Autor | Mesaj |
---|
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 3:16 pm | |
| -Pericol public? Exagerezi. spuse razand. Incepuse sa isi stearga corpul de apa, luand apoi o lenjerie sexy, fara sutien, doar bikinii si peste o rochie superba neagra cu un decolteu generos. Parul lung ii cadea pe umeri iar in picioare avea niste pantofi cu toc cui, oprindu-se la oglinda sa se machieze. -Nu ma holbam la fundul tau narcisistulee. spuse. |
|
| |
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 3:21 pm | |
| - Da eu ma holbez pe al tau ... sopti cand reveni, prinzand-o pervers si fara pic de remuscari de munfulez, direct pe sub rochie care era a dracu de scurta. Domnisoara Alvez, de cum vom ajunge acasa vom stabili cateva reguli importante. Una dintre ele va fi lungimea minina a rochilor si fustelor. Isi lipi buza de gatul ei parfumat, muscand si sugand acea zona dorind sa mai lase inca un semn. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 3:23 pm | |
| -Cred ca glummesti. ii spuse cand il auzi. Isi musca buzele cand ii simti buzele pe gatul ei, simtind fiori calzi in tot corpul. Macar la haine vroia sa le poarte asa um dorea ea. -Nu poti sa imi impui o anume lungime la rochii, ar fi urat din partea ta. ii spuse icnind de placere. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 3:29 pm | |
| - Da ...? sopti acesta provocator si sexy. Pai daca e pe asa, facem altfel. Incepand sa maine, daca porti rochii sub limita te pedepsesc. Si promit ca voi cauta o pedeapsa potrivita cant sa te tina sub limita lungimii. Ranji, departandu-se astfel de ea, incepand sa se imbrace si sa-si aranjeze putin parul. - Mergem? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 3:32 pm | |
| -Fie. surase aceasta. Poti sa incepi sa ma pedepsesti baby, ca nu o sa ma vezi cu o rochie la lungimea impusa de tine. ii spuse lingandu-si buzele. Schita un mic zambet si se intoarse, luandu-si gentuta. -Sigur, hai sa mergem. surase. Il luase de mana, iesind apoi din camera de hotel impreuna cu acesta. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 3:45 pm | |
| - Pai, atunci o sa caut ceva care sa ma satisfaca daca tot am garantia ca va fi o pedeapsa repetata. Dupa ce fata ii garanta ca este gata, demonul isi putea lua portofelul si era gata de plecare. Aflase ca baietii sunt intr-un club aproapiat de hotel. La cativa metri distand drept in fata insa, cum erau cladiri in fata, cam 3 strazi distanta. Ajunsera repede si ii gasira pe toti pe ring distrandu-se. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 3:51 pm | |
| -Ce-ti mai place cand orice s-ar intampla ajungi la satisfacerea de sine. surase bruneta si zambi incet. Isi musca usor buzele amuzata de prietenii lui. Macar ei se distrau, il trase pe Dan spre bar si deja stia ce bea, comandand si pentru ea un bloody mary. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 4:07 pm | |
| - Doua, continua Dan ceea ce Rebekah incepuse. Bun, deci clar cand ajungem facem lista pentru ca deja nu imi prea place. Mormai dorind sa ii scoata si alcoolul din lista. Avea sa ii dea voie, insa in anumite zile, anumite cantitati. Nu chiar cum dorea ea. Am ... Bekah ... cati ani ai ? intreba brusc Dan realizand ca nici nu stia cat are. Arata bine, matura, da-o dracu! dar nu stia cat are. Daca avea 17? 18? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 4:09 pm | |
| -Uite, ori ma iei asa cum sunt ori ma dresezi in adevaratul sens al cuvantului. ii spuse serioasa si ofta usor apoi. Luase paharul de cocktail si il privi calma. -19, 20 luna viitoare. spuse dand usor din umeri. Nu intelegea de ce era atat de important cati ani are. Minora nu era, l-ar fi amenintat de mult daca ar fi fost. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 4:17 pm | |
| - Si te duci la vreun colegiu? o intreba acesta curios lasand in pom prima afirmatie. Daca ea avea impresia ca o lasa in rochite indecente care sa le ofere tuturor masculilor infirbanta-ti din jurul ei de oferit de insela. Era a lui si nimeni nu se apropie de ea. Punct. Dori sa o intrebe pe cat facea 20 insa se resemna gandindu-se ca nu prea ii pasa. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 4:19 pm | |
| -Am renuntat cand nu am mai avut cum sa platesc. Faceam medicina. spuse dand usor din umeri. Ofta incet, lasand paharul la o parte si il prinse de mana, tragandu-l pe ringul de dans. -Se pare ca stii foarte putine despre mine. surase aceasta, lipindu-si trupul de a lui Dan, unduindu-si corpul pe melodie zambind in coltul gurii. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 4:26 pm | |
| Dan o privi putin indurerat. Sa vrei sa faci medicina si sa nu ai posibilitate materiala ... Bine, nu era nici prima din lumea asta, dar era trist cum soarta ii pedepseau pe unii asa de crud. Unii chiar si fara ambii parinti. - Pai nu prea. Ti-am zis cum am aflat de tine. Iar internetul nu prea are informatii asa multe despre viata ta. Deci, nu imi mai spus detalii cat dansam? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 4:28 pm | |
| -Sa ghicesc, nu iti place sa dansezi? intreba curioasa, punandu-si bratele pe dupa gatul sau si privindu-l in ochi. Asta e viata...nu am ce face in privinta asta si m-am resemnat cu gandul. ii spuse legat de facultate dand usor din umeri. -Putem sa ne intoarcem la bar daca doresti. continua dand usor din umeri. Nu o deranja daca nu mai dansau, era ok oricum pentru ea. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 4:35 pm | |
| - Ba dansam, ingerasule, insa doream sa-mi mai spui in tim ce dansam. Ii prinse o mana intr-a sana gandand cu degetele putin pielea ei fina, ducand-o apoi la buze si sarutand-o. Stam 5 zile cu asta, deci cand vrei sa mergem la cumparaturi? schimba chiar el subiectul, dar nu realizase iar acum nu prea mai avea ce sa faca. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 4:37 pm | |
| -Nu stiu, poate maine sau vedem. Haine mi-ai luat destule nu merita sa mai arunci banii pe mine aiurea. ii spuse zambind incet. -Ce ai vrea sa stii mai exact? il intreba zambind incet. Ii spunea orice dorea sa stie, dar asa sa spuna ce dorea ea habar nu avea. Nu avusese o viata palpitanta, asa ca prefera sa o intrebe decat sa spuna prostii. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 4:44 pm | |
| - Am .. mama ta a avut relatie cu catal tau sau doar aventura? intreba acesta banuind ca avea sa o deranjeze rau intrebarea insa nu avea ce sa faca, era un barbat curios din fire si mereu spune lucrurilor pe fata. Incercase sa o rosteasca mai dragut dar doar asa reusise sa iasa. Nu te-ai gandit niodata sa iti cauti mama? Poate a plecat din anumite motive. Tatal tau nu are neamuri? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 4:51 pm | |
| -Au fost casatoriti, dar mama l-a inselat asa ca au decis sa divorteze si mama nu ma vrut. De aceea a si plecat lasandu-ma in grija tatei si de aceea nici nu am cautat-o. spuse dand usor din umeri. Nu ... parintii lui au murit cand eu eram foarte foarte mica si nu avea alti frati. continua. Nu o deranja foarte tare intrebarea, era totusi un anume deranj, dar nimic exagerat. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 4:54 pm | |
| - Prieteni nu ai? veni o noua intrebare din partea lui Dan, vizibil curios despre viata ei personala. Ei si ce?! Acum era a lui si avea si el putin drept sa stie despre a ei, nu? Brusc, muzica se oprise, ceci se terminase. Incepuse o alta melodie, insa Dan nu mai dorise sa danseze, tragand-o astfel pe fata la bar unde ar fi auzit mai bine raspunsul ei. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:00 pm | |
| -Nu am lasat pe nimeni sa se apropie si nici timp nu pot spune ca aveam de prieteni, iesiri sau ceva de genul. Lucram ca si barmana intr-unul din barurile din centru, iar cand nu eram la munca, mergeam la sala, la facultate sau invatam pentru facultate. Si lucram si part-time ca si bona pentru a putea plati apartamentul si unele taxe la facultate. spuse schitand un mic zambet. Se aseza la bar , jucandu-se cu paiul din pahar privindu-l. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:06 pm | |
| Ce trist. S-a chinuit atat sa mentina taxele de facultate si pana la urma nu a mai reusit. - Imi pare rau, sopti Dan sincer ducandu-se mai aproape de ea pentru as lipi fata de obrazul ei. Ii lasa un micut sarut, dulce dar sincer dorind sa vada pe chipul ei un mic zambet sincer. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:08 pm | |
| -Mersii, dar asta e viata. Lupti aiurea si nu ajungi nici unde. ii spuse. Zambi sincer cand o saruta pe obraz. Se simtea bine, chiar daca nu era tocmai cel mai fericit subiect, macar stia ca a facut totul pentru asi mentine o viata, desi nu ajunse chiar acolo unde ar fi vrut cu studiile asta este. Incercase macar sa o faca si conta enorm pentru ea. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:15 pm | |
| Orele trecura repede, miezul noptii ajungand cu repeziciune. Desi baietii se tot distrasera pe langa femei mai toata seara, in prezent doi dintre ei desa se afau prin separeuri distrandu-se. Mai ramasesera John, care inca il privea foarte atent pe Dan si Mark care era cu o femeie in brate, deci nici el nu mai avea mult de rezistat. - Ce zici, plecam la hotel? intreba acesta in urechea Rebekahai. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:19 pm | |
| -Sigur. spuse zambind incet. Se ridica, aranjandu-si rochita si il batu pe umar pe Jhon. -Sa nu ajungi sa te satisfaci singur. ii spuse amuzata, lingandu-si buzele si il astepta apoi pe Dan sa mearga la hotel.
Cand se vazu in camera, zambi fericita descaltandu-se de tocuri durand-o picioarele. -Nu mai vreau tocuri. spuse suparata privindu-l. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:25 pm | |
| John isi intoarse o fata destul de urata catre ea. Auzi la ea tupeu! Uneori ii placea mai mult cand era suparata si tacuta.
Ajunsera repede in camera de hotel, demonul aprinzand lumina incat sa poata vedea pe unde merge sau calca. Mofturile fetei insa ii captase atentia, facandu-l sa rada si sa o impinga in dorinta de a o intinde pe pat. - Atunci, culca-te , rasfatato, glumi Dan tratindu-se in pat nedezbracat sau nedescaltat. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:27 pm | |
| Incepuse sa rada simtind in scurt timp salteaua moale a patului. Se ridica doar cat sa isi de-a jos rochita, fiind in bikinii doar si se ridica confiscand o camasa de a lui Dan luand-o pe ea, trantindu-se iar in pat. -Nu imi e foarte somn, doar ma dor picioarele. spuse amuzata si zambi dulce, cuibarindu-se langa pieptul acestuia. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|