Autor | Mesaj |
---|
● Lene Mesaje : 316 Bani : 478 Multumiri : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 4:01 pm | |
| @Lord.Shiba are dreptate. La nume am dat doar un exemplu... Nu e neaparat sa fie asa cum spun eu... Dar parerea mea e ca e mai interesant daca nu sti cine sunt acei helperi deoarece nu ii cocolositi pe forum sau chestii Si sectiunea sa fie vizibila doar pentru useri sa nu vada vizitatorii sau poate doar pentru un grup de membri. Asta depinde ce si cum. @Karry Karinutzza, de ce te rezumi doar la ideea mea? Adauga si tu daca te simti in stare si nu iti comvine ceva. Nu fi asa de inchisa si conservatoare. Gandeste dincolo de limite. ^^ |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 4:07 pm | |
| Timmi eu doar ti-am zis ce reiese si ce incalca regulamentul nimic mai mult.Si de idei vin, dar daca esti racit sa sti ca nu prea ai pofte de idei, mai ales in starea mea si a Danielei. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 4:35 pm | |
| @Karry Karinutzza, spuneai de regulament. Dar tu prin postul tau enteror ai facut un fel de OFF. Acum nu cred ca pentru asta ar muri cineva. Sincer.. Nu ti se pare interesat? Adica sunt unii care se descurca cu oameni si ii inteleg punandu-se in locul lor. Ar putea ajuta cu chestia asta si chiar ar fi specific forumului. Plus ca am mai spus, daca cineva e helper si se stie cine e atunci toti il vor cocolosi sau il vor intreba ii vor cere staful in particular... Nu are rost. E mai bine anonimatul. xD Plus ca nu trebuie un nume cine stie ce. Fiecare helper isi va alege un nume specific de exeplu. Stii ce? Deja consumam prea mult penru aceasta chestie. Ce ati zice daca deschidem un sondaj? o.o Cine e pentru ideea aceasta si ii se par einteresanta si cine contra. Dar si argumentari.. Ca asa pot sa fiu si eu contra unui lucru pentru ca asa mi se nazare mie o.o
Edit by Beatrice: Nu ai voie sa folosesti limbaj de mess-enger decat la Jocuri si in topicul pentru Chat! |
|
| |
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 4:46 pm | |
| Firar a naibii de treaba ... REGULILE sunt un bord mai sus! 2-3 minute dureaza sa fie citite .... Nu se permite limbajul de mess decat la jocuri si chat! Timmy ... fi mai atenta ... daca acumulezi 3 avertizari primesti un warn! Georgiana, nu ma supara acum, inainte sa ma "otraveasca mama" . Si incetati cu certurile. Timmy, chiar daca o punem in aplicare, nu sunt de acord cu clonele. x_x Daca e tot legat de emotie ... e cam la fel cu categoria : - Citat :
- Sau o noua categorie. Unde fetele isi pot dezbate anumite probleme in
dragoste, sanatate eu stiu? :] Ah da, sa ne dam sfaturi :]] Cam la fel mi se pare mie ... . Momentan e in progres cererea. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 4:51 pm | |
| Am spus doar ca incalca anumite reguli.Si daca nu s-ar sti cine este acel membru ar insemna sa nu se prezinte la noi veniti, daca gandesc eu bine si in regulament sa spune ca trebuie sa se prezinte asa ca nu poate sa mai fie misterios cum vrei.Si daca avem membre intelegatoare nu ar asalta-o pe membra/ sau nu le-ar asalta pe membrele ce vor sa-i ajute, iar in caz de fac asta prin PM sau mess sa le fie date o avertizare dupa parerea mea sau sa le fie interzis ca si reclama si asa am rezolva totul. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 4:57 pm | |
| Sa fim putin serioase, cati membri sunt pe forum? Toti au cate un topic la "sa ne cunoastem?" Nu cred... Adica mai mereu este cate un user care nu se pretinta. Ce ar strica unul sau doi in plus? Pe deasupra pentru o chestie de gen cred ca nar strica cu nimic. Ati citit popcorn? {revista} Si acolo daca nu ma insel era ceva de genul... Nu e vorba numai de asaltare si chestii... Dar e mult mai bine sa fie ceva in anonimat. -.- In fine daca e ceva puteti schimba la idee pe mine nu ma deranjeaza. Daoar am venit cu un sfat, nu vreau sa fa cine stie ce pe aici. Dar acum ganditi-va un pic. Forumul este special pentru fete, si cu chestia asta ar avea un atu, nu un defect.
By the way, scuzati-mi limbajul de mess, dar cand ma grabesc la tastat imi mai scapa... Nu cred ca exista o persoana caruia sa nu-i scape cand are ceva treaba o.o |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 5:34 pm | |
| Pf...se cam incing spiritele ... calmeazate Giorigca Este draguta ideea cu Girls Zone, dar sa nu fie impartite, acolo toate cine vrea deschide topic, membrii isi dau cu parerea. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 5:42 pm | |
| @Miru., asa am si eu pe forum.. Toti membri [fetele] isi dau cu parerea si cele. Dar aici nu am zis ca e diferit. Daor ca vor fi 3 persoane care pot intelege mentalitatea persoanei respective si se pot pune in locul ei dand niste sfaturi cat mai utile. Asta e treaba mea... La scoala stau mereu cu psiholoaga cand vine un elev sau chestii, o ajut si nah. Am zis ca ar fi mai interesant. Adica daca vine una cu un sfat de gen: Ah, lasa uita totul... Nu are rost. Nu cred ca ar fi foarte folositor. Un sfat folositor este sa explici ambigu aceasta problema sa ii gasesti motivul si sa impaci tabrerle. Si eu sunt o persoana care se aprinde din cand in cand si incerc sa ma calmez. Adica nimeni nu e prefect.. Dar totusi, este si o revista pe aici? Frumos, nu multe forumuri au asa ceva, dar cate au ce am spus eu? Nu vreau sa ma laud cu ideea spun doar ca acestui forum ii se potriveste perfcet sugestia. |
|
| |
Miru. Mesaje : 2028 Bani : 297612 Multumiri : 93 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 5:46 pm | |
| Ei ... normal ca nu vor lua toata parerile in considerare...daca ar zice cineva sa se sinucida, ar face-o? Nu. E..si cu acele 3 persoane...mi se pare mai frumos sa spuna fiecare membru asa se mai corecteaza si ei. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 5:50 pm | |
| Pai va spune fiecare membru. Dar acei 3. Au un fel de prioritate, deoarece lasa mesaje mai ambigue si mai profesionale etc... Nu trebuie sa fiu eu una din persoanele respective. Doamne.. Nu de asta am venit cu ideea.. Am spus ca ar fi frumos si in folosul forumului. Dar hai sa nu mai discutam aici problema asta am pus la sondaje topic.
Mai am o sugestie daca nu te-ai saturat de mine o.o Un topic cu anunturi sau eu stiu? Unde sa anunte fiecare cand isi schimba numele pe forum deoarece nu mai stim cine e cine o.o
Edit by Dizzie: Pe bune Timmi, ai grija ce faci! Daca tot o ti asa ajungi la warn! Nu mai face dublu post daca nu esti autorul topicului! |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 9:14 pm | |
| Timmi, dublu postingul este interzis.Citeste regulamentul te rog si nu mai incarca regulile. Si ideea mi se pare destul de buna, dar ne dam seama dupa comportament sau avatar in gereral, insa nu strica ideea ta.
Ultima editare efectuata de catre Karry Karinutzza in Dum Mar 18, 2012 4:04 pm, editata de 1 ori |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 9:52 pm | |
| Okay, am si eu niste propuneri. O sa dezgrop mortii acum pentru ca s-a mai propus chestia asta probabil de nenumarate ori si din cate am inteles, forumul oricum urmeaza sa fie modificat.
Dar oricum, tot propun ca la sectiunea RPG sa se posteze minimum 3 randuri intregi. Adica nu sunt multe, am vazut posturi foarte scurte si chiar sunt inestetice. Oricine poate scrie mai mult. RPG-ul inseamna a scrie, nu e o discutie pe mess. Adica eu pe mess scriu mai mult decat scriu unele persoane in RPG. De fapt, cand postez in general pe forum scriu mai mult decat unele persoane in RPG. Oricine isi poate stimula creativitatea, daca nu se incapataneaza fara motiv. ^^
Si as mai propune un fel de concurs de miss, dar nu cum e acesta, ci fetele care vor sa participe sa trimita prin pm organizatorului (in acest caz, ma ofer sa fiu eu) 3 poze cu ele, iar apoi userii voteaza. Pe criteriul aspectului, bineinteles, doar atat. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Sam Mar 17, 2012 10:17 pm | |
| Delia, cu propunerea RPG.Deocamdara avem 2 randuri intregi, dar cum nu sunt multi dorilori la RPG nu vad de ce sa punem atat de multe cand doar trei persoane posteaza?Eu cred ca atunci cand vom avea mai multi doritori[activi nu din an in paste] poate ar trebui o limita mai mare, din punctul meu de vedere. Iar ideea cu acel concurs eu prefer sa ma abtin aici...Nu comentez, dar sa vedem ce spune staff-ul si adminele noastre. |
|
| |
Denysuk Mesaje : 1734 Bani : 378284 Multumiri : 54 Varsta : 30 Localizare : Buc.
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Dum Mar 18, 2012 2:09 pm | |
| - Ƭเ๓๓` a scris:
- Mai am o sugestie daca nu te-ai saturat de mine o.o
Un topic cu anunturi sau eu stiu? Unde sa anunte fiecare cand isi schimba numele pe forum deoarece nu mai stim cine e cine o.o
Am avut un topic ... dar ne-am s-a dus. Sti care e chestia Timmi? Membrii care isi schimba numele sunt cam cei care posteaza adesea. Deci nu ai cum sa nu-i recunosti. |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Dum Mar 18, 2012 2:17 pm | |
| ^Te contrazic, e posibil sa nu ii recunosti. Mi s-a mai intamplat asta, mai ales daca membrul isi schimba si avatarul & semnatura si username-ul, mie mi-e destul de greu. Plus ca nu e o regula ca doar membrii activi isi schimba username-ul, e posibil sa isi schimbe si cei car enu prea sunt activi si atunci chiar nu iir ecunosti. Nu ne putem baza oricum pe faptul ca sigur ceilalti ii vor recunoaste, asa ca ar fi dragut un topic ca ala, sa se stie care cine e. Sa stie si ultimul user de pe forum, are dreptul asta. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Dum Mar 18, 2012 2:18 pm | |
| ♥Denyse♥, nu neaparat, cum ai spus si tu "adesea" dar nu mereu. Eu am dat doar un sfat care ar fi folositor, caci sar putea sa nu ne mai recunoastem. Asta depinde de voi daca il puneti sau nu in practica. Eu consider acest lucru cat de cat necesar, cand vor venii din ce in ce mai multi membri va fi mai greu si vei vedea ca totusi se va deschide in final acest topic xD
|
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Dum Mar 18, 2012 2:23 pm | |
| Normal ca au dreptul . Mie una mi se pare cam .. ciudat sa iti tot schimbi numele, dar fiecare cu dorintele lui ^^
Cerere acceptata!
Timmi, te rog, fi mai atenta cu regulile! Nu mai copia si culorile. Presupun ca vroiai sa scri ingrosat, nu? x_x |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Dum Mar 18, 2012 2:34 pm | |
| Ah, nu. am dat copy.paste la nume si aveam o chestie activata, de aceea s-a copiat culoarea grupului din care face parte. Sorry, se mai intampla.
Sa nu fac off topic, ma bucur ca s-a acceptat cererea. Ar fi mai bine sa fie pusa ca anunt sau anunt global?
ps: scuze daca pocesc unele cuvinte dar sunt pe leptopul tatei si nu sunt acasa. Pcul avand tastatura germana mi-e mai greu. |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Dum Mar 18, 2012 2:58 pm | |
| Chiar si ana, te rog, fi mult mai prudenta, faci multe greseli x_X care apar prin reguli.
Este pus la important, deoarece este un topic .. important. O sa vada si userii topicul. Au trecut si ei [ vor trece] macar o data pe aici, din pura curiozitate, daca nu-i alta. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mar Mar 20, 2012 10:27 pm | |
| Am inca o mica sugestie pentru grupul Helpers. Culoarea mov a grupului e cam tipatoare, adica tonul ala de mov. Se poate inlocui cu ceva mai putin tipator? De exemplu:
Exemplu. Exemplu.
Desi as prefera prima varianta, arata mai bine. :] |
|
| |
I, You and They Mesaje : 8212 Bani : 9504 Multumiri : 45 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mier Mar 21, 2012 2:15 pm | |
| Ok.. fie ca tine Delia, dar nu era asa mare diferenta intre acele tonuri de mov. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mier Mar 21, 2012 8:26 pm | |
| Am si eu o intrebare. Am vazut la userul 02gold23 ca este banat si mi s-a parut ciudat, pentru ca nu am vazut-o in lista pentru avertizari sau ban din topicul respectiv, adica nu s-a anuntat nimic. De ce are ban? N-ar trebui ca toate banarile sa fie anuntate si, mai ales, motivul? |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mier Mar 21, 2012 9:21 pm | |
| Hmm... Cred ca era baiat? Adica admina imi spusese ca a banat catia baieti care si-au facut cont pe aici. Acesta o fi motivul? |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mier Mar 21, 2012 9:24 pm | |
| 02gold23 nu este baiat este fata in toata regula.O stiu destul de bine.Nu cred ca acesta este motivul si eu nu am vazut ca este banata pana acum. |
|
| |
| Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] Mier Mar 21, 2012 9:27 pm | |
| Da, este fata, dar nu-mi amintesc sa fi facut ceva gresit sau macar, nah... n-are niciun warn, nu stiu. Ma rog, astept o admina sa-mi raspunda. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] | |
| |
|
| |
| Probleme/Pareri/Propuneri [12 Aprilie 2011 - 12 Aprilie 2012] | |
|