Autor | Mesaj |
---|
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:33 pm | |
| -Nu prea cred.surase aceasta, frecandu-se de el. Schita un mic zambet, simtindu-se excitata. -Stii...cam peste o luna o sa am niste hormoni...ca o sa te saturi de sex. surase aceasta. Se interesase logic de toate si alea alea , stiind ca va fi foarte excitata mai tot timpul si il va innebuni cu asta. |
|
| |
Krisù Mesaje : 1816 Bani : 51946 Multumiri : 0 Varsta : 36
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:36 pm | |
| - Oh ... da stiu ca vei ajunge sa fi si bipolara si ca ma vei treci la 1 noaptea ca vrea bebitu meu nu stiu ce meniu sofisticat. Chicoti usor in timp ce isi strecura 3 degete (da, au evoluat spre mirarea lui) intre picioarele ei incepand sa mangaie si sa tachineze zona, pregatind intrarea pentru membrul sau erect. |
|
| |
pikachu Mesaje : 1785 Bani : 1883 Multumiri : 7 Localizare : Peste tot si nicaieri
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:39 pm | |
| -Imi pare rau de tine beib. surase aceasta, gemand adanc simtind acea placere oferita de acesta. Isi lasase mana pe membrul lui, incepand sa il mangaie usor, incepand sa il mangaie mai repede. Il iubea, doar acum realiza ca il iubea in adevaratul sens al cuvantului. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:43 pm | |
| Dupa cateva minute de preludiu, Dan intra in ea adanc si rapid umpland-o in doar o secunda. Nu mai simtise acea senzatie de saptamani bune. Daca pana sa o intalneasca pe ea i se parea asa familiara si normala, acum simtea cum ajunge pe marginea prapastiei numai gandindu-se cum ii umple acel spatiu inca micut. Pe durata partidea se chinuise sa fie cat se poate de cuminte si pratectiv insa si asa, nu reusi sa nu se izbeasca de capat si realiza ca o stransese destul de rau de maini si coapse. Nemaispunand ca lasesa cateva vanatai frumoase pe gat, in 3 locuri si pe sanul drept. Dintii lui erau magici. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:46 pm | |
| Gemea de placere si ii spunea niste cuvinte de dulce cand ii lasa vreo vanataie, dar se pare ca nu mergea altfel cu el. Isi musca buzele, continuand sa geama si sa se miste la randul ei deasupra acestuia , zgariindu-i destul de rau spatele acum, lasandu-si capul pe spate . |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:50 pm | |
| Cand aproape se apropie de eliberare, Dan iesi din ea dandu-si drumul in apa pest pantecul acesteia incepand apoi sa treaca cu degetul, luand putin sperma si indreptand degetul catre buzele acesteia. - Linge-ma, iubire, gusta-ma, sopti acesta implorand-o in timp ce se lasa usor peste ea avand grija sa nu ii striveasca burtica. Te iubesc. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 10:55 pm | |
| Tipa de placere cand ajunse si ea la orgasm, muscandu-si buzele si observand ce face, ca apoi sa il auda si sa ramana socata, dar nu putut sa nu zambeasca. -Si eu te iubesc. spuse aceasta, trecandu-si usor limba peste degetul lui zambind in coltul gurii , tinandu-l de mana si continuand sa ii linga lent si pervers degetul. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:01 pm | |
| - Og ... fetita mea obraznica ... sopti acesta lipindu-si fruntea de ea si scotandu-si cu forta degetele din gurita acesteia. Daca te mai vad mult sugandu-ma cred ca nu as mai rezista si as trece la a doua pardita, cu burtica in jos de data asta ... sopti iesind din cada cu greu, incercand sa se franeze si sa nu o calareasca iar. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:03 pm | |
| Il prinse de mana, lingandu-si buzele. -Si ce te opreste? intreba , ridicandu-se usor din cada si punandu-se in spatele lui. Incepuse sa ii sarute usor umarul,degetele ei coborand usor de pe abdomen. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:13 pm | |
| - Pai ... mormai acesta simtind cum i se incordeaza muschii in loc sa se relaxeze la asa atingeri. Sanatatea ta si a copilului. Iti spune destul de multe? Se intoarse cu fata catre ea acoperind acel trup patat ici colo de vanatai cu un prosop mare si pufos. Fugi in camera si in pat cu tine. Te vreau goala sub asternuturi. Spal cada si vin si eu. Ii lasa un sarut pe frunte incepandu-si apoi treaba. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:15 pm | |
| -Sanatatea mea e bine si a copilului la fel. ii spuse bland. Zambi incet cand o infasura intr-un prosop si merse in dormitor , lasand prosopul pe jos si se baga sub cearceaf, facandu-i pe plac. Nu o deranja sa stea goala in pat, era bine din punctul ei de vedere, si totusi hormonii ei erau dati peste cap. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:26 pm | |
| John iesi din baie dupa o vreme destul de buna. Adora baia lui Dan si de cand aparuse fata prin zona nu mai putea sa o foloseasca atunci cand era plecat Dan pentru ca era ea aici si il putea vedea! Uf ce se mai oftica ca statea in camera lui. - Sa visati urat, chicoti John adresandui-se fetei, stiind ca e acolo, in pat, iesind apoi fara sa mai vrea sa o vada. Sau sa i le vada. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:28 pm | |
| -Si tuu. spuse dupa el razand. Ofta usor si se intinse mai bine in pat, asteptandu-l pe Dan sperand sa apara azi cel putin. Inchise ochii pentru cateva clipe, gandindu-se la ceva tocmai neortodox se pare. Se puse pe burta si isi baga capul in perne maraind incet , urand ca hormonii se jucau asa cu ea. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:31 pm | |
| Dan intra la scurt timp dupa ce iesi John din camera. Prima lui grija fusese sa deschida usa de la baie si sa fie lovit in fata de un puternic aer card venind de la aburi. Insa John nu mai era acolo. Afurisitul. isi spuse in gand dand prosopul de pe el si strecurandu-se sub asternuturi trecand o mana peste spatele fetei. - Nu mai sta pe burtica! Imi storcesti baiatul, o apostrofa acesta grijuliu. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:34 pm | |
| Chicoti incet cand il auzi si se intoarse pe o parte. -Nu il strivesc, stai linistit. E in siguranta. spuse zambitoare si dulce. Isi linse buzele , simtind fiori calzi pe tot spatele , lipindu-se cu spatele de pieptul acestuia. -Nu mai fa asa pe spate...ma excita. spuse incet. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:36 pm | |
| - Daca atunci cand esti insarcitata ai mereu pofta de sex ... inseamna ca voi face o echipa foarte frumoasa de fotball. Incepu sa rada cu pofta in timp ce se lasa pe spate ferindu-se de privirea fetei. mai mult ca sigur era terifiata. Dupa ce ca termina facultatea destul de tarziu la cum era medicina, o mai tinea si prin concedii materne ... ar fi dus-o pe la 60 de ani pana sa poata incepe cu adevarat meseria. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:41 pm | |
| Incepuse sa rada si se intoarse spre el privindu-l urat. - Nu iti fac echipa de fotabl beib , nu sunt masina de facut copii si o sa merg la facultate tot timpul la cursurile importante pentru a putea da examenele. ii spuse si isi puse capul pe umarul acestuia zambind incet. -Ne vom descurca nu? Va fi bine.. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:44 pm | |
| - Va fi bine ingeras ... sopti lipindu-i capul de umarul sau. Sunt aici, langa tine pregatit sa invat sa schimb un scutec, sopti gandindu-se ca are cam multe de invatat la cum se pricepea el cu copii si cu tot ce tine de ei si activitatile lor. Sau de limbajul lor greu de dezlusit. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:47 pm | |
| Zambi usor si isi inchise ochii. -Da...va fi. Ne vom descurca noi cumva. spuse incet si fiind destul de obosita acum. Ofta usor si isi musca buzele, fiind fericita acolo in bratele lui si nu ar fi vrut sa fie altundeva pentru nimic in lume. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Dum Aug 10, 2014 11:59 pm | |
| Time skip ~ 7 luni
Trecusera deja 8 luni de sarcina iar Dan venea din ce in ce mai stresat. Si mai ingrijorat. Tot simtise in ultima vreme miros de vampiri prin zona lucru care nu ii placea deloc. Ce cauta un vampir intr-o zona populata de 5 demoni? Cat de idiot sa fi incat sa te apropii? Dar se gandi ca poate doar sunt in zona in vizita. Sau chiar s-au mutat sa locuiasca. Insa gandul i-o fost distrus cand intr-o seara ajuns acasa, nu o mai gasi pe Beckah nicaieri iar Kevin si Mark, care erau in casa, statea lesinati pe masa adormiti de cine stie ce miros. Oricune facuse asta, urmarise bine casa. Fusese nevoit sa anunte politia incat sa mai caute si ei putin si chiar sa aibe scuze pentru facultate.
- Unde este? - In pivnita de la al doilea nivel subteran. - Bravo Bob. Demonul cobora scarile pana la al doilea nivel, ajungand in fat acelulei fetei. Trezirea! Cred ca ai dormit destul. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 11, 2014 12:04 am | |
| Se ridica incet in sezut, tinandu-si mana la cap privind in jur. Nu stia unde este, ce se intamplase. Isi musca buzele tinandu-si mainile pe burtica si privind inainte. -Unde sunt? Ce vrei de la mine? intreba tanara tremurand simtind cum ii este din nou greata. Unde e Dan? De ce nu mai sunt la el?! |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 11, 2014 12:07 am | |
| Demonul se uita cu superioritate la ea incepand sa rada cand o auzi de Dan. - Dan are nevoie de o demonita sau macar o vrajitoare langa el, nu de o muritoare fara pic de forta. Nu vreau nimic de la tine. Doar o sa ma asigur ca ... vei disparea din peisaj. Incepu sa rada pentru a doua oara oprindu-se cand cineva veni si ii sopti ceva la ureche. - Da da, trimite-le in biroul meu. Le semnez si i le duc regelui cand termin. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 11, 2014 12:12 am | |
| -Poftim? Care e problema ta ca sunt muritoare? Ii port copilul pentru Dumnezeu, lasa-ma sa plec. tipa aceasta printre lacrimi. Nu nu trebuia sa fie un cosmar. Nu putea sa dispara din peisaj acum, nu se putea. Isi musca buzele. -Te rog, lasa-ma sa plec. spuse printre lacrimi privindu-l. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 11, 2014 12:15 am | |
| - Iar mie nu imi pasa daca ati fost sau nu atenti! se rasti acesta afisandu-si ochii negri si plini de rautate. Locul lui nu e pe Pamant fataindu-se cu muritoare! Se intoarse instant pe calcaie pasind catre iesire nemaiaruncandu-i nici o privire sau gest lasand-o acolo, in intunerit sa moara de frig si de foame. |
|
| |
| Subiect: Re: Do or die Lun Aug 11, 2014 12:17 am | |
| -Nu poti sa faci asta , lasa-ma sa plec! tipa tanara dupa el. Dar nu reusea sa faca nimic. Se lasase pe jos din nou plangand si avand degetele pe pantec muscandu-si buzele. Nu asa ar fi trebuit sa se termine, ar fi trebuit sa fie langa el pana cand va muri...dar nu asa. |
|
| |
Continut sponsorizat | Subiect: Re: Do or die | |
| |
|
| |
|