Autor | Mesaj |
---|
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:29 pm | |
| John se opri din vers privind-o putin de parca chipul sau ar fi mimat un "A..asta era" . - De ce ai plans? Te-a lovit? intreba insa neprea crezand ca ar fi dat in ea. Mai bine vorbesti cu el pe acest subiect, sopti la urechea ei, schitand un zambet smecher si mai apoi fugind inainte, lasand-o singura ca si cum ar fi lasat-o sa mediteze. Insa ca se opreasca la masa, John inainte direc la bar pentru a-si alege de baut. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:32 pm | |
| Il privi ciudat, gandindu-se la ceea ce ii spuse. Nu intelegea legatura, nu o vedea chiar deloc. Se aseza la masa langa Dan si isi musca buzele. Nu stia ce ar putea sa ii spuna in acel moment, asa ca preferase sa taca, sa nu spuna nimic incercand sa isi dea seama care era legatura. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:34 pm | |
| Cand Dan o simti asezandu-se langa el, intreg corpul simti cum i se incordeaza instantaneu. Maximarul i se strange , acum paiul fiind strang de catre dinti, nemaiputand sa faca trecere bauturii. - La ce hotel vom sta ? Avem deja rezervari? intre Mark curios. Dan insa se multumi doar sa dea din cap aprobator. - 5 stele, continua John asezandu-se langa ei. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:38 pm | |
| Ii asculta calma, oftand incet si simtind acel gol in stomac. Nu mai intelegea absolut nimic acum, era o situatie mult prea ciudata. Isi musca buzele ducandu-si degetele la tampla. O durea capul si nu stia de ce. -Merg pana la farmacie. spuse tanara si se ridica, plecand de la masa. Observase ca in apropierea cafenelei se afla o farmacie, si chiar avea nevoie de ceva pentru durerile de cap. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:42 pm | |
| - Ai bani? o intreba brusc Dan. De cand plecasera de acasa, aceasta era prima intrebare pe care i-o adresase. Intr-un final. Baiatii nici macar nu o auzisera cand spusese unde pleaca fiind prea concentrati in ideile si planurile pe care le faceau pentru acea vacanta de la Milano. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:44 pm | |
| -Da, ma descurc. ii spuse schitand doar un mic zambet slab. Intra in farmacie si isi luase o cutie de calmante, iesind apoi. Se intoarse la cafenea si merse sa isi ia si o sticla de apa, asezandu-se apoi la masa. Luase doua calmante si le bause , punandu-le in geanta si privind absenta inainte. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:44 pm | |
| -Da, ma descurc. ii spuse schitand doar un mic zambet slab. Intra in farmacie si isi luase o cutie de calmante, iesind apoi. Se intoarse la cafenea si merse sa isi ia si o sticla de apa, asezandu-se apoi la masa. Luase doua calmante si le bause , punandu-le in geanta si privind absenta inainte. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:48 pm | |
| Dupa aproape o ora de stat la terase, intr-un final baietii se hotarara sa se ridice. Luara doua taxiuri, John avand grija ca de data asta sa ii puna in acelasi taxiu, insa impreuna cu Kevin. Hotelul in care Dan facuse cazare era unul dintre cele mai mari din tara. Extrevagand, scump si perfect pentru ei. Dan dorise sa mai ceara o camera pentru el ca sa nu o mai imparta cu Rebekha insa John nici nu dorise sa auda, capituland astfel. Cemerele lor se aflau la etajul 10. O priveliste mirifica asupra orasului. Intrase in camera de hotel punand valizele langa pat apoi trantindu-se pe burta si punand capul pe perna. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:50 pm | |
| Tot drumul tacuse si totusi trebuia sa vorbeasca cu el, sa afle de ce. Ce s-a schimbat atat de brusc. -De ce te-ai schimbat asa brusc cand m-ai vazut plangand? intreba serioasa. Nu merita sa o ia pe ocolite, asa ca prefera sa il intrebe direct sa stie. Atunci se schimbase totul ca pana atunci nu avusese absolut nimic. Isi musca buzele si se aseza pe partea libera de pat asteptand raspunsul lui. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:53 pm | |
| Dan stranse perna cu pumni cand auzi intrebarea. Tacu cateva secunde bune insa intr-un final se hotara sa se ridice din pat ca sa mearga la baie drept scuza. - Nu m-am schimbat brusc, minti intrand in baie insa uitand sa o mai incuie. Dadu drumul la robinet spalandu-se pe fata cu apa rece iar dupa ce o opri se profti cu mainile de ghiuveta inchizand ochii. Cosmarurile ii aparura din nou in cap insa de data asta nemaifiind in somn. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 10:55 pm | |
| Nu renunta la asta. Merse dupa el si isi puse usor degetele pe mana lui. -Ba da...te rog. De ce? Ce s-a intamplat? intreba. Il privea trista, muscandu-si buzele destul de tare si privindu-l rugatoare. Vroia sa stie, era vorba de tot pana la urma si chiar trebuia sa stie. -Te rog Dan... sopti iar . |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:00 pm | |
| Dan tacu cateva minute bune privind oglinda sau mai bine zis, ceva in spatele ei. - nu vreau sa vorbesc despre asta, raspunse taios smucindu-si mana si iesind din camera. Vreau sa te intorci inapoi la viata ta si sa-ti traiesti visul. Iti cumper eu un apartament nou tot in zona. Se intinse la loc in pat punandu-si perna in cap maraind de durere si furie. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:02 pm | |
| -Nu am nevoie. Ma descurc singura. spuse. Dar tot nu putea sa o lase balta, vroia sa stie oricat de rau ar face situatia. -Te roog spune-mi. Ce naiba mai vrei sa fac ca sa imi spui? intreba si atunci ii picase fisa. Culca-te cu mine. spuse brusc. Nu stia sigur de ce o spusese, dar era atat de hotarata de acest lucru, incat si ea se mira . |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:08 pm | |
| Dan ridica capul ramanand masca. Nu ii venea sa creada ca si-ar fi dat virginitatea la schimbul unul secret care nici macar nu ar fi putut fi cine stie ce. - Iti dai virginitatea in schimbul unul secret? Nu pot sa cred! Pana cum cateva ore ai fi facut orice numai ca sa nu te atinga altcineva inafara de Fat-Frumos care inca nu venise, iar acum ti-ai oferio. Si imi zici mie ca sunt schimbator ca un cameleon! |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:11 pm | |
| -Da nu am zis ca imi dau virginitatea in schimbul unui secret. Iti pasa atat de mult de ce vreau sa ma culc cu tine? Stii cum m-am simtit cand mi-ai spus ca sunt libera sa plec? E ca si cum ai fi rupt o parte din mine? Nu stiu de ce ma simt asa, nu stiu de ce naiba incerc sa scot ceva de la tine, cand clar nu am cum. Ce vrei defapt Dan? Ce naiba vrei sa mai fac ca sa pot vorbi cu tine despre ce s-a intamplat aseara? De ce nu imi spui?! spuse deja exasperata de toata situatia privindu-l. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:16 pm | |
| - Pentru ca nu vreau sa vorbesc despre trecutul meu, bine?! tipa acesta privind-o direct in ochi insa realiza ca ochii lui deja erau negri. Te-am amenintat, aproape te-am strans de gat si ti-am rupt, si eram sa iti dau si o palma! O sa ma intorc la curlvele alea care abia asteapta sa fie platite pentru o amarata de placere. Si asa ele au gaura destul de mare incat sa nu le omor. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:19 pm | |
| Il privi perplexa, simtind cum cuvintele dureau mai rau ca o palma. -Mai bine ma loveai . ii spuse sec. Nu mai spuse nimic altceva doar se intoarse pe calcaie si se aseza pe canapea cu genunchii la piept privind in gol. Nu stia de ce cuvintele lui o raneau atat de mult, dar nici nu mai avea sa insiste acum. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:22 pm | |
| Dan ofta lasandu-si iar capul pe perna privind in gol pe fereastra. - Tatal tau sigur ar fi fost mandru sa stie ca are o fata cuminte, sopti mai mult pentru el stiind insa ca il auzise si ea caci erau aproape. Si chiar avusese dreptate nu, ce orfana s-ar fi pastrat atat de pura si cuminte? Multe nici cu parinti grijulii nu si-o pastreaza. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:24 pm | |
| -Care a incercat sa se omoare de atat de multe ori? Am facut destule porcarii, ca sunt virgina e egal cu zero la altele ce am facut. spuse absenta, privind pe fereastra acum. Isi rezema capul de marginea canapelei muscandu-si buzele. Situatia era din ce in ce mai aiurea intre ei. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:28 pm | |
| - Nu prea e usor sa supravietuiesti si sa te mai duci si zilnic la sara fara sa primesti un ajutor de la cineva. Cred si eu ca ai facut prostioare.
John si Mark mersera la camera lui Marius si lui Kevin incepand sa joace carti si poker uitand ca Dan si Rebekha acum erau singuri si mai mult ca sigur acum se 'ciufuleau' |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:32 pm | |
| -Dar surprinzator am supravietuit...mai bine muream . murmura. Nu se simtea nici cum, ii venea sa planga, dar nu putea. Ar fi vrut sa tipe la el sa ii spuna ce are de zis, dar nici asta nu se mai simtea in stare. Isi musca buzele, ramanand tacuta doar privind in gol fara sa mai fie in stare de ceva acum. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:39 pm | |
| - Intotdeauna sa lupti pentru viata ta ! tipa acesta la ea ridicandu-se cu ochii din nou negrii. Insa abia dupa ce o spuse realiza ca tipase din nou la ea. Ramase putin blocat insa pana la urma pufai terminat. Era un montru. Asta era. Se ridica mergand pe balcon punandu-si mainile pe marine si apoi sustinandu-si capul pe ele, oftand. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:41 pm | |
| Nu mai reactionase cand tipase la ea, ce rost mai avea? Ajungeau iar sa se certe si nu mai vroia. Isi musca buzele si se ridica, mergand in spatele lui, punandu-si bratele in jurul acestuia si lasandu-si capul pe spatele lui. -De ce? Nu merita sa mai lupt...nu am pentru ce. sopti aceasta. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:44 pm | |
| Dan isi musca buzele cand se simti imbratisat. Doamne cat de bine se simtea venind de la o fiinta asa de inocenta si cuminte.! - Pentru tine. Pentru visele tale. Pentru tatal tau care sigur vrea sa te vada sus. Viata nu e o c*rva mereu. Nu rezista. Ii prinse o mainile cu una din ale sale, tragandu-le catre balustrada, langa a sa. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Joi Iul 31, 2014 11:47 pm | |
| -Poate...spuse incet. Nu ripostase, chiar daca ea cedase pentru a doua oara in fata lui acum chiar nu ii mai pasa. Nu mai conta nimic in acel moment, decat faptul ca era langa el. Isi musca usor buzele. -Chiar vrei sa plec...? intreba cu o anume frica in voce. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|