Autor | Mesaj |
---|
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:37 pm | |
| - Ei bine ... mormai Dan in parul fetei in timp ce isi impleticea bratele in jurul sau, mie imi este asa ca treci la somnic. Inchide ochii si vine el somnul. Adormi surprinzator de repede. oricum, ii fusese si somn de cand intrasera in club dar se stapanise. Dimineata urmatoare se trezi destul de tarziu, in jurul orei 9. a naiba cu somnul .. mormai privind acranul telefonului. Acum nu mai puteau lua cina in hotel. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:42 pm | |
| Era in cada, rasfatandu-se cu spuma cu mirosul acela placut de crin imperial. Isi lasase capul pe spate, avand parul prins cu o clama incat sa nu ii ajunga parul in apa si se rezema cu capul de marginea cazii. Linistea ce o curpindea acum, o facuse sa se gandeasca la tot felul de tampenii neavand chef de nimic. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:45 pm | |
| Dan se ridica alene din pat privindu-se putin in oglinda. Adomit, cu parul ciufulit si cu hainele de aseara pe el, ravasite. Daca ar fi fost gol sau macar in blugi ar fi aratat al dracu se sexy. Fara sa mai realizeze ca Beka nu se mai afla in pat langa el si poate nici pe balcon, Dan intra in baie, somnoroc, observand-o abia atunci acolo, uda, rasfatandu-se sub spuma. - Buna dimineata ... sopti plasand un sarut pe truntea fetei. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:48 pm | |
| -Neata. spuse zambind dulce. Te-a cautat Jhon disperat. continua amuzata. Ramase calma in cada privindu-l si isi musca buzele , privindu-i fundul. -Imi faci o favoare? Dezbraca-te. ii spuse sincera. I se parea sexy, al naibii de sexy chiar si nu stia de ce dar vroia sa se dezbrace pentru el. Isi musca usor buzele. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 5:53 pm | |
| Dan isi intoarse capul catre ea putin mirat . Dorea sa se debrace? - Vrei sa-mi admiri fundul? chicoti pret de cateva minute dar pana la urma ii facu favoare si se dezbraca. Oricum trebuie sa se schimbe deci tot acolo ajungea. Se dezbraca pana si de boxeri, caci si pe ei trebuia sa ii schimbe iar acum se afla gol, cu organul la vedere. Isi apuca periuta incepand sa isi spele dintii iar in timp ce isi misca mina, organul sau se parea ca facea la fel, din nefericire. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 6:35 pm | |
| -Daaa, asta e noul meu scop in viata. spuse ironica. Isi musca buza inferioara privindu-l cum se dezbracase si nu putu sa nu observe ca si micutul lui se trezise. -Tot timpul e treaz? intreba curioasa, dar si amuzata totusi de situatie. Niciodata nu se asteptase sa ajunga, sa ii spuna unui barbat sa se dezbrace pentru ea. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 6:39 pm | |
| Dan se opri din periatul dintilor privind catre fata cu o spranceana ridicata. - Avand in vedere ca am langa mine un model brazilian si ca nu am mai bagat nebunul asta in nimic de aproape o saptaman, cam are toate drepturile sa stea cam mult treaz, o dojeni acesta clatindu-si mai apoi gura de pasta. Ce ai vrea sa facem azi? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 6:41 pm | |
| -Pentru inceput sa intri cu mine in cada, apoi vom vedea ce facem si restul zilei. surase tanara. Oh , deci stiai ca sunt brazilianca? E bun. surase aceasta. Isi linse usor buzele rezemandu-se de margine stand cu barbia pe mana si privindu-l dulce. -Mergem pe plaja? intreba. Ma mir ca nu te-ai trezit cand a venit Jhon si a tipat sa mergem pe plaja. surase aceasta. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 6:47 pm | |
| - Esti o mititica plina de pofta care doar trebuie sa prinda putin curaj. O dojeni cu un ranjet strangareste pe chip care ii pieri insa cand se baga in cada langa ea, adoptand atunci unul pervers. Demonul se lipi de ea cautand sa o treaca in bratele sale simtind cum membrul sau erect deja ardea de dorinta de a fi strans intre cele doua piepturi. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 6:48 pm | |
| -Si nu iti convine? intreba pe un ton de copil. Zambi dulce, stand in bratele lui, inconjurandu-i astfel talia cu picioarele si frecandu-se lent de prietenul sau. Il saruta usor dulce pe buze, muscandu-l jucausa de buza inferioara, continuand sa isi pastreze acel mic zambet pe buze. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 6:54 pm | |
| - Ce vrei Beka, ce vrei de la viata mea? sopti acesta exasperat simtind cum moare daca muritoarea avea sa-l mai dispera in acel mod. Il sleia de puteri. Se chinuia ca dracu sa nu o dezvirgineze si ea tot draciile de a-l trage mai langa ea le facea. Ma distrugi, pricepi? Nu vreau sa mergem la plaja. Nu pana nu ma simt in stare sa te vad in costum. Se ridica prusc din cada punand un prosop pe el ca sa se stearga. Acum ridica-te, arunca aia aia perversa de pe tine si hai la shopping. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 6:58 pm | |
| Incepuse sa rada si iesi din cada, infasurandu-si prosopul in jurul corpului. -Dar vreau sa mergem la plajaa. spuse rugatoare privindu-l.Nu fac nimic cu intentie ce nu pricepi si ce vrei sa fac ca sa nu te mai disper? intreba amuzata totusi de situatie si se sterse linistita pe corp privindu-l inocenta. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:04 pm | |
| - Vrei sa fi cuminte? Nu mergem la plaja. Mergem seara daca vrei sa vezi zona dar nu ca sa te intinzi. Avem si acasa plaja. Iti fac si piscina daca vrei. Dar nu mergem pe plaja lor! spuse Dan ferm gestigulant si incuviinta din cap cat sa nu ii schimbe cuvantul. Se imbraca repede cu niste haine noi, dandu-si cu putin gel in par cat sa-l faca mai apetisant, oprindu-se apoi langa usa. Sunt gata. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:06 pm | |
| -Da nu vreau sa imi faci piscina. De ce esti atat de incapatanat sa nu mergem aici pe plaja? intreba oftand, incepand sa se imbrace si ea. Isi luase o pereche de pantaloni scurti un maieu si in picioare niste sandalute dragute privindu-l suparata, iesind apoi din camera de hotel. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:11 pm | |
| - Nu mai face boticul ala ca te las fara el, marai senzual prinzand cu mana bardia Rebekahei (ooc: cum suna x.x ) abligand-o sa se uite in ochii lui. - Saruta-ma, Beka. Saruta-ma cum nu ai mai sarutat pe nimeni pana acum! o obbliga acesta senzual, trecandu-si usor limba peste buzele sale dorind sa faca lucrurile si mai picante. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:13 pm | |
| Isi musca buzele cand il auzi, totusi ramanand surprinsa de cererea lui. Ii dadu mana la o parte, ridicandu-se pe varfuri fiind si asa mai mica ca el si il sarutase. Cu o pasiune aparte,era tandra si totusi salbatica in acelasi timp, degetele ei fiind pe obrazul acestuia. In acel sarut pusese tot ce simtea pentru el. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:23 pm | |
| Cat timp buzele lor fusesera lipite, Dan isi strecura fara pic de rusine limba printre dintii fetei, examinand peste tot pe unde reusea sa ajunga. Ina cum visele frumoase au un sfarsit, la fel si sarutul lor a avut unul intr-un final. - Fetita buna ce esti, sopti lipindu-si buzele de fruntea ei si tragand-o apoi de mijloc dupa el. Iti ofer 100 000 de euro pentru shoppingul tau, dar daca imi promiti ca atunci cand ajungem acasa imi faci un spectacol la bara, primit ca iti dau 200 000 de euro pentru hainute. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:26 pm | |
| Il lovi in umar cand il auzi. -Nu sunt tarfa sa ma platesti stii nu? Iti fac un spectacol la bar ca vreau, nu pentru bani. spuse suparata. O deranja cand incerca sa o puna sa faca chestii, doar pentru a primii bani. Nu o inetersa banii lui chiar deloc. Il urma calma, coborand din hotel si ofta usor apoi. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:30 pm | |
| - Stiu ca nu esti. O tarfa nu s-ar fi certat atat cu mine si nu cred ca tarfa se poate nume o virgina. Ii facu smecher cu ochiul asa cum numai el reusea sa faca fetele sa cada pe jos. Iti dau bani pentru ca pur si simplu vreau. Curvelor nu le ofeream decat sume pe ora plus un mic bacsis pentru ca rezistasera. Crezi ca nu s-ar fi batut pe mine daca le-as fi oferit o vacanta la Milano si o suma imensa pentru haine? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:33 pm | |
| -Si atunci cum de m-ai luat pe mine si nu o tarfa care stie ce iti place si poate sa iti indeplineasca orice fantezie? intreba curioasa. Il luase de mana, indreptandu-se aiurea spre oras acum. Nu o deranja sa isi mai ia ceva haine, dar cu impusul lui de limita in lungime avea sa se certe urat pentru ca avea un anume stil si nu se putea schimba asa cum dorea el. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:40 pm | |
| - Pentru ca mi-am dorit o femeie a mea, care nu are 4-5 aventuri pe noapte si care poate sa-mi reziste. Ajunsera deja in centru, locul unde cele mai mare case de moda isi afisau in vitrine colectiile, care mai de care, atat la aspect cai si la pret. Primul se pare ca este Gucci. Intram? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:41 pm | |
| -Ma simt speciala. surase. Terminasera cumparaturile dupa mai bine de trei ore, brazilianca uitandu-se in toate magazinele si asa mai departe, intorcandu-se apoi la hotel si lasand plasele pe canapea, trantindu-se pe pat. -Mersi...pentru toate hainele si lenjeria si tot cumparate. spuse zambind dulce. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:48 pm | |
| Dan aproape inebunise 3 ore la cumparaturi insa se chinui sa isi pastreze dispozitia si calmul . Ii promisese ca merge cu ea la shopiing in Milano, si chiar daca este o persoana care nu prea vrea sa i se ofere cadouri scumpe, Dan realizeaza ca in interiorul ei, ca orice femeie isi doreste tot ce e mai bun si la moda. - Pentru asta vreau sa te vad stand pe burta doar in chilotei, o ruga Dan dezbracandu-se de tricou. Pana revin de la baie mi se indeplineste? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:50 pm | |
| -Fiie, ca ai fost atat de dulce cand ai spus-o. chicoti aceasta. Incepuse sa se dezbrace pana ce merse el la baie, ramanand doar in bikinii stand in pat linistita, pe burta asa cum ii spuse. Defapt ii cam indeplinise dorinta, ca o duse la cumparaturi, desi acum ii parea rau ca luase asa multe haine. Nu avea sa le poarte pe toate. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Vin Aug 01, 2014 7:56 pm | |
| Cand reveni de la baie Dan fusese primit de o imagine de milioane! Becka aproape goala si cu posteriorul la vedere. Se tranti in pat langa ea oferindu-i o palma destul de usoara, dar excitanta peste fesele ei apetisante. - Abia astept ziua cand funduletul asta al tau o sa-mi stranga madularul intre cele doua fese in incercarea mea de a intra in cele doua gaurele, sopti la urechea ei, tandru in timp ce mana sa obraznica o mangaia de sus pana jos. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|