Autor | Mesaj |
---|
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:31 am | |
| ooc: unde soacra * ) * ta ai umblat dupa 8? bic: Dan scoase si el un gemet de placere, raspunz astfel la cele venite din partea fetei. Ca o ultima miscare, demonul isi trecu incet mana peste zona intima a fetei, acoperita doar de o bucata de material, muscandu-si buze inferioara de placere, numai la gandul ca este atat de strampta. Dupa, isi retsa mana, indepartand-o si pe cealalta de pe gatul ei pentru a se ridica. - Mananca. O sa plecam cam intr-o ora la mall sa-ti alegi ce haine vrei. Maine plecam in vacanta la Milano. Te sfatuiesc sa nu iti alegi multe din mall caci Milano e plin de branduri din intreaga lume. ii facu cu ochiul intr-un mod atragator, iesind apoi din living. ooc: cum e orfana, ma gandesc ca nu a calatorit |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 1:59 pm | |
| Isi musca usor buzele, si il privi uimita cand vorbise. -Milano? Serios? intreba. Si stiu ce este in Milano. Comenta bruneta. Chiar daca nu avusese sansa sa calatoreasca , stia destul de multe incat sa nu se uimeasca asa cum ar fi facut-o daca nu ar fi stiut absolut nimic. -Nu mie foame. spuse. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 2:30 pm | |
| - Doreai in alt loc ? o intreba curios. S-ar fi asteptat sa sara in sus de fericire, ca orice femeie care si-ar dora sa faca de acolo cumparaturi. Stiu si eu ca sti ce e Milano ... ce femeie nu ar sti de el ... Daca nu iti este foame, atunci poti sa te duci sa te schimbi. Cu cat plecam mai repede cu atat avem mai mult timp sa-mi caut un costum. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 2:41 pm | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 2:47 pm | |
| Isi trecura un brat in jurul taliei sale micute si perfecta, tragand-o la pieptul sau. - Ti-am spus, daca esti fetita cuminte te vei simti ca o printesa. ii sopti la ureche tandru si senzual stecurandu-si celalta prin fusta, pe pulpe usor pana la lenjerie. Da, am nevoie de un costum noi. De obicei imi ei de la armani pe comanda dar acum am vazut cateva dragute in mall. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 2:49 pm | |
| Ii dadu usor peste mana, jucausa si ii zambi. -Hai sa mergem , si stai cu mainile departe de fusta mea in public. il certa tanara zambind dulce. Isi linse usor buzele , luandu-l de mana si iesind din casa vazand limuzina ce ii astepta, ramanand cu gura cascata. -Cat de bogat esti? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 2:53 pm | |
| Dan marai usor cand isi simti mana indepartata, lucru care nu ii placuse deloc. Insa nu prea avu ce sa mai zica. Ei na! Dar poate el chiar dorea sa ii atinga acel popul apetisant de fata cu toti ca sa le arate cui ii apartine acea papusa perfecta. - Pai ... hai sa spunem ca imi permit orice desi nu apar in lista jurnalistilor ca un miliardar. Soferul deschise portiera limuzinii, Dan facandu-i semn sa intri, urmand sa faca si el acelasi lucru. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 2:57 pm | |
| -Aha. spuse incet. Urcase in limuzina, asezandu-se calma pe bancheta din piele neagra , si cand urcase si Dan langa ea, isi puse usor degetele pe piciorul lui, privind in stanga si dreapta. Era curioasa unde se aflau mai exact. -Stiu ca vreau sa stiu prea multe, dar unde suntem mai exact? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 3:03 pm | |
| Dan privi putin mirat dorinta fetei de a-si pune mana pe picioarul, insa, de ce sa nu profite? Ii prinse mana intr-o lui ducand-o la buzele sale si lasand in mic sarut, asezand-o mai apoi la loc pe piciorul sau. - Intr-un cartier rezidential din New York. O sa trimit pe cineva sa-ti adune hainele si tot ce ai prin apartamentul tau. O sa ii spun sa iti ceara adresa. O sa ti-l vanda si sa-ti dea banii. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 3:05 pm | |
| -Apartamentul acela e un dezastru, nu prea o sa ai sanse sa il cumpere cineva. spuse incet si zambi incet. Sunt curioasa...de unde ai aflat de mine? Nu ma cunoaste foarte multa lume si stau si intr-un cartier de tot rahatul. spuse. Se dadu mai aproape de el , privindu-l in ochi si ii zambi usor. Vroia sa stie macar cateva lucruri de tot ceea ce se va intampla de acum cu viata ei. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 3:10 pm | |
| -John s-a fatait cu o fata o vreme destul de lunga pentru temperamentul sau si a mers la sala la care mergeai si tu si te-a vazut mergand des. El mi-a spus de tine, ii marturi sincer, trecandu-si degetele pe obrazul ei si mangaind cateva suvite care nu stateau langa celelalte. Ce ingeras ii parea fata acum, cum statea asa curioasa si aproape de el! Era o latura a ei pe care nu o mai vazuse in ultimele 2 zile.
|
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 3:13 pm | |
| -Aaaa. spuse zambind usor. Se pare ca lumea imi face reputatie. surase aceasta. Isi lasase chipul pe umarul sau , jucandu-se lent cu degetele absenta. Stia ca se comporta ciudat si se schimba foarte des, dar asa era ea. Nu lasa pe nimeni sa se apropie si era ceva normal sa treaca de la o stare la alta . -Imi pare rau pentru comportamentul meu...dar nu stiu cum naiba sa ma comport in preajma ta. Orice as spune ori te enervezi si iese rau incat sa bagi frica in mine, ori esti barbatul perfect. spuse. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 3:18 pm | |
| Dan o asculta atent, chinuindu-se sa nu rada. Stia ca o cam speriase dar in unele momenten o cam facuse itentionat, ca sa se asigure ca nu pleca si tototdata, pentru ca ii statea bine speriata. Dar l-a facut barbatul perfect! Evoluau, nu? - Eu unul cred ca sunt barbatul perfect si cand te sperii, nu? Hai , spune, e adevarat ca iti place. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 3:24 pm | |
| -Cand te comporti ca un dement, ma gandesc cat de bine ti-ar sta mort. ii spuse sincera si il privi urat. Ce femeie intreaga la minte ii convine sa fie speriata de un barbat? il intreba calma, privindu-l atenta. Ajunsera la mall si bruneta astepta sa coboare ca sa poata cobori si ea apoi. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 3:31 pm | |
| - EI! Trebuia sa te calmez putin ca sa nu fugi. Si oricum, doar am tipat, nu te-am lovit. Tine minte. Cand limuzina opri, Dan iesi, intinzand mana catre fata pentru a o ajuta, la fel ca un gentalman. Deci, cam ce ai vrea sa iti cumperi pentru Milano? o intreba curios. De obicei fetele si-ar alege tot mall-ul dara ar fi dupa ele. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 3:33 pm | |
| -Hmm, nu vreau cine stie ce. Vom vedea ce imi place. spuse dand usor din umeri. Il luase usor de mana si iesi calma din limuzina impreuna cu el, intrand in mall. -Dar nici departe nu ai fost de asta, si ai vrut sa lasi pe altii sa ma invete ceea ce ar trebui tu sa ma inveti, din moment ce din tot ce reiese iti apartin. spuse referindu-se la sex bineinteles. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 3:41 pm | |
| Dan incepuse sa rada zgomotos la amintirea acelor amenintari. Chiar crezuse ca ar lasa pe altul? - Tu chiar credeai ca as lasa pe altul sa-mi atinga si sa-mi dezvirgineze fata? Esti neatinsa de nimeni iar eu sa fiu prost si sa le dau prilej? Stai calma baby, atunci doar am vrut sa vad cum reactionezi, facu acesta cu ochiul catre ea sexy si provocator. E adevarat ca nu m-am mai culcat cu virgine ... dar ne descurcam noi. Inveti repede. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 3:52 pm | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 3:58 pm | |
| Dan statu cuminte pe una din taburetele din fata cabinelor de proba asteptand cuminte fiecare aparitie noua a fetei. Doamne, incepea sa ii placa sa o vada defilind. Cred ca avea sa vina din ce in ce mai des. Chiar daca avea sa nu mai aiba loc prin gardoba, macar organul lui se mai rasfata in fata unor asa privelisti. - Realizezi ca toate iti vin minunat pe tine ... sti, incepe sa-mi placa sa te vad defiland. Mai alege di o rochie de club. O sa ai nevoie in cazul in care cumparaturile din Milano le facem dupa prima seara acolo. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 4:04 pm | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 4:08 pm | |
| - Maine, raspunse cal privind si celelalte 3 rochii alese placandu-i toate. Sunt frumoase. Pe care le vrei? Sau mai cautam in alt magazin? intreba ridicandu-se dupa taburet cata sa mearga cu rochii la casa pentru a le plati. Mai exact la 7 pleaca avionul. Faci 15 de minute pana la aeroport. Restul, tu sti in cat timp te incadrezi. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 4:10 pm | |
| -Umm, pe toate si nu am mai nevoie de nimic, doar de lenjerie . spuse zambind inocenta. Se schimbase la loc in hainele ei si il urmase cu cele trei rochii privindu-l inocenta. -Cu hainele am terminat imi ajung. spuse serioasa si se opri langa el cuminte, fara sa mai comenteze ceva. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 4:15 pm | |
| - Okey, sopti luandu-i rochiile din mana si mergand la casa, cumparandu-le. Dupa ce ii fusesera oferite, Dan lua punga apoi o prinse de mana iesind din acel magazin. Lenjeria o luam de la VS's, spuse hotarat dorind sa ii vada corpul superb, mai mai ca fotomodelele lor, intr-una din lenjeriile alea perfecte. Nu te-ai gandit niciodata sa devi fotomodel? Arati mult mai perfect decat manechinele lor, realizezi, nu? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 4:19 pm | |
| Chicoti incet, obrajii ei capatand o culoare trandafirie. -Nu, nu m-am gandit. Nu am avut posibilitatea sa merg pe asa ceva si din moment ce stiu cum sa imi folosesc creierul, cred ca m-as duce pe ceva ce mi-ar place. Nu ma incanta foarte mult sa ma fatai in fata tuturor. continua dand usor din umeri si zambi incet. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 4:23 pm | |
| Dan cantari vorbele fetei realizand ca nu era o idee prea buna sa devina model. - Da, ai dreptate, Mai bine te fatai doar pentru mine, miorlai, ducandu-si mana dupa gatul ei, tragand corpul acesteia catre el incat sa ii poata plasa un sarut pe buzele alea apetisante. Ramai doar la sala si box. Dar totusi, nu putem scoate si boxul? Nu vreau sa te bati. Cine stie cum te poti rani. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|