AcasaAcasa  NewsNews  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Do or die - Pagina 10
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!
Bine ați venit pe forumul nostru!
Foru-Girls este un forum de discuții.
Alătură-te nouă și distrează-te! Ai la dispoziție o mulțime de secțiuni. Poți să-ți spui părerea, să faci teste, să participi la concursuri, să RPG-uiești, să-ți arăți talentele sau să-ți creezi propriile fan-cluburi.

Înregistrează-te și fă parte din cea mai mare comunitate de fete din țară!

!! PENTRU A PUTEA VEDEA INTREG FORUMUL TREBUIE SA FITI LOGATI!

Distribuiţi

Do or die

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
pikachu
pikachu
feminin Mesaje : 1785
Bani : 1883
Multumiri : 7
Localizare : Peste tot si nicaieri

Super-Fan Forum
Do or die - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeMar Iul 29, 2014 4:39 pm

Rezumarea primului mesaj :

OOC : Beckah -> Do or die - Pagina 10 67tyxw

Ic: Luna era acoperita de norii negrii, semn ca avea curand sa ploua. Ofta usor, inchizand usile de la sala cu cheia , avand geanta pe umar. Parul lung si negru ii cadea pe umerii deabia acoperiti de maieul mult prea stramt. Nu era nimic nou pentru ea, doar faptul ca statuse mai tarziu de unspe in acea seara .
Era ceva normal sa se antreneze, practic pentru asta traia. O lua la pas spre apartamentul infect in care locuia. Era obisnuita sa mearga singura seara pe strazile pustii ale orasului, nu era nimic nou. Dar parca in acea seara era ceva schimbat. Se simtea urmarita si nu stia de ce, sau de unde sa o ia defapt. Incepuse sa grabeasca pasul, auzind pasi in spatele ei care o luasera si ei mai repede.
Sus In jos

AutorMesaj
Krisù
Krisù
Taur Mesaje : 1816
Bani : 51946
Multumiri : 0
Varsta : 36

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Iul 31, 2014 11:51 pm

- Nu ... murmura Dan lasand iar capul in jos. Dar daca nu te las sa pleci de ucid. Il durea inima si orgoliu sa o lasa sa ii scape printre degete. Asa femeie perfecta sa ii ceara sa plece. Se simtea ca un nebun nu alt ceva. Sa trimite inapoi in acea viata ingrozitoare? Orfana, fara nimeni alaturi? Sa se chinui? Nici eu nu am mama ... murmura acesta cedandu-i intr-un final
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Iul 31, 2014 11:53 pm

-Nu o sa ma ucizi... spuse.
Se strecura pe sub bratul lui, ajungand in fata acestuia si il privi acum in ochi blanda.
-O sa pot sa iti rezist, doar nu ma lasa sa plec. sopti.
Isi musca buzele trista cand il auzise, iar degetele ei se asezasera usor pe obrazul lui.
-Imi pare rau. sopti cu referire la ceea ce ii spusese.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:08 am

Dan isi lasa capul catre ea cand o vazu ca se strecoara pe sub prat cerand ca o pisica alina. Doamne cat de mult il putea ametea!
Schita un mic zambet tragand-o cu mana la pieptul lui nepreafiind constient de miscare.
- Aveam cinci ani cand mama mi-a prins tatal impreuna cu alta femeie. Au inceput sa ce certe destul de rau si mult pe tama asta insa pana la urma tatal meu a cedat nervos si a inceput sa mi-o bata pe mama si s-a mai lasat pana nu a ucis-o. Eram in camera alaturata. Am vazut cum moare la cativa metri de mine neputand face nimic. In ziua aia am realizat ca dragostea nu exista ... . Multi ani mai tarziu cand m-am culcat cu o fata aproape la fel de inocenta ca si tine am omorato ... in seara aia m-am simtit ca si taica-miu. Un ucigat si mi-am vazut iar mama, aproape in aceeasi ipostaza ca acea fata . In acea seara mi-am jurat ca nu voi mai lovi sau ucide vreo femeie.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:13 am

Il asculta atenta, simtind un gol in stomac si il imbratisa usor.
-Nu esti ucigas, nu ai ucis-o din propria initiativa. Nu ai vrut, s-a intamplat pur si simplu. Si ba da dragostea exista, eu cel putin cred ca esti dragoste adevarata, suflete pereche si asa mai departe. 
Isi ridica privirea spre el, mangaindu-i bland obrazul.
-Imi pare rau, pentru tot ce s-a intamplat. sopti.
Nu il mai astepta sa spuna ceva, doar isi lipi buzele de ale lui, intr-un sarut dulce, tandru .
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:20 am

Dan accepta sarutul lipindu-i trupul si mai mult de al sau strecurandu-si limba obraznic in gurita ei incepand sa examineze fiecare dintisor si coltisor din gurita ei obraznica.
- Ce sti tu despre dragoste, mititio? chicoti Dan prinzandu-i barbia cu gedetele, ridicandui-o putin incat sa il poata privi atent. Tu nici macar nu ai realizat si nici nu ai luat in seama cand eu ti-am spus ca sunt demon. Ti se par perfect pentru tine fara ca macar sa ma incerci in pat?
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:22 am

-Nu sunt mica daa. spuse privindu-l suparata si ii zambi incet apoi. Nu trebuie sa ma culc cu tine neaparat pentru a stii ca esti perfect. ii spuse blanda. Nu e nevoie neaparat de sex pentru a putea iubi o persoana. Si ce daca esti demon? Daca mi-ar fi pasat atat de mult de ce esti, nu cred ca insistam sa raman cu tine. spuse privindu-l inocenta in ochi.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:28 am

O apuca de pulpe, ridicand-o in brate, intrand cu ea in camera.
- Semeni asa mult cu mama ... sopti intinzand-o in pat si asezandu-se si el langa ea privind-o atent ino chii ei inocenti.
Un bubuit in usa in trezi insa la realitate. Marai si se ridica deschizand usa pe ea intrand John cu unul din ranjetele lui stupide.
- Unde mergem in seara asta? Baietii vor sa incercam cluburile.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:30 am

Ii inconjura talia razand si zambi cand o lasase pe pat, injurandu-l in gand pe Jhon cand dadu buzna in camera.
-Daa, mergem? Te rooog Dan. il ruga aceasta inocenta privindu-l dulce in ochi si fataindu-se in pat ca un copilas.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:33 am

- Se pare ca inocenta incepe sa fuga de ea, glumi acesta privind-o cum sa fataie ca un copil. Ma intorc la joc pana nu isi fac aia cartile. Iesi in fuga din camera, trantind-o in urma sa.
Dan nu se mai sinchisi sa spuna ceva insa se intinse la loc in pat tragand-o pe fata mai aproape de trupul sau pentru a se asigura ca ii lasa un sarut pe frunte.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:35 am

Zambi dulce si se cuibari langa el. Incepuse sa isi plimbe degetele lent pe pieptul sau, dar nu o facea intentionat. Nici macar nu realizase pe moment ce face, dar era ok. Ii privi gatul si nu se putu abtine sa nu lase un mic sarut si sa il muste jucausa. Ei ii ardea de joaca acuma.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:39 am

Ii ardea de joaca se pare. Ori asta, ori era beata. Deci credea mai mult pe prima varianta.
Ii prinse iar barbia cu mana, ridicand-o incat sa isi lipeasca buzele intr-un sarut violent de apetisant cautand placere si dorinta.
- Ai un gust atat de bun ... sopti printre saruturile pe care se indura sa le mai rupa. Alte neamuri nu ai? intreba din senin, simtindu-se curios.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:41 am

Ii raspunse la sarut, muscandu-l usor de buza inferioara.
-Din cate stiu eu nu...raspunse dand usor din umeri.
Se puse deasupra lui, zambind usor si sarutandu-l iar, in timp ce il prinse de maini, impleticindu-si degetele cu ale lui, tinandui-le pe pat deoparte si de alta a lor.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:50 am

Dan schimba repede rolurile, urcand el sus, incepand din nou sa domine. Se lipi cu buzele de urechea Rebekhei, sugand putin zona inainte sa isi faca vorbele auzite.
- Ei, boxeoro, hai sa te vad cum te lupti cu mine pentru dominatie.
Isi lipi buzele de obrazul ei, de gat, muscand si suganz zona destul de pervers, reusind ca dupa 5 minute sa lasa un semn de toata frumuseata incat sa il vada toti barbatii.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:51 am

-Ahhh. sopti aceasta.
Isi musca buzele, intorcandu-se din nou, fiind deasupra lui. Il musca si ea de gat, dandu-i drumul la maini si tragand de camasa fara sa ii pese ca o rupse in acel moment.
-Ups. spuse zambind dulce, incepand sa ii sarute pieptul si isi lasase unghile sa traseze linii pe bratele acestuia.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:55 am

Dan marai pervers cand se vazu fara camasa . Asa, ei? fetita rea. Drept razbunare, demonul se smuci din nou, schimband rolurile si ajungand el sus facand cu bluza fetei la fel cum facuse si ea cu camasa lui.
- O sa incet sa am grija sa nu-ti mai rup hainele ca cine stie cate sute de dolari arunc la gunoi ... marai bagandu-si capul in sanii ei, lingand zona din cand in cand.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 12:58 am

-Chiar iti pasa acum de asta? intreba amuzata.
Zambi usor cand se trezi iar cu el deasupra, unghile ei zgariindu-i usor spatele si intorcandu-se, dar picand din pat deasupra lui.
-Ups.. spuse incepand sa rada, in timp ce ii desfacea cureaua si blugii, aplecandu-se si tachinandu-l doar, fara sa il sarute.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 1:02 am

Dan o prinse de maini tragand in sus incat sa o poata puna langa el. Desi membrul sau se trezise si injura de mama focului ca o luase de langa el, Dan insa nu il baga in seama, trgandu-si boxerii peste el indemnandu-l sa doarma.
Isi baga capul in scobitura de la gatul ei micut si gingas iar cu mainile ii cuprinse talia, imbratisand-o.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 1:05 am

Zambi usor, avand piciorul peste ale lui, in timp ce mana dreapta i se plimba usor pe ceafa acestuia. Se simtea bine, era ceva aparte ce simtea acum. Isi musca usor buzele si inchise ochii pentru cateva clipe, bucurandu-se de liniste si de faptul ca se afla in bratele lui acum.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 1:09 am

Dupa cateva ore bune Dan se ridica din pat putin ametit. Verficand ora, realiza ca se facuse destul de tarziu si mai avea si 5 mesaje de la John. Nu era de mirare. Isi dadu ochii peste cap deschizandu-le.
"Sper ca o trimiti sa se pregateasca"
"Mai intarziati mult?!"
"Sper ca nu va f***-ti!"
"Am plecat fara voi. Distractie placuta in Milano, indragostitilor"
Scoase un marait somnoros trantindu-se la loc in pat si privindu-si fetita.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 1:11 am

-Mmm, ce-i baiu? intreba somnoroasa privindu-l.
Nu stia cand adormise, dar totusi dormise atat de bine. Se ridica pe jumatate cascand si privindu-l somnoroasa, aratand foarte amuzant asa.
-Umm, nu aveam de plecat in club sau ceva? isi aminti si ea, trantindu-se la loc pe perne.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 1:14 am

- Baietii au plecat fara noi, ii raspunse Dan calm. Vrei sa mergem dupa ei sau preferi in alt loc? Dan se intoarse intr-un final cu fata si intreg trupul catre ea plasand un mic sarut pe buzele ei pline. Nu se supara daca nu ii cautam. Abia isi pot agata fetei. Incepuse iar sa isi butoneze telefonul stand al naiba de sexy in pat, doar in boxeri si un umflatura si bilutele la vedere. Ademenitor, nu?
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 1:18 am

-Hai sa ii cautam, si asa trebuie sa il capacesc pe Jhon. surase tanara si casca. Doar sa fac un dus si putem merge. Ma insotesti? intreba ridicandu-se din pat, muscandu-si buza cand il vazuse cum sta si se dezbraca intrand in baie si dand drumul la dus.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 2:58 pm

- Okey, mergem dupa ei. O privi calm cum se ridica ca sa mearga in dus. Isi musca buza violent franandu-se ca sa nu mearga dupa ea in baie. Evident ca si-ar fi dorit sa o acompanieze insa chiar nu dorea sa mai repede scena din dus. Inca trecusera doar o zi. Nu dorea sa o vada iar plangand.
Se foi prin pat maraind de durere. Nu putea suporta! Nu mai facusese sex de atatea zile ...! Si avea sa mai treaca alte cateva zile bune pana reusea sa o dezvirgineze.
Sus In jos
pikachu
pikachu

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 3:01 pm

Facuse repede dus, intrand apoi in camera doar in prosop privindu-l.
-Esti ok? intreba.
Nu trebuia sa fii un geniu sa observi ca ceva nu este in regula cu el, dar banuia si ea care era problema se oferise sa se culce cu el, dar daca nu o facuse ei bine nu mai era vina ei. Isi linse usor buzele, uitandu-se printre haine nestiind cu ce sa se imbrace.
Sus In jos
Krisù
Krisù

Super-Fan Forum
MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitimeVin Aug 01, 2014 3:13 pm

Dan se ridica in capul oaselor cand o vazu revenind in camera.
- Da, sunt bine. Putin obosit, sopti acesta. Dori sa isi dea boxerii jos insa realiza abia acum ca nu ii mai avea pe el. Eh, mai bine. nu mai trebuia sa se dezbrace.
- Pana revin sa pui ceva pe tine si sa scapi de apa aia ca esti pericol public. Si nu te mai holba la fundul meu! tipa acesta fiind cu spatele la el si banuint ca se holba la fundul lui sezy. toti se holbau. Toate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Do or die   Do or die - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

Do or die

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 10 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Rpg :: RPG Special-
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT
Recordul de utilizatori conectați a fost de 326, Joi Noi 21, 2024 3:35 pm
© Foru-Girls - All rights reserved 2011-2015