Autor | Mesaj |
---|
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mier Mar 14, 2012 9:36 pm | |
| )M-am asteptat sa mai zici ceva de numarul de randuri.I-am zis ieri :-? Anei asta, stai linistita incepem sa ne invatam minte si sa ne maturizam.Si vorba ta, pentru RPG trebuie un regulament putin mai strict si nu limita doar 3 cuvinte.E adevarat si cu dialogul, regunosc si eu am avut cateva posturi asa, din graba[anumite probleme], dar acum trebuie sa avem si un regulament mai amplu la RPG[ nu zic mii de pagini] si sa numai lasam RPG-ul pe planul doi ca nah ..acolo nu este important sau mai stiu eu ce, ca nu se face stam sau altele. In fine, sunt deacord cu tine, dar sunt sigura ca totul se va rezolva. |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mier Mar 14, 2012 9:55 pm | |
| Userilor le place asa cum e acum, eu inteleg, dar stiu ca se poate sa se scrie mai mult, indiferent cat de incapatanat ar fi un user si netalentat. Am vazut persoane care nu stiu sa scrie si scriu pagini intregi. Adica este posibil, intr-adevar. In fine, o sa revin oricum cu niste propuneri legate de RPG. |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Joi Mar 15, 2012 9:17 am | |
| Abia acum m-am mai maturizat si eu si Giorgica.
Ana tinea de mult cu mai multe cuvinte ... dar era cam in minoritate.
Momentan nici eu si nici ea nu prea avem timp. Ea cam vrea sa revizuiasca tot forumul si sa editeze sau sa stearga ce nu prea-i la locul lui .... .
Ne vom ocupa de reguli, avem multe in cap, dar cum este scoala nu avem timp asa mult.
Si nu am sarit peste parerile tale, nu le-am uitat si ne-am gandit la ce zici tu, dar nu am pus inca ce propusese Georgiana, momentan inca ne gandim.
Vom anunta curand, dupa ce punem totul cap la cap si punem in aplicare.
Pana atunci iti asteptam parerile despre RPG. |
|
| |
● Lene Mesaje : 316 Bani : 478 Multumiri : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Joi Mar 15, 2012 7:11 pm | |
| Umm... Am si eu o propunere? Ce spuneti de un chat? Nu neaparat un chat gen: Xat care se aude si chestii. Dar puteti pune unul gen: Chatgo. Care este destul de dragut, ii puteti alege culoarea sa se potriveasca cu forumul si chestii. Daca vreti fac eu unul ca si asa am cont. Cred ca am pana acum vre-o 4 chaturi de gen :]] Si ar fi ceva interesant, adica sa vorbim direct nu intr-un topic cu numele de CHAT.
|
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Joi Mar 15, 2012 7:43 pm | |
| Si eu cred ca un chat ar fi dragut. Stiu ca e un topic numit chiar asa, dar nu e acelasi lucru cu un chat adevarat si cred ca unul ar fi mult mai bun. Pentru ca replicile din acel chat nu se vor pune la postarile userului si ar fi totul live. |
|
| |
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Vin Mar 16, 2012 12:59 pm | |
| Delia, eu nu eram de acord cu limita de 3 cuvinte, dar eram in minoritate. Eu eram singura cu nu. Nu cred ca am pe forum vre-un post cu mai putin de 5 cuvinte. Poate doar la chat. Oricum, acum cateva zile au umplut paharul. Au spamat pana m-au scos din minti. Acum s-au facut mici coanele...lasa ca vad ele .
In legatura cu chat-ul ... te referi la cel de pe forumgratuit? Din Pa? |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Vin Mar 16, 2012 2:13 pm | |
| Ah, nu. Umm... Sa-ti arat? xD
Un chat de gen:
Daca e ceva poti modifica postul dupa ce ai vazut. Nu e greu sa faci un astfel de chat, daca e deranjul prea mare te pot ajuta. -.- |
|
| |
Poldychou Mesaje : 18018 Bani : 22383 Multumiri : 122 Varsta : 26 Localizare : Aici! Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Vin Mar 16, 2012 3:56 pm | |
| il vom pune curand in portal. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Vin Mar 16, 2012 3:59 pm | |
| De ce la portal? Puteti face o categorrie in josul paginii caci nu ar strica, asa la portal intram rar si nu prea ne intalnim sa vorbim -.- Si atunci nu prea isi are sensul chatul daca nu vorbeste nimeni pe el nu? o.o |
|
| |
Andreea Mesaje : 3705 Bani : 682444 Multumiri : 134 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status : Happy
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Vin Mar 16, 2012 4:06 pm | |
| Nu prea ar arata frumos x_x dupa parerea mea. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Vin Mar 16, 2012 4:45 pm | |
| La portal ar fi mult mai inestetic deoarece sunt multe lucruri acolo si nu prea ar fi oke dupa parerea mea. Dar nu cred ca strica aspectul forumului din moment ce culoarea va fi asortata si cele. o.o Andreea, defineste-mi acest "frumos" de care imi spui tu. Dupa parerea mea iti este doar frica sa nu strice ceva pe forum, sau nu vreu sa vorbim pe chat. Dar te asigur ca nu va fi ceva urat.^^ Ci din contra, folositor si interesant. |
|
| |
Santzina Mesaje : 567 Bani : 52687 Multumiri : 34 Varsta : 33
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Vin Mar 16, 2012 7:18 pm | |
| Am vazut ca aveti rpg special si real, de ce nu aveti si mania? |
|
| |
Beatrice Mesaje : 3057 Bani : 17294 Multumiri : 32 Varsta : 37
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Vin Mar 16, 2012 7:38 pm | |
| Andreea, nu este rea deloc ideea cu chat-ul Mie mi se pare draguta, desi nu ma dau in vant dupa chat si mess. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Vin Mar 16, 2012 9:52 pm | |
| Nu cred ca ar trebui pus la portal, nu intra nimeni acolo, ce rost ar avea sa il puneti acolo? Cel mai bine ar fi pe pagina principala. Oricum, se poate scoate oricand si nu incurca treburile, ar fi chiar aiurea la portal si da, ar arata si inestetic.
Santzina, la ce te referi cand spui mania? |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 7:47 am | |
| - Lord.Shiba a scris:
- Nu cred ca ar trebui pus la portal, nu intra nimeni acolo, ce rost ar avea sa il puneti acolo? Cel mai bine ar fi pe pagina principala. Oricum, se poate scoate oricand si nu incurca treburile, ar fi chiar aiurea la portal si da, ar arata si inestetic.
Ok, vom pune. - Lord.Shiba a scris:
- Santzina, la ce te referi cand spui mania?
Rpg Mania - adica actiunea se petrece doar intr-un singur loc. De ex, povestea incepe cu actiunea in orasul/tara/padurea ..etc X si acolo ramane pana se termina povestea. Nu au voie sa plece si an alt loc. |
|
| |
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 9:34 am | |
| Santzina, iti acceptam cererea, dar daca nu vor fi doritori, vom sterge bordul. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 1:06 pm | |
| Umm... Am vazut ca nu prea sunt concursuri.. Ce ati zice de ceva nou? xD Cum ar fi: Ficul lunii RPC-ul lunii Filmul lunii Cartea lunii Etc... Sau o noua categorie. Unde fetele isi pot dezbate anumite probleme in dragoste, sanatate eu stiu? :] Ah da, sa ne dam sfaturi :]] Ah, acel fundal din partea din spate [frunsele sau copacii ce sunt] sa-r putea schimba? Nu prea ma inteleg cu ea o.o Adica nu stiu imi da o senzatie ciudata. xD Daca tot e un forum de fete? Ce ziceti sa alegeti vre-o 3 fete care se pricep la vorbe. Gen psiholog, sa stie sa discute deschis cu lumea etc. Dar fetele sa fie secrete.. Adica numai stafful sa stie. Sa aiba conturi diferite gen: Pink helper, Black helper si Blue helper. Sau eu stiu... Si fiecare sa faca parte din grupul... Psihohelp. Sau ceva in gen. Eu stiu? :-?? Si asa fel incat atunci cand cineva are nevoie de ajutor sa apeleze la ei. [pe plan emotional] Ah si da, aceste persoane trebuie alese cu atentie, caci daca cineva ar da un sfat gen: Sinucide-te nu esti duna de nimic... Ar fi groaznic. Un helper ar trebui sa indeplineasca cateva conditii. - O minte deschisa. Deoarece daca ar fi o persoana conservatoare si cineva vine cu o problema mai diferita ar iesi naspa. - Abilitatea de a comunica deschis cu oricine. Sa se poata intelege usor cu lumea din jur.^^ - Sa nu jigneasca sau sa faca aluzii. - Sa ii pese cu adevarat. - Sa fie activ si sa intre des. - La fiecare sfat/post sa scrie mai mult pentru a se intelege ce vei sa spui. Membrii staffului ar trebui sa decida acesti membri care intra in categorie inr-un topic sau eu stiu, dar sa nu afle nimeni cine sunt persoanele respective. xD Ar fi mai interesant daca secretul sa-r tine si magia nu ar disparea. Si cine ar vrea sa faca parte din acest grup sa spuna printr-un PM. Nu direct. Ah, si doar membri staffului [admini preferabil] sa stie cine sunt persoanele respective. Ah, si useri ar trebui sa dea un test pentru a deveni astfel de helperi. De ce? Nu vrem ca tot forumul sa intre in aceasta grupa si sa faca numai prostii [la sfaturi] U Ce fel de test? Ce ziceti de: Un text emotional, sau ce e bazat pe niste probleme. Sa il argumentam, pozitiv, negativ. Sa dam sfaturi si sa zicem cam ce ar trebui sa faca in aceste cazuri. Cam atat. Sper ca e oke ideea. xD |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 1:31 pm | |
| ^E foarte draguta ideea ta, chiar ma atrage. Ar fi o problema, totusi. Adminele pot fi foarte subiective, asa cum poate fi orice om, si ar putea alege helpers doar pe cei pe care ii cunosc ele sau al caror raspuns li se pare lor in regula, dar care nu ar ajuta un membru. Vorbesc ipotetic. Ar fi bine, zic eu, sa se aleaga mai mult de 3 helpers si pe parcurs sa se ajunga la trei, in functie de cat de mult ii ajuta userii pe cei cu probleme. De exemplu, si eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste persoanele conservatoare sau car enu au o minte deschisa, dar, din pacate, este chiar posibil ca o astfel de persoana sa devina helper, depinde de cum decid adminele. Practic, pentru useri e toata treaba asta, helpers le aduc lor un serviciu, deci ei trebuie sa fie cei multumiti de raspunsuri.
Oricum, felicitari pentru idee, daca a fost a ta, nu am mai auzit de asa ceva pe un forum si e chiar dragut, mai ales faza cu misterul. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 1:44 pm | |
| @Lord.Shiba, ai dreptate, sper ca totusi sa se faca un test sau ceva pentru aceste posturi deoarece este in ajutorul userilor nu a unor membri, este destul de stupid sa pui pe cineva asa de florile marului pentru simplul fapt de a ii da un rang. Totusi ar trebui testati useri, parerea mea, tocmai din acest motiv. Ah, si da a fost ideea mea o.o Si ma bucur ca iti place xD |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 2:21 pm | |
| Timmi, conform noilor reguli nu mai ai voie sa scri ingrosat, taiat sau subliniat. - Citat :
- Umm... Am vazut ca nu prea sunt concursuri.. Ce ati zice de ceva nou? xD
Cum ar fi: Ficul lunii RPC-ul lunii Filmul lunii Cartea lunii Etc... Se mai propuse...cum am zis, nu trebuie neaparat sa puna staff-ul, au voie si membrii. Vom pune curand. - Citat :
- Sau o noua categorie. Unde fetele isi pot dezbate anumite probleme in dragoste, sanatate eu stiu? :] Ah da, sa ne dam sfaturi :]]
Nu-i rea deloc ideea. Ar cam merge la pareri. - Citat :
- Ah, acel fundal din partea din spate [frunsele sau copacii ce sunt] sa-r putea schimba? Nu prea ma inteleg cu ea o.o Adica nu stiu imi da o senzatie ciudata. xD
Mai poti astepta pana in aprilie? adica sa schimbam acum ... - Citat :
- Daca tot e un forum de fete? Ce ziceti sa alegeti vre-o 3 fete care se pricep la vorbe. Gen psiholog, sa stie sa discute deschis cu lumea etc. Dar fetele sa fie secrete.. Adica numai stafful sa stie. Sa aiba conturi diferite gen: Pink helper, Black helper si Blue helper. Sau eu stiu...
Si fiecare sa faca parte din grupul... Psihohelp. Sau ceva in gen. Eu stiu? :-?? Si asa fel incat atunci cand cineva are nevoie de ajutor sa apeleze la ei. [pe plan emotional] Ah si da, aceste persoane trebuie alese cu atentie, caci daca cineva ar da un sfat gen: Sinucide-te nu esti duna de nimic... Ar fi groaznic. Un helper ar trebui sa indeplineasca cateva conditii. - O minte deschisa. Deoarece daca ar fi o persoana conservatoare si cineva vine cu o problema mai diferita ar iesi naspa. - Abilitatea de a comunica deschis cu oricine. Sa se poata intelege usor cu lumea din jur.^^ - Sa nu jigneasca sau sa faca aluzii. - Sa ii pese cu adevarat. - Sa fie activ si sa intre des. - La fiecare sfat/post sa scrie mai mult pentru a se intelege ce vei sa spui.
Membrii staffului ar trebui sa decida acesti membri care intra in categorie inr-un topic sau eu stiu, dar sa nu afle nimeni cine sunt persoanele respective. xD Ar fi mai interesant daca secretul sa-r tine si magia nu ar disparea. Si cine ar vrea sa faca parte din acest grup sa spuna printr-un PM. Nu direct. Ah, si doar membri staffului [admini preferabil] sa stie cine sunt persoanele respective.
Ah, si useri ar trebui sa dea un test pentru a deveni astfel de helperi. De ce? Nu vrem ca tot forumul sa intre in aceasta grupa si sa faca numai prostii [la sfaturi] U
Ce fel de test? Ce ziceti de: Un text emotional, sau ce e bazat pe niste probleme. Sa il argumentam, pozitiv, negativ. Sa dam sfaturi si sa zicem cam ce ar trebui sa faca in aceste cazuri.
Cam atat. Sper ca e oke ideea. xD si s-ar oferi cineva? |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 2:25 pm | |
| - Broken Angel a scris:
- Timmi, conform noilor reguli nu mai ai voie sa scri ingrosat, taiat sau subliniat.
- Citat :
- Umm... Am vazut ca nu prea sunt concursuri.. Ce ati zice de ceva nou? xD
Cum ar fi: Ficul lunii RPC-ul lunii Filmul lunii Cartea lunii Etc... Se mai propuse...cum am zis, nu trebuie neaparat sa puna staff-ul, au voie si membrii. Vom pune curand.
- Citat :
- Sau o noua categorie. Unde fetele isi pot dezbate anumite probleme in dragoste, sanatate eu stiu? :] Ah da, sa ne dam sfaturi :]]
Nu-i rea deloc ideea. Ar cam merge la pareri.
- Citat :
- Ah, acel fundal din partea din spate [frunsele sau copacii ce sunt] sa-r putea schimba? Nu prea ma inteleg cu ea o.o Adica nu stiu imi da o senzatie ciudata. xD
Mai poti astepta pana in aprilie? adica sa schimbam acum ...
- Citat :
- Daca tot e un forum de fete? Ce ziceti sa alegeti vre-o 3 fete care se pricep la vorbe. Gen psiholog, sa stie sa discute deschis cu lumea etc. Dar fetele sa fie secrete.. Adica numai stafful sa stie. Sa aiba conturi diferite gen: Pink helper, Black helper si Blue helper. Sau eu stiu...
Si fiecare sa faca parte din grupul... Psihohelp. Sau ceva in gen. Eu stiu? :-?? Si asa fel incat atunci cand cineva are nevoie de ajutor sa apeleze la ei. [pe plan emotional] Ah si da, aceste persoane trebuie alese cu atentie, caci daca cineva ar da un sfat gen: Sinucide-te nu esti duna de nimic... Ar fi groaznic. Un helper ar trebui sa indeplineasca cateva conditii. - O minte deschisa. Deoarece daca ar fi o persoana conservatoare si cineva vine cu o problema mai diferita ar iesi naspa. - Abilitatea de a comunica deschis cu oricine. Sa se poata intelege usor cu lumea din jur.^^ - Sa nu jigneasca sau sa faca aluzii. - Sa ii pese cu adevarat. - Sa fie activ si sa intre des. - La fiecare sfat/post sa scrie mai mult pentru a se intelege ce vei sa spui.
Membrii staffului ar trebui sa decida acesti membri care intra in categorie inr-un topic sau eu stiu, dar sa nu afle nimeni cine sunt persoanele respective. xD Ar fi mai interesant daca secretul sa-r tine si magia nu ar disparea. Si cine ar vrea sa faca parte din acest grup sa spuna printr-un PM. Nu direct. Ah, si doar membri staffului [admini preferabil] sa stie cine sunt persoanele respective.
Ah, si useri ar trebui sa dea un test pentru a deveni astfel de helperi. De ce? Nu vrem ca tot forumul sa intre in aceasta grupa si sa faca numai prostii [la sfaturi] U
Ce fel de test? Ce ziceti de: Un text emotional, sau ce e bazat pe niste probleme. Sa il argumentam, pozitiv, negativ. Sa dam sfaturi si sa zicem cam ce ar trebui sa faca in aceste cazuri.
Cam atat. Sper ca e oke ideea. xD si s-ar oferi cineva?
Eu cred ca s-ar oferi. Mie mi-ar placea xD Dar pentru asta ar trebui o categorie noua... Hmm.. CUm sa spun. Fiecare problema sa aiba un nou topic daca stii la ce ma refer. Si cred ca ar fi interensat. Stiu ca nu ma asculti pe mine in general deoarece sunt noua si pnm.. Dar poate daca asculti si alte pareri. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 2:38 pm | |
| Timmi, n-o lua in nume rau, nu conteaza daca esti noua sau nu. Imi place ideea cu noua categorie. M...da-mi un nume...potrivit pentru categorie. Nu prea-mi vine-n cap nimic cat sunt gripata :]] |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 2:47 pm | |
| Oh. Oke.. Nume de categorie: Girls Zone Sub categorii: Sfaturi Probleme in dragoste
E oke asa? xD Ah. Si discutam acolo ce si cum^^ |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 3:46 pm | |
| - Citat :
Mi se para aiurea sa aiba nume de gen: Black Helper sau asa, sunt deacord sa existe niste psihologi aici, dar mi se pare aiurea sa stea doar cu un singur nume si daca ar fi sa stea asa i-ar trebui o clona ceea ce nu este permis.In plus fiecare membru are dreptul sa-si schimbe numele, deci daca se va plictisi de acesta si-l poate schimba nu conteaza numele pentru a deveni psiholog.Nu trebuie neaparat sa o cunosti pe membra, dar ce spui tu sugereaza cont multiplu [ceea ce este interzis], fiindca acea persoana nu ar trebui sa se prezinte la Noi Veniti[ceea ce iar incalca regulamentul]. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 3:51 pm | |
| ^Nu cred ca e asa o crima ca persoana nu se va prezenta la "Noi veniti", iar clona poate fi acceptata doar in cazul acelor persoane. Nu e nici sfarsitul forumului si nu cred ca e mare chestie. Iar respectivele persoane ar putea sa se numeasca simplu Helpers si atat.
Timmi, cu siguranta nu "probleme in dragoste" pentru ca nu numai astea sunt problemele adolescentelor. Ar putea sa se numeasca simplu "Help" din moment ce persoanele se numesc Helpers. Si s-a rezolvat problema cu numele.
Oricum, daca nu se vor conturi multiple si e chiar asa naspa, se poate sparge misterul, iar helpers sa posteze de pe contul pe care il au, singurul. Nu-i mare chestie. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] | |
| |
|
| |
| Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] | |
|