AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ask the Lord. - Pagina 3
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Ask the Lord.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Inque~
Inque~
feminin Varsator Mesaje : 2106
Bani : 67899
Multumiri : 25
Varsta : 30
Localizare : Mangalia

Super-Fan Forum
Ask the Lord. - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 06, 2012 1:06 pm

Rezumarea primului mesaj :

Deci m-am decis sa imi deschid si eu un topic ca asta, desi ma indoiesc ca voi avea "clienti" gdg). Doar o rugaminte: daca puteti sa numerotati intrebarile ca sa imi fie mai usor cand raspund la ele. :3
Sus In jos

AutorMesaj
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMar Aug 14, 2012 11:25 pm

Ellie a scris:

• Care sunt serialele tale preferate?

• Citesti zilnic?

• Ai animal de companie?

1. Pretty little liars, The big bang theory, The mentalist. Nu prea ma uit la seriale.
2. Da, posturile de pe forum. gdg) Carti citesc cand trebuie sau cand chiar ma atrage subiectul. Si ficuri uneori.
3. Nu, am avut pesti la un moment dat. Intentionez sa imi iau un caine undeva in viitorul indepartat cand o sa am bani (sper).
Sus In jos
Luminitza
Luminitza
Capricorn Mesaje : 50
Bani : 50050
Multumiri : 0

New Membru
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 9:27 am

Ce doresti sa vezi de la un membru care posteaza la RPG ?
Cate fic-uri terminate ai ?
Ce iti place mai mult, fic-urile sau RPG-ul ?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 3:31 pm

Luminitza a scris:
Ce doresti sa vezi de la un membru care posteaza la RPG ?
Cate fic-uri terminate ai ?
Ce iti place mai mult, fic-urile sau RPG-ul ?

1. Cantitate, calitate si implicare.
2. Unul (primul fic nu se pune pentru ca este prea groaznic). Am mai multe ficuri la activ, dar nu le-am terminat.
3. Nu stiu, imi plac in moduri diferite. Sunt chestii pe care le poti scrie in ficuri, dar in RPG, nu si invers. Imi place RPG-ul pentru ca interactionez cu alte personaje, ma obisnuiesc cu alte personalitati si invat. Imi plac ficurile pentru ca acolo pot scrie eu tot ce imi trece prin cap, pana la cel mai mic detaliu, lucru care ar fi greu de facut in RPG. Vreau sa zic, e usor sa ii spui celuilalt ce ai de gand, dar numai intr-un fic ideea aia poate straluci.
Sus In jos
Luminitza
Luminitza

New Membru
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 4:08 pm

De cat timp joci RPG ?
Cum a aparut pasiunea pentru ficuri ?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 4:35 pm

Luminitza a scris:
De cat timp joci RPG ?
Cum a aparut pasiunea pentru ficuri ?

1. Cred ca de vreo 3 sau 4 ani, undeva acolo.
2. Nu pot sa zic ca am o pasiune pentru ficuri, in primul rand. Primul meu fic a fost ingrozitor pentru ca nu stiam sa scriu. Dar, in timp, am invatat cum sa fac asta si cred ca mereu mi-a placut sa scriu. M-am inregistrat acum 4 ani pe un forum de fan-fiction pe care stau si acum si care inca este activ, iar el mi-a alimentat placerea de a scrie si m-a dezvoltat din punctul asta de vedere. Deci cred ca la baza "pasiunii" mele pentru ficuri sta placerea de a scrie.
Sus In jos
Luminitza
Luminitza

New Membru
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 5:23 pm

De cat timp te afli in aceasta comunitate ?
Ce poti spune despre aceasta comunitate ?

Ai dat bacul? Cum ti s-a parut ?
Te bucuri ca vei fi la facultate? (Daca l-ai dat)
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 12:33 am

Luminitza a scris:
De cat timp te afli in aceasta comunitate ?
Ce poti spune despre aceasta comunitate ?

Ai dat bacul? Cum ti s-a parut ?
Te bucuri ca vei fi la facultate? (Daca l-ai dat)

1. De peste un an, dar la un moment dat am luat o pauza.
2. Imi place sa stau pe forumul asta. Am intalnit diferite persoane aici si imi place mai ales ca a rezistat atat.
3. Am dat bacul, da. La romana trebuia sa iau mai mult, la mate am trecut cu noroc, iar la bio a fost usor. xD
4. Ma bucur ca am intrat la facultatea respectiva. Nu stiu ce sa spun despre noua mea viata care va incepe peste o luna, nu mi-o pot imagina. Deci nu stiu daca ma bucur sau nu. gdg)
Sus In jos
Little Adorabelle
Little Adorabelle
feminin Rac Mesaje : 656
Bani : 50904
Multumiri : 9
Localizare : the path under the gravestone.
Status : come to the dark side, we have Courage the Cowardly Dog

Membru Iscusit
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 7:43 pm

1. ce părere ai despre tine?
2. de ce te pasionează rpg-ul?
3. care crezi că este motivul timidității unor oameni?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Aug 22, 2012 6:55 pm

Eris a scris:
1. ce părere ai despre tine?
2. de ce te pasionează rpg-ul?
3. care crezi că este motivul timidității unor oameni?

Scuze ca nu am raspuns mai devreme.

1. Sunt multumita de mine, mai mult de partea morala decat de cea fizica. Sigur ca as vrea sa mai schimb cate ceva, dar nu pot fi perfecta. Ma accept asa cum sunt si cred ca asta e un lucru important.

2. Stiu ca mereu mi-a placut sa scriu si creez povesti. Probabil de-aici vine pasiunea mea pentru RPG. Cred ca RPG-ul e una din metodele prin care poti intelege mai bine oamenii, iar mie imi place sa stiu cat mai multe lucruri despre fiinta umana. Si imi place sa imi pun imaginatia la incercare si sa imi creez personaje, chiar daca nu le pot desprinde complet de personalitatea mea.

3. Unii oameni se nasc timizi, fiindca o trasatura morala poate fi si mostenita. Altora le este alimentata timiditatea in copilarie. Poate ca parintii, rudele, prietenii nu i-au oferit prea multa atentie, poate a fost, cine stie, abuzat si asa mai departe. Sunt multe motive pentru care cineva e timid. Timiditatea poate veni din orice. Poate ca si societatea ne alimenteaza putin timiditatea. De cate ori nu ne gandim "Nu pot, e aiurea, ce o sa zica? Nici nu stiu ce sa-i spun." etc.? De asemenea, unele motive mentionate mai sus se pot combina intre ele, iar rezultatul e evident.
Sus In jos
Denysuk
Denysuk
feminin Gemeni Mesaje : 1734
Bani : 378284
Multumiri : 54
Localizare : Buc.

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 31, 2012 12:39 pm

Iti place sa faci sport?
Care e sportul tau preferat?
Ai vreo fobie?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 31, 2012 2:06 pm

Denysuk a scris:
Iti place sa faci sport?
Care e sportul tau preferat?
Ai vreo fobie?

Nu imi place sa fac sport in mod special, obosesc repede si sunt lenesa. gdg)
Baschet. Joc baschet cateodata cu prietenele mele, dar evident ca suntem amatoare.
Da, de albine/viespi. Nu am o explicatie, pur si simplu mi-e frica de ele.
Sus In jos
Denysuk
Denysuk

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 31, 2012 2:57 pm

Ce sport de iarna iti place?
Ador sa ninga?
Iti place sa stai cu bunicii?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 31, 2012 3:00 pm

Denysuk a scris:
Ce sport de iarna iti place?
Adori sa ninga?
Iti place sa stai cu bunicii?

Nici nu imi vine in cap un sport de iarna. gdg) Baschetul si inotul sunt singurele care imi plac in general. gdg) Restul...
Da, imi place sa ninga si sa ma uit la fulgi. Si in special imi place sa ma uit la zapada proaspata, cand nimeni nu si-a alsat inca urmele in ea.
Nu. Bunicii mei nu sunt chiar genul de bunici despre care scrie in povesti.
Sus In jos
Denysuk
Denysuk

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMar Sept 04, 2012 1:10 pm

Ce culori iti plac?
Dar masinile?Iti plac? Care e favorita ta?
Lucrezi in ps? [Daca da]De cat timp?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMar Sept 04, 2012 7:00 pm

Denysuk a scris:
Ce culori iti plac?
Dar masinile?Iti plac? Care e favorita ta?
Lucrezi in ps? [Daca da]De cat timp?

1. Rosu e culoarea mea preferata si dupa ea vine albastru. Hm, imi place si roz, dar nu foarte deschis.
2. Imi place sa merg cu masina si cred ca e un mijloc de transport foarte comod, nu m-as lipsi de ea. Dar nu ma pricep la ele si, ca subiect, nu, nu-mi plac. Nu ma intereseaza tipurile de masini. Daciile alea mai vechi nu prea imi plac, atata tot, ma intereseaza ca masina in care ma urc sa fie confortabila, dotata cu 4 usi, 4 ferestre care se pot deschide, sa fie curata si sa aiba aer conditionat. Cam atat.
4. Tot ce lucrez in PS este colorizat si uneori modificat poze pentru bannere sau butoane. De cat timp fac asta, pai... Oi avea un an si ceva, poate chiar 2.
Sus In jos
Denysuk
Denysuk

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 05, 2012 12:06 pm

Iti place sa faci lucruri extreme?
Ce parere ai de chinuirea animalelor?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 05, 2012 11:34 pm

Denysuk a scris:
Iti place sa faci lucruri extreme?
Ce parere ai de chinuirea animalelor?

1. Nu chiar, sunt cam sedentara. Pe langa asta, trebuie sa am un motiv bun ca sa fac lucrurile alea. Care e scopul, ce castig etc. pentru ca eu nu sunt in cautare de senzatii tari, pur si simplu, nu-i stilul meu. gdg)

2. Pai acelor persoane care chinuie animalele le doresc sa le atace cat mai multe, ce pot sa zic. Nu am ce sa le fac sau ce sa le spun pentru ca au mintea prea ingusta si nu ar intelege. Nu pot sa le gazez ( will ) pentru ca mereu o sa apara altele. Nu pot sa privesc chinuirea animalelor sau sa aud detalii din astea si, daca o sa pot in viitor sa fac ceva pentru a le ajuta, o sa ma lupt sa fac. Momentan, tot ce pot sa fac e sa nu mai mananc carne de care o sa ma las in curand. S-au facut niste statistici si am aflat caun vegetarian salveaza anual 80 de animale. Eu zic ca merita. Cam asta pot sa fac acum.
Sus In jos
Alexandra THgirl13
Alexandra THgirl13
feminin Fecioara Mesaje : 77
Bani : 125
Multumiri : 1
Varsta : 25
Localizare : aici si acolo :D
Status : nobody is perfect but i love your imperfect

New Membru
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 05, 2012 11:59 pm

1. iti plac animalele?

2. daca ar fii sa teaiesti in jungla ce animal ai tine de companie?

3. cum iti place sa-ti petreci timpul liber?

4. ce genuri de carti citesti?

5. la ce genuri de filme te uiti?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 06, 2012 12:10 am

Alexandra THgirl13 a scris:
1. iti plac animalele?

2. daca ar fii sa teaiesti in jungla ce animal ai tine de companie?

3. cum iti place sa-ti petreci timpul liber?

4. ce genuri de carti citesti?

5. la ce genuri de filme te uiti?

1. Foarte mult.
2. Pff... pai daca as fi Tarzan (pentru ca altfel, animalul m-ar manca will ), cred ca mi-as alege un animal puternic, tigru sau asa ceva. Nu ma dau in vant dupa tigri, dar as avea urmatoarele beneficii: animalul meu nu ar fi el mancat si m-ar proteja pe mine. Altfel, probabil ca o pasare pentru ca imi plac pasarile.
3. Ies afara, forumuri, scriu, RPG...
4. Nu prea citesc carti. Imi plac cartile lui John Saul, adica un horror psihologic, umm, cele de aventura... Trebuie sa imi placa cartea, pur si simplu, depinde de ea si de scriitor pentru ca stilul in care scrie e foarte important.
5. Science fiction, fantasy, comedii, astea sunt preferatele mele. Dar daca prind si altele din alte genuri si imi plac, e okay. Totul e sa fie un film bine realizat.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Varsta : 27
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 28, 2012 4:56 pm

Ce iti place cel mai mult l-a iarna?
Ti-a placut vreodata de un baiat?
Cum ai reactiona daca un baiat ti-ar spune ca te iubeste?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeDum Dec 30, 2012 4:14 pm

Karina a scris:
Ce iti place cel mai mult l-a iarna?
Ti-a placut vreodata de un baiat?
Cum ai reactiona daca un baiat ti-ar spune ca te iubeste?

1. Imi place Craciunul si cand e ziua mea. In rest, nu prea imi place faptul ca se face gheata peste tot, bla bla, dar imi plac cand ninge, e frumos.
2. Cred ca glumesti. Am aproape 19 ani, ma gandesc ca ar fi imposibil sa nu imi fi placut de vreun baiat pana acum. Normal ca da, lol. Chiar si asa scorpie si neimpresionabila cum sunt eu. gdg)
3. Depinde de ce as simti pentru el. Daca as simti la fel (probabil se va intampla in viitorul mult indepartat), i-as spune ca si eu. Daca nu... nu stiu, depinde de situatie. gdg) As incerca sa nu fiu rea si sa nu ii frang inima sau ceva.
Sus In jos
ShadowKiss
ShadowKiss
feminin Rac Mesaje : 28924
Bani : 226007
Multumiri : 58
Varsta : 27
Status : "Better to reign in Hell, than serve in Heaven" - Lost Paradise

BEST NICKNAME
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeDum Dec 30, 2012 4:22 pm

Ai de gand sa mai comentezi si la mine la GFX?
Ce iti place la Craciun?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeDum Dec 30, 2012 5:00 pm

Karina a scris:
Ai de gand sa mai comentezi si la mine la GFX?
Ce iti place la Craciun?

1. Da, iti comentez azi sau maine.
2. Nu stiu, atmosfera, bla bla. Cum eu personal nu sarbatoresc nasterea lui Iisus, imi ramane doar spiritul Craciunului. E acea parte din an care ar trebui petrecuta cu familia, care ar trebui sa ne faca mai buni si in care ar tbreui sa fim pozitivi, bla bla. Cam asta e. Si imi place sa iau cadouri.
Sus In jos
Alina
Alina
feminin Pesti Mesaje : 3190
Bani : 567313
Multumiri : 129
Varsta : 28
Localizare : in borcanul cu dulciuri :)
Status : i miss you..(x3) I love you (x3) ..

Extra-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeDum Mai 05, 2013 12:12 pm

Ce alegi, marea sau muntele?
Te-ai indragostit pana acum de cineva? Ai fost si cu el ?
Ce ai alege: bani, sanatate sau fericire?
Sus In jos
Inque~
Inque~

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitimeDum Mai 05, 2013 6:31 pm

Ce alegi, marea sau muntele?
Marea. Deja locuiesc la mare, dar in viitor daca as putea alege unde sa locuiesc, cu siguranta tot marea ar ramane.

Te-ai indragostit pana acum de cineva? Ai fost si cu el ?
Nu am fost, sentimentul a fost reciproc, dar nu s-a putut din cauza distantei.

Ce ai alege: bani, sanatate sau fericire?
Probabil ca sanatate, desi sanatatea fara fericire tot degeaba e. Dar ma rog, sanatate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ask the Lord.   Ask the Lord. - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Ask the Lord.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Subiecte similare

-
» `Michael Flatley’s Lord Of The Dance`, in noiembrie in Romania

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: User's place :: Interviuri-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015