Autor | Mesaj |
---|
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Sam Aug 09, 2014 11:32 pm | |
| Nu apucase sa ii spuna absolut nimic, stand asa cu banii in mana si privind in urma lui. Isi dadu ochii peste cap si se schimba cu grija, coborand apoi salutanndu-i pe baieti si iesind calma in fata casei unde soferul se pare ca o astepta deja. |
|
| |
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Sam Aug 09, 2014 11:34 pm | |
| Intra in imensa sala unde ar fi trebuit sa fie cu aproximativ 20 de minute mai devreme. - Ai intaziat! se auzi vocea groasa si rece a barbatului din capul mesei. - I-ar mie nu imi pasa, tata. - Ai grija cum vorbesti! - Sau ce? Ma bati pana mor? Scuteste-ma si hai sa terminam sedinta asta repede. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Sam Aug 09, 2014 11:43 pm | |
| Nu pierduse mult timp la cumparat caiete si carti. Stia cam tot ce era nevoie, asa ca se intoarse in scurt timp inapoi acasa si isi lasa lucrurile in dormitor, coborand si asezandu-se pe canapea langa Jhon fiind plictisita. -La ce te uiti? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Sam Aug 09, 2014 11:52 pm | |
| John isi intoarse putin capul catre fata dorind sa o vada putin la chip revenind mai apoi cu ochii la tv. - La meci. Nu mai bine te duci tu si te apuci sa inveti? Dan o sa faca scrize daca mai piarzi inca o zi tolanind. Chiar nu vrem sa pici examenele de trecere . Sau mai bine zis, de reintrare la facultate. Sti, pe un de...pentru un barbat ca el chiar a reusit sa fie foarte dragut cu tine. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Sam Aug 09, 2014 11:56 pm | |
| Trecusera mai bine de patru luni de cand era cu Dan, si luase examenele cu brio , intorcandu-se de la facultate si cautandu-l pe Jhon, iar in momentul in care il gasise il prinse de mana privindu-l. -Trebuie sa vorbesc ceva cu tine...ii spuse muscandu-si buzele. Nu stia ce sa faca, nu stia cum sa ii spuna lui Dan si chiar avea nevoie de sfaptul lui Jhon. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:00 am | |
| John se ridica putin luat prin surprindere. In momentele lui de gandire si de meditatie nu prea era bine sa fie luat prin surprindere in asemenea hal. - Scuzati-ma ... sopti acesta catre Mark si 'musafirul' lor nepoftit. Mh .. ? Pe cine ai sarutat sau intins pe pat de nu vrei sa ii spui? intreba acesta cu o spranceana ridicata. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:03 am | |
| -Nu e aia desteptule. ii spuse privindu-l in ochi. Umm...sunt insarcinata. spuse incet. Isi musca buzele, tinandu-si mana pe abdomen si privindu-l. Aflase de o luna si un pic, dar nu stia ce sa faca cum sa ii spuna lui Dan. Mai ales care va fi reactia acestuia cand va afla. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:08 am | |
| John ramase trasnit cand alase. Serios? Dezvirginase o virgina neinvatata si o lasase si insarcinata? Ei ... parca se pupau unele cu altele. - O ... god ... tu chiar nu ai auzit de pastile? sopti acesta printre dinti socat. Dan niciodata nu s-a prea impacat cu gandul de potential "tata" ... nu stiu cum sa-ti spun dar, ii e teama ca o poate lua pe urmele tatalui sau si nu vrea. Oh ..god ... Beckah... |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:11 am | |
| -Eram virgina pentru Dumnezeu, nu mi-a trecut prin cap ca na stii tu. spuse oftand si ducandu-si mainile pe chip. O sa trebuiasca sa ii spun si eventual daca nu e de acord..o sa ...ei bine avortez. spuse muscandu-si buzele. Ce ma fac? Cum o sa ii spun asa ceva?! intreba panicata , simtind cum deja i se facea rau . |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:16 am | |
| - Ei bine, pur si simplu, draga, neexperimentata. Si uite un detaliu, avortul se face in primele saptamani. La ce burta ai nu cred ca mai poti decat lasandu-i pe doctori sa bage ustensilele si sa-i scoata fasiile din tine. Acum pregateste-te si spune-i pana nu ajunge sa afle cand deja esti pe masa si nasti. Incercase sa ii spuna destul de discret mai ales ca i-o trantise asa, foarte aptoape de acel musafir. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:21 am | |
| -Avortul se face pana in trei luni, m-am interesant deja si de asta. Unde il gasesc? intreba oftand. Simtea ca o va lua razna, mai ales daca Dan nu dorea sa pastreze acel copil? Intrebarile incepeau sa ii circule in creier facand-o sa se simta atat de nebuna. Astepta raspunsul lui Jhon privindu-l oftand. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:24 am | |
| - Nu stiu unde dracu este ... naiba sa-l ia pe el si pe secretele lui. E plecat si nu stiu cand vine. Probabil pe la o ora cand deja dormim ca sa nu il vedem .... "sifonat". Ii facu usor cu ochiul, dorind sa o intarate, intrand apoi in bucatarie unde se aseza pe locul sau cerandu-si cateva scuze, de forma si de maniere. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:28 am | |
| Vru sa il loveasca , dar chiar atunci plecase. Isi lua telefonul dandu-i mesaj lui Dan ca trebuie neaparat sa vorbeasca si iesise pe veranda, stand pe leagan cu picioarele la piept. Nu stia ce va face, nu stia cum sa ii spuna . Erau atat de multe , dar intr-un fel isi dorea acel copil. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:35 am | |
| Ridica telefonul citind mesajul putin mirat ca Becka dorea urgent sa discute cu el. - Trebuie sa plec ... mormai acesta celor 5 barbati care se aflau langa el la bar jucandu-se din plin cu alcoolul. - Deja ai ametit? incerca unul din ei sa rade de el insa Dan i- o taie repede. - Probleme cu femeiele.
- Rebeckah ... Dan intra in casa uitandu-se in bucatarie, unde lumina era aprinsa, dar nimeni nu era acolo, trecand apoi in living unde nu era, dar, intr-un final o zari pe veranda. Hei ... sopti acesta asezandu-se langa ea. Ce s-a intamplat? |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:38 am | |
| Il privi muscandu-si buzele. Se vedea ca plansese destul de mult, dar era o situatie foarte complicata se pare. Isi stranse mai mult mainile in jurul genunchilor privindu-l. -Eu..pai...eu ... se balbai aceasta. Sunt insarcinata. sopti intr-un final, evitandu-i privirea . |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:44 am | |
| Dan isi intoarse brusc fata catre ea privind acel chip cu ochii cat cepele. Se observa ca incerca sa isi fereasca privirea de a lui, ceea ce ii demontra ca ea chiar nu il incerca si nici nu glumea cu el. - Esti .... ce? sopti intr-un final ridicandu-se de pe balansoar cat sa poata fi in fata ei. Isi duse mainile in par simtind cum il trec mii de ganduri dar si amintiri. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:46 am | |
| -Voi suna maine si imi voi face programare pentru avort ok? Nu ai de ce sa iti faci griji...doar ca nu puteam sa ascund asta. spuse oftand. Se vedea ca nu era o idee care il incanta, asa ca facea ceea ce trebuia pentru el. Se ridica la fel de brusc ca si el si fugi la baie, lasandu-se pe gresia rece varsand . Nu mai suporta acele greturi, dar nu avea ce face. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:51 am | |
| John intra imediat dupa Becak in baie, observand ca nu incuiasa usa si nici macar nu o inchisese calumea. - Oh ... uite daia nu prea vreau sotie sau femeie insarcinata cu copil meu ... sopti acesta lasandu-se langa ea si prinzand-o de par ajutand-o sa verse. Asta e de la copil sau de la Dan?
Demonul se tranti la loc pe balansoar ducandu-si mana la gura inca socat. Cum naiba o lasase insarcinata? Bine , isi daduse drumul in ea dar credea ca macar stia ce sunt pastile anti sarcina .... . |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:54 am | |
| -De la copil...Dan...ei bine a ramas socat si nu a zis nimic. ii spuse oftand . Varsa pentru a doua oara, simtind cum nu prea mai avea ce, dar nu mai conta acum. Ridicandu-se cu ajutorul lui Jhon si spalandu-se pe dinti si chip. -O sa fac avort si povestea asta poate fi uitata. murmura. Nu vroia asta, ar fi vrut sa il pastreze, dar nici nu o putea face fara ca Dan sa nu vrea un copil. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 12:56 am | |
| - Chiar vrei sa avortezi copilul? intreba John plasandu-se pe marginea masinii de spalat pentru a avea o vedere mai buna asupra ei. Voi doi chiar nu stiti sa comunicati. Da ... avand in vedere ca ati conceput un copil dupa ... 3 saptamani de la cunoasterea voastra? Ei ... va scuz atunci. Nu prea pot sa ma pun cu perversii. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 1:00 am | |
| -Nu...adica nu stiu, dar nici nu il pot pastra daca Dan nu vrea. Nu e obligat de nimic in legatura cu mine si un copil...asta ii cam da si lui obligatii. spuse oftand. Nu stiu ce voi face, habar nu am ce vrea. spuse oftand, lasandu-se pe marginea cazii. Inteleg ca nu vrea sa ajunga ca tatal lui...nici eu nu vreau sa ajung ca mama, dar asta nu inseamna ca nu as vrea totusi un copil. Nu neaparat acum in situatia asta...dar undeva in viitor de ce nu. spuse. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 1:04 am | |
| - Sunteti complicati, recunoscu John iesind apoi din baie fara sa ii mai adreseze nimic. Avea si el viata si planurile lui. de distractie. Numai cu problemele lor de 'familie; nu isi strica el ziua. - Beckah ... ! vocea impunator de groasa a lui Dan rasuna in intreaga casa, dandu-i o aura infioratoare. Te astept in camera ... . |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 1:07 am | |
| Ofta incet si se ridica de pe marginea cazii, urcand in camera. Se schimba intr-un tricou de a lui, intinzandu-se pe pat. Nu mai spuse nimic. Nu stia ce sa spuna in privinta asta. Ura situatia, dar se intamplase si cat timp erau solutii nu intelegea care era problema. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 1:13 am | |
| Dan lasa sa ii se citeasca pe buze un oftat lunga. Se aseza pe marginea patului stand cateva minute bune tacut si in gandurile sale. Asta pana cand reusi sa sparga tacerea. - Pai ... m ... o sa .. o sa chem doctorul , cel care a mai venit sa te vada si o sa discuti cu el. Se ridica , dupa inca un oftat, mergand pret de cateva minute bune in cerc ganditor si deranjat. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 1:15 am | |
| Se ridica oftand si se puse in fata lui, luandu-l usor de mana si privindu-l in ochi. -Vorbeste te rog. Ce vrei sa facem? Suntem amandoi in situatia asta si nu vreau sa iau o decizie singura...te rog spune-mi . ii spuse pe un ton rugator privindu-l in ochi sincera. Ii era frica, nu stia ce era mai bine sa faca si chiar avea nevoie sa stie ce dorea si el. -Imi e frica Dan...nu stiu cum sa iau situatia, nu stiu cum sa reactionez . continua aceasta. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|