Autor | Mesaj |
---|
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 1:19 am | |
| Dan lasa capul in jos ochii axandui-se pe mana acesteia care in mod sublim nu o lasa in pace pe a lui. Ce sa ii spuna? ce sa aleaga? Nici macar el nu stia ce sa faca. Ii era teama. De el insusi. De trecut. Daca devenea ca el? Daca repeta ce facuse el? - Eu ... incepu acesta balbaindu-se nefiind deloc sigur pe sine. Eu nu vreau sa avortezi ... sopti acesta intr-un final, inchizand ochii. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 1:21 am | |
| Isi musca buzele cand il auzi si nu isi putu abtine un mic zambet. -Esti sigur sigur? Nu vreau sa regreti apoi si nici nu vreau sa te oblig cu ceva. Nu ai nici o obligatie fata de mine. ii spuse blanda. Nu dorea sa avorteze nici ea, dar totusi ii era frica. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:04 pm | |
| Ii prinse chipul intre palmele sale plasand un mic sarut pe frunte. - Doctorul vine in 30 de minute. Alegerea iti apartine. Daca nu il vrei, iti respect dorinta. Daca il vrei, voi fi aici, langa tine. Dar daca il pastrezi imi promiti ca te tii de medicina, altfel ti-l fur chiar eu din burtica. Mai trebuia si sa o ameninte putin, nu? Trebuia sa se tina si de studii. Nu dorea sa isi piarda iar visele. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:06 pm | |
| Zambi incet si il privi in ochi, ducandu-si degetele peste ale lui. -Promit ca ma voi tine de medicina...si vreau sa il tin. spuse inocenta si blanda. Niciodata nu fusese mai sigura decat acum. Chiar vroia acel copilas si avea sa se descurce si cu medicina si cu tot. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:10 pm | |
| Dan ii arunca un ultim zambet iesind apoi din camera si inchizand usa dupa el. Cand cobora jos, John deja il astepta in capul scarilor prvind atent catre el. - Ei? - Ei ce? i-o intoarse Dan iesind din casa fara sa ii mai arunce vreo vorba lucru ca il facu pe John sa ofteze. Complicat demon mai era. Greu de inteles. Sau de iubit. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:12 pm | |
| Se aseza pe pat oftand incet si astepta calma sa vina doctorul. Nu stia unde plecase Dan, dar nu stia nici cat de buna era decizia luata pana la urma. Isi musca buzele, intinzandu-se pe pat simtindu-se obosita. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:20 pm | |
| John urca pana in camera lui Dan impreuna cu doctorul . Stia ca doctorul e obijnuit cu casa insa avea maniere de gazda. - Sa va distreti, glumi John inchizand usa dupa el lasandu-i pe cei doi singuri in camera. - Buna, Rebeckah. Nu ne-am mai vazut de luni bune. Dan mi-a spus ca ai ' fluturasi' in burtica, glumi acesta deschizandu-si servieta. Presupun ca il pastram, nu? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:23 pm | |
| -Pai...in mod normal da. spuse muscandu-si buzele. Nu stia cat de sigur era Dan legat de asta, dar nu vroia sa avorteze orice s-ar intampla. Avea sa se descurce cu toate pana la urma. -Va fi ceva mai dificil cu facultatea si toate cele, dar va fi bine pana la urma. schita aceasta un mic zambet. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:27 pm | |
| Doctorul ii schita un mic zambet de incurajare incepand sa o consulte si sa-i ia si putin sange pentru analize. - Pentru radiografii va trebui sa vi cu Dan la spital. Nu am cum sa vin cu tehnoogia aia imens de grea dupa mine. Oricum, momentan nu cred ca se va vedea. Cand vi vom afla si in cate saptamani esti mai exact. DUpa alte cateva consultatii in liniste, doctorul isi stranse toate cele iesind. - Pana la urmatoarea intalnire, la revedere. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:29 pm | |
| -Multumesc, la revedere. spuse schitand un mic zambet. Ofta incet si se intinse pe pat apoi . Era obosita, nu se simtea bine chiar deloc vroia doar sa doarma si daca se putea sa fie intr-un univers paralel. Micutul pisoi se aseza langa ea, fix in dreptul pantecului lipindu-si capsorul de pantecul ei mieunand incet. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:35 pm | |
| Dupa doua ore Dan ajunse din nou acasa intrand in camera incet in cazul in care Beckah dormea. Si chiar asta se si intampla. Dormea atat de linistita, asemeni unui inger. Un inger cu un ghem al langa ea. Un ghem care statea lipit de pantecul ei. Incep sa fiu gelos pe motanul asta ... Sa nu te prind ca incerci sa-mi faci baitul un mielusel! il ameninta acesta in gand gezbracandu-se incat si intrand in baie. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:47 pm | |
| Se trezi incet cand auzi miscare in camera, motanelul sarind din pat si brazilianca simtind cum i se face rau. Fugi la baia de pe hol, lasandu-se pe jos si varsand din nou tot ce mancase in acea seara. Simtea cum deja nu mai avea ce sa verde, dar totusi parca se intampla in continuare. Ofta incet, tinandu-se de abdomen. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:54 pm | |
| Dan intra in baie dupa Becka simtind-o cum fuge din camera si realizand unde mersese. Nu ii venea sa credea ca avea sa vada o femeie vomand din cauza sarcinii. Din cauza lui. Se aseze usor si pe nesimtite jos langa ea pentru a-si trecura mainile in jurul pantecului, protectiv. - Sunt aici, langa tine...sopti acesta suav. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:56 pm | |
| Nu se asteptase la asta. Isi musca incet buzele, punandu-si una dintre maini peste ale lui , simtindu-se mult prea slabita . Isi musca buzele, potolindu-se intr-un final si ofta incet. -Imi pare rau. sopti aceasta. Nu ar fi vrut sa se intample nimic din toate astea, dar acum nici nu vroia sa faca un lucru pe care avea sa il regrete mai tarziu. Se ridica incet cu ajutorul lui , spalandu-se pe dinti si fata oftand incet, ramandn asa in fata oglinzii. Nu arata deloc deloc bine. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 3:59 pm | |
| Dupa ce se spala pe dinti si pe fata, Dan se apropie iar de ea incepand sa o legene in timp ce mainile sale puternice statea protectiv peste pantecul inca micut si neiesit in evidenta. - O sa fie baiat . Si va fi puternic. Si milostiv. Si aratos ca mine, sopti cuvinttele rar si clar in urechea fetei incercand sa o mai inveseleasca. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 4:10 pm | |
| Il privi socata. -De..cum? intreba. Nu intelegea de unde stia ce va fi, dar un mic zambet ii inflori pe buzele rosii. Avand mainile pe abdomen . Nu ii venea sa creada ca va avea un baietel. -Un tu, mai mic. sopti aceasta zambitoare. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 9:49 pm | |
| - Da, eu mai mic, sopti acesta lipindu-si capul de gatul ei dulce si apetisant. Si poate si un tu mai mica, chicoti dorind sa ii vada reactiile. Ar fi picant sa o incerca si sa o necajeasca putin, asa de dragul iubirii. Hai .. hai sa facem baita, okey? Se apropie de cada inca tinand-o bine cu o mana in timp ce cu cealalta dadu drumul la robinet. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 9:52 pm | |
| -Sa nu exagerram. ii spuse amuzata. Zambi dulce si dadu afirmativ din cap, oftand incet, intorcandu-se in bratele lui si incepand sa il dezbraca usor sarutandu-l scurt. Se bucura stiindu-l acolo, ca va fi mereu langa ea cand era nevoie si toate cele. Isi musca usor buzele, degetele ei plimbandu-se pe abdomenul sau. -De unde stii ca e baiat? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 9:59 pm | |
| Dan chicoti usor dezbracand-o si pe ea pentru ca, atunci ca apa deja era pana la linia limita, Dan dadu drumul la o tona de gel facand cateva valuri si bagand-o mai apoi in cada. Intra si el destul de rapid, strecurandu-se langa ea pentru a putea avea acces acolo unde ii placea lui cel mai mult. - Si ... sopti in timp ce isi lasa mana in jos, cum a fost la examene? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:01 pm | |
| Zambi dulce, cand simti apa calda , fiind mult mai bine stand in bratele lui si isi linse usor buzele. -Bine, la sfarsitul saptamanii aflu rezultatele si trebuie sa merg si la control. spuse zambind incet si isi musca buzele. Mai am oricum toata saptamana examene. continua oftand incet. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:14 pm | |
| Dan isi trecu mana prin parul ei fortandu-i gatul, usor, dar hotarat sa se aproapie de chipul sau pentru a-i plasa un sarut pe buzele alea obranice si picante. Insa tocmai cand reusi sa si le lipeasca de ale ei, usa de deschise in prag aprand un John relaxat si bine dispus. Asta pana cand ii vazu. - A!! .... ipocriti ce sunteti! tipa ducandu-si prosopul la fata. Parca aveati propria baie! Ce cautati la cea comuna?! |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:18 pm | |
| Isi puse degetele pe dupa ceafa lui, vrand sa il sarute, dar Jhon ajungea la cele mai nepotrivite momente. -Stim ca ne iubesti, si noi te iubim acum iesi. ii spuse tanara amuzata. A fost singura baie libera cand mi s-a facut rau , acum poti pleca? inteba amuzata privindu-l pe Dan. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:21 pm | |
| - Hm .. facu John intorcandu-se usoe pe calcaie. Isi dadu prosopul jos apucand usa si cand sa o inchida tipa victorios: Inseamna ca am tot jacuzziul lui Dan doar pentru mine! si astfel o si inchise, intrant glont in baia lui Dan si incuind-o ca sa nu fie deranjat. - O ... o sa il omor ... maie nervos insa pana la urma isi lasa ideea in pom pentru ca in acel moment trebuia sa continue sarutul. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:24 pm | |
| -Mai incolo babe, acum esti ocupat. surase aceasta. Il saruta usor, zambind in coltul gurii simtindu-se bine, simtind acei fiori calzi in tot corpul cand il saruta, muscandu-l jucausa de buza inferioara si zambindu-i inocenta. Pentru ea, acel moment era foarte special, mai ales ca nu apucasera sa stea mai deloc impreuna. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:30 pm | |
| Dan incepu sa ii lase sarutari scurte si dese, apasate si pline de placere. Pline de pofta si de sete de sex. Doamne ... nu o mai facuse de aproape o luna! Nu mai facuse sex de atatea saptamani ... singura alinare a lui era trupul fetei care ii apartinea. Dupa cateva minute lungi de sarutari si placere oferita fetei,demonul deja isi simtea scula intarita pe pantecul acesteia, mangaind-o. - Oare baiatul meu se supara daca il zdruncin putin ... ? miorlai acesta facand o fata de catelus. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|