Autor | Mesaj |
---|
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 9:55 pm | |
| - Dati muzica la maxiiim!!! tipa John aparand la brat cu o papusa si tinand in mana cealalta un pahar de alcool. Barbatii la alcool, femeie la sub si apa! glumi acesta, zambind victorios cand toti ceilalti ii prinsera gluma. - La multi ani Rebeckah, tipara Kevin, Mark si Marius la unisor. - Ma multi ani ingerasule, sopti din nou Dan lipind-o cu totul de ea. Doua saptamani sunt sclavul tau, baby. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 10:17 pm | |
| Incepuse sa rada, fiind fericita pentru tot ce facuse Dan pentru ea. Acea petrecere chiar fusese o surpriza placuta. -Multumeeesc. le spuse celor trei zambind dulce si apoi il privi pe Dan. Ai ajuns inaintea mea, asa ca e invers si sa nu te aud ca comentezi. Mersi beib. spuse lipindu-si corpul de al sau si zambi incet. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 10:29 pm | |
| Dan o mai rasuta inca o data, scurt dar dulce ridicandu-se apoi de jos si incercand sa se scuture de nimic. John venise cu doua bauturile de unde Dan le luase si ii dadu si lui Becka unul. Petrecerea descurse destul de bine, toata lumea distrandu-se de minune. Petrecerea tinuse pana aproape de 2 noaptea cand toti ramasi incepusera sa se retraga. - E timpul pentru cadouri! tipa John venind langa Becka si prinzand-o de gat. Al meu e cel ma bun! hai in casa sa le vezi! o prinse de mana tragand-o repede dupa el urma de restul baietilor mai putin de Dan, care venea ca un mos in urma lor. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 10:32 pm | |
| -Jhon o sa ma impiedic. spuse razand brazilianca. Il urma, neavand incotro la cum o tragea de mana si se ruga ca sa nu ii fi luat cine stie ce nebunie. Era el de treaba, dar avea si nebuniile lui pana la urma. Il privi pe Dan care era cel mai in urma si ii zambi cald , intrand intr-un final in casa cu Jhon. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 10:36 pm | |
| Baietii intrara in bucatarie unde isi pusesera cele 5 cadouri pe masa cea imens de impunatoare. Se asezara toti la locul lor, fiecare in fata cadoului sau. Dan aparu si el in urma loc asezandu-se la fel ca celalalt privind-o cu coada ochiului. - Okey, poti trece pe la fiecare sa le deschizi, zambi John intuziasmat. Eu sunt primul.
|
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 10:39 pm | |
| Incepuse sa rada cand ii vazuse cum stau toti si cum Jhon era prea hiperactiv desfacu primul cadou , privindu-l ciudat si apoi il privi pe Dan intrebatoare. Si acum se vedea ca habar nu avea ce tine in mana, si ca in afara de munca nu prea facuse altceva. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 10:41 pm | |
| Baietii se uitara putin iuarea la ea, mai putin Dan care banuia ca nu avea sa stie ce e ala. - E un vibrator, iubire. John vrea sa i-l bagi pe bag, glumi acesta amenintandu-l pe amicul sau. - E pentru placerea personala, o lamuri mai bine acesta privind-o cu ochii aceea nevinocati. - Urmatorul sunt eu! strica Mark. Macar eu am ceva mai normal. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 10:44 pm | |
| -Mersi...dar il am pe Dan pentru asta. ii spuse amuzata si isi linse usor buzele,dar totusi ii multumi pentru cadou si il pupa pe obraz. trecand la cadoul lui Mark. Desfacu curioasa cadoul, totusi calmandu-se cand ii spuse ca era ceva normal si cand vazu imensa trusta de machiaj ramase surprinsa. -Oooo, ce draguttt. spuse zambitoare si il pupa si pe Mark pe obraz , multumindu-i. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 10:48 pm | |
| John facu o fata neprea multumita dar recapitula cand fusese pupat pe obraz. La fel ca si el , Mark schita si el un zambet sincer, fiind fericit ca ii placuse cadoul. - Eu stiu sa fac un cadou normal, porcule. - E randul meu! interveni Kevin nemailasandu-i pe cei doi sa inceapa un potential razboi la ora asta tarzie. Cadoul meu, la multi ani Becka! zambi acesta oferindu-i cadoul. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 10:52 pm | |
| -Haidee Jhon, nu mai fi suparat. Promit ca iti voi folosi cadoul, dar nici in ruptul capului nu o sa iti spun. il ameninta tanara si desfacu cadoul de la Kevin, topindu-se cand vazu acel pui de pisoi. Il luase usor din cutie si observa ca avea si o funda la gat. -Awwww ce dragut e. Ohh, e atat de mic si inocenttt. spuse topita de micutul pisoi. Si cum ii pupase si pe ceilalti doi, facuse la fel cu Kevin multumindu-i pentru micutul pisoi ce statea cuminte in bratele ei. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 10:56 pm | |
| Kevin scoase limba victorios la cei doi caci se parea mult mai adrasa de capul sau decat a celorlalti doi la un loc. - Hahaha! facu John si Mark la unison cu dispret catre ei. Kevin isi mai scoase unca o data limba, fericit de reactia lor intorcandu-si apoi capul catre Marius care ramasese sa dea cadoul. Evident, mai era si Dan dar se parea ca el avea un plic. Ce dracu ii dadea? Bani? O felicitare de 20 de ani impliniti? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:00 pm | |
| Lasase micutul animalut jos pe masa, si parca o urmarea amuzand-o. Luase plicul de la Marius si il desfacu zambind incet cand citi titlul cartii. -Asta chiar va trebui sa o citesc. surase si il pupa pe obraz apoi, multumindu-i si acestuia fericita. Pisoiul se plimba curios de la unul la altul, in timp ce brazilianca il privi pe Dan. Doar el mai ramase . |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:05 pm | |
| - Ei .. sopti Dan ridicandu-se mandra de pe scaunul sau stiind ca doar el ramasese iar cadoul sau avea sa fie mult mai special decat al celorlalti. Mai ales ca venea de la ei. Cadoul meu, Becka, sopti Dan intinzandu-i plicul roz pe care scria "La multi ani" cu litere aurite. Iti amintesti discutia noastra de la Milano? Avocatii pot face foarte multe. Am aflat la ce facultate ai invatat si cu ce note ai inceput facultatea si am neguciat cu cea mai buna facultate de medicina si din toamna au spus ca te pot primi iar in primul an. Chiar vreau sa te vad doctora iar box-ul vreau sa-ti ramana doar hobby. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:07 pm | |
| Luase felicitarea si ramase blocata cand il auzi. Nu ii venea sa creada ceea ce facuse. Ii sarise in brate la propriu, zambind fericita. -Esti nebuun. Multumesc, multumesc foarte mult. Oh domane nu esti normal. ii spuse razand si plangand de fericire. Visul ei era sa termine facultatea de medicina, iar Dan il indeplinise. Isi sterse lacrimile si il saruta apasat fiind al naibii de fericita. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:11 pm | |
| Dan zambi fericit cand o vazu asa cum isi dorise. O prinse iar de mijloc ridicand-o in sus si privind-o acolo de jos dorind sa ii intalneasca ochisorii aia superbi. - Tatal tau ar fi fost foarte mandra de tine, sopti lasand-o apoi jos si infasurand-o cu imbratisarea sa dulce, calda si protectoare. Acum i-ati pisoiul si treci la culcare, ingerasule. Cei de la facultate au spus ca trebuie sa dai si tu examen de intrare ca restul, dar sigur in treci. O prinse in brate asteptand ca Marius sa ii prinda pisoiul si sa il puna in poala, urcand apoi pe scari in sus tipand la gasca lui un Noapte buna. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:16 pm | |
| Chicoti incet si luase pisoiul in brate, urcand cu Dan in dormitor. Lasase pisioul pe fotoliu, dezbracandu-se de rochita ramanand doar asa privindu-l. -Si tu, ma primesti pe mine. ii spuse privindu-l blanda. Stia ca se abtinuse din cauza ei mai bine de doua saptamni si chiar vroia sa fie cu totul a lui. -Vreau sa fiu a ta...cu totul. ii spuse sincera privindu-l in ochi cu caldura. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:19 pm | |
| Dan de sezbraca ramanand acum doar in boxeri. Se intoarse catre ea, afirmatie, care mai mult era o rugaminte il facusese sa se blocheze. - Esti sigura ca vrei .. ? sopti apropiindu-se de ea incercand sa o priveasca, cat sa isi mai astampere foame si totodata sa se abtina. Cam greu sa le impaci pe ambele, nu? Si eu vreau sa fi a mea ... numai a mea, sopti Dan lipindu-si nasul de al ei. Vrei sa te umplu de ziua ta? sopti tandru la ureche simtind cum acele cuvinte in excitau ca naiba. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:23 pm | |
| -Nu am fost niciodata mai sigura. sopti. Mhm, fa-ma doar a ta . sopti aceasta zambind incet. Il saruta usor, in timp ce degetele ei erau pe obrazul sau acum. Nu stia de ce tocmai in acea seara, dar vroia. Vroia sa stie ca este doar a lui de acum inainte. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:28 pm | |
| Dan nu mai rezista, organul sau eract iesind cu capul afara din boxeri numai gandindu-se ca o s-o aibe in pat. Ii prinse chipul in maini incepand sa o sarute tandru si apasat, buzele sale izbindu-se de ale fetei cautand sa le domine. Limba sa jucausa o cauta pe a iei, dorind sa o atinga si sa simta acea senzatie electrizanta. O dorea. O dorea mai mult decat oricum. Pe carcurs ce saruturile se intensificau, demonul incepu sa o traga usor dar sigur catre pat reusind intr-un final sa ii simta marginea. Se intinse pe salteaua moale, cautand ca trupul lui Rebeckah sa fie lipit in permanenta de el, la fel ca si buzele lor. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:30 pm | |
| Ii raspunse la sarut, continuand sa se joace cu limba lui si cand ajunsera pe pat, bruneta se freca lent de el, dar destul cat sa simta amandoi. Isi cobori usor buzele pe gatul sau, in timp ce trase de boxerii lui in jos , muscandu-l in unele locuri si incepand sa ii mangaie usor membrul erect. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:33 pm | |
| Dan stranse din dinti cand si-l simti mangaiat. Oricat si-ar fi dorit sa fie rasfatat, in seara asta treabuia sa aiba grija intai de orgasmul ei daca dorea sa o dezvirgineze incat sa nu o ucida. Inca ii era teama. Era o bestie. un monstru care nu putea sa se miste incet. Nu putea sa fie bland desi in ultimele saptamani reusise sa scoate ceva bun din el cum nu putuse in atatia ani . Ce facea fetita asta din el? O opri astfel din rasfatarea membrului sau, tragand-o in pat, urcandu-se deasupra si incepand sa isi faca treaba. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:35 pm | |
| Isi musca buzele, icnind de placere, degetele ei strangand deja marginea cearceafului. Ii era putin frica, nu avea de ce sa minta in legatura cu asta , dar avea incredere destula in Dan incat sa stie ca nu o va ucide. Ca va avea vanatai sau prostii de genul, nu ii pasa, cat timp continua sa respire. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:41 pm | |
| Dupa minute lungi de rasfat al intregului port neatins de alt barbat, Dan se pregati sa intre in ea. Isi mai bagase cate un deget, doua, deci spera ca o mai familiarizase putin. Cand o vazu suficient de uda si de ametita incat sa mai realizeze ca se pregateste sa intre in ea, Dan intra brusc, pe neasteptate si pana la capat, iar cand ajunse la perete se opri, chinuindu-se sa nu se miste, atat ca sa nu o doara cat nici sa nu o omoare. - Respira baby, te rog, respira! |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:43 pm | |
| In momentul in care o patrunse, aproape tipa din cauza durerii provocate, dar isi musca buzele pana la sange, arcuindu-si spatele din cauza durerii. Nu era obisnuita, deageaba incercase sa o familiarizeze cu degetul ca tot o durea ca naiba. Stranse de cearceaf atat de tare, incat ii amortisera degetele, dar nu mai conta acum. Respira repede, se pare ca inca era intreaga. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 11:47 pm | |
| - Tipa Rebeckah, nu te stii,o indemna acesta dorind sa o auda tipand decat sa o vada plangand din cauza ca se abtine. Cand se usura, stiind ca inca respira, Dan iesi cu totul din ea, inatrand mai apoi din nou pana la capat si , ca si prima data se opri din nou privind atent incercand sa cerceteze privirea ei plina de durere. Tipa ... sopti iar lipindu-si fruntea de a ei. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|