AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ask the Lord. - Pagina 4
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Ask the Lord.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Varsta : 30
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
Ask the Lord. - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Ian 06, 2012 1:06 pm

Rezumarea primului mesaj :

Deci m-am decis sa imi deschid si eu un topic ca asta, desi ma indoiesc ca voi avea "clienti" gdg). Doar o rugaminte: daca puteti sa numerotati intrebarile ca sa imi fie mai usor cand raspund la ele. :3
Sus In jos

AutorMesaj
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Varsta : 27
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mai 05, 2013 7:59 pm

O sa-mi raspunzi repede la MP?

Cat de mult te-ai gandit inainte sa pui ultima proba? (cea in care sa ne dam noi probe..)

Ti-ar placea sa participi si tu candva la supravietuitorul?
Sus In jos
Alina
Alina
feminin Pesti Mesaje : 3190
Bani : 567313
Multumiri : 129
Varsta : 28
Localizare : in borcanul cu dulciuri :)
Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mai 05, 2013 8:05 pm

Sti cat de mult te iubeste Andreea pentru aceasta proba? Dge)) [chiar enorm Dge))]
Ti-a placut sa vezi ce probe au pus tatele astea doua? Dge
Sti cat te iubesc pentru cele 6 zile acordate? will
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mai 05, 2013 8:34 pm

O sa-mi raspunzi repede la MP?
Ti-am raspuns. gdg)

Cat de mult te-ai gandit inainte sa pui ultima proba? (cea in care sa ne dam noi probe..)
Nu foarte mult, multe idei pentru Supravietuitorul sunt adaptari din jocul de pe Funny. Asta a fost una din ele.

Ti-ar placea sa participi si tu candva la supravietuitorul?
Mi-ar placea, da, dar abia se strange lume care sa participe, ce sa mai spun de organizare. Nu stiu cine o sa vrea sa organizeze.

Sti cat de mult te iubeste Andreea pentru aceasta proba? )) [chiar enorm ))]
gdg) Norocul a fost de vina, daca nu se inscria Georgiana dupa ea, ii pica altcineva. gdg)

Ti-a placut sa vezi ce probe au pus tatele astea doua?
Rele mai sunt. gdg) Auzi tu, 100 de posturi la RPG, 100 de dueluri. gdg)

Sti cat te iubesc pentru cele 6 zile acordate?
Pai era nevoie, dadeam 3 zile si nu mai dormeati noaptea. Sau ma trezeam cu probe nefacute. gdg)
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mai 05, 2013 11:20 pm

De ce crezi ca n-ar organiza nimeni?(imi place mai mult sa organizez decat sa particip sincer:will:)

Nu risti sa bagi idei originale.. ma refer cele ce nu sunt si pe funny?

Daca viitoare o sa te gandesti de doua ori avand in vedere ce rautati suntem eu si Andreea? will
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mai 05, 2013 11:24 pm

De ce crezi ca n-ar organiza nimeni?(imi place mai mult sa organizez decat sa particip sincer:will:)
Bine, ar fi putini doritori sa organizeze. Daca iti place, chiar te rog. gdg) Editia viitoare poate facem impreuna. gdg)

Nu risti sa bagi idei originale.. ma refer cele ce nu sunt si pe funny?
Ba da, am bagat si idei originale, bineinteles.

Daca viitoare o sa te gandesti de doua ori avand in vedere ce rautati suntem eu si Andreea?
Probabil ca nu. gdg) Voi pune doar anumite restrictii. Am pus de data asta oricum suficiente restrictii, a trebuit doar sa maresc timpul si e okay. In rest, n-am eu treaba cu ce faceti voi. gdg)
Sus In jos
Miru.
Miru.
feminin Scorpion Mesaje : 2028
Bani : 297612
Multumiri : 93
Varsta : 29
Localizare : pe luna

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeLun Mai 06, 2013 12:02 pm

Iti place sa stai pe afara cu prietenii?
Daca un baiat te-ar invita sa mergeti undeva ai accepta?
Ti-ar placea sa faci teme pentru forume?
De ce ai la sex setat pe marculin?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeLun Mai 06, 2013 11:32 pm

Iti place sa stai pe afara cu prietenii?
Normal. gdg) Cui nu-i place?

Daca un baiat te-ar invita sa mergeti undeva ai accepta?
O faci sa sune de parca ar fi mare lucru. gdg) Depinde de baiat. Nu ies cu oricine.

Ti-ar placea sa faci teme pentru forume?
Pentru forumuri adica. Mi-ar placea sa fac, dar nu stiu. Daca voi invata vreodata, probabil ca voi face asta.

De ce ai la sex setat pe marculin?
Sunt anumite defecte la femei care nu imi plac si la multe mi se pare ca sunt chiar definitorii (eu le numesc muieri). Nu vreau sa ma identific cu acele defecte, insa nu imi neg sexul sau ceva. gdg)
Sus In jos
Andreea
Andreea
feminin Gemeni Mesaje : 3705
Bani : 682444
Multumiri : 134
Localizare : Bucuresti
Status : Happy

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mai 09, 2013 6:54 pm

Ai dat vreo teza pana acum?
La ce ai dat bac-ul?
Ce parere ai te forum?
Sus In jos
Miru.
Miru.

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mai 09, 2013 7:43 pm

La ce nivel visezi sa ajungi ?
Cat de dependanta esti de facebook ?
Ai un jurnal in care scri ?
Mai faceti editii de supravietuitorul?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeMier Mai 15, 2013 10:34 pm

Ai dat vreo teza pana acum?
Nu se dau teze la facultate. gdg) Se dau partiale, dar sunt optionale. Adica profesorul le da daca vrea, iar daca le da, el decide daca se pune la nota finala sau nu. Practic, cel mai important e examenul final (adica in fiecare semestru).

La ce ai dat bac-ul?
La mate, romana si biologie. Competente la engleza si informatica.

Ce parere ai te forum?
Am observat ca forumul a evoluat de cand sunt pe el, ceea ce e foarte bine, imi place ca e activ si ca membrii sunt asa apropiati unul de celalalt ca intr-o familie. Dar sunt multe lucruri legate de organizare pe care le-as imbunatati.

La ce nivel visezi sa ajungi ?
La ultimul. gdg) Sper ca forumul sa tina atat de mult pana sa ajung eu acolo. gdg)

Cat de dependanta esti de facebook ?
Am nevoie de facebook acum pentru ca vorbesc cu colegii mei pe el despre chestii legate de facultate, pe el fac rost de teme, cursuri si alte chestii. Dar in afara de asta, nu sunt dependenta de el. Sigur, nu l-as sterge sau ceva, dar nu as putea spune ca mi-ar putea petrece tot timpul pe el.

Ai un jurnal in care scri ?
Un jurnal fizic, nu. Am avut o incercare de jurnal, am scris ceva in el, dar nu mai simt nevoia sa pun pe hartie. Nu am secrete ascunse si daca as avea, nu le-as scrie nicaieri si nu as lasa urme. gdg)

Mai faceti editii de supravietuitorul?
Eu sper ca da. Prima editie a fost un esec total, dar a doua a mers mai bine. Desi am fost sceptica ca va merge bine cand am vazut cat de greu s-au strans userii. Dar daca userii o sa mai fie interesati sa participe, eu sunt de acord.
Sus In jos
Beatrice
Beatrice
feminin Pesti Mesaje : 3057
Bani : 17294
Multumiri : 32
Varsta : 37

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeMier Mai 15, 2013 10:39 pm

De ce nu mai vrei sa-ti incerci norocul la Miss F-G? Ai castigat bronz, sigur castigi si pe celelalte.
Ce iti place cel mai mult la un forum? Dar cel mai putin ?
Ai animal de companie?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeMier Mai 15, 2013 10:43 pm

De ce nu mai vrei sa-ti incerci norocul la Miss F-G? Ai castigat bronz, sigur castigi si pe celelalte.
Am castigat bronz cu foarte putine voturi pentru ca nu erau foarte multe participante, probabil. Nu sunt asa placuta pe forum si nu cred ca as putea castiga mai mult de bronz.

Ce iti place cel mai mult la un forum? Dar cel mai putin ?
Cel mai mult la un forum imi place implicarea membrilor si a staffului. Cel mai putin: spamul si dezorganizarea.

Ai animal de companie?
Nu. Am avut pesti. gdg)
Sus In jos
Beatrice
Beatrice
feminin Pesti Mesaje : 3057
Bani : 17294
Multumiri : 32
Varsta : 37

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeMier Mai 15, 2013 10:47 pm

Depinde de editii will Si acum sunt cateva voturi, dar cel putin doua din ele, tot sunt placute, dar nu au asa multe voturi. Conteaza diferentele de voturi dintre participanti.

Aveai un fic, mai scrie la el?
Cum ti se pare facultatea? O asteptai cu drag? will
Cand erai in liceu doreai facultatea mai repede?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeMier Mai 15, 2013 10:51 pm

Aveai un fic, mai scrie la el?
"Ce este fericirea" adica? Nu am mai scris de mult timp. Probabil ca il voi lasa balta momentan, desi nu trebuie decat sa povestesc viata unui personaj pe care l-am folosit in RP foarte mult timp. Dar nu mai am inspiratie sa scriu momentan si nici timp.

Cum ti se pare facultatea? O asteptai cu drag?
Nu neaparat. Eram curioasa si ma incanta ideea ca voi fi printre persoane care impart aceeasi pasiune cu mine, dar colegii mei... meh. Nu sunt cum am crezut eu. Cat despre facultate in sine, e okay, imi place. Sunt si cursuri care nu-mi plac din cauza profilor, dar sunt putine.

Cand erai in liceu doreai facultatea mai repede?
Nu. Mi-a placut viata din liceu si imi place sa stau cu parintii acasa. Facultatea a fost mereu ceva ce stiam ca o sa vina ca un lucru bun, dar tot la Mangalia imi place mai mult, sincer. Cred ca mi-ar fi placut, de fapt, sa mai fi facut cativa ani de liceu. gdg))
Sus In jos
Miru.
Miru.

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mai 19, 2013 2:56 pm

Ai vreo fobie?
Iti place sa vezi animalele chinuite?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mai 19, 2013 2:58 pm

Ai vreo fobie?
De albine, desi nu m-a intepat niciodata una.

Iti place sa vezi animalele chinuite?
Doamne, ce fel de monstru trebuie sa fii ca sa iti placa? Adica mai zicem de aia care sunt platiti ca sa faca asta, dar sa iti mai si placa... Normal ca nu, sunt o sustinatoare a drepturilor animalelor.
Sus In jos
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Varsta : 26
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 03, 2013 7:50 pm

Te mai joci LP sau iar ai parasit fata? Dge
Ai vrea sa ai pe acolo copii? [Nebuni prin joc care cer.]
Pana la ce nivel vrei sa ajungi?
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 03, 2013 8:02 pm

Te mai joci LP sau iar ai parasit fata?
Inca ma joc, da, dar la romani. Aici pot sa fac mai usor nivelele si am o gramada de bani.

Ai vrea sa ai pe acolo copii? [Nebuni prin joc care cer.]
Pe-asta cu copiii nu o stiam, se poate sa ai si copil? :\

Pana la ce nivel vrei sa ajungi?
Nu stiu gdg) Cat mai departe. Dar nu la ultimul. Cand o sa fiu acolo n-o sa mai am niciun scop. gdg)
Sus In jos
Poldychou
Poldychou
feminin Berbec Mesaje : 18018
Bani : 22383
Multumiri : 122
Localizare : Aici!
Status : "Mai bine sa fii invidiat decat compatimit."

V.I.P
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 03, 2013 8:04 pm

Ma refeream la nivelul de pe foru, dar nu m-am exprimat eu bine will

Ce ps ai?
Ti-ai dori un papagal ca animal de casa?
Ce gen de muzica preferi?
Sus In jos
http://danutabooks.blogspot.com/
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 03, 2013 8:21 pm

Ce ps ai?
Ce inseamna PS? gdg) Photoshop? CS5.

Ti-ai dori un papagal ca animal de casa?
Da. Mi-as dori un animal de casa care sa fie mamifer, pasare sau peste. gdg) Mi-ar placea un papagal, dar cred ca m-ar obosi.

Ce gen de muzica preferi?
Serios, de cat timp ne cunoastem noi? gdg) Imi place muzica de calitate in general, mai mult rockul, iar cel mai mult visual kei. Adica pe langa j-rock pe-acolo. gdg)
Sus In jos
Dizzie
Dizzie
feminin Taur Mesaje : 7386
Bani : 261863
Multumiri : 117

Mega-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeMier Iun 05, 2013 6:50 pm

Daca te-ai transmorma intr-o creatura supranaturala, ce ai alege?
Citesti vreo carte in momentul asta?
Cum ti se pare viata de student?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeMier Iun 05, 2013 9:30 pm

Daca te-ai transmorma intr-o creatura supranaturala, ce ai alege?
Ummm... nu ma atrage nicio creatura. Mi-ar placea sa pot zbura. gdg)

Citesti vreo carte in momentul asta?
Da, "Crima in direct" de Ben Elton. O cumparasem drept cadou pentru cineva, dar n-am mai apucat sa i-o dau, asa ca o citesc eu.

Cum ti se pare viata de student?
Pai mai grea decat cea de liceean. Dar m-am acomodat repede si e okay. Cu invatatul e mai greu. gdg)
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 2:43 pm

Care e trupa ta preferata?
Daca ai fi pentru o saptamana profesor, ce ai face?
Cum ai reactiona daca te-ai trezi in corpul unui baiat? will
Cum ai descrie prietenia perfecta? Dar relatia perfecta?
Daca ai fi obligata sa mananci doar un anume fel de mancare, care ar fi acela?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 8:50 pm

Care e trupa ta preferata?
The GazettE. Desi si-au cam schimbat stilul si nu prea imi place, nu pot sa spun ca melodiile vreunei alte trupe m-au mai atins in modul in care o fac melodiile lor.

Daca ai fi pentru o saptamana profesor, ce ai face?
Ceea ce imi doresc ca si profesorii mei sa faca. As vorbi tare si clar, as incerca sa vorbesc pe limba studentilor, sa ii fac sa inteleaga, sa fiu de treaba, dar nu sa ii las sa faca ce vrea.

Cum ai reactiona daca te-ai trezi in corpul unui baiat?
Pai evident m-as panica pentru ca acest lucru e imposibil. gdg) Si as incerca sa aflu cauza. Dar trecand peste asta, cred ca nu mi-ar placea ca eu cea de-acum sa fiu in corpul unui baiat. Fara machiaj, fara obiecte dragute... gdg) Daca m-as fi nascut baiat, era altceva.

Cum ai descrie prietenia perfecta? Dar relatia perfecta?
Prietenia perfecta trebuie sa se bazeze pe incredere reciproca, bineinteles, pe respect, toleranta, intelegere. Nu trebuie sa ai aceleasi gusturi, doar aceeasi sfera de valori morale. Adica sa fiti pe aceeasi lungime de unda.

Daca ai fi obligata sa mananci doar un anume fel de mancare, care ar fi acela?
As alege paste, dar probabil ca as muri pana la 30 de ani. Deci probabil ca as alege mancare sanatoasa, legume, in orice caz, fara carne. Dar din punctul de vedere al gustului, ar fi tortellini. gdg)
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 11:29 pm

Vrei sa ma scapi de Dizzie?
Vei avea rabdare sa termin cu scoala si apoi sa iti fac userbarul?
Iti placea fizica in liceu?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Ask the Lord.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Subiecte similare

-
» `Michael Flatley’s Lord Of The Dance`, in noiembrie in Romania

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: User's place :: Interviuri-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015