu-si buzele de unul dintre ei trecand limba peste sfarcul intarit. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 1:43 am | |
| Isi musca buzele, lasandu-si capul pe spate, un geamat usor iesndu-i din gura in timp ce degetele ei se strecurasera instant in parul lui. -Ahh. Sopti bruneta, in timp ce spatele i se arcuise intr-un mod lent, dar pervers, altfel stand mai mult pe el acum. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|