Autor | Mesaj |
---|
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:01 am | |
| - Esti bine? Vocea puternic de masculina si de groasa a lui Dan rasuna in intreaga incapere. Demonul se aprope cu pasi lenti si leganati catre fata pana cand reusi sa ajunga langa ea si sa-si infasoare mainile in jurul mijlocului ei subtire. Doctorul ajunge aici intr-o ora. Mai bine mergi si te bagi in pat si vin eu la tine cand ajunga, bine baby? |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:03 am | |
| -Ma dor coastele, dar sunt bine. Spuse si isi lasase capul pe pieptul acestuia, muscandu-si usor buzele oftand. Il privi in ochi si zambi incet atingandu-i obrazul. -Ok, nu ar strica sa ma intind putin. spuse si il saruta scurt zambindu-i cald, urcand apoi inapoi la dormitor, punandu-se in pat . |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:08 am | |
| Dan zambi multumit cand o vazu pe Becka intrand in camera ascultatoare si facand ceea ce o rugase. Se reintoarse inapoi in bucatarie unde el si baietii incepura un joc aprig de carti. Poker impreuna cu multe alte minunatii cat sa treaca timpul ala plictisitor. - Nu mai trisa, idiot ce esti! Kevin tipa ca un nabun catre Marius care de fiecare data stia sa trisese. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:12 am | |
| -Ridica-ti tricoul te rog. ii spuse doctorul. Brazilianca il ascuta, ridicandu-si tricoul lasand la vedere soldurile si coastele. Acesta incepuse sa o consulte, dar Beckah se retrase usor din cauza durerii, privind-o intrebator. -Te doare tot timpul? intreba. -Da..nu pea ma pot misca si e o durere din aceea surda. explica aceasta cat mai bine. Doctorul continua sa o priveasca, rugand-o sa se ridice ca sa se poata uita mai bine la vanataile ei. -Vanataile vor trece in vreo saptamana, sa speram. Nu par a vi vene sparte, dar nu pot sa imi dau seama doar peste cateva zile. In schimb, ai doua coaste fisurate si va trebuit sa fii bandajata tot timpul si sa ai mare grija sa nu te antrenezi pentru cel putin doua luni. ii spuse serios. O dadu cu ceva crema, bandajand-o apoi si coborasera impreuna. -Multumesc mult doctore. ii spuse aceasta schitand un mic zambet si merse la baieti chicotind incet. Doar sa nu va omorati. spuse. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:15 am | |
| Dan trecu ca un soim pe langa Becka iesind pe usa afara pentru a-l cauta pe doctor si sa afle ce are mai exact. Nu dorea sa riste sa afle direct de la fata ce patise. Ii era ca avea sa mai 'omita' unele chestii - Deci? vie sau 'vie'? glumi John care incepuse sa rada primul fiind insa urmat repede de ceilalti 3 amici ai sai. Cate saptamani, luni, ani nu mai are voie sa te atinga? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:19 am | |
| -Nu ma fa sa te bat. ii spuse razand tanara si ofta usor. Poate sa ma atinga nu e vorba de asta, doar nu mai am voie sa ma antrenez cateva luni de zile. Am doua coaste fisurate si pana peste cateva zile nu voi sti daca sunt cateva vene sparte sau nu. ii spuse calma. -Nu pare nimic rupt, dar coastele clar nu sunt in regula. S-ar putea sa aiba si osul de la sold fisurat, din aceasta cauza o doare cand se misca. Cateva vene sparte, de aceea sunt vanataile si vor dura destul de mult sa treaca, dar ce ma ingrijoreaza sunt coastele ei. Se pare ca este ceva mai vechi de atat si ar trebui sa ii fac un film, pentru ca e a doua fisura mai urata ca prima si daca coastele ii cedeaza acum nu cred ca va mai sta dreapta prea curand. ii spuse doctorul. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:23 am | |
| De la cateva vanatai am ajuns la coaste rupte... perfect Da. Dan ii multumi docturui pentru explicatii, spunandu-i ca o s-o aduca vineri pentru a face cateva radiografii si filme, intrand in casa dupa ce stranse mana cu el. - Becka, in pat cu tine, sopti Dan luand-o imediat in brate si urcand scarile cu ea. Iti aduc laptopul sa cauti pe net ce vrei sa-ti cumpere John pentru facultate si nu te ridici decat pentru baie din pat |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:24 am | |
| -Daan, ma simt bine. Vreau sa merg la cumparaturii. se planse aceasta privindu-l in ochi suparata. Ce s-a intamplat? spuse privindu-l atenta. Nu era greu sa observi acea schimbare brusca de comportament si astepta niste raspunsuri din partea lui , stand cuminte in bratele sale fara sa se mai fataie. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:27 am | |
| - Fara cumparaturi. Nu ai cum sa iesi doua luni din casa deci nu prea o sa ai nevoie de haine. Doctorul a spus sa te misti cat mai putin posibil iar vineri mergem sa facem cateva radiografii ca sa fie el complet sigur de starea ta de sanatate. Acum stai cuminte in pat, sopti intinzind-o pe moliciunea saltelei, pana cand revin eu cu laptopul. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:29 am | |
| Il prinse de mana, facandu-l sa se aseze langa ea si il privi serioasa. -Ce am defapt? intreba serioasa. Vroia sa stie adevarul. Nu ii spusese ca nu mai avea voie doua luni sa iasa din casa si chiar nu intelegea de ce nu i se spusese tot. -Si vreau adevarul, fara ocolisuri fara nimic. continua serioasa. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:34 am | |
| - Doctorul a spui ca ai doua coaste fisurate .... mormai Dan sperand ca stia deja de acesta asptect. Deja se imtea aiurea ca ii rupsese coaste, nu dorea sa o mai tot repete. A spus sa faci cat mai putina miscare. Deci aici intra si "nu te ridica prea mult din pat". Acum adihneaste-te ingeras , sopti lipindu-si buzele de ale ei. Cand iesi, Dan intra in biroul sau privat cautand printre hartii laptopul. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:41 am | |
| -Stiu asta.. Dar nu mai apuca sa ii spuna ceva ca iesise. Ofta si se facuse comoda in pat, asteptandu-l sa se intoarca. Isi musca usor buzele, stand cuminte in pat, lasandu-si capul pe spate oftand. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:44 am | |
| Dan reveni repede instalandu-si laptopul deja deschis pe pat, langa fata si plasand cu ajutorul unei mufe inca o tastatura incat sa o poata tine usor in mana. Alba, micuta si perfecta pentru ea. - Am putina treaba, cand ai nevoie de ceva, dai un mesaj pe Skype lui John si vine sau o trimite pe menajera. Plasand un ultima sarut pe frunte, demonul iesi val vartez afara. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 12:46 am | |
| Ofta incet si isi cautase un film. Nu avea ce face si nici singura nu ii placea sa stea, asa ca ii lasase un mesaj lui Jhon rugandu-l sa vina sa stea cu ea daca nu era ocupat. Gasise intr-un final un film, facandu-se mai comoda in pat si privind absenta pe fereastra. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 4:03 pm | |
| John intra val vartej in camera plin de vervi. Auzi la ea, dorea sa ii tina de companie? - Sa-ti tina pisoiul companie, marai aruncandu-i pisoiul in brate. Am treaba, printesa lui Dan, marai vizibil nervos. Sa nu te prind ca vrei sa-ti cumpar ceva in urmatoarele 2 ore. Am meci de vazut. Inchise usa dupa el zgomotos coborand plin de nervi deranjat de la tv. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 4:07 pm | |
| Isi dadu ochii peste cap , in timp ce pisoiul se cuibari langa ea. Ofta incet si mangaind absenta micutul animal dand drumul la film. Nu avea nimic mai bun de facut, asa ca nu mai conta acum si nici nu intelegea de ce reactionase Jhon asa. Nu il obligase, ii spusese daca poate. Lasase asta deoparte, neavand chef sa isi mai bata capul si se intoarse pe o parte, inchizand ochii adormind in scurt timp. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 4:42 pm | |
| Dupa cateva ore Dan intra in camera incet observand ca Beckah adormise. Ce fetita cuminte. Se linistea stiind ca nu era nici chiar asa de incapatanata pe cat parea uneori. Pisoiul il simti imediat caci ridica capul de pe cealalta perna, perna mea..!! venind catre margine cu pasi micuti si dragalasi. Inchise usor clapa de la laptop, punandu-l pe jos pentru a se putea instala in pat langa ea. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 4:44 pm | |
| Cand il simti pe Dan ca se asezase in pat, se cuibari instant langa pieptul sau, simtindu-se ai bine. Zambi incet, dormind in continuare. Se simtea asa obosita si nu stia de ce , dar se pare ca ii placea sa doarma cam mult, mai ales ca nu putea face nimic altceva decat sa stea in pat. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 4:49 pm | |
| Isi trecu o mana sub trupul sau , tragand de ea mai aproape si practic protectand-o. Incepu sa o priveasca, muscand de buza de jos fara sa realizeze. Arata superb, era minunata si parea asa firava desi avea o forta destul de mare si fusese in stare sa-i ucida lui Mark micutul aproape instantaneu. Si totusi, daca avea sa mai continua tot asa, avea sa o distruga complet. Dar de cand ii pasa lui? De cand se gandea la nevoile celorlalti? De cand venise, Beckah il dadu complet peste cap de nici el nu se mai recunostea. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 4:58 pm | |
| Se trezi incet, somnoroasa privindu-l. -Heei. sopti pe un ton somoros si copilareste privindu-l zambitoare. Isi freca usor nasul de gatul sau zambind incet si privindu-l apoi in ochi. Nu tinea minte cand adormise, ce se intamplase, sau cat era ceasul macar. -Car e ceasul? intreba curioasa. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 5:18 pm | |
| Dan ridica telefonul aratand catre fata ecranul gigant care ii arata ora. 5 ... deja se dusese si acesta zi. Uneori avea impresia ca timpul trecea cam prea repede pe langa el . - Ai dormit bine? Te simti putin mai bine? Au incercat sa te mai lase durerile? Vocea lui Dan rasuna pe fruntea fetei facandu-l sa nu mai reziste si s-o sarute. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 04, 2014 5:20 pm | |
| Zambi incet si isi puse mana la ochi cand observa lumina telefonului sau. Se obisnui intr-un final cu lumina si privi ceasul incruntandu-se putin, dar nu mai spuse nimic pe moment. -Da, am dormit bine. Ma simt bine si nu ma mai doare nimic acum . E in regula. ii spuse blanda zambind dulce. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Sam Aug 09, 2014 10:58 pm | |
| Dan schita un mic zambet pentru ca mai apoi sa inchida ochii adormind aproape instant. Ramasese cu palma peste mana fetei si cu cealalta tinuta deasupra capului in timp ce capul ii aluneca intr-o parte cu gura intredeschisa. Nici nu mai simti cand motanul se puse pe abdomenul sau facandu-si culcusi de parca era proprietatea lui trupul demonului. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Sam Aug 09, 2014 11:21 pm | |
| Zambi incet, adormind si ea in scurt timp. Era inca obosita si nu avea ce face toata ziua decat sa doarma. Se cuibarise in bratele lui Dan si adormise parca instant. Dimineata venise repede,iar razele calde ale soarelui se jucau pe chipurile lor acum. Se incrunta si se ridica incet din pat, tragand draperiile. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Sam Aug 09, 2014 11:29 pm | |
| Dan se ridica din pat cu un miorlai care mai tarziu fusese acompaniat de al pisicutei suparate ca picase de pe cuibul sau. - Neata. incepu sa se intinda si sa se tranteasca din cand in cand in pat dupa ce se mai ridica. Era modul lui de a se trezi mai repede. Ce ai facut ieri? Iti spun eu, ii taie acesta calea de raspuns. Nimic. Acum ... mormai scotand din sacou, care se afla pe taburetul de langa pat, cateva sute de dolari, intinzandu-i, te duci si iti cumperi caieti si carti. As merge cu tine dar am o intalnire ... mh, neprea placuta. Te duce soferul. Se ridica mai apoi ca ars iesind din camera cu hainele de eri, cu care adormise. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|