Autor | Mesaj |
---|
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 9:23 pm | |
| De ce crezi ca primul cuvant spus de copii este ''mama''? Pentru ca il tot aud de la parinti si e foarte usor de reprodus. Nu are nicio legatura cu sensul cuvantului.
Iti place sa fi babysitter? Sa fii* De ce scrii mereu cu un singur i? Pai am zis mai sus ca nu mi-ar placea sa am grija de copii si ca nu as fi o mama buna. Rezulta, logic, ca nu mi-ar placea (si nici nu am fost vreodata) sa fiu babysitter.
Ti-ar placea sa ai o sora/un frate mai mica/mic? Nu, e okay sa fiu singurul copil. |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 9:25 pm | |
| Daca mama ta ti-ar spune ca ar urma sa ai o sora (presupunem si noi) care ar fi prima ta reactie? Ce nume barbatesc ti-a placut cel mai mult? Ai mancat sushi pana acum? |
|
| |
Inque~ Mesaje : 2106 Bani : 67899 Multumiri : 25 Varsta : 30 Localizare : Mangalia
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 9:29 pm | |
| Daca mama ta ti-ar spune ca ar urma sa ai o sora (presupunem si noi) care ar fi prima ta reactie? )... Cred ca m-as simti ofensata. Adica dupa 19 ani de viata traita alaturi de ei, de ce au simtit nevoia sa mai faca un copil, stiind ce costuri si etc implica? ) Si nu poti sa zici ca "vai, s-a intamplat", ca sunt niste adulti responsabili. Deci nu as primi-o bine. ) Ce nume barbatesc ti-a placut cel mai mult? Mi-a placut la trecut? Cand? Cand eram mica? ) Sau s-a intamplat ceva cu numele ala? ) Imi plac Vlad si Ovidiu. Dar cum Ovidiu este numele lui tata probabil ca nu il voi folosi pentru viitorul meu copil sau ceva. Ai mancat sushi pana acum? Am mancat chiar de mai multe ori si e super bun, atata timp cat nu mananci prea mult. Ti se face rau dupa un timp. |
|
| |
Dizzie Mesaje : 7386 Bani : 261863 Multumiri : 117 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 9:46 pm | |
| Sti sa gatesc? Daca da, ce anume? Adori sa ti se faca prajituri? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 9:48 pm | |
| Sti sa gatesc? Nu stiu sa gatesc, dar imi place. ) Daca da, ce anume? Nesupravegheata, cartofi prajiti. ) Adori sa ti se faca prajituri? Cum sa nu? ) Avand in vedere ca eu nu stiu sa fac... |
|
| |
ShadowKiss Mesaje : 28924 Bani : 226007 Multumiri : 58 Varsta : 27 Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 9:54 pm | |
| Ai incercat vreodata sa inveti sa-ti faci mancare? Mama ta te presa la cap sa inveti sa gatesti?(adica de la 16 ani..) Faci curatenie de placere? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 9:57 pm | |
| Ai incercat vreodata sa inveti sa-ti faci mancare? Da, bineinteles. Dar nu am timp. Voi mai incerca.
Mama ta te presa la cap sa inveti sa gatesti?(adica de la 16 ani..) Nu, tocmai de-asta nu stiu sa gatesc. I-am spus mamei in repetate randuri sa ma invete, dar... Presupun ca nici ea nu si-a gasit timp sia preferat ca mancarea sa fie gata mai repede. O mai ajut prin bucatarie, oricum, dar sa gatesc asa eu, nu prea.
Faci curatenie de placere? De placere, nu. Daca fac curatenie, fac pentru ca trebuie.
|
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 10:00 pm | |
| La ce varsta ai placea sa te mariti? Care este curloarea care iti place sa o vezi pe unghii? Iti place sa alergi? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 10:02 pm | |
| La ce varsta ai placea sa te mariti? 27-28.
Care este curloarea care iti place sa o vezi pe unghii? *Pe care Albastru cred.
Iti place sa alergi? Nu. Cand vine vorba de miscare, prefer sa fac orice alt tip de exercitii, dar nu sa alerg. Urasc sa alerg. >.< |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 10:04 pm | |
| Iti placea sa faci sportul la liceu? Ce ore ai la facultate? (ca m-ai ametit cu atatea legate de engleza) Cum poti rezista pana la 4 noaptea? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 10:07 pm | |
| Iti placea sa faci sportul la liceu? Da, de obicei ne lasa sa facem ce vrem si jucam baschet. <3 Ce ore ai la facultate? (ca m-ai ametit cu atatea legate de engleza) Am trei materii de japoneza, trei de engleza si o materie legata de literatura generala (curs comun cu cei de la araba si chineza). La japoneza am: practica limbii (adica limba japoneza pe sistem), structura limbii (un fel de teorie care se aplica si la practica) si civilizatie japoneza. La engleza am texte (adica gramatica+traduceri, cam ce se face in liceu), literatura engleza si LEC (limba engleza contemporana, in fiecare semestru e alta materie) Cum poti rezista pana la 4 noaptea? M-am obisnuit sa nu ma culc devreme, nu stiu. Nu pot sa ma culc devreme. Rezist si mai mult, m-am culcat la ora aia pentru ca stiam ca trebuie sa dorm, nu ca mi-era somn. |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 10:13 pm | |
| Nu obosesti repede pe timpul zilei daca te duci sa dormi la ora 4? Ti-ai dorit vreodata sa conduci? Care este materia pe care ai urat-o in liceu? Dar in generala? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iun 16, 2013 10:15 pm | |
| Nu obosesti repede pe timpul zilei daca te duci sa dormi la ora 4? Nu. Nu sunt zombie, sunt la fel ca de obicei.
Ti-ai dorit vreodata sa conduci? Nu, nu m-a interesat niciodata condusul. Imi place sa merg cu masina si sa conduca altcineva.
Care este materia pe care ai urat-o in liceu? Dar in generala? In liceu: Informatica In generala: Fizica |
|
| |
Rainy Rose Mesaje : 147 Bani : 45 Multumiri : 0 Varsta : 30 Localizare : Pe aici, pe acolo, pe dincolo
| Subiect: Re: Ask the Lord. Mier Iul 03, 2013 1:06 pm | |
| Ce nu ai putea manca niciodata? De ce? Daca ai putea intra intr-o carte pentru o perioada de timp care ar fi aceea? Cu ce personaj din DW ai vrea sa te intalnesti in real life, exceptandu-l pe doctor? ) |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Mier Iul 03, 2013 1:27 pm | |
| Ce nu ai putea manca niciodata? De ce? Lucruri necomestibile? ) Bine, cat despre lucruri comestibile: halva. Am incercat o data sie ra sa mi se faca rau. Urasc, urasc halvaua, este atat de gretoasa si de... groaznica, oribila, ca nu as mai manca vreodata. Daca ai putea intra intr-o carte pentru o perioada de timp care ar fi aceea? I don't read that much. ) Nu stiu, in Lemonade Mouth Mark Peter Hughes =))Pentru ca... well, e despre o trupa si mi-a placut mult filmul, e o lume in care as putea supravietui. ) Cu ce personaj din DW ai vrea sa te intalnesti in real life, exceptandu-l pe doctor? ) Donna! She's so cool! |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Ask the Lord. Mier Iul 03, 2013 1:40 pm | |
| Iti splace sa te mai uiti la desene? Ti-e dor de Jetix? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Mier Iul 03, 2013 1:41 pm | |
| Iti splace sa te mai uiti la desene? Yep, inca sunt prima mea optiune cand deschid televizorul. Ti-e dor de Jetix? Nu. Mi-e dor de Fox Kids. ) Avea cele mai bune desene. |
|
| |
Alina Mesaje : 3190 Bani : 567313 Multumiri : 129 Varsta : 28 Localizare : in borcanul cu dulciuri :) Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..
| Subiect: Re: Ask the Lord. Mier Iul 03, 2013 2:22 pm | |
| Care desen ti-a plecat cel mai mult? Iti plac papagalii? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Mier Iul 03, 2013 2:24 pm | |
| Care desen ti-a plecat cel mai mult? Viata cu Louie. Era un desen cu glume inteligente, de la care chiar puteai ramane cu ceva. Iti plac papagalii? Imi plac mamiferele si pasarile in general. ) Deci da, imi plac papagalii, sunt simpatici. Dar cam galagiosi si obositori pentru mine. |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Mier Iul 03, 2013 2:33 pm | |
| Iti placea Power rangers? Ce iti place cel mai mult la lb. romana? |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Mier Iul 03, 2013 4:46 pm | |
| Iti placea Power rangers? Serialul ala de pe Jetix cu Mystic Force? Nu. Pentru ca era prost facut, toti monstrii si etc erau actori costumati, din cate imi amintesc, si nu mi-a placut asta. Nici povestea nu m-a dat pe spate si nu mi-a placut de ala rosu (Nick parca). Ce iti place cel mai mult la lb. romana? Ca limba, nu ca materie, nu? Ca limba... gramatica. ) Evident. Dar nu stiu de ce. Cred ca e trasatura de familie (mama e profesoara de romana). |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Ask the Lord. Sam Iul 06, 2013 11:19 pm | |
| Haha, mami la fel. In legatura cu desenele, inca un fan pe-aici. Se face miezul noptii si eu inca ma mai uit la desene pe calculator. Cartoon nu ti-a placut? Old Cartoon, ma refer. Ce te-a atras cel mai mult la Japonia? (din cate am inteles iti place, scuze daca n-am inteles) Si merci ca mi-ai zis ca pot sa-mi schimb numele singura. Sunt destul de in urma cu tehnologia. ) |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Dum Iul 07, 2013 3:24 pm | |
| In legatura cu desenele, inca un fan pe-aici. Se face miezul noptii si eu inca ma mai uit la desene pe calculator. Cartoon nu ti-a placut? Old Cartoon, ma refer. Ba da, si Cartoon mi-a placut cu desenele lui clasice. Cred ca cel mai mult mi-a placut Ed, Edd si Eddy. Si Fetitele Powerpuff.
Ce te-a atras cel mai mult la Japonia? (din cate am inteles iti place, scuze daca n-am inteles) Limba. Am inceput si eu cu animeurile in clasa a 6-a si mi-a placut cum suna. Am cam renuntat la animeuri intre timp pentru ca nu ma mai impresioneaza, dar inca imi place mult limba. E melodioasa si o prind repede. Imi place si mentalitatea lor in majoritatea cazurilor (pentru ca e inevitabil sa fie si lucruri cu care nu sunt de acord personal) pentru ca datorita ei se ridica japonezii deasupra tuturor. (Pai sunt destul de narcisisti, asta ar fi un efect secundar negativ) |
|
| |
Little Adorabelle Mesaje : 656 Bani : 50904 Multumiri : 9 Varsta : 30 Localizare : the path under the gravestone. Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog
| Subiect: Re: Ask the Lord. Mar Iul 09, 2013 10:20 pm | |
| Ce carti citesti? Ce seriale urmaresti? Ce hobby-uri ai? Celeb crush? Personajul cu care te identifici? (film, serial, carte, nu conteaza) |
|
| |
| Subiect: Re: Ask the Lord. Mar Iul 09, 2013 10:56 pm | |
| Ce carti citesti? Horror de obicei, imi place John Saul.
Ce seriale urmaresti? Doctor Who, Once upon a time, The Mentalist, Pretty Little Liars si ocazional Married with children.
Ce hobby-uri ai? Scrisul, desenul, cantatul la chitara si chitara bas.
Celeb crush? Ruki de la GazettE. Din 2008.
Personajul cu care te identifici? (film, serial, carte, nu conteaza) Nu exista vreun personaj cu care sa ma identific, doar pe care sa le apreciez. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Ask the Lord. | |
| |
|
| |
|