AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ask the Lord. - Pagina 6
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Ask the Lord.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Varsta : 30
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
Ask the Lord. - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeVin Ian 06, 2012 1:06 pm

Rezumarea primului mesaj :

Deci m-am decis sa imi deschid si eu un topic ca asta, desi ma indoiesc ca voi avea "clienti" gdg). Doar o rugaminte: daca puteti sa numerotati intrebarile ca sa imi fie mai usor cand raspund la ele. :3
Sus In jos

AutorMesaj
Rainy Rose
Rainy Rose
feminin Gemeni Mesaje : 147
Bani : 45
Multumiri : 0
Localizare : Pe aici, pe acolo, pe dincolo

Membru
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeVin Iun 14, 2013 3:40 pm

Cum a ajuns sa iti placa yaoi-ul?
Care va fi lucrul pe care crezi ca il vei face cel mai des la anu?
Cand te reapuci de "Masti" ;hh;)?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeVin Iun 14, 2013 3:49 pm

Cum a ajuns sa iti placa yaoi-ul?
Mi-a venit ideea prima data in primul RPG pe un forum RPG (spam like) pe care l-am facut. Era o scanteie acolo, nu era chiar o idee, si nu stiam ca asta cu boy x boy poate lua proportii asa mari.
Am scris un fan fic cu GazettE, apoi m-am apucat de Masti cu o alta iubitoare de yaoi. Practic, am intrat in yaoi asa treptat, nu a fost nimeni care sa ma corupa sau care sa imi spuna ca nu e okay si a ajuns sa imi placa.

Care va fi lucrul pe care crezi ca il vei face cel mai des la anu?
In afara de chestii gen spalat pe maini gdg) probabil ca ma voi uita la multe seriale, sincer. :\ Doar daca nu e acolo "cinevaaa" care sa ma impinga sa invat.

Cand te reapuci de "Masti" ?
Weeell... gdg) Cand mai am inspiratie. Nu prea imi mai place ficul pentru ca nu imi place cum e scris. Personajele nu sunt bine conturate la inceput pentru ca sunt niste stereotipuri, ele incep sa devina cineva mai incolo pentru ca mai incolo imi vin mie ideile mai bune. Mi-ar placea sa il rescriu, sincer.
Sus In jos
Rainy Rose
Rainy Rose
feminin Gemeni Mesaje : 147
Bani : 45
Multumiri : 0
Localizare : Pe aici, pe acolo, pe dincolo

Membru
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeVin Iun 14, 2013 4:16 pm

De cate ori ai vazut Moon Child?
Care este personajul RP la care ti cel mai mult? De ce?
Cu ce ti-ai fi ocupat timpul daca nu ai fi descoperit scrisul si RP-ul? [ pe langa seriale/filme, invatat stuff like these ]
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeVin Iun 14, 2013 4:26 pm

De cate ori ai vazut Moon Child?
gdg) De cel putin 4 ori. L-am vazut cu fiecare persoana care nu l-a vazut. Gen "Hai sa ne uitam la un film, stiu eu unul misto cu Gackt."

Care este personajul RP la care ti cel mai mult? De ce?
Tii*
Ken. Presupun ca nu te socheaza. gdg) You don't wanna know why.

Cu ce ti-ai fi ocupat timpul daca nu ai fi descoperit scrisul si RP-ul? [ pe langa seriale/filme, invatat stuff like these ]
Cu desenul. Imi place sa desenez, deci probabil ca asta a fi fost a doua mea optiune. Si poate chiar as fi incercat sa imi imbunatatesc stilul serios ca sa nu mai desenez ca in clasa a 10-a. -.-
Sus In jos
Dizzie
Dizzie
feminin Taur Mesaje : 7386
Bani : 261863
Multumiri : 117
Varsta : 26

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 4:51 pm

Ai facut ceva special weekend-ul asta?
Ce film ai vrea sa vizionezi?
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Varsta : 27
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 5:51 pm

Iti place sa fi in centrul atentiei?
Esti o persoana ce judeca o persoana dupa modul cum arata foarte des sau nu?
Sus In jos
Dizzie
Dizzie

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 6:20 pm

Care crezi ca e calitatea cea mai potrivita pentru tine?
De obicei te culci tarziu?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 6:47 pm

Ai facut ceva special weekend-ul asta?
Da, am dat examen si a fost groaznic. gdg)

Ce film ai vrea sa vizionezi?
In momentul asta, as vrea sa ma uit la The Great Gatsby. Am vazut prima varianta, aia veche si sunt sigura ca varianta asta noua o sa-mi placa.

Iti place sa fi in centrul atentiei?
Sa fii*
Nu, nu-mi place. Nici nu prefer sa stau ascunsa in umbra si sa trec neobservata, dar nu-mi place ca toata lumea sa fie cu ochii si urechile la mine si sa ma dau in spectacol in fata lor. Uneori sunt in centrul atentiei fara sa vreau datorita/din cauza a ceea ce spun si cum spun.

Esti o persoana ce judeca o persoana dupa modul cum arata foarte des sau nu?
Daca vorbim despre fizic, nu, nu judec, chiar nu ma intereseaza inaltimea, greutatea, culoarea etc.
Daca vorbim despre imbracaminte, atunci persoana respectiva imi face o prima impresie prin felul in care e imbracata, e normal. Nu pun eticheta pentru ca stiu ca e posibil ca persoana sa imi dovedeasca ca, de fapt, poate nu e asa cum mi-a lasat impresia. Adica in principiu, nu pun eticheta si nu judec, dar impresia pe care o am ma ajuta sa ma astept la anumite lucruri.

Care crezi ca e calitatea cea mai potrivita pentru tine?
Cum potrivita? Adica ce mi s-ar potrivi? Sau care e calitatea care iese cel mai bine in evidenta? Sau care e cea mai mare calitate pe care o am? Nu prea inteleg intrebarea.
Umm... Bunatatea e o calitate de baza la mine. Si prin bunatate nu ma refer la cat de dragut ma port cu ceilalti, ci la ceea ce simt fata de lume, atitudinea pe care o iau si reactiile mele interioare.

De obicei te culci tarziu?
O, da, foarte tarziu. Azi m-am culcat la 4. Si doar pierd vremea pe net. Cea mai devreme ora la care m-am culcat de cel putin un an de zile este ora 1 si ceva.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 6:52 pm

Ce browser iti place cel mai mult?
Faci o ''familia fericita'' cu virusii? (adica se intampla sa ai in calculator destul de des visuri)
Ai dori ca lumea sa fie controlata in totalitate de roboti/calculatoare?
Sus In jos
Dizzie
Dizzie

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 6:56 pm

Ai citit vreo carte recent?
Te simti mai bine ca nu mai esti stresata de bac?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 6:59 pm

Ce browser iti place cel mai mult?
Opera rulz. gdg)

Faci o ''familia fericita'' cu virusii? (adica se intampla sa ai in calculator destul de des visuri)
Nu se mai intampla sa am atatia virusi si nu fac o "familie fericita". Daca se intampla ceva, ii sterg si sterg si ce a fost infectat.

Ai dori ca lumea sa fie controlata in totalitate de roboti/calculatoare?
Nu, ar fi o lume rece, gri, de metal, in care umanitatea nu ar mai exista.

Ai citit vreo carte recent?
Da, o carte pentru un proiect la scoala.

Te simti mai bine ca nu mai esti stresata de bac?
Bacul a fost un examen destul de usor (in special pentru ca la admiterea mea nu s-a tinut cont de notele de-acolo si s-a vorbit in clasa, deci m-am inspirat). Am examene mult mai grele si mai importante acum si da, sunt stresata de ele.
Sus In jos
Dizzie
Dizzie

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 7:01 pm

Iti place sa calatoresti des?
Preferi o vacanta in tara sau in strainatate?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 7:11 pm

Iti place sa calatoresti des?
Imi place sa calatoresc, dar nu o fac. Imi place sa merg cu parintii cu masina in diverse locuri nu pentru ca avem neaparat treaba acolo, ci doar de dragul de a vizita. Poate in viitor o sa pot calatori mai des.

Preferi o vacanta in tara sau in strainatate?
Pai nu stiu cum e o vacanta in strainatate, asa ca nu stiu ce prefer. gdg) Sunt multumita cu o vacanta acasa, la mare, pe plaja, cu prietenii etc. Ar fi dragut daca as putea merge intr-o vacanta si in alta tara, dar momentan no tengo dinero.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 7:13 pm

Care este cel mai frumos lucru pe care ti l-a spus un profesor?
Avea o porecla printre colegi?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 7:17 pm

Care este cel mai frumos lucru pe care ti l-a spus un profesor?
Nu prea mi-au spus multe profesorii, dar m-am simtit foarte mandra de increderea pe care proful de muzica o avea in mine. Era complet increzator ca voi intra la facultate unde vreau, m-a luat foarte in serios cu basul, desi eu nu aveam bas, deci nu puteam repeta acasa si m-a ajutat mult. Nu prea o spunea asa pe fata ca e mandru de tine sau ceva, dar se vedea din actiunile lui si pentru mine au fost de ajuns.

Avea o porecla printre colegi?
Nu. Poate pentru ca nu am facut nimic notabil din care sa vina o porecla, nu stiu. Si imi place numele meu, asa ca toata lumea imi spune Delia. Parintii si vreo doua prietene imi spun Deli, dar printre colegi n-am avut porecle.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 7:23 pm

Ce telefon iti place cel mai mult?
Care ar fi cel mai frumos cadoul pe care l-ai primi vreodata? (L-ai primi, deci nu din cele pe care le ai deja)
Ai multe animalute de plus?
Sus In jos
Dizzie
Dizzie

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 7:27 pm

Ce iti plac mai mult: cainii sau pisicile?
Adori sa-ti faci multe poze?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 7:31 pm

Ce telefon iti place cel mai mult?
Cele care nu se descarca repede, care au o camera buna si care sunt organizate bine. Cat despre firme si etc, nu dau doi bani pe ele. Vreau un telefon bun, atat.

Care ar fi cel mai frumos cadoul pe care l-ai primi vreodata? (L-ai primi, deci nu din cele pe care le ai deja)
Bilete la concertul The GazettE, cu macar jumate din cheltuieli incluse (cazare la hotel etc).

Ai multe animalute de plus?
O da! Am foaaarte multe animale de plus. Cand eram mica mereu primeam, mama nu mi le-a aruncat si am refuzat categoric sa le dau (si inca refuz), ii era frica si sa deschida subiectul.
In prezent stau deasupra bibliotecii (care nu e foarte inalta), din pacate ingramadite. Cand eram mica incercam sa le aranjez astfel incat sa se vada toate, dar cum sunt prea multe, trebuie sa le aranjez astfel incat sa incapa toate si sa nu cada.

Ce iti plac mai mult: cainii sau pisicile?
Cainii. Sunt mai loiali si legatura e de multe ori mai stransa.

Adori sa-ti faci multe poze?
Imi place sa imi fac poze, nu pot sa zic ca ador si nici ca trebuie sa fie multe. Nu am eu camera buna la telefon si de-asta nu prea imi fac. Vreau un aparat foto.
Sus In jos
Dizzie
Dizzie

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 7:34 pm

Iti place sa te joci cu copii mici?
Peste cati ani te vezi mamica?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 7:38 pm

Iti place sa te joci cu copii mici?
Nu. Unul din verii mei are 3 ani, cred, si nu mi-ar placea sa ma joc cu el. Dar foarte scurte momente in care sa il invat lucruri bune si frumoase nu refuz. De exemplu, ca cainii sunt prietenii oamenilor si trebuie sa ii iubim. gdg)

Peste cati ani te vezi mamica?
Minim 10. Nu prea ma vad mamica. As fi o mama groaznica pentru un copil si o mama buna pentru un animal.
Sus In jos
Dizzie
Dizzie

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 8:07 pm

Care e materia ta preferata?
Iti este frica de intuneric?
Dar de paianjeni?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 8:18 pm

Care e materia ta preferata?
Liceu: engleza
Facultate: practica limbii japoneza (adica japoneza gdg) dar partea de limba, nu cultura)

Iti este frica de intuneric?
Uneori. Mi-a fost frica pana acum ceva timp, am incercat sa imi mai reprim frica, dar in principiu, incerc sa nu privesc prin camera cand e super intuneric. gdg) Si aprind mereu luminile cand ies din camera.

Dar de paianjeni?
Nu pot sa zic ca mi-e frica, dar mi-e mai frica de gandacii care zboara decat de paianjeni. Cu ei nu prea am treaba ca de obicei cei pe care ii vad sunt foarte mici si nu in camera mea, asa ca ii las in pace.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 8:46 pm

Iti plac filmele SF?
Daca maine s-ar sfarsi lumea, care este ultimul lucru pe care le-ai spune cuiva?
Care este prima propozitie/fraza pe care ai rosti-o daca Lady Gaga ar intra in casa ta?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 8:48 pm

Iti plac filmele SF?
Da, sunt filmele mele preferate de obicei.

Daca maine s-ar sfarsi lumea, care este ultimul lucru pe care le-ai spune cuiva?
Probabil ca le-as spune apropiatilor ca ii iubesc si as da foarte multe detalii legate de ce am iubit eu la relatia noastra.

Care este prima propozitie/fraza pe care ai rosti-o daca Lady Gaga ar intra in casa ta?
"What the f*ck." gdg)
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 8:53 pm

De ce crezi ca primul cuvant spus de copii este ''mama''?
Iti place sa fi babysitter?
Ti-ar placea sa ai o sora/un frate mai mica/mic?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Ask the Lord.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Subiecte similare

-
» `Michael Flatley’s Lord Of The Dance`, in noiembrie in Romania

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: User's place :: Interviuri-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015